!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:44
Nandros έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:38
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 21:14 Το 2016 κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι η ΝΔ. Γιατί δεν ακούσαμε τίποτα τότε για τον πρώην υπουργό παιδεραστή και ακούμε τώρα;
Είσαι έξυπνο κορίτσι. Περιμένεις ειλικρινείς απαντήσεις;
Δεν περιμένω τπτ. Κάποτε έναν τραγουδιστή τον τελειώσαμε γιατί αρραβωνιαζόταν ανήλικες. Αυτούς τους δύο θέλω απλά να τους πετάξουμε σ' έναν λάκκο.
Κανείς δεν έχει την υπομονή να περιμένει τις εξελίξεις.
Κάποιοι - οι πολλοί - έχουν βγάλει δικαστική απόφαση, καταδίκη και ποινή, όλα βασισμένα στην ιδεοληψία τους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nandros έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:53
Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:44
Nandros έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:38
Είσαι έξυπνο κορίτσι. Περιμένεις ειλικρινείς απαντήσεις;
Δεν περιμένω τπτ. Κάποτε έναν τραγουδιστή τον τελειώσαμε γιατί αρραβωνιαζόταν ανήλικες. Αυτούς τους δύο θέλω απλά να τους πετάξουμε σ' έναν λάκκο.
Κανείς δεν έχει την υπομονή να περιμένει τις εξελίξεις.
Κάποιοι - οι πολλοί - έχουν βγάλει δικαστική απόφαση, καταδίκη και ποινή, όλα βασισμένα στην ιδεοληψία τους.
Προσωπικά θέλω να μάθω τι έγινε. Εφόσον τα πράγματα είναι αυτά που παρουσιάζονται στο op, τότε στον λάκκο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Για μένα το να πάει ένας 30αρης πόσο μάλλον 50αρης με 17χρονη ιδίως υπό τέτοιες συνθήκες είναι ηθικά άθλιο.
Κάνοντας και μία αναζήτηση πριν λίγο βρήκα ότι αν υπάρχει ερωτική επαφή με ηλικία άνω των 15 είναι κατά κανόνα νόμιμη εκτός αν υφίσταται θέμα πληρωμής. Τότε ο ενήλικος που ερωτοτρόπησε με έφηβο 15-18 ετών εφόσον αποδειχθεί η αμοιβή και η συνεύρεση μπορεί να καταδικαστεί με πρόστιμο και φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
Που κάτι τέτοιο συνάγεται κιόλας από τον σχετικό διάλογο.

Όπως και να έχει θλιβερή υπόθεση αν ισχύει και άθλια πολλά σχόλια που στρίβουν δια του αρραβώνος.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρχέλαος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 01:08 Για μένα το να πάει ένας 30αρης πόσο μάλλον 50αρης με 17χρονη ιδίως υπό τέτοιες συνθήκες είναι ηθικά άθλιο.
Κάνοντας και μία αναζήτηση πριν λίγο βρήκα ότι αν υπάρχει ερωτική επαφή με ηλικία άνω των 15 είναι κατά κανόνα νόμιμη εκτός αν υφίσταται θέμα πληρωμής. Τότε ο ενήλικος που ερωτοτρόπησε με έφηβο 15-18 ετών εφόσον αποδειχθεί η αμοιβή και η συνεύρεση μπορεί να καταδικαστεί με πρόστιμο και φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
Που κάτι τέτοιο συνάγεται κιόλας από τον σχετικό διάλογο.

Όπως και να έχει θλιβερή υπόθεση αν ισχύει και άθλια πολλά σχόλια που στρίβουν δια του αρραβώνος.
Αηδία. Ήθελα να γράψω πολλά αλλά δεν έχω όρεξη σε τέτοιο θέμα.

Ωστόσο παρόλο που το δίδυμο πολιτικός - μαστροπός κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας το άρθρο έχει πολλά μαργαριτάρια άξια προσοχής Πχ

Συγκεκριμένα, ο εγκέφαλος και ένα ακόμη πρόσωπο που ήταν τότε στο περιβάλλον ενός εκ των μεγαλύτερων βαρόνων της νύχτας, που δολοφονήθηκε, συζητούν για την επαναπρόσληψη του ανιψιού του τελευταίου στο υπουργείο Πολιτισμού.

Στο υπουργείο Πολιτισμού ρε αλήτες;

Κατά τις συνομιλίες με άλλο εμπλεκόμενο πρόσωπο, το οποίο αποκαλεί «συνέταιρό του», επίσης ελεγχόμενο, πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ελιάς και κουμπάρο του, ο εγκέφαλος προτείνει να βάλουν μπροστά τον πρώην υπουργό της ΝΔ, που έχει «μεγάλες εταιρείες», και εικονικά να του παραχωρηθεί το μάνατζμεντ μαγαζιού ώστε να εκβιάσουν μια γυναίκα που συνδέεται με νυχτερινό κέντρο.

Να εκβιάσουν γυναίκα με μπροστινό πρώην υπουργό;

Οι δύο πρωταγωνιστές εμφανίζονται επίσης να παρεμβαίνουν σε πολιτικά πρόσωπα προκειμένου γνωστή αεροπορική εταιρεία να απαλλαγεί από τον ΦΠΑ δέκα αεροσκαφών της.

Άκου να απαλλαγεί η εταιρεία από ΦΠΑ 10 αεροσκαφών! Πλήρωνε βλάκα φορολογούμενε.

Εύχομαι πραγματικά να ήταν όλα αυτά ψέματα και φαντασίες του Βαξεβάνη αλλά δεν το νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 07 Ιούλ 2020, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Το πρόβλημα δεν είναι ότι αυτά μπορεί να είναι ψέματα, το πρόβλημα είναι ότι αν ισχύουν κανείς μας δε θα πέσει από τα σύννεφα. Τα συνηθίσαμε, δυστυχώς.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εγώ λέω αντί να κλειδώνετε τα νήματα βάλτε λουκέτα στα βρακια των παιδιών σας, γιατί οι γεροπορνοδιαστροφικοι νέοδημοκράτες βγήκαν παγανιά, και έλεος δε δείχνουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Να ναι καλα ο μητσοτακης ,αθωωσε τον παπανδρεου και εδωσε το σύνθημα της ατιμωρησίας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:39 Εγώ λέω αντί να κλειδώνετε τα νήματα βάλτε λουκέτα στα βρακια των παιδιών σας, γιατί οι γεροπορνοδιαστροφικοι νέοδημοκράτες βγήκαν παγανιά, και έλεος δε δείχνουν.
Εικόνα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

dna replication έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:39 Εγώ λέω αντί να κλειδώνετε τα νήματα βάλτε λουκέτα στα βρακια των παιδιών σας, γιατί οι γεροπορνοδιαστροφικοι νέοδημοκράτες βγήκαν παγανιά, και έλεος δε δείχνουν.
Εικόνα
Ε τώρα αλλάζει εντάξει... Μην φέρνεις τα βαριά νεοδημοκρατικα όπλα... Για πορνογερους λέγαμε...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:23 Το πρόβλημα δεν είναι ότι αυτά μπορεί να είναι ψέματα, το πρόβλημα είναι ότι αν ισχύουν κανείς μας δε θα πέσει από τα σύννεφα. Τα συνηθίσαμε, δυστυχώς.
Πολλά είναι τα προβλήματα. Αν ήταν παπάς ή δάσκαλος πχ το πρόβλημά μου θα ήταν κυρίως ηθικό και δεν θα ρώταγα καν αν υπάρχει νομικό θέμα με ανήλικη/ενήλικη κλπ. Αν ήταν ένας απλώς ιδιώτης το ακριβώς αντίθετο. Θα ρωτούσα αν υφίσταται νομικό θέμα και το ηθικό θα το κράταγα για τον εαυτό μου.

Όταν ο άλλος πολιτεύεται όμως θα πρέπει να ζει σαν να βρίσκεται σε γυάλα και να είναι πολύ προσεκτικός. Γιατί όποιος δέχεται να του πασάρουν ανήλικες ή δήθεν ανήλικες ή σχεδόν ανήλικες, άτομα του υπόκοσμου, είναι εκβιάσιμος. Ο τύπος που του κάνει εκδούλευση και τέτοιες "εξυπηρετήσεις" είναι πολύ πιθανό στο επόμενο τηλέφωνο να του ζητήσει "χάρες" και ο πολιτικός να μη μπορεί να τις αρνηθεί. Και αν δεις την αρχική ανάρτηση τέτοιες χάρες ήταν στο τραπέζι. Από τακτοποίηση γνωστών ως εκβιασμό επιχειρηματία. Τι να το κάνω αν τον πιάνει ο νόμος ή δεν τον πιάνει για την 17χρονη; Άτομο που εκτίθεται έτσι είναι τελείως ακατάλληλο για πολιτική οποιασδήποτε βαθμίδας. Ούτε δημοτικό σύμβουλο δεν θα τον ήθελα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νon4me έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 23:06
Kauldron έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 22:48
Νon4me έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 22:32

Οχι αναφερόταν στον αλλο χαρακτηρα που επαιζε ο ιδιος και το ειπε οταν του επεσε πανω στο ταξι και πηγε να τον πατησει .

εδιτ . καλα θυμομουν .

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
O μόνος φυσιολογικός άνθρωπος αυτός ήταν εκεί.
Όλοι οι άλλοι αριστεριστές ήταν, από θεωρητικούς μέχρι βομβιστές, μπαφόβιους και πραϊντίστες.
Το κλιπακι τα σπάει . Ο μακαριτης δυστυχως στα γεράματα την ειχε δει αλλιως ( τον παρακολουθουσα καμια 5ετια στο φεισμπουκ ) . Ειχε πιστεψει στο παραμυθι των ζαιων . Ειχε εμμονες με τον σαμαρα και στις 5 λέξεις θα ελεγε σίγουρα το γερμανοτσολιας που ηταν τρεντυ τοτε .
Κοίτα, όταν μαλλώνουν δυο (πχ ΝΔ-σύριζα) το οτι ο ένας είναι κακός, δεν καθιστά τον άλλον καλό. Είναι πιο πολύ σα να μαλλώνουν δυο ομάδες εμπόρων ναρκωτικών για το ποιός θα ελέγχει μια περιοχή.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

dna replication έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:46
Εικόνα
εμπ1
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:34
Chainis έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 08:37 Μπράβο στον Χρυσοχοιδη και στην αστυνομία που καθαρίζει όλη την σαπίλα είτε αυτή αφορά αστυνομικούς είτε πρώην υπουργούς είτε κοινούς εγκληματίες.
Μπραβο στο παλαιο ΠΑΣΟΚ
Μπράβο στην τωρινή κυβέρνηση.
Το παλαιό ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε την διαφθορά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σωκράτης έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 22:41
Gouerino 4 έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 22:39
Σωκράτης έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 21:03 πωπω 27 σελίδες σε μία μέρα; Είδα κι εγώ ον τίτλο και λέω κάνα δεκάχρονο θα είναι. Βλέπω πιο κάτω ότι πρόκειται για 17άρα. Δεν διάβασα άλλα.
Πόσο αηδία μου προκαλεί να κάνουνε τος χριστιανούς και τους άγιους, για να περάσουν την πολιτική τους θέση δεν λέγεται.

17 είναι ρε. Άλλες γεννάνε στα 17.

Βέβαια δεν διάβασα αν παίζει βιασμός ή σωματεμπορία και άλλα εγκληματικά. Αλλά αν είναι μία γκομενίτσα 17άρα που κάνει παρτούζες με μεγάλους επειδή γουστάρει ή νομίζει ότι γουστάρει - πειθώμενη από κάνα κέρασμα ή χαρτζιλίκι που θα πέσει ή από λόγια - ποιο είναι το πρόβλημα;
Κανενα προβλημα
Ζητω η νεα ανωμαλια
Για πες :D
Αλήθεια τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Chainis έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:37
Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:34
Chainis έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 08:37 Μπράβο στον Χρυσοχοιδη και στην αστυνομία που καθαρίζει όλη την σαπίλα είτε αυτή αφορά αστυνομικούς είτε πρώην υπουργούς είτε κοινούς εγκληματίες.
Μπραβο στο παλαιο ΠΑΣΟΚ
Μπράβο στην τωρινή κυβέρνηση.
Το παλαιό ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε την διαφθορά.
:102: Ειναι τοσο καλοι που χρειαστηκαν να κανουν μεταγραφη εναν παλαιοΠΑΣΟΚο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”