Εδώ μέσα είναι όλοι αλφάδια ρε συ.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Τυπική εθνολαϊκιστική ρητορική. Επειδή κάποιοι κάπου κάποτε παρανόμησαν, δεν μπορούμε να πατάξομε κανέναν παρανομούμτα ποτέ και πουθενά. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Ο εθνολαϊκισμός του δεμπληρώνω και της αριστεράς δοκιμάσθηκε και ηττήθηκε στην πράξη. Γίνετε αθρώποι όσο είναι καιρόςNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:43Εδώ μέσα είναι όλοι αλφάδια ρε συ.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
εγω εχω μπεί σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο αλλά εχω επίγνωση οτι εκείνη την ώρα έκλεβα, ούτε θα κλαιγόμουν αν με έπιαναν σε έλεγχο, ούτε προσπαθώ να ιδεολογικοποιήσω το γεγονός οτι έκλεβα.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Συμβαίνει ΤΏΡΑ στο τραίνο.
Παρεακι 3 τρεντυ 20χρονων με σαγιοναρες και τσαντες ταξιδιου δεν έχει κόψει εισιτήριο.
Ο γεράκος ελεγκτής δε εριξε πρόστιμο.απλά πλήρωσαν.
Οκ δεν ήταν τόσο λυπητερή ιστορία αλλα έγινε μόλις τώρα κ είπα να τη μοιραστω
Παρεακι 3 τρεντυ 20χρονων με σαγιοναρες και τσαντες ταξιδιου δεν έχει κόψει εισιτήριο.
Της Πάρου είπα; Βάλε Σαντορίνη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:45Τυπική εθνολαϊκιστική ρητορική. Επειδή κάποιοι κάπου κάποτε παρανόμησαν, δεν μπορούμε να πατάξομε κανέναν παρανομούμτα ποτέ και πουθενά. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Ο εθνολαϊκισμός του δεμπληρώνω και της αριστεράς δοκιμάσθηκε και ηττήθηκε στην πράξη. Γίνετε αθρώποι όσο είναι καιρόςNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:43Εδώ μέσα είναι όλοι αλφάδια ρε συ.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο αριστερός έχει ιδεολογία να μην τηρεί τους κανόνες του αστικού κράτους
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Γιατί μπήκες χωρίς εισητήριο;gassim έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:46εγω εχω μπεί σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο αλλά εχω επίγνωση οτι εκείνη την ώρα έκλεβα, ούτε θα κλαιγόμουν αν με έπιαναν σε έλεγχο, ούτε προσπαθώ να ιδεολογικοποιήσω το γεγονός οτι έκλεβα.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε θα βελάξετε λέμε. Η κανονικότητα ξεκινάει από τα μετρά. Όποιος δεμπληρώνει του καρφώνεται η σούφρα σε περίοπτη θέση δίπλα στις προθήκες με τα αρχαία που βρήκε ο μετροπόντικας
πλήρωσαν πόσο ; ο κανονισμός λέει επί 60Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:47 Συμβαίνει ΤΏΡΑ στο τραίνο.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Γίνεσαι σκληρός. Έτσι μου ρχεται να πάω να πληρώσω τη ΔΕΗ της Νδ Ραφήνας και τα τέλη κυκλοφορίας του εξαδελφου Λιάπη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:45Τυπική εθνολαϊκιστική ρητορική. Επειδή κάποιοι κάπου κάποτε παρανόμησαν, δεν μπορούμε να πατάξομε κανέναν παρανομούμτα ποτέ και πουθενά. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Ο εθνολαϊκισμός του δεμπληρώνω και της αριστεράς δοκιμάσθηκε και ηττήθηκε στην πράξη. Γίνετε αθρώποι όσο είναι καιρόςNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:43Εδώ μέσα είναι όλοι αλφάδια ρε συ.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εγκζίμπιτ έιΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:49Γίνεσαι σκληρός. Έτσι μου ρχεται να πάω να πληρώσω τη ΔΕΗ της Νδ Ραφήνας και τα τέλη κυκλοφορίας του εξαδελφου Λιάπη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:45Τυπική εθνολαϊκιστική ρητορική. Επειδή κάποιοι κάπου κάποτε παρανόμησαν, δεν μπορούμε να πατάξομε κανέναν παρανομούμτα ποτέ και πουθενά. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Ο εθνολαϊκισμός του δεμπληρώνω και της αριστεράς δοκιμάσθηκε και ηττήθηκε στην πράξη. Γίνετε αθρώποι όσο είναι καιρός
Έχει τύχει να μην έχω λεφτά και έχει τύχει να μην υπάρχουν εισιτήρια εκει τριγύρω για να αγοράσω.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:48Γιατί μπήκες χωρίς εισητήριο;gassim έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:46εγω εχω μπεί σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο αλλά εχω επίγνωση οτι εκείνη την ώρα έκλεβα, ούτε θα κλαιγόμουν αν με έπιαναν σε έλεγχο, ούτε προσπαθώ να ιδεολογικοποιήσω το γεγονός οτι έκλεβα.alexandroso έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:38 Αναρωτιέμαι πόσοι απ αυτούς που τους λένε αποβράσματα δεν φοροδιαφεύγουν ποτέ, κόβουν ή ζητάνε πάντα αποδείξεις και γενικά είναι πιο αγνοί κι απ το παρθένο μαλλί. Χωρίς να εξαρτάται μάλιστα απ αυτό αν θα έχουν να φάνε όλο το μήνα. Ε; Εσείς τί λέτε;
- Highlander
Πάντως το 40-50% συνεχίζει να μπαίνει χωρίς εισιτήριο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:48 Ρε θα βελάξετε λέμε. Η κανονικότητα ξεκινάει από τα μετρά. Όποιος δεμπληρώνει του καρφώνεται η σούφρα σε περίοπτη θέση δίπλα στις προθήκες με τα αρχαία που βρήκε ο μετροπόντικας
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Το εισιτήριο τους.Athos έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:49πλήρωσαν πόσο ; ο κανονισμός λέει επί 60Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:47 Συμβαίνει ΤΏΡΑ στο τραίνο.
- Rocco Siffredi
Έλα συNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:41Καϊλας ξεκαϊλας αποδυκνύεται ότι ζείτε σε δικό σας κόσμο. Κατεβάστε λίγο την μυτούλα και δείτε λίγο πιο πέρα Αντουανέτες μου.Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:39Σιγά Βασιλάκη καιλαNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:17
Προτιμώ να μην μιλάνε οι τύποι που έφτασαν ανθρωπους να πρέπει να επιλέξουν αν θα πάρουν εισητήριο ή παγωτά στα παιδιά τους. Αυτό.
Αυτές είναι οι επιλογές η' παγωτό θησειο η εισιτήριο;
Αν ειναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το εισιτήριο μια οικογένεια δεν θα πάει θησειο για παγωτό
Θα προτιμήσει κάτι κοντά η' θα βρει με παρέα κάποιο αμάξι κλπ
Δεν μπορεί να χαρείς τα παιδιά σου αν πας κάπου κοντά πρέπει να πας στο θησειο;
Άσε το ύφος ότι είμαστε εμείς πλούσιοι και δεν έχουμε ιδέα και εσύ είσαι το παιδί του λαού που ξερει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 51 Απαντήσεις