vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 01:35
Το ειδε κανείς?
Κοντός έκανε καμινγκ άουτ (λιτεραλλυ) φουριόζος κατά της τοξικής αρρενωπότητας. "Αυτούς που αντιμετώπισα έξω στη ζωή μου, θα τους αντιμετωπίσω και εδω μεσα" ειπε. Ολα τωρα ξεκινάνε.
Το είδα.
Δίκασε ο Ισίδωρος.
Τώρα θέλει live streaming
Κακώς που τα έβαλε τόσο εμμονικά με τον ξανθομπαμπουρα, δεν νομίζω οτι έχει δείξει στοιχεία κωλοχαρακτηρα μέχρι στιγμής αυτος. Ο Μιλατος είναι μακράν το πιο μουνοπανο εκεί μέσα, και όσο περνάει ο καιρός μου γίνεται όλο και πιο αντιπαθητικός.
Ο μπαμπουρας μετα απ'ολα αυτά που του εσουρε ο άλλος, πήγε να τον χαιρετήσει όταν μπήκε μέσα , ενώ ο Μιλάτος (που δεν αναφέρθηκε καθόλου προσωπικά σε αυτόν ο Ισίδωρος) δεν πήγε να τον χαιρετήσει καν.
Μάλλον τα πήρε τόσο με τον μπαμπουρακο επειδή τον προσβαλλε στο θέμα με το αγώνισμα της αρχής, απ'ότι είπε. Νταξ' πολύ βαριά το πήρε όμως.
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 02:34
Κακώς που τα έβαλε τόσο εμμονικά με τον ξανθομπαμπουρα, δεν νομίζω οτι έχει δείξει στοιχεία κωλοχαρακτηρα μέχρι στιγμής αυτος.
Μην ξεχνάς ότι ο κοντούλης τα έβλεπε όλα live streaming, ενώ εμείς 2 ώρες μονταρισμενες.
Κακώς που τα έβαλε τόσο εμμονικά με τον ξανθομπαμπουρα, δεν νομίζω οτι έχει δείξει στοιχεία κωλοχαρακτηρα μέχρι στιγμής αυτος. Ο Μιλατος είναι μακράν το πιο μουνοπανο εκεί μέσα, και όσο περνάει ο καιρός μου γίνεται όλο και πιο αντιπαθητικός.
Ο μπαμπουρας μετα απ'ολα αυτά που του εσουρε ο άλλος, πήγε να τον χαιρετήσει όταν μπήκε μέσα , ενώ ο Μιλάτος (που δεν αναφέρθηκε καθόλου προσωπικά σε αυτόν ο Ισίδωρος) δεν πήγε να τον χαιρετήσει καν.
Μάλλον τα πήρε τόσο με τον μπαμπουρακο επειδή τον προσβαλλε στο θέμα με το αγώνισμα της αρχής, απ'ότι είπε. Νταξ' πολύ βαριά το πήρε όμως.
Γιατί είναι μουνοπανο ο Μιλατος; δεν το είδα χθες
Δεν ξερω τι παιζει με το streaming (μπορει ο ξανθός να ειναι περισσότερο απ'αυτον και να μην το εχουμε καταλάβει εμείς) αλλά ο Στιβάκος παρουσιάζει όλο και πιο ασχημα στοιχεία. Χτες βγηκε ο κοντούλης και τους μιλούσε πισω απο την οθονη, και μολις εκανε αναφορά σε "ψευτόμαγκες που εχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στη ζωή μου και θα τους αντιμετωπίσω κι εδω", μυγιάστηκε αμεσως ο Στιβάκος, πριν προλαβει ο κοντός να διευκρινίσει οτι μιλάει για τον άλλον. Kαι οταν μπηκε σπιτι, δεν πηγε καν να τον χαιρετήσει, ενω ο ξανθός με τοσο κράξιμο που εφαγε, πήγε.
Κακώς που τα έβαλε τόσο εμμονικά με τον ξανθομπαμπουρα, δεν νομίζω οτι έχει δείξει στοιχεία κωλοχαρακτηρα μέχρι στιγμής αυτος.
Μην ξεχνάς ότι ο κοντούλης τα έβλεπε όλα live streaming, ενώ εμείς 2 ώρες μονταρισμενες.
Μπα, κακιστρω είναι το παπαδακι και το κράτησε μανιατικο απ την πρώτη μέρα που του είπε ότι έκανε χαβαλέ αντί να αγωνιστεί
Που είχε και δίκαιο ο εμινεμ, νέος κανελος θα ναι στα αγωνίσματα, κρίμα σε όποιον-αν πρέπει να κάνει ομάδα μαζί του
Αλλά ούτε ο εμινεμ ούτε η τρελή θα φυγουν, ο μελέτης θα φυγει που το παιζε ο κουλ τύπος και τώρα που τον ψήφισαν έχει καταρρευσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 03 Σεπ 2021, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί είναι μουνοπανο ο Μιλατος; δεν το είδα χθες
Δεν ξερω τι παιζει με το streaming (μπορει ο ξανθός να ειναι περισσότερο απ'αυτον και να μην το εχουμε καταλάβει εμείς) αλλά ο Στιβάκος παρουσιάζει όλο και πιο ασχημα στοιχεία. Χτες βγηκε ο κοντούλης και τους μιλούσε πισω απο την οθονη, και μολις εκανε αναφορά σε "ψευτόμαγκες που εχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στη ζωή μου και θα τους αντιμετωπίσω κι εδω", μυγιάστηκε αμεσως ο Στιβάκος, πριν προλαβει ο κοντός να διευκρινίσει οτι μιλάει για τον άλλον. Kαι οταν μπηκε σπιτι, δεν πηγε καν να τον χαιρετήσει, ενω ο ξανθός με τοσο κράξιμο που εφαγε, πήγε.
Ο κοντούλης είναι άπειρα εκνευριστικός. Το ύφος του και όλο το στυλ του. Μαλακακος.
Εκπέμπει μια καλτ πχορουμική ευφράδεια όμως που πουλάει στο κοινό. Ανετα θα μπορουσα να τον φανταστώ εδώ μέσα στο πλάι μου να πολεμάμε με σθένος τους Σεμεδικούς, και στο δικό σου τους πατριάρχες τοξικοαρρενωπίτες.
Ούτε καν. Ο τύπος έχει αυτή την έκφραση, την φάτσα
και τον τόνο της φωνής του διαφημιστή, του παρουσιαστή της χερμπαλ λαιφ. Καλά κάνει ο στηβ και δεν χαιρετάει, γιατί έκανε φουλ επίθεση εν τους παρακολουθούσε πίσω από μια οθόνη και το κοινό δεν έχει δει δικές του συμπεριφορές μέσα στην συγκατοίκηση. Πολύ σωστά λέει ο Στηβ ότι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε.
jason0 έγραψε: 03 Σεπ 2021, 09:28
Αλλά ούτε ο εμινεμ ούτε η τρελή θα φυγουν, ο μελέτης θα φυγει που το παιζε ο κουλ τύπος και τώρα που τον ψήφισαν έχει καταρρευσει
Το ξερω, το ειχα δηλωσει και σε προηγουμενο ποστ, οτι αυτον τον βλεπω να φευγει το πολυ μεχρι τη 2η βδομαδα. Για αυτην, ημουν αναμεσα σε αυτον και στον αγρότη με το παππαδομούσι. Ε, ο άλλος θα φύγει την άλλη.
O Παναγιώτης εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ήταν στο GNTM ! Το να αντιπροσωπεύει αυτούς που κάνουν "bulling" είναι λίγο δύσκολο μιας και πριν μερικά χρόνια ήταν 140 κιλά ... Εάν θυμάστε !
Αφού o πρωην "σύντροφος" του Θέμη Καννελου ;) ηταν κλεισμένος μια εβδομάδα στο δωματιο , δεν είδε τίποτα για τον χάλια χαρακτήρα της Σαμάνθα ???
Για τα πανηγύρια όλοι τους εκεί μέσα ...
Keyser Soze έγραψε: 03 Σεπ 2021, 10:36
O Παναγιώτης εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ήταν στο GNTM ! Το να αντιπροσωπεύει αυτούς που κάνουν "bulling" είναι λίγο δύσκολο μιας και πριν μερικά χρόνια ήταν 140 κιλά ... Εάν θυμάστε !
Δεν την ηξερα αυτη τη λεπτομέρεια, αλλα προσωπικά τον τύπο αυτο δεν τον κόβω για μπουλινγκόφατσα. Δεν μου το βγάζει, παρα την οποια σωματική του διάπλαση. Εν αντιθέσει με τον Μιλάτο που μου το βγάζει πολύ περισσότερο. Για αυτο και θεώρησα καπως υπερβολική την αντίδραση του κοντούλη προς αυτόν, μου φάνηκε στα όρια του εμμονικού.
Eδώ πέρα τον πήραν και τα ζουμιά