βασικά εκτός από αέρα, δεν έχει και τίποτε άλλο
είναι ο Δρυός δίπλα, συμπαθητικό χωριουδάκι, είχε κι ένα ροκ μπαρ
κι έναν σουβλατζή Μπαοκτζή κάποτε
βασικά εκτός από αέρα, δεν έχει και τίποτε άλλο
FUCK DONALD TRUMP
πριν τον αυγουστο που έχει τον αερα και μαζευονται οι σερφερ, ιουνιο ιουλιο δηλαδη μαζευονται και κατι καλιτεχνες λόγω της άμμου που υπαρχει και κανουν αγαλματα στην αμμο, φοβεροι!νύχτα έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:11βασικά εκτός από αέρα, δεν έχει και τίποτε άλλο![]()
είναι ο Δρυός δίπλα, συμπαθητικό χωριουδάκι, είχε κι ένα ροκ μπαρ
κι έναν σουβλατζή Μπαοκτζή κάποτε![]()
γνωρίζω, έκανα σεζόν στη Χρυσή Ακτήxameno kormi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:40
πριν τον αυγουστο που έχει τον αερα και μαζευονται οι σερφερ, ιουνιο ιουλιο δηλαδη μαζευονται και κατι καλιτεχνες λόγω της άμμου που υπαρχει και κανουν αγαλματα στην αμμο, φοβεροι!
αυτο το ροκ μπαρ που λες μπορει να ειναι και 30- 40 χρονια το θυμαμαι απο παιδινύχτα έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:48γνωρίζω, έκανα σεζόν στη Χρυσή Ακτήxameno kormi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:40
πριν τον αυγουστο που έχει τον αερα και μαζευονται οι σερφερ, ιουνιο ιουλιο δηλαδη μαζευονται και κατι καλιτεχνες λόγω της άμμου που υπαρχει και κανουν αγαλματα στην αμμο, φοβεροι!![]()
Να ξερεις οτι η καλυτερη θαλασσα στην Ελλαδα ειναι το κομματι Μυκονος-Ναξος-Σχοινουσα-Κουφονησια-Αμοργος-Δονουσα.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:03 Και οι παραλίες όχι τόσο σπουδαιες.
Έχω αναμνήσεις, 13 ετών, απ' το δικό μου νησί, μια απέραντη λευκόχρυση παραλία, καθαρά ρηχά νερά με ψαράκια, και αμέτρητες Σουηδέζες τουρίστριες, εννοείται τοπλες. Η κοπέλα στην πετσέτα λίγο πιο δίπλα μου, μού χαμογελαγε, και ο πατέρας μου ζήλευε και νευριαζε.
Παριανός; τις Λεύκες είχα λατρέψειxameno kormi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:51 αυτο το ροκ μπαρ που λες μπορει να ειναι και 30- 40 χρονια το θυμαμαι απο παιδι
οχι, που τετοια τυχη, με τους γονεις μου πηγαινα τους αρεσε, μετα πηγα και εγω 2-3 φορες για μεγαλες περιοδους εργασιας, οχι με τουρισμο.νύχτα έγραψε: 30 Αύγ 2019, 21:05Παριανός; τις Λεύκες είχα λατρέψειxameno kormi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:51 αυτο το ροκ μπαρ που λες μπορει να ειναι και 30- 40 χρονια το θυμαμαι απο παιδι
Ισως το μοναδικο μερος/ χωριο που αξιζει στην Παρο αλλα και παλι δεν ειναι τπτ που δε μπορεις να βρεις σε αλλο νησι με τον μισο κοσμο και τις μισες τιμες.νύχτα έγραψε: 30 Αύγ 2019, 21:05Παριανός; τις Λεύκες είχα λατρέψειxameno kormi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 18:51 αυτο το ροκ μπαρ που λες μπορει να ειναι και 30- 40 χρονια το θυμαμαι απο παιδι
ναι, ξεχωρίζει πράγματιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 21:38
Ισως το μοναδικο μερος/ χωριο που αξιζει στην Παρο αλλα και παλι δεν ειναι τπτ που δε μπορεις να βρεις σε αλλο νησι με τον μισο κοσμο και τις μισες τιμες.
Όπου φύγει φύγει από την Ίο! Λέω όμως πριν πάω Αθήνα να κάνω μια μικρή στάση στην Παροικιά, να αφήσω τα πράγματα μου σε κάποια από αυτές τις αποθήκες φύλαξης αποσκευών, να τη δω λίγο, και μετά να φύγω.Daje έγραψε: 30 Αύγ 2019, 20:38Να ξερεις οτι η καλυτερη θαλασσα στην Ελλαδα ειναι το κομματι Μυκονος-Ναξος-Σχοινουσα-Κουφονησια-Αμοργος-Δονουσα.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:03 Και οι παραλίες όχι τόσο σπουδαιες.
Έχω αναμνήσεις, 13 ετών, απ' το δικό μου νησί, μια απέραντη λευκόχρυση παραλία, καθαρά ρηχά νερά με ψαράκια, και αμέτρητες Σουηδέζες τουρίστριες, εννοείται τοπλες. Η κοπέλα στην πετσέτα λίγο πιο δίπλα μου, μού χαμογελαγε, και ο πατέρας μου ζήλευε και νευριαζε.
Απο Παρο και κατω χαλαει (ή τελοσπαντων δεν ειναι τοσο φοβερα οσο στο κομματι που σου εγραψα).
Κρατάω από την όλη εμπειρία ευχάριστες αναμνήσεις από το πλοίο και από τις Γαλλίδες.enterprise-psi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:51Έπρεπε να πας εδώΛεγεών έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:45Πρώτη μου φορά ήταν διακοπές στο Αιγαίο και στις Κυκλαδες. Ήμασταν τόσο ψοφιοι και βαριόμασταν τόσο πολύ όμως που απλά αράξαμε στην Χρυσή Ακτή 7 μέρες, δεν πήγαμε πουθενά αλλου. Το νησάκι που φαινόταν στις ποδοφωτογραφίες που έβαζα τόσες ημέρες ήταν το Δρυονήσι.enterprise-psi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:41
Σου άρεσε; Δεν μπορώ να πω ότι ήταν χάλια αλλά όχι και κάτι το φοβερό.
Ορέστη χάνεσαι εδώ μέσα , τραβά στο Twitter, να κονομησεις![]()
Καλά ήταν, τσιμπημένη έως ακριβή σαν νησί, αλλά καλό φαγητό και οι άνθρωποι ευγενικοί. Θα ξαναπηγαίναμε, αλλά με αυτοκίνητο να δούμε και άλλες παραλίες και τη Νάουσα.
https://maps.app.goo.gl/ZZ4WvWb5H44kaXKKA
Πέρυσι που είχα πάει, ότι το είχε αγοράσει ο Λεμονής![]()
![]()