!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ολιγαρκής αφθονία
- Μαυροβασίλης
Re: ολιγαρκής αφθονία
οικογενειακό κέντρο 'η αφθονία'

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Ελβετός Τραπεζίτης
πασίγνωστα δείπνα όπου ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Είναι η σύγχρονη απόδοση του "ψωμί, ελιά και Κώτσο βασιλιά". Επίσης, προφητικά έγραφε στο παλιό ο nrg ότι δεν μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη, γιατί δεν είναι μνημονιακή υποχρέωση. Πάντως, αν ήθελε να μιλήσει ο Τσίπρας γιά "ολιγαρκή ανάπτυξη" θα μου φαινόταν λογικό να το κάνει πριν από τις εκλογές του 2015, όχι στο τέλος τής θητείας του.
Τέλος, πρέπει να πώ ότι δεν μου φαίνεται πολύ μαρξιστική έννοια αυτή η "ολιγαρκής ανάπτυξη", μάλλον οικολογίζει.
Τέλος, πρέπει να πώ ότι δεν μου φαίνεται πολύ μαρξιστική έννοια αυτή η "ολιγαρκής ανάπτυξη", μάλλον οικολογίζει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5429702164
Στην Ευρώπη και στον Δυτικό κόσμο, όπου οι νέοι της χώρας και οι επιχειρηματίες κινούνται με ελευθερία και άνεση σαν να είναι η πατρίδα τους -είναι η πατρίδα τους-, αυτοί αισθάνονται φτωχοί συγγενείς. Και κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν τη χώρα στα μέτρα τους.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
μην το κουράζομε, φίλε ΣΕ

ολα αυτά να ξέρετε ισχύουν μεχρι καποιος/α/ο να βρεθεί στην ιατρική ανάγκη πολλών χιλιάδων νοσήλειων απο το τσιπρικό περιβαλλον.
γτ εκει δεν παιζει ολιγάρκεια ουτε με σφεντόνες.
γτ εκει δεν παιζει ολιγάρκεια ουτε με σφεντόνες.
~~¥~~
- Μαυροβασίλης
προπάντων μην ξεχνάμε το θαύμα του κουβανέζικου εσυ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ξέρασέ τα όλα! Σε σουίτα έκανε λεύκανση πρωκτού ο ποκοπίκος;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Για την Ελλάδα μπορεί κανείς να το δει έτσι:
ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ

ΑΦΘΟΝΙΑ

ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ

ΑΦΘΟΝΙΑ

Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Αυτό εννοούσε με την ολιγαρκή αφθονία;;;;

Πάρτα μωρή λιτότητα. Φάτε, πληρώνει η Ευρώπη που καταγγέλλουμε και ο φορολογούμενος.
https://www.facebook.com/gaggraina/vide ... 348061895/
Ο στραβοχυμένος λουκουμάς που θα άλλαζε την Ευρώπη.

Πάρτα μωρή λιτότητα. Φάτε, πληρώνει η Ευρώπη που καταγγέλλουμε και ο φορολογούμενος.
https://www.facebook.com/gaggraina/vide ... 348061895/
Ο στραβοχυμένος λουκουμάς που θα άλλαζε την Ευρώπη.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Στην Ελλάδα πάντα εφαρμόζαμε την ολιγαρκή αφθονία στην πράξη.

-
Δημοκράτης
σύμφωνα με φίλη και συνάδελφο Πολωνή δεν απέχει και πολύ από το τι ζούσαν οι άνθρωποι τότε. Ρε σεις πραγματικά αν μιλήσετε με Πολωνούς, Ρουμάνους, Τσέχους κτλ για το πως δούλευε η οικονομία του σοσιαλιστικού παραδείσου από την μία θα γελάτε από την άλλη θα αντιληφθείτε τι κόπανοι κυβερνούν την Ελλάδα αυτή τη στιγμήNandros έγραψε: 16 Μαρ 2019, 18:02A clip from polish comedy (1982) with English subtitles.Δημοκράτης έγραψε: 16 Μαρ 2019, 01:04έχουμε δρόμο μέχρι να φτάσουμε τον σοσιαλιστικό παράδεισοYochanan έγραψε: 16 Μαρ 2019, 00:47 αυτη η αποαναπτυξη μου θυμίζει ομοιοπαθητικη - τι φάση; επισης θα περίμενε κανεις μετα απο μια δεκαετια γενναιας αποαναπτυξης η ελλαδαρα να πεταει απο πλευρα βιωτικου. τι διαολο, κοντα 40% του ΑΕΠ αποαναπτυχθηκε η χωρα
Τί ν΄αυτό ρε! Απίστευτο!![]()
-
Δημοκράτης
παίζει βέβαια θέμα και το ότι είστε μονίμως μπουκωμένοιΧαοτικός έγραψε: 16 Μαρ 2019, 13:18απ' ό,τι βλέπω τρεις σελίδες σε γράψανε στα παπάρια τους και δεν σου εξήγησε κανείς.Δημοκράτης έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:33 ο καραγκιόζης που παριστάνει τον πρωθυπουργό την πέταξε πάλι και κλασικά τον κοροϊδεύει όλος ο ντουνιάς. Περιμένω από τους πράκτορες 060 να μας εξηγήσουν τι είναι η ολιγαρκής αφθονία.![]()