Όχι, είναι όπως σε συμφέρει εσενα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;
Την πάτησαν οι ιππότες. Τους τη βγήκαν με τσαουλι οι πριγκίπισσες
Οχι όλες, υπάρχουν κι οι σωστές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Πάρ’ τα βυζια σου και τραβά στην πλατεία να βυζαξεις λίγο να ξεκουραστείςΊφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:14Το κουρασεςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:09 Μπλα μπλα μπλα μπλα δεν εννοούσα αυτό μπλα μπλα μπλα αυτονόητα για κάθε γονέα αλλά όχι για μένα, μπλα μπλα μπλα κατάλαβα ότι είπα μαλακίες αλλά σιγά μη το παραδεχτώ μπλα μπλα μπλα μπλα κυρία κυρία ούτε η Ναίδα θήλασε γιατί δε την κράζεις μπλα μπλα μπλα μπλα δεν έχει σημασία που έχει φίλες αδερφές που διάβασε μπλα μπλα μπλα μπλα, εγώ ξέρω καλύτερα μπλα μπλα μπλα μπλα οι μάνες τα ξύνουν γιατί οοοοολα όσα κάνουν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι αυτονόητα για κάθε γονέα άσχετα αν δε τα έκανα ποτέ αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι η μητρότητα δεν είναι τίποτα δύσκολο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα νομίζω ότι τα ξέρω όλα μπλα μπλα μπλα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Οι σωστές γυναίκες είναι αυτες που συμφωνούν με όλες τις παπαριές τους γιατί έτσι
Οι ήσυχες, οι τόσο ανασφαλείς που είναι γεμάτο γλύκα μη τυχόν και τις αντιπαθησει κανένας και τί θα κανουν.
Να τα λέμε όλα
ΩωωωωωΛίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21
Πάρ’ τα βυζια σου και τραβά στην πλατεία να βυζαξεις λίγο να ξεκουραστείς
- Λίνο Βεντούρα
Ναι μανάρι μ’Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:25ΩωωωωωΛίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21
Πάρ’ τα βυζια σου και τραβά στην πλατεία να βυζαξεις λίγο να ξεκουραστείς![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δε θέλω να μου στεναχωριέστε. Να τα βλέπετε όλα σαν εμπειρίες. Στο κάτω κάτω από ανθρώπους με διαφορετική άποψη μαθαίνεις, μ αυτούς εξελίσσεσαι όχι μ αυτούς που συμφωνείς. Αρκεί να μη σας πλακώνει το τεράστιο Εγώ σας γιατί στο τέλος θα μείνετε μ αυτό μόνο χωρίς να έχετε μάθει τίποτα σ αυτή τη ζωή.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:25Ναι μανάρι μ’Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:25ΩωωωωωΛίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21
Πάρ’ τα βυζια σου και τραβά στην πλατεία να βυζαξεις λίγο να ξεκουραστείς![]()
Σοφή γιαγιά Ζαίρα, οβερ Εντ άουτ
Μεγάλη αλήθεια είπες φίλε...Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:32Δε θέλω να μου στεναχωριέστε. Να τα βλέπετε όλα σαν εμπειρίες. Στο κάτω κάτω από ανθρώπους με διαφορετική άποψη μαθαίνεις, μ αυτούς εξελίσσεσαι όχι μ αυτούς που συμφωνείς. Αρκεί να μη σας πλακώνει το τεράστιο Εγώ σας γιατί στο τέλος θα μείνετε μ αυτό μόνο χωρίς να έχετε μάθει τίποτα σ αυτή τη ζωή.
Σοφή γιαγιά Ζαίρα, οβερ Εντ άουτ![]()
Αυτό που προκαλεί είναι ο δημόσιος πεο-θηλασμός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πολύ αντρίκειο αυτό. Γέμισε το πχόρουμ τεστοστερόνη!Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21Πάρ’ τα βυζια σου και τραβά στην πλατεία να βυζαξεις λίγο να ξεκουραστείς
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είναι και γνωστή ως η τεστοστερόνη των ιπποτών. Λίγο να την ελέγξουν μόνο μη σκουριάσει η πανοπλία.Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:41Πολύ αντρίκειο αυτό. Γέμισε το πχόρουμ τεστοστερόνη!Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21Πάρ’ τα βυζια σου και τραβά στην πλατεία να βυζαξεις λίγο να ξεκουραστείς![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή αν ερχόμουν σπίτι σου θα θηλάζες μπροστά μου;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Micro pennis
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
με τι τιμημα;Χαοτικός έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:43Cavaliere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:25 Δε θυμάμαι ποτέ να αποτελούσε πρόβλημα ο θηλασμός. Δεν ξέρω πού είναι το θέμα. Πάντα οι γυναίκες βύζαιναν τα μωρά. Με το ζόρι κάποιες χαζεμένες ψάχνουν να κάνουν φασαρίες, για να λεν ότι κάνουν ακτιβισμό.
Απλά κάπου μέσα σε αυτές, θα βρουν ικανοποίηση, δύο ή τρεις (μπορεί και μόνο μία) που πραγματικά έχει καταπιεστεί. Που είχε συστολές, που επιθυμούσε να ήταν σπίτι εκείνη τη στιγμή και που δεν γινόταν αλλιώς. Που προσπάθησε εν τούτοις να είναι και διακριτική σε κάποια γωνιά αλλά τελικά βρέθηκαν μαλάκες ή μαλακισμένες και της επιτέθηκαν.
οι παιδιατροι λενε ξεκαθαρα στις μανες να προσπαθουν να μην φερνουν σε επαφη το μωρο με αλλα μωρα για να αποφευχθουν οι ασθενειες, ακομη και στον παιδικο σταθμο που θα το πας σου λενε παιζει κινδυνος.
και οι αλλες οι ζαβες πανε μαζι με τα μωρα να θηλασουν κατα 100αδες, χωρις κανενα λογο. βαζουν σε κινδυνο τα παιδια για τη μουρλα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εχεις καποιο δικιο. ειναι μια αβολη κατασταση, αμα κοιταξεις μπορει να σε κακοχαρατηρισουν, αμα στειλεις φανερα το βλεμμα σου αλλου παλι μπορει να σε κακοχαρακτηρισουν. πρεπει να κρατησεις μια ισορροπια, ενα τακτ, και μεις οι αντρηδοι εινμαστε συνηθως μουσκαρια με κατι τετοια και δεν αποκλειεται να μας παρεξηγησουν οτι και να κανουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:12Ρε συ, δεν είναι θέμα πουριτανισμού. Οι άντρες που στρέφουν αλλού το βλέμμα, δεν το κάνουν από πουριτανισμό ούτε επειδή αισθάνονται άσχημα αλλά για να μη φέρουν σε δύσκολη θέση τη γυναίκα. Πραγματικά πιστεύω ότι νοιώθουν σεβασμό για το θηλασμό και ότι σε ελάχιστους προκαλεί ερωτική επιθυμία. Αλλά επειδή όπως και να το κάνουμε, το στήθος και η θηλή είναι ερωτικές περιοχές, φοβούνται ότι ακόμη και το παραμικρό βλέμμα μπορεί να θεωρηθεί ως αμιγώς αντρική ματιά και γι' αυτό νοιώθουν αμηχανία.Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:02
Όχι, είναι "έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τον πουριτανισμο φαινομενικά νέων ατόμων". Προφανώς κι ο σύζυγος δεν είχε προβλημα,Αν υπήρχε θα διαβάζαμε για καποιο αυστηρό βλέμμα. Προσωπικά αν είχα φίλο που θα ένιωθε άσχημα με αυτή την εικόνα στο ίδιο μου το σπίτι θα έπαυε αυτομάτως να είναι και φίλος μου. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο.
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις
- 5522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 1 Απαντήσεις