Μλκ εντάξει. Το γάμησεςΠάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:21 Ασχολούμαι γιατί δεν μπορεί να λογιστεί εργατικό ατύχημα αυτό. Για αυτό που προσφέρει αυτός ο άνθρωπος για να είναι ελεύθεροι οι υπόλοιποι δεν πληρώνεται ρε φίλε και η πολιτεία του δίνει όσα δίνει σε ένα ΔΥ. Αυτός ρισκάρει την ζωή του, ξέρει τι κάνει, στο άλλο νήμα έγραψαν ότι θρηνούμε 60 άτομα σε τριάντα χρόνια.
Λες να μη το ξέρει; Το μαθαίνει από την πρώτη μέρα στη σχολή ώστε να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει ή όχι. Δεν είναι μια σελφι από το κόπτικ είναι κάτι που θέλει ψυχή για να το κάνεις.
Το εργατικό ατύχημα δεν καταλαβαίνω πως το κατηγοριοποιείς. Αφού είναι την ώρα της εργασίας τι άλλο μπορεί να είναι;
Κι αυτό γιατί μειώνει τη βαρύτητα του γεγονότος. Σαν να είναι κάτι άτιμο και ποταπό το εργατικό ατύχημα και πρέπει να το χαρακτηρίσουμε αλλιώς ώστε να δηλώνεται η σπουδαιότητα του εκλιπόντος. Ενώ άμα ήταν κανένας στα ναυπηγεία ας πούμε ποιος τον γαμεί; Εκεί εντάξει ας αρκεστούμε στο χαρακτηρισμό εργατικό ατύχημα.
Μπορεί να φταίνε οι Τούρκοι που συνέβη, μπορεί να είναι δολοφονία από αυτούς αλλά αυτό θα είναι στο χώρο των πεποιθήσεών μας, συναισθηματικό δηλαδή. Επίσημα από τις αρχές ως ατύχημα καταγράφεται και προβάλλεται. Κι εδώ έρχεται ο ακροδεξιός
και θεωρεί ότι είσαι κι εσύ προδότης και προσβάλεις το νεκρό που αρνείσαι και κατακρίνεις μία πολεμική επίθεση από την πλευρά της Ελλάδας. Το είδα δηλαδή γραμμένο από έναν τύπο "να σηκώσουμε αεροπλάνα τώρα και ντου μέχρι την Άγκυρα" και τον ξεχέζανε οι δικοί μας οι καλοί. Εκεί να δεις τι καλά χρειάζεται το επιχείρημα "Εργατικό ατύχημα"
Τέλος Σπύρο δεν ξέρω αν είσαι κουρασμένος αλλά δεν είπα απολύτως τίποτα κατά του πιλότου κι ούτε πρόκειται να πω.
Εγώ στέκομαι στο χαμό ενός ανθρώπου και με θλίβει η κατάσταση των δικών του. Όπως πριν λίγους μήνες έσβησε ο Πανούσης και την επικαιρότητα έμαθα ότι είχε κόρη 7 χρονών και έκανα τους δικούς μου συνειρμούς, έτσι σκέφτομαι και για την οικογένεια του πιλότου. Το τι πρόσφερε στη ζωή του ο καθένας και ποιες οι τεχνικές λεπτομέρειες ή οι συνθήκες που συνέβη αυτός ο θάνατος
δεν με απασχολεί. Δεν θα ποσοτικοποιήσουμε το θάνατο.
Αν αυτά που σκέφτομαι είναι περιύβριση νεκρού ΟΚ.