!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Θεά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:21 Ασχολούμαι γιατί δεν μπορεί να λογιστεί εργατικό ατύχημα αυτό. Για αυτό που προσφέρει αυτός ο άνθρωπος για να είναι ελεύθεροι οι υπόλοιποι δεν πληρώνεται ρε φίλε και η πολιτεία του δίνει όσα δίνει σε ένα ΔΥ. Αυτός ρισκάρει την ζωή του, ξέρει τι κάνει, στο άλλο νήμα έγραψαν ότι θρηνούμε 60 άτομα σε τριάντα χρόνια.
Λες να μη το ξέρει; Το μαθαίνει από την πρώτη μέρα στη σχολή ώστε να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει ή όχι. Δεν είναι μια σελφι από το κόπτικ είναι κάτι που θέλει ψυχή για να το κάνεις.
Μλκ εντάξει. Το γάμησες :D Σε συγκινεί τι κάνει κάποιος άνθρωπος στη ζωή του κι αυτό πρέπει να συγκινεί και μένα και όλους.
Το εργατικό ατύχημα δεν καταλαβαίνω πως το κατηγοριοποιείς. Αφού είναι την ώρα της εργασίας τι άλλο μπορεί να είναι;
Κι αυτό γιατί μειώνει τη βαρύτητα του γεγονότος. Σαν να είναι κάτι άτιμο και ποταπό το εργατικό ατύχημα και πρέπει να το χαρακτηρίσουμε αλλιώς ώστε να δηλώνεται η σπουδαιότητα του εκλιπόντος. Ενώ άμα ήταν κανένας στα ναυπηγεία ας πούμε ποιος τον γαμεί; Εκεί εντάξει ας αρκεστούμε στο χαρακτηρισμό εργατικό ατύχημα.
Μπορεί να φταίνε οι Τούρκοι που συνέβη, μπορεί να είναι δολοφονία από αυτούς αλλά αυτό θα είναι στο χώρο των πεποιθήσεών μας, συναισθηματικό δηλαδή. Επίσημα από τις αρχές ως ατύχημα καταγράφεται και προβάλλεται. Κι εδώ έρχεται ο ακροδεξιός
και θεωρεί ότι είσαι κι εσύ προδότης και προσβάλεις το νεκρό που αρνείσαι και κατακρίνεις μία πολεμική επίθεση από την πλευρά της Ελλάδας. Το είδα δηλαδή γραμμένο από έναν τύπο "να σηκώσουμε αεροπλάνα τώρα και ντου μέχρι την Άγκυρα" και τον ξεχέζανε οι δικοί μας οι καλοί. Εκεί να δεις τι καλά χρειάζεται το επιχείρημα "Εργατικό ατύχημα" :003:

Τέλος Σπύρο δεν ξέρω αν είσαι κουρασμένος αλλά δεν είπα απολύτως τίποτα κατά του πιλότου κι ούτε πρόκειται να πω.
Εγώ στέκομαι στο χαμό ενός ανθρώπου και με θλίβει η κατάσταση των δικών του. Όπως πριν λίγους μήνες έσβησε ο Πανούσης και την επικαιρότητα έμαθα ότι είχε κόρη 7 χρονών και έκανα τους δικούς μου συνειρμούς, έτσι σκέφτομαι και για την οικογένεια του πιλότου. Το τι πρόσφερε στη ζωή του ο καθένας και ποιες οι τεχνικές λεπτομέρειες ή οι συνθήκες που συνέβη αυτός ο θάνατος
δεν με απασχολεί. Δεν θα ποσοτικοποιήσουμε το θάνατο.
Αν αυτά που σκέφτομαι είναι περιύβριση νεκρού ΟΚ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:34 ποιο καλοπαιδο απο δω μου κανε αναφορα και μου ρθε κοκκινη καρτα για περιυβριση νεκρου εν ωρα εθνικου καθηκοντος η κατι τετοιο; Αυτο ειναι συκοφαντικο και καλω τη διαχειριση να το ανακαλεσει τωρα, πουθενα δεν εγραψα το παραμικρο για τον πιλοτο.
Κι εμένα. Εγώ φαντάζομαι κάποιους χρήστες :D
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:19
Juno έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:08
Όχι δεν του έκαναν καλά, αλλά γιατί να μην στήσουν ενέδρα σε εσένα πχ; Γιατί δεν τους είχες μπει στο μάτι.
λογικη ελληναρα κλασσικοτατη :c020:
και οι χουλιγκαν δεν με εχουνε πειραξει ποτε και οι ματαδες ενω εχω παει σε πορειες και οι "αναρχικοι"
στην πρωτη περιπτωση που εκαναν μαλακιες στον ηλεκτρικο ειπα κατι, οταν ητανε 5 νιανιαρα αλλα δεν ειπα τιποτα οταν ητανε 50
στην δευτερη δεν αντεδρασα στον ματατζη που εδερνε γιατι ετρεχα
και στον ψευτοαναρχικο που εβριζε ματατζη πριν την πορεια ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
γιατι ηξερα οτι δεν θα οδηγησει πουθενα κλπ

αρα, οποιον εχουνε δειρει οι παραπανω το κανανε γιατι τα ηθελε ο κωλος του ε; αφου εμενα δεν με πειραξαν ποτε :xena:
επειδής κάνω μια μεγάλη μελέτη πάνω στο μέτατρόλλινγκ θα ήθελα αν ήθελες και εσύ να μας εξηγήσεις γιατί ακριβώς πιστεύεις ότι δεν είναι η δική σου λογική ελληνάρα, αυτό το σημείο ειδικά με τον (ας μην είναι στον) δικό μου κώλο πχ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:46
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:34 ποιο καλοπαιδο απο δω μου κανε αναφορα και μου ρθε κοκκινη καρτα για περιυβριση νεκρου εν ωρα εθνικου καθηκοντος η κατι τετοιο; Αυτο ειναι συκοφαντικο και καλω τη διαχειριση να το ανακαλεσει τωρα, πουθενα δεν εγραψα το παραμικρο για τον πιλοτο.
δε ξέρω φίλε ειλικρινά, αλλά για να χαμπαριάσεις τις αναλογίες σκέψου να έλεγε κάποιος κάτι ανάλογο για τον Φύσσα πχ και μετά εσύ αυτό
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:31 σκουπιδια ειναι οσοι τη βριζουν
πολυ καλα τα λεει

πανα πολυ ρομαντικα το βλεπεις, ολοι σχεδον οι στρατιωτικοι διαλεξαν το επαγγελμα για καθαρα υλιστικους λογους.
ή κάτι τέτοιο. ελπίζω να βοήθησα λίγο ε.
Ναι φίλε και για τον Φύσσα να έλεγε κάποιος, αν έμπαιναν τσούρμο οι κάφροι να του λένε τα χειρότερα, θα το έγραφα αυτό που έγραψε ο Μπλακπέηντ.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

sys3x έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:41
Juno έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:08
Όχι δεν του έκαναν καλά, αλλά γιατί να μην στήσουν ενέδρα σε εσένα πχ; Γιατί δεν τους είχες μπει στο μάτι.
και οι χουλιγκαν δεν με εχουνε πειραξει ποτε και οι ματαδες ενω εχω παει σε πορειες και οι "αναρχικοι"
στην πρωτη περιπτωση που εκαναν μαλακιες στον ηλεκτρικο ειπα κατι, οταν ητανε 5 νιανιαρα αλλα δεν ειπα τιποτα οταν ητανε 50
και στον ψευτοαναρχικο που εβριζε ματατζη πριν την πορεια ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

αρα, οποιον εχουνε δειρει οι παραπανω το κανανε γιατι τα ηθελε ο κωλος του ε; αφου εμενα δεν με πειραξαν ποτε :xena:
επειδής κάνω μια μεγάλη μελέτη πάνω στο μέτατρόλλινγκ θα ήθελα αν ήθελες και εσύ να μας εξηγήσεις γιατί ακριβώς πιστεύεις ότι δεν είναι η δική σου λογική ελληνάρα, αυτό το σημείο ειδικά με τον (ας μην είναι στον) δικό μου κώλο πχ.
(:

την λογικη του κουοταρόμενου ακολουθω για να αναδειξω το ατοπο
δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες, τρολακι
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:36
Πάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:21 Ασχολούμαι γιατί δεν μπορεί να λογιστεί εργατικό ατύχημα αυτό. Για αυτό που προσφέρει αυτός ο άνθρωπος για να είναι ελεύθεροι οι υπόλοιποι δεν πληρώνεται ρε φίλε και η πολιτεία του δίνει όσα δίνει σε ένα ΔΥ. Αυτός ρισκάρει την ζωή του, ξέρει τι κάνει, στο άλλο νήμα έγραψαν ότι θρηνούμε 60 άτομα σε τριάντα χρόνια.
Λες να μη το ξέρει; Το μαθαίνει από την πρώτη μέρα στη σχολή ώστε να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει ή όχι. Δεν είναι μια σελφι από το κόπτικ είναι κάτι που θέλει ψυχή για να το κάνεις.
Μλκ εντάξει. Το γάμησες :D Σε συγκινεί τι κάνει κάποιος άνθρωπος στη ζωή του κι αυτό πρέπει να συγκινεί και μένα και όλους.
Το εργατικό ατύχημα δεν καταλαβαίνω πως το κατηγοριοποιείς. Αφού είναι την ώρα της εργασίας τι άλλο μπορεί να είναι;
Κι αυτό γιατί μειώνει τη βαρύτητα του γεγονότος. Σαν να είναι κάτι άτιμο και ποταπό το εργατικό ατύχημα και πρέπει να το χαρακτηρίσουμε αλλιώς ώστε να δηλώνεται η σπουδαιότητα του εκλιπόντος. Ενώ άμα ήταν κανένας στα ναυπηγεία ας πούμε ποιος τον γαμεί; Εκεί εντάξει ας αρκεστούμε στο χαρακτηρισμό εργατικό ατύχημα.
Μπορεί να φταίνε οι Τούρκοι που συνέβη, μπορεί να είναι δολοφονία από αυτούς αλλά αυτό θα είναι στο χώρο των πεποιθήσεών μας, συναισθηματικό δηλαδή. Επίσημα από τις αρχές ως ατύχημα καταγράφεται και προβάλλεται. Κι εδώ έρχεται ο ακροδεξιός
και θεωρεί ότι είσαι κι εσύ προδότης και προσβάλεις το νεκρό που αρνείσαι και κατακρίνεις μία πολεμική επίθεση από την πλευρά της Ελλάδας. Το είδα δηλαδή γραμμένο από έναν τύπο "να σηκώσουμε αεροπλάνα τώρα και ντου μέχρι την Άγκυρα" και τον ξεχέζανε οι δικοί μας οι καλοί. Εκεί να δεις τι καλά χρειάζεται το επιχείρημα "Εργατικό ατύχημα" :003:

Τέλος Σπύρο δεν ξέρω αν είσαι κουρασμένος αλλά δεν είπα απολύτως τίποτα κατά του πιλότου κι ούτε πρόκειται να πω.
Εγώ στέκομαι στο χαμό ενός ανθρώπου και με θλίβει η κατάσταση των δικών του. Όπως πριν λίγους μήνες έσβησε ο Πανούσης και την επικαιρότητα έμαθα ότι είχε κόρη 7 χρονών και έκανα τους δικούς μου συνειρμούς, έτσι σκέφτομαι και για την οικογένεια του πιλότου. Το τι πρόσφερε στη ζωή του ο καθένας και ποιες οι τεχνικές λεπτομέρειες ή οι συνθήκες που συνέβη αυτός ο θάνατος
δεν με απασχολεί. Δεν θα ποσοτικοποιήσουμε το θάνατο.
Αν αυτά που σκέφτομαι είναι περιύβριση νεκρού ΟΚ.
Δεν έχεις καταλάβει δεν μιλάμε για εργασία αλλά για διατεταγμένη αποστολή. Το ίδιο το κράτος το αναγνωρίζει, ακόμα και ο Τσίπρας, πως εσείς το αμφισβητείτε;
Είστε αντικαθεστωτικοί;
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

'Οτι εγώ τώρα ακολουθώ τον Τσίπρα και είναι καθεστωτικός. Νοτ μπαντ. Εδώ μέχρι και περιύβριση νεκρού έκανα :102:

Ως λογιστικό όρο θέλεις να το αντιμετωπίσουμε; Ως ηθικό τίτλο για το γεγονός. Ως είδηση σε δημοσιογραφικά πλαίσια;
Θάνατος ήταν ρε φίλε. και όλοι οι θάνατοι έχουν το ίδιο σκορ. Μηδέν ένα είναι δεν έχει ποσόστωση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:43
sys3x έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:46
δε ξέρω φίλε ειλικρινά, αλλά για να χαμπαριάσεις τις αναλογίες σκέψου να έλεγε κάποιος κάτι ανάλογο για τον Φύσσα πχ και μετά εσύ αυτό
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:31 σκουπιδια ειναι οσοι τη βριζουν
πολυ καλα τα λεει

πανα πολυ ρομαντικα το βλεπεις, ολοι σχεδον οι στρατιωτικοι διαλεξαν το επαγγελμα για καθαρα υλιστικους λογους.
ή κάτι τέτοιο. ελπίζω να βοήθησα λίγο ε.
Ναι φίλε και για τον Φύσσα να έλεγε κάποιος, αν έμπαιναν τσούρμο οι κάφροι να του λένε τα χειρότερα, θα το έγραφα αυτό που έγραψε ο Μπλακπέηντ.
μισό, ότι και καλά καλά κάνουν και βρίζουν έναν νεκρό σαν τον Φύσσα πχ;

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:43
sys3x έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:41

(:

την λογικη του κουοταρόμενου ακολουθω για να αναδειξω το ατοπο
δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες, τρολακι
:D

.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:49 'Οτι εγώ τώρα ακολουθώ τον Τσίπρα και είναι καθεστωτικός. Νοτ μπαντ. Εδώ μέχρι και περιύβριση νεκρού έκανα :102:

Ως λογιστικό όρο θέλεις να το αντιμετωπίσουμε; Ως ηθικό τίτλο για το γεγονός. Ως είδηση σε δημοσιογραφικά πλαίσια;
Θάνατος ήταν ρε φίλε. και όλοι οι θάνατοι έχουν το ίδιο σκορ. Μηδέν ένα είναι δεν έχει ποσόστωση.
Λάθος διατύπωση.

Ρωτάω αν στηρίζεις την κυβέρνηση και τις πράξεις της.
Η κυβέρνηση δεν το αντιμετωπίζει ως εργατικό ατύχημα.
Είναι υποκριτικό αυτό που κάνει μήπως;

Ας το πάρουμε από εδώ, δεν θέλω να μιλήσω για την σελέμπριτυ.
the end
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Σε ανθρώπινο επίπεδο εννοείται οτι όλες οι ζωές έχουν την ίδια αξία και η απώλεια τους προκαλεί τον ίδιο πόνο στους κοντινούς του εκλιπόντος.

Σε κοινωνικό επίπεδο καλώς ή κακώς υπάρχει μια ιεραρχία ανάλογα με το τι εκανε ο νεκρός όσο ζούσε.

Όταν πέθανε ο Καζαντζίδης έγινε λαικό προσκύνημα επειδή είχε αγγίξει κάποιους ανθρώπους μέσω των τραγουδιών του. Δεν γίνεται το ίδιο για τον κάθε έναν απο τους χιλιάδες που πεθαίνουν καθημερινά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος όσοι δεν γούσταραν τα τραγούδια του Καζαντζίδη να πάνε στην κηδεία κι να περιγελούν όσους θρηνούσαν.

Ο πιλότος μαχητικού αεροπλάνου έχει ψηλότερη θέση στην συνείδηση του κόσμου απο τον εργάτη ή τον υπάλληλο γραφείου, οχι σαν άνθρωπος, αλλά σαν λειτούργημα και σαν προσφορά στην κοινωνία. Κάθε γεγονός έχει την βαρύτητα του σε κοινωνικό επίπεδο και όποιος επιλέγει να μην το βλέπει πολύ απλά εθελοτυφλεί.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Καλά κάνει το ένα άτομο και τα χώνει σε ένα τσούρμο κάφρων το οποίο εγώ πρέπει να ασπαστώ ως εκφραστή της λύπης μου για το νεκρό. Ότι άμα δεν μισήσω το απολωλός πρόβατο πλω την μνήμη του νεκρού.
Εγώ προσπερνώ τη φράση με τα αεροπλανικά και κοιτώ τη συνολική της στάση. Άλλωστε τη σελίδα την έχει πολύ πριν. Δεν έμεινα πολύ στο επίμαχο σημείο των τελευταίων ημερών.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

απλά έτυχε να το μοιραστείς τώρα :)

και ο Πέτρος το έκανε αυτό που κάνεις, 3είς φορές κιόλας, δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

φαντάζομαι οτι προσπέρασες και αυτό το τουίτ

https://twitter.com/kaimporei/status/984544013373108224

γιατί δεν γίνεται να μας λες οτι όλοι οι θάνατοι είναι το ίδιο τραγικοί αλλά να θεωρείς θεά αυτή που γράφει στ αρχίδια της τον συγκεκριμένο θάνατο.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

gassim έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:56 Σε ανθρώπινο επίπεδο εννοείται οτι όλες οι ζωές έχουν την ίδια αξία και η απώλεια τους προκαλεί τον ίδιο πόνο στους κοντινούς του εκλιπόντος.

Σε κοινωνικό επίπεδο καλώς ή κακώς υπάρχει μια ιεραρχία ανάλογα με το τι εκανε ο νεκρός όσο ζούσε.

Όταν πέθανε ο Καζαντζίδης έγινε λαικό προσκύνημα επειδή είχε αγγίξει κάποιους ανθρώπους μέσω των τραγουδιών του. Δεν γίνεται το ίδιο για τον κάθε έναν απο τους χιλιάδες που πεθαίνουν καθημερινά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος όσοι δεν γούσταραν τα τραγούδια του Καζαντζίδη να πάνε στην κηδεία κι να περιγελούν όσους θρηνούσαν.

Ο πιλότος μαχητικού αεροπλάνου έχει ψηλότερη θέση στην συνείδηση του κόσμου απο τον εργάτη ή τον υπάλληλο γραφείου, οχι σαν άνθρωπος, αλλά σαν λειτούργημα και σαν προσφορά στην κοινωνία. Κάθε γεγονός έχει την βαρύτητα του σε κοινωνικό επίπεδο και όποιος επιλέγει να μην το βλέπει πολύ απλά εθελοτυφλεί.
Σωστό είναι αυτό αλλά και δικαίωμα του καθένα το αν θέλει να ακολουθήσει αυτό το μοτίβο. Το να πας στην κηδεία και να περιγελάς τους παρευρισκομένους είναι αντικοινωνική πράξη ποινική και θα έχεις συνέπειες. Το γιατί τι κάνεις όμως δεν μπορώ να το ξέρω και δεν θα το κρίνω. Στην κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα, αν είσαι διωκόμενος ή διαπομπευόμενος ή χτυπάς από θέση κάλυψης και ισχύος ίσως και εξουσίας μου είναι αρκετό ως κριτήριο για να σε στηρίξω ή όχι.
Επίσης δεν συμφωνούμε όλοι ότι είναι λειτούργημα η δουλειά του στρατιωτικούς ούτε πιστεύουμε ότι είμαστε ελεύθεροι επειδή μας κυβερνούν πολιτογραφημένοι Έλληνες. Αν νομίζετε ότι ο στρατός είναι αυτός που διαφυλάσσει της ελευθερία μας απλά πιστεύετε κάτι πολύ διαφορετικό από μένα.

Δεν σας είδα να βρίζετε έτσι τους Τούρκους που προκάλεσαν το επεισόδιο πάντως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”