μαλακας ομως εισαιΣενέκας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:26εγώ δεν είμαι αριστερόςOtto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:24 Μίσος της αριστεράς για τον Κυρανακη. Αυτό σημαίνει ότι είναι 100% στον σωστό δρόμο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
Re: Κυρανακης
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Otto Weininger
Αν είχε δουλέψει 6 χρόνια σε περίπτερο θα έκανε για πολιτικός και θα μπορούσε να μιλάει για βιογραφικάunder έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:29Να μας τα δειξει φιλε.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:24κάνεις οτι δε βλέπεις; Σου λέω δούλευε δε δούλευε ο Τσίπρας φουλ ένσημα θα παρουσιάζει από τότε που τελείωσε τη σχολήε επειδή πλήρωνε εισφορές στο ταμείο του. Τα ίδια και ο κουτοπόνηρος κυρανάκης που δε δούλεψε ποτέ και πλασάρει το ΑΤΛΑΣ ως απόδειξη.under έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:22
Ο ευφυης Τσιπρας ας μας δειξει τα ενσημα του γιατι οι πιπες των 0 ενσημων Κυρανακη γυρισαν μπουμερανγκ.
Παρεμπιπτοντως ο Τσιπρας μπορει να εχει πλασματικα ενσημα αφου η οικογενεια του ειχε εταιρεια.Ο Κυρανακης με τι εισοδημα πληρωνε 10 χρονια εισφορες αφου δεν δουλευε ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Κυρανάκης αν αύριο μεθαύριο δε βγει βουλευτής και χρειαστεί να ψάξει δουλειά, ας καρφιτσώσει τη σελίδα του ΑΤΛΑΣ στο βιογραφικό του.under έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:29
Να μας τα δειξει φιλε.
Παρεμπιπτοντως ο Τσιπρας μπορει να εχει πλασματικα ενσημα αφου η οικογενεια του ειχε εταιρεια.Ο Κυρανακης με τι εισοδημα πληρωνε 10 χρονια εισφορες αφου δεν δουλευε ;
το βιογραφικο του δεν ειναι υποχρεωμενος να το δειξει σε σενα.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:33Ο Κυρανάκης αν αύριο μεθαύριο δε βγει βουλευτής και χρειαστεί να ψάξει δουλειά, ας καρφιτσώσει τη σελίδα του ΑΤΛΑΣ στο βιογραφικό του.under έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:29
Να μας τα δειξει φιλε.
Σου εδειξε απο ποτε εχει ενσημα και χωρις να εχει εταιρεια να του τα πληρωνει για να καθεται.
τι είναι Α.ΦOtto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:28Συμπεριλαμβάνεσαι στην κατηγορία Α.Φ. που ειναι μετάλλαξη του ιού που λέγεται αριστερά.Σενέκας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:26εγώ δεν είμαι αριστερόςOtto Weininger έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:24 Μίσος της αριστεράς για τον Κυρανακη. Αυτό σημαίνει ότι είναι 100% στον σωστό δρόμο.![]()
εγώ πάντως, να ξέρεις, ρεπουμπλικάνος δηλώνω. Με τον Philip Pettit είμαι
Για να γράψει 5 σελίδες αρλούμπες είχε χρόνο και διάθεση. Για να γράψει με δυο γραμμές που ακριβώς δουλεψε..δεν είναι υποχρεωμένοςunder έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:35το βιογραφικο του δεν ειναι υποχρεωμενος να το δειξει σε σενα.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:33Ο Κυρανάκης αν αύριο μεθαύριο δε βγει βουλευτής και χρειαστεί να ψάξει δουλειά, ας καρφιτσώσει τη σελίδα του ΑΤΛΑΣ στο βιογραφικό του.under έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:29
Να μας τα δειξει φιλε.
Σου εδειξε απο ποτε εχει ενσημα και χωρις να εχει εταιρεια να του τα πληρωνει για να καθεται.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
αν δεν θέλει να πει (ή δεν έχει τι να πει) τότε τι βγήκε με οργισμένη απάντηση 10 σελίδων;
ας το βουλώσει καλύτερα.
για το καλό του το λέω, όσο μιλάει ξεφτιλίζεται.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Ναι, και εγώ Δημοκρατικός δηλώνω. Με τον Στρατηγό Lee ειμαι.Σενέκας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:35
τι είναι Α.Φ
εγώ πάντως, να ξέρεις, ρεπουμπλικάνος δηλώνω. Με τον Philip Pettit είμαι![]()
Ωραίος ο Pettit, είχα διαβάσει πριν καμία δεκαετία το Republicanism, A Theory of Freedom and Government.
YΓ : Α.Φ. = Αφρατοκώλης Φιλελές
Let them make the first mistake. We make the last move.
ας μας δειξει ο Τσιπρας τα δικα του φιλε.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:38Για να γράψει 5 σελίδες αρλούμπες είχε χρόνο και διάθεση. Για να γράψει με δυο γραμμές που ακριβώς δουλεψε..δεν είναι υποχρεωμένοςunder έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:35το βιογραφικο του δεν ειναι υποχρεωμενος να το δειξει σε σενα.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:33
Ο Κυρανάκης αν αύριο μεθαύριο δε βγει βουλευτής και χρειαστεί να ψάξει δουλειά, ας καρφιτσώσει τη σελίδα του ΑΤΛΑΣ στο βιογραφικό του.
Σου εδειξε απο ποτε εχει ενσημα και χωρις να εχει εταιρεια να του τα πληρωνει για να καθεται.![]()
Λεγατε οτι ο Κυρανακης δεν ειχε ενσημα.Σας τον εδωσε στο στομα και βρηκατε αλλη πιπα.
Ας μας δειξει ο δικος σου απο ποτε εχει ενσημα και τα ξαναλεμε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
άνοιξε νήμα για τον Σωτήρα της Πατρίδος και γράψε εκεί τον πόνο σου.under έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:42ας μας δειξει ο Τσιπρας τα δικα του φιλε.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:38Για να γράψει 5 σελίδες αρλούμπες είχε χρόνο και διάθεση. Για να γράψει με δυο γραμμές που ακριβώς δουλεψε..δεν είναι υποχρεωμένοςunder έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:35
το βιογραφικο του δεν ειναι υποχρεωμενος να το δειξει σε σενα.
Σου εδειξε απο ποτε εχει ενσημα και χωρις να εχει εταιρεια να του τα πληρωνει για να καθεται.![]()
Λεγατε οτι ο Κυρανακης δεν ειχε ενσημα.Σας τον εδωσε στο στομα και βρηκατε αλλη πιπα.
Ας μας δειξει ο δικος σου απο ποτε εχει ενσημα και τα ξαναλεμε.
εδώ γλεντάμε το Κυρανάκι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σπας αρχίδια. Ο Τσίπρας εμφανίζει ένσημα από τότε που τελείωσε τη σχολή του. Σταμάτα να παριστάνεις το χαζό. Κουράζει.
να μας τα δειξειmao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:44 Σπας αρχίδια. Ο Τσίπρας εμφανίζει ένσημα από τότε που τελείωσε τη σχολή του. Σταμάτα να παριστάνεις το χαζό. Κουράζει.
ρε αγόρι μου όποιος τελείωνε μηχανικός έμπαινε στο ΤΣΜΕΔε και εμφάνιζε ένσημα. ΟΛΟΙ όμως. Τα ίδια και οι δικηγόροι με το δικό τους ταμείο. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους;
Ναι ρε φιλε,να μας τα δειξει σου λεω.mao mao έγραψε: 07 Σεπ 2020, 00:46ρε αγόρι μου όποιος τελείωνε μηχανικός έμπαινε στο ΤΣΜΕΔε και εμφάνιζε ένσημα. ΟΛΟΙ όμως. Τα ίδια και οι δικηγόροι με το δικό τους ταμείο. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους;
Θα στα δείξω εγώ στο τέλος αν συνεχίσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis