Φίλε δεν ξέρω σε ποιο πλανήτη ζεις αλλά στο δικό μας έχουμε πυρηνικά ακόμα. Πρέπει να αποφύγουμε και αυτό, και την κλιματική καταστροφή, και τα βιολογικά όπλα, και το πλήγμα από αστεροειδή, και πολλά ακόμη και σίγουρα θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι τρόποι να καταστραφούμε. Δεν σταματάνε οι απειλές επειδή σταμάτησαν να γυρίζονται σχετικές ταινίες.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:47Τι να μας πει το Ιραν...sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:27Περίμενε. τώρα ψήνεται φάση με το Ιράν. Κάτσε να δούμε, μπας και έρθουν στα ίσα τους.πατησιωτης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:17
Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.
Εδω ο μισός πλανήτης θα έστελνε πυρηνικά στον άλλο μισό και ανάποδα. Μέσα σε 5 δεύτερα η ζωή στη γη θα εξαφανιζόταν για 25000 χρόνια
Δεν παίζει καλύτερο, ήταν φλος ρουαγιάλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
- hellegennes
Η ίδια η υποκρισία είναι αρνητικό πράγμα. Έλα ξανά να συζητήσουμε όταν ενηλικιωθείς και πάψεις να μιλάς για αντιδράσεις και μαλακίες. Κρατάς μια άκρως υποκριτική στάση στο ζήτημα και μου απαντάς ασυνάρτητες μαλακίες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:38Η κατηγορία της υποκρισίας πάντα ήταν εργαλείο της μαύρης αντίδρασης.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:36Για να πάρω ιδέες; Εγώ από σένα; Πώς σου ήρθε ότι θα σε ρωτούσα για να πάρω ιδέες για το τι χρειάζεται; Σε ρωτάω τι κάνεις εσύ, γιατί σε βλέπω με τέρμα τα γκάζια, αλλά δεν πιστεύω ότι στην ζωή σου ακολουθείς έμπρακτα τον κανόνα και ναι, είναι υποκρισία και η υποκρισία είναι μέγιστο αμάρτημα ΓΕΝΙΚΑ. Η υποκρισία και το ψέμα είναι τα δύο πράγματα που μισώ βαθύτατα. Δεν ξέρω σε ποιο λεξικό έχεις δει την λέξη υποκρισία με θετική έννοια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:23 Ναι, δεν θεωρώ ότι ρωτάς για να πάρεις ιδέες, αλλά για να καταδείξεις την υποκρισία, το μέγιστο αμάρτημα κατά τους αντιδραστικούς.
Θέλω λοιπόν να με έχεις στο μυαλό σου σαν ένα περιβαλλοντικό ολετήρα. Τον μεγαλύτερο υποκριτή που έζησε ποτέ.
Λες ότι προτιμάς τη λογική από το συναίσθημα, οπότε αυτό δεν πρέπει να σε επηρρεάσει.
Κάπου έχει θολώσει το μυαλό σου από τις έννοιες. Whataboutism είναι να με εγκαλέσεις για κάτι και να σου αντεπιτεθώ εγώ για κάτι άλλο που έκανες ή δεν έκανες εσύ. Δεν είναι να ζητάω να μου δείξεις αν τα λόγια σου συμβαδίζουν με τις πράξεις σου.
Κι όταν καταφέρεις να βρεις υποκριτική στάση δική μου, σε προκαλώ να την καταδείξεις.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξέχασες να αναφέρεις ελονοσία, πανώλη και ασθένειες γενικότερα. Και τον Αντίχριστο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:54Φίλε δεν ξέρω σε ποιο πλανήτη ζεις αλλά στο δικό μας έχουμε πυρηνικά ακόμα. Πρέπει να αποφύγουμε και αυτό, και την κλιματική καταστροφή, και τα βιολογικά όπλα, και το πλήγμα από αστεροειδή, και πολλά ακόμη και σίγουρα θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι τρόποι να καταστραφούμε. Δεν σταματάνε οι απειλές επειδή σταμάτησαν να γυρίζονται σχετικές ταινίες.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:47Τι να μας πει το Ιραν...sharp έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:27
Περίμενε. τώρα ψήνεται φάση με το Ιράν. Κάτσε να δούμε, μπας και έρθουν στα ίσα τους.
Εδω ο μισός πλανήτης θα έστελνε πυρηνικά στον άλλο μισό και ανάποδα. Μέσα σε 5 δεύτερα η ζωή στη γη θα εξαφανιζόταν για 25000 χρόνια
Το γελάς, αλλά με την άλλη όμορφη μόδα του μη εμβολιασμού, επανέρχονται κάτι διφθερίτιδες κλπ. Και το χειρότερο είναι ότι οι γιατροί δεν έχουν γνώση αυτών των ασθενειών, καθότι έχουν εκλείψει δεκαετίες.stargazer έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:01Ξέχασες να αναφέρεις ελονοσία, πανώλη και ασθένειες γενικότερα. Και τον Αντίχριστο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:54Φίλε δεν ξέρω σε ποιο πλανήτη ζεις αλλά στο δικό μας έχουμε πυρηνικά ακόμα. Πρέπει να αποφύγουμε και αυτό, και την κλιματική καταστροφή, και τα βιολογικά όπλα, και το πλήγμα από αστεροειδή, και πολλά ακόμη και σίγουρα θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι τρόποι να καταστραφούμε. Δεν σταματάνε οι απειλές επειδή σταμάτησαν να γυρίζονται σχετικές ταινίες.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:47
Τι να μας πει το Ιραν...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
fagano3
Το προβλημα με τα μιλενιανς ειναι οτι κυριολεκτικα δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν.πατησιωτης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:17Ε,μα αυτό είναι το πρόβλημα με τους μιλλένιαλς και τις Γκρέτες.Δεν έχουν ζήσει πραγματικούς πανικούς.stargazer έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:23 Μου λείπει η εποχή που κινδυνεύαμε μόνο από πυρηνικό πόλεμο. Το μόνο που φοβόμασταν είναι μήπως ξαφνικά εξαϋλωθούμε...Αγνές εποχές, έβγαινε και ωραία μουσική...
Μετά ήρθε η τρύπα του όζοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κάτι άλλα ψιλά ενδιάμεσα και τώρα το global warming, άλλα κανένα δεν σε έκανε να χεστείς πάνω σου όπως τότε
Με χαρά πάντως βλέπω ότι η Αποκάλυψη ως all time classic παίζει σε repeat
Οι μονες δουλειες που εχουν απομεινει να δινουν καλα και σχετικα ευκολα χρηματα στα μιλενιανς ειναι οι αυτες που εχουν σχεση με τους λαθροεποικους και με την υποτιθεμενη βυθιση της ατλαντιδας λογω κλιματικης αλλαγης.
Τωρα που αρχισε να ψιλοκλινει η φαμπρικα με τους λαθροεποικους λογω των ηρωικων Σαλβινι και Ορμπαν , βαλαν στο φουλ τη φαμπρικα της κλιματικης τερατολογιας.
Εντωεταξυ μου εμφανιστηκε διαφημιση για δανειο απο την αλφα για οικολογικη μεταρρυθμιση του σπιτιου για ενεργειακη εξοικονομηση.
Αφου ολη η παραγωγη πηγε ασια που τα φουγαρα καιν στο φουλ και δεν βλεπουν στο ενα μετρο αποσταση στο Πεκινο
σε μας εμεινε η φαμπρικα της ενεργειακης εξοικονομησης και των πιστοποιητικων.
- dna replication
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή πιστεύεις στον Αντίχριστο. Δεδομένου πάντως ότι οι μεγάλες επιδημίες έχουν σκοτώσει 30%-80% ολόκληρων ηπείρων για πλάκα, δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ειρωνία.stargazer έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:01 Ξέχασες να αναφέρεις ελονοσία, πανώλη και ασθένειες γενικότερα. Και τον Αντίχριστο.
Συνιστώ το Plagues and Peoples του William McNeill.
Ωραία, όταν λύσουμε και το θέμα του κλίματος θα έχουμε κάτι να φοβόμαστε, δεν τελείωσαν όλαsharp έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:04Το γελάς, αλλά με την άλλη όμορφη μόδα του μη εμβολιασμού, επανέρχονται κάτι διφθερίτιδες κλπ. Και το χειρότερο είναι ότι οι γιατροί δεν έχουν γνώση αυτών των ασθενειών, καθότι έχουν εκλείψει δεκαετίες.stargazer έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:01Ξέχασες να αναφέρεις ελονοσία, πανώλη και ασθένειες γενικότερα. Και τον Αντίχριστο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:54
Φίλε δεν ξέρω σε ποιο πλανήτη ζεις αλλά στο δικό μας έχουμε πυρηνικά ακόμα. Πρέπει να αποφύγουμε και αυτό, και την κλιματική καταστροφή, και τα βιολογικά όπλα, και το πλήγμα από αστεροειδή, και πολλά ακόμη και σίγουρα θα συνεχίσουν να αυξάνονται οι τρόποι να καταστραφούμε. Δεν σταματάνε οι απειλές επειδή σταμάτησαν να γυρίζονται σχετικές ταινίες.
btw αφήνω αυτό εδώ
https://en.wikipedia.org/wiki/Eco-capitalism
Κι ο Μάλθους κυκλοφορεί τελευταία στα μέρη μας. Αφθονία απειλών και φόβων, όχι μόνον αγαθών.
Μα όλα ταυτόχρονα δεν γίνεται!Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:17Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή πιστεύεις στον Αντίχριστο. Δεδομένου πάντως ότι οι μεγάλες επιδημίες έχουν σκοτώσει 30%-80% ολόκληρων ηπείρων για πλάκα, δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ειρωνία.stargazer έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:01 Ξέχασες να αναφέρεις ελονοσία, πανώλη και ασθένειες γενικότερα. Και τον Αντίχριστο.
Προτείνω σειρά: παγκόσμια υπερθέρμανση->πείνα->πανώλη->βιολογικά όπλα->πυρηνικά όπλα->αντίχριστος->αστεροειδής. Άφησα τον αστεροειδή στο τέλος για γκραν φινάλε.
- dna replication
- Dwarven Blacksmith
Τι αστείο. Ε αφού δε γίνεται να πατήσει κάποιον αμάξι και να του πέσει πιάνο στο κεφάλι ταυτόχρονα με γάγγραινα και γηρατειά μάλλον είναι αθάνατος.stargazer έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:24Μα όλα ταυτόχρονα δεν γίνεται!Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:17Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή πιστεύεις στον Αντίχριστο. Δεδομένου πάντως ότι οι μεγάλες επιδημίες έχουν σκοτώσει 30%-80% ολόκληρων ηπείρων για πλάκα, δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ειρωνία.stargazer έγραψε: 25 Σεπ 2019, 00:01 Ξέχασες να αναφέρεις ελονοσία, πανώλη και ασθένειες γενικότερα. Και τον Αντίχριστο.
Προτείνω σειρά: παγκόσμια υπερθέρμανση->πείνα->πανώλη->βιολογικά όπλα->πυρηνικά όπλα->αντίχριστος->αστεροειδής. Άφησα τον αστεροειδή στο τέλος για γκραν φινάλε.
Άιντε, καληνύχτα μπούμερς.
-
fagano3
Που ειναι ο μαυρομπογιας;
Αυτος τουλαχιστον ηταν ωραιος τυπος.
Αυτος τουλαχιστον ηταν ωραιος τυπος.
- dna replication
Formed by French President Emanuel Macron and investment corporation BlackRock capital last year, the Climate Finance Partnership sees government-funded carbon reduction as a “flagship blended capital investment vehicle.” Salivating at potential profits in the world’s “developing and emerging markets,” the partnership calls for the “unlocking” of pension funds and government money to finance green industry in the developing world. Only instead of calling our planet’s situation a “climate emergency,” they call it “the climate opportunity.”
The Blended Finance Action Taskforce - comprised of 50 financial giants including HSBC, JP Morgan Chase and Citi - is even more explicit, calling for a “layer of government and philanthropic capital,” as there are “profits to be had” in “climate-related sectors...across three regions including Latin America, Asia, and Africa.”
Put simply, financial giants want your pensions and your taxes to support their investments half a world away. Greta Thunberg and The Climate Emergency Movement are paralyzing you with fear, and knowingly or unknowingly aiding the interests of the world’s mega-rich.
The Blended Finance Action Taskforce - comprised of 50 financial giants including HSBC, JP Morgan Chase and Citi - is even more explicit, calling for a “layer of government and philanthropic capital,” as there are “profits to be had” in “climate-related sectors...across three regions including Latin America, Asia, and Africa.”
Put simply, financial giants want your pensions and your taxes to support their investments half a world away. Greta Thunberg and The Climate Emergency Movement are paralyzing you with fear, and knowingly or unknowingly aiding the interests of the world’s mega-rich.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις