Σταμάτα ρε μαλάκα..δάκρυσα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιναφτόρε;
Re: Τιναφτόρε;
Πάνος Σκουρλέτης
Ο Τσίπρας είχε πει και άλλα πολλά μετά και κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε έξω από το Ευρώ και να βρεις άλλες δηλώσεις του προς εκείνη την κατεύθυνση. Ο Βαρουφάκης συμπεριφέρθηκε σαν κλόουν τόσο κατά την διάρκεια της θητείας του όσο και μετά. Το τι πραγματικά πιστεύει μόνο ο ίδιος το ξέρει.brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 04:23Κι ο Βαρουφάκης είναι φανατικός Φεντεραλιστής. Είναι ένας Στουρνάρας χωρίς κοστούμι.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2019, 04:16Εσύ μπορεί να έβλεπες το αδιέξοδο που δεν έβλεπε ο ίδιος. Θεωρώ πως τα είχε πιο μπερδεμένα στο κεφάλι του. Αν υπήρχε σχεδιασμός για κάτι τέτοιο ή επιλογή του Βαρουφάκη ήταν χείριστη.brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 04:02 Ήμουν σίγουρος ότι θα υπογράψει μνημόνιο. Τον Νοέμβριο του '14 στην λαϊκή του Σαββάτου είχαν έρθει δύο του ΣΥΡΙΖΑ (ένας άντρας και μία γυναίκα) να μου δώσουν τρικάκι. Τους το έδωσα πισω φωνάζοντας ότι θα υπογράψει μνημόνιο. Μετά ηρέμησα και συζητήσαμε και μου έλεγαν όχι και τα σχετικά. Σίγουρα θα με θυμήθηκαν όταν υπέγραψε το μνημόνιο ο Τσίπρας. Μετά η κυρία έμαθα ότι πήγε στην ΛΑΕ.
Ξέχασα να σου πω ότι κατάλαβα ότι θα υπογράψει μνημόνιο ο Τσίπρας όταν είδα αυτό που είπε όταν πήγε στις ΗΠΑ.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν το άκουσα ποτέ αυτό από τον Τσίπρα. Δεν υπάρχει στο ίντερνετ τέτοια δήλωση.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2019, 09:45 Ο Τσίπρας είχε πει και άλλα πολλά μετά και κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε έξω από το Ευρώ και να βρεις άλλες δηλώσεις του προς εκείνη την κατεύθυνση. Ο Βαρουφάκης συμπεριφέρθηκε σαν κλόουν τόσο κατά την διάρκεια της θητείας του όσο και μετά. Το τι πραγματικά πιστεύει μόνο ο ίδιος το ξέρει.
Έτσι γινόταν πριν μερικά χρόνια η έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας, τηλεφωνούσαν σε πολίτες και τους ρωτούσαν. Κι έτσι βγαίναμε εμείς οι πιο διεφθαρμένοι (γιατί θεωρούσαμε εμείς ότι ήμασταν οι πιο διεφθαρμένοι)Saliveros έγραψε: 31 Μαρ 2019, 09:22Βλέποντας στη λίστα 2η τη Δανία, 7η την Ελλάδα και τελευταία (!!!) τη Βουλγαρία, τείνω να πιστέψω ότι η έρευνα έγινε ρωτώντας "Εσείς φοροδιαφεύγετε;"
Η έκθεση είναι από την Κο(νο)μισιόν. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 31 Μαρ 2019, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Οργισμένος
Μας ζοιλαιβουν
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Καμε τωρα τη διαιρεση κκ φοροδιαφυγης προς κκ εισπδημα να παρεις στη μαπα τα αληθινα αποτελεσματα.brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 00:16 Δείτε λίγο ρε σεις κατά κεφαλήν φοροδιαφυγή της Ελλάδας με την βαρύτατη φορολόγηση και της Γερμανίας. Μου είχε πει ένας Ελληνογερμανός ότι στις καφετερίες της Γερμανάις πρέπει να ζητήσεις απόδειξη αλλιώς δεν σου δίνουν. Επίσης να δικαιολογήσω τις Σκανδιναβικές χώρες που έχουν φορολόγηση ανάλογη της Ελλάδας των μνημονίων αλλά οι άλλοι; Το Βέλγιο; Αυστρία; Ολλανδία;
Ιταλία 3.156
Δανία 3.027
Βέλγιο 2.676
Λουξεμβούργο 2.657
Μάλτα 2.059
Φινλανδία 1.934
Ελλάδα 1.847
Γαλλία 1.739
Σουηδία 1.687
Γερμανία 1.529
Αυστρία 1.468
Ιρλανδία 1.449
Κύπρος 1.402
Βρετανία 1.312
Ολλανδία 1.290
Ισπανία 1.289
Σλοβενία 1.260
Λιθουανία 1.088
Πορτογαλία 1.072
Εσθονία 1.043
Σλοβακία 996
Ουγγαρία 942
Πολωνία 900
Λετονία 863
Κροατία 842
Τσεχία 833
Ρουμανία 824
Βουλγαρία 544
Καλη χωνεψη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πσεκασμενα τουβλα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και μετά, προχωράτε και στο παρασύνθημα. Πόσα γυρεύετε πάλι; 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτοί (οι Γερμανοί) γυρεύουν εδώ και 9 χρόνια (τουλάχιστον).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:25 Και μετά, προχωράτε και στο παρασύνθημα. Πόσα γυρεύετε πάλι;
Να σου θυμίσω τα πρωτογενή πλεονάσματα; Την δημόσια περιουσία; Την ιδιωτική; (οι κΟΥμμουνιστές μας παίρνουν και τα σπίτια).
A, εμείς δηλαδή λέγαμε την αλήθεια. "Καλέ όχι, εγώ;;; Δεν φοροδιαφεύγω! Ποτέ!"brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:13Έτσι γινόταν πριν μερικά χρόνια η έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας, τηλεφωνούσαν σε πολίτες και τους ρωτούσαν. Κι έτσι βγαίναμε εμείς οι πιο διεφθαρμένοι (γιατί θεωρούσαμε εμείς ότι ήμασταν οι πιο διεφθαρμένοι)Saliveros έγραψε: 31 Μαρ 2019, 09:22 Βλέποντας στη λίστα 2η τη Δανία, 7η την Ελλάδα και τελευταία (!!!) τη Βουλγαρία, τείνω να πιστέψω ότι η έρευνα έγινε ρωτώντας "Εσείς φοροδιαφεύγετε;"
(ομοίως υποθέτω οι Βούργαροι, που είναι πρωταθλητές στην ειλικρίνεια/νομοταγή προσωπικότητά τους)
Πάνος Σκουρλέτης
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Όχι, δεν την έλεγαν οι άλλοι.Saliveros έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:56A, εμείς δηλαδή λέγαμε την αλήθεια. "Καλέ όχι, εγώ;;; Δεν φοροδιαφεύγω! Ποτέ!"brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:13Έτσι γινόταν πριν μερικά χρόνια η έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας, τηλεφωνούσαν σε πολίτες και τους ρωτούσαν. Κι έτσι βγαίναμε εμείς οι πιο διεφθαρμένοι (γιατί θεωρούσαμε εμείς ότι ήμασταν οι πιο διεφθαρμένοι)Saliveros έγραψε: 31 Μαρ 2019, 09:22 Βλέποντας στη λίστα 2η τη Δανία, 7η την Ελλάδα και τελευταία (!!!) τη Βουλγαρία, τείνω να πιστέψω ότι η έρευνα έγινε ρωτώντας "Εσείς φοροδιαφεύγετε;"
(ομοίως υποθέτω οι Βούργαροι, που είναι πρωταθλητές στην ειλικρίνεια/νομοταγή προσωπικότητά τους)
Δεν είμαι ειδικός περί στα Τσιπρικά αποφθέγματα αλλά έτσι πρόχειρα θα μπορούσε να πατήσει κάποιος στο παρακάτω για να βγάλει άλλα συμπεράσματα:brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:13 Δεν το άκουσα ποτέ αυτό από τον Τσίπρα. Δεν υπάρχει στο ίντερνετ τέτοια δήλωση.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
''Δεν είναι φετίχ το νόμισμα και είναι αδιαπραγμάτευτη λογική η Ευρώπη με την προυπόθεση οι θυσίες των Ελλήνων να είναι λελογισμένες''.Διόρθωσε με αν το έγραψα λάθος. Τα είπε το 2012 στις εκλογές προφανώς για ψηφοθηρία και το 2013 είπε ότι εθνικό νόμισμα μας είναι το ευρώ είτε το θέλουμε είτε όχι.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:19Δεν είμαι ειδικός περί στα Τσιπρικά αποφθέγματα αλλά έτσι πρόχειρα θα μπορούσε να πατήσει κάποιος στο παρακάτω για να βγάλει άλλα συμπεράσματα:brb και tyt έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:13 Δεν το άκουσα ποτέ αυτό από τον Τσίπρα. Δεν υπάρχει στο ίντερνετ τέτοια δήλωση.
Πώς βγαίνει ότι θέλει τη δραχμή;
Αυτά τα έλεγε κι Βαρουφάκης και όχι μόνο. Δες αν θέλεις τον Μιχαλολιάκο ο οποίος βάζει κι έναν όριο που δεν μπορέι να επιτευχθεί μέσα στο ευρώ, να έχουμε πρωτογενή παραγωγή πρώτα και μετά να βγούμε από το ευρώ. Κατά τα άλλα είναι δραχμολάγνος.