Δαίμονα γράφει...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είναι σαν άγνωστη γλώσσα πλέον»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Είναι σαν άγνωστη γλώσσα πλέον»
Νομίζω ότι επιδιώκεις αποπροσαναλιτικότητα.Bill Hicks έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:25είναι σαν την «διαφορετικότητα»sharp έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:19Δεν υπάρχει λέξη κατανοησιμότητα. Η λέξη είναι κατανόηση και έχει το νόημα αυτού ακριβώς που θέλεις να εκφράσεις. Τι άλλο να πούμε...hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:00 Το κριτήριο που ορίζει πότε δυο ομιλίες αποτελούν διαφορετικές γλώσσες ονομάζεται αλληλοκατανοησιμότητα ή αμοιβαία κατανοησιμότητα (mutual intelligibility).![]()
- hellegennes
Κατανοησιμότητα είναι η ιδιότητα του να γίνεται κάτι κατανοητό, όχι η πράξη της κατανόησης.sharp έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:19Δεν υπάρχει λέξη κατανοησιμότητα. Η λέξη είναι κατανόηση και έχει το νόημα αυτού ακριβώς που θέλεις να εκφράσεις. Τι άλλο να πούμε...hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:00 Το κριτήριο που ορίζει πότε δυο ομιλίες αποτελούν διαφορετικές γλώσσες ονομάζεται αλληλοκατανοησιμότητα ή αμοιβαία κατανοησιμότητα (mutual intelligibility).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
sharp έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:31Νομίζω ότι επιδιώκεις αποπροσαναλιτικότητα.Bill Hicks έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:25είναι σαν την «διαφορετικότητα»sharp έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:19
Δεν υπάρχει λέξη κατανοησιμότητα. Η λέξη είναι κατανόηση και έχει το νόημα αυτού ακριβώς που θέλεις να εκφράσεις. Τι άλλο να πούμε...![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Η αιτιατική του "δαίμων" είναι "τον δαίμονα".
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ου ρε δάσκαλε, μη βοηθάς ν' αντιγράψει
- Bill Hicks
δεν κατανοησιμόμαστε
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Τότε να γράψεις αυτό ή υπάρχει δυνατότητα κατανόησης. Όσο και να επιμένεις αυτό δεν είναι ο ορισμός της ξένης γλώσσας. Οι Τούρκοι άλλαξαν το αλφάβητο τους σε μία νύχτα και από αραβικό υιοθέτησαν το λατινικό. Οι νεώτεροι δεν μπορούσαν να διαβάσουν τα παλιά κείμενα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Τούρκικα έγιναν ξένη γλώσσα. Είναι η γλώσσα τους σε γραφή που δεν την μαθαίνουν.hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:32Κατανοησιμότητα είναι η ιδιότητα του να γίνεται κάτι κατανοητό, όχι η πράξη της κατανόησης.sharp έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:19Δεν υπάρχει λέξη κατανοησιμότητα. Η λέξη είναι κατανόηση και έχει το νόημα αυτού ακριβώς που θέλεις να εκφράσεις. Τι άλλο να πούμε...hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:00 Το κριτήριο που ορίζει πότε δυο ομιλίες αποτελούν διαφορετικές γλώσσες ονομάζεται αλληλοκατανοησιμότητα ή αμοιβαία κατανοησιμότητα (mutual intelligibility).
δε σνουιέστε, δεν υπάρχει σνουισιμότητα
μην είστε σπασικλάκια, έχουν ενδιαφέρον οι γλωσσοπλασίες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ο Jim Morrison ήταν βαθύτατα ελληνιστής και ήξερε πάρα πολύ καλά Αρχαία Ελληνικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ποιο είναι όμως το σωστό, η κατανοησιμότητα ή η κατανοητότητα;νύχτα έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:45δε σνουιέστε, δεν υπάρχει σνουισιμότητα![]()
μην είστε σπασικλάκια, έχουν ενδιαφέρον οι γλωσσοπλασίες
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτο του εκαψε τον μισό του εγκεφαλο. Τον αλλο μισό τον εκαψε το μαύρο.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 00:46 ο Jim Morrison ήταν βαθύτατα ελληνιστής και ήξερε πάρα πολύ καλά Αρχαία Ελληνικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 6973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium