ναι ρε νούμερα καλύτεροι είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
-
Δημοκράτης
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
α οκ, πήγαμε στο "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι;" 
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Νότια Σκόπια είπαμε μη τα σπάσω όλα.foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:41 Ποιος δεν το αναγνωρίζει ως μαλακία;
ΥΓ χαιρετώ την αποφυγή αλυτρωτικών όρων όπως "Μακεδονία" όταν αναφερόμαστε στο βόρειο τμήμα της επικράτειας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Σωστά. Άμα μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκρινόμαστε με τους νδτες έχετε γεια βρυσούλες.Υδράργυρος έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:43Άσε τι έκανε η ΝΔ με τον Κεφαλογιάννη, κόμμα ναρκοβαρώνων είναι. Ο σύριζα είναι άλλο. ΝΑ διαγραφεί αμέσως, και γιατί δεν πήγε φυλακήη Λοϊζου;NewModelArmy έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:23 Απαραδεκτο.Να εχει την ιδια τιμωρια απο τον Συριζα οπως ο Κεφαλογιαννης απο τη ΝΔ.
- Highlander
Άλλο ο Συριζα και άλλο η ΝΔ!!μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:00 Ευτυχώς παραιτήθηκε η Μυρσίνη, έτσι δεν θα μπω στο δίλλημα αν θα την ψηφίσω στις ευρωεκλογες, καθώς μου άρεσε αρκετά. Η επ. παραίτησης της χαστούκι στην ΝΔ του κούλη.
«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν. Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες.
Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα χρέος προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους περίπου 180.000 ευρώ. Το χρέος αυτό προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσα με τον πρώην σύζυγο μου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να το αναλάβει εξ ολοκλήρου, αφού εκείνος ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής των οικονομικών ζητημάτων.
Και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας.
Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να ενώσω τις δυνάμεις μου ώστε να αντιμετωπίσουμε επείγοντα και σπουδαία ζητήματα που μας αφορούν όλους, και όχι μικροπολιτικά κουτσομπολιά σχετικά με την οικογένεια μου.
Επειδή ακριβώς η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς, καθώς και στην ανάδειξη του κομβικού ρόλου του πολιτισμού σε αυτή τη μάχη, δεν επιθυμώ να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας μου και, συνεπώς, θέτω στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή μου από το ευρωψηφοδέλτιο.
Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό. Προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν. Αυτόν τον τακτικισμό, εγώ δε θα τον εξυπηρετήσω.
Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες δε θα περάσει. Όπως και ο φασισμός δε θα περάσει. Οι πολίτες δε θα επιτρέψουν να περάσει.
Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύτηκαν και δεσμεύομαι ότι, θα συνεχίσω να στέκομαι με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ανεκτική κοινωνία για όλους και όλες, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε πεδίο, είτε είναι η πολιτική, είτε είναι ο δρόμος».
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Xristoforakos approves this postΔημοκράτης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:17 α οκ, πήγαμε στο "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι;"
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Highlander
Καλύτεροι οι ψιλικατζήδες από τους μεγαλοκαρχαρίες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι καλοί, ωραίοι και μάγκες οι ψιλικατζήδες.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:28 Ωραία η Μυρσίνη. Καλύτερα οι ψιλικατζίδες παρά να κλέβεις το ψωμι των φτωχών όπως το Μαρεβάκι με τις οφσορ της τις ωραίες
- Highlander
Είναι καλύτεροι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι εθνικιστές πινοσετικοι καταστροφείς της χώρας;Δημοκράτης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:17 α οκ, πήγαμε στο "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι;"
Η αλήθεια είναι ότι η ο Τσίπρας ζήτησε από τη Λοϊζου να παραιτηθεί δευτερόλεπτα αφού βγήκε το θέμα με τη σύνταξη, ενώ ο Κούλης ακόμα περιμένουμε να τολμήσει να πει κάτι στον Κεφαλογιάννη.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:25Xristoforakos approves this postΔημοκράτης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:17 α οκ, πήγαμε στο "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι;"
Εξ ιδίων τα αλλότρια μάνμου, δεν είμαστε όλοι εργολάβοι, δικηγόροι, κομματικοί παράγοντες ή κομματόσκυλα, ούτε καν το 99% δεν είναι όλα αυτά, λάρωσε.Daje έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:12Oχι, απλα δεν υπαρχουν μη λαμογια στην κοινωνια.nick έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:42 Νομιζω οτι ο Τσιπρας μαζευει λαμόγια που εχουν θεματα με δικαιοσύνη διοτι ειναι εκβιασιμοι.
Το 99% των ανθρωπων ειναι ή γινονται από αναγκη λαμογια, απλα υπαρχουν διαβαθμισεις.
Μικρο-λαμογια, λαμογιαJunior, κ.ο.κ.
Η μαλακια γινεται οταν σε καλουν να παιξεις εκτος κατηγοριας. Εκει γινονται τα λαθη.
.
.
τρου.foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:28Η αλήθεια είναι ότι η ο Τσίπρας ζήτησε από τη Λοϊζου να παραιτηθεί δευτερόλεπτα αφού βγήκε το θέμα με τη σύνταξη, ενώ ο Κούλης ακόμα περιμένουμε να τολμήσει να πει κάτι στον Κεφαλογιάννη.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:25Xristoforakos approves this postΔημοκράτης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:17 α οκ, πήγαμε στο "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι;"
.
.
άντε τώρα που παραιτήθηκε δεν θα χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις για τις μαλακίες που ποστάρει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Οργισμένος
Καημενη ηταν , δεν πειραζει...foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:29 Ο θείος μου όταν πέθανε η μάνα του παρ' όλο που το δήλωσε στο ΙΚΑ έγινε μαλακία και συνέχισε να μπαίνει η σύνταξη για κανα χρόνο. Ο λογαριασμός είχε από πριν 1-2 χιλιάρικα και ο ίδιος ήταν συνδικαιούχος.
Μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα δεν τόλμαγε να σηκώσει ούτε μισό ευρώ για να μην έχει μπελάδες, παρ' όλο που τα 1-2 χιλιάρικα υπήρχαν από πριν και θεωρητικά δε θα υπήρχε πρόβλημα.
Πόσο καμμένος πρέπει να είναι κανείς για να εισπράττει 5 χρόνια περιμένοντας ότι δε θα την πληρώσει στο τέλος. Και τι επεισόδιο ήταν αυτό που κράτησε 5 χρόνια. Και αν είναι έτσι γιατί δεν υπάρχουν πια τα λεφτά;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
βέβαια δεν το απέκρυψε απλά συνέχισε να ξοδεύει αυτά που παρανόμως ειέπρατεΧαοτικός έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:07 Άρα δεν το απέκρυψε όπως λένε οι ψεύτες οι δεξιοί. Μιλάμε για σαπίλα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ασε ρε φιλε.sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:29Εξ ιδίων τα αλλότρια μάνμου, δεν είμαστε όλοι εργολάβοι, δικηγόροι, κομματικοί παράγοντες ή κομματόσκυλα, ούτε καν το 99% δεν είναι όλα αυτά, λάρωσε.Daje έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:12Oχι, απλα δεν υπαρχουν μη λαμογια στην κοινωνια.nick έγραψε: 22 Μαρ 2019, 15:42 Νομιζω οτι ο Τσιπρας μαζευει λαμόγια που εχουν θεματα με δικαιοσύνη διοτι ειναι εκβιασιμοι.
Το 99% των ανθρωπων ειναι ή γινονται από αναγκη λαμογια, απλα υπαρχουν διαβαθμισεις.
Μικρο-λαμογια, λαμογιαJunior, κ.ο.κ.
Η μαλακια γινεται οταν σε καλουν να παιξεις εκτος κατηγοριας. Εκει γινονται τα λαθη.
Αλλου τα παραμυθια.
Στον Daje δεν περνανε αυτα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 2 Απαντήσεις