Μποει να εισαι κατααλωτς αλλα μεχρι να βαλεις καιπηγη εισαι και αναξιοπιστος
Επισης εικαζω οτι εισαι και ψευτης και εικαζω επισης οτι συγκρινες μιατιμη προσφορας με μια τιμη χωριςπροσφορα για διαφορετικα μπισκοτα
Και γω που ειμαι καταναλωτης ξερω οτι τα μπισκοτα tostada στα Lidl εχουν αλλαξει 3 φορες μορφη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Μαρ 2019, 22:09, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:00
Το νήμα όπου μαθαίνουμε ότι οι μισθοί δεν πρέπει να αλλάζουν ποτέ γιατί η αλλαγή τους είναι στο σύνολο αρνητική. Να τους περάσουμε στο Σύνταγμα.
Το νήμα όπου μαθαίνουμε ότι οι αυξήσεις των μισθών -και τα όποια επιχειρησιακά κόστη γενικώς- δεν επηρεάζουν την τιμή των προϊόντων.
Δεν είπε κανείς ότι δεν τα επηρεαζουν. Ποιους διαβάζεις;
Τους φορουμίτες που λένε ότι η αύξηση των μισθών οδηγεί σίγουρα σε αύξηση κατανάλωσης, ανεξαρτήτως της γενικής οικονομικής κατάστασης στη χώρα.
bluerose έγραψε: 10 Μαρ 2019, 21:53
Αυτόματα οδηγεί στην μειωμένη κατανάλωση αυτο
Αντί για δύο πράγματα παίρνεις ένα
Οπότε;
Είναι θέμα σκεπτικού.
Κάποιος μπορεί να πει "Μα τι βλακείες είνα αυτά που λένε τα βοθροκάναλα για αύξηση στην τιμή της βενζίνης; Εγώ 10 ευρώ έβαζα πέρσι, 10 ευρώ βάζω και τώρα."
bluerose έγραψε: 10 Μαρ 2019, 21:53
Αυτόματα οδηγεί στην μειωμένη κατανάλωση αυτο
Αντί για δύο πράγματα παίρνεις ένα
Οπότε;
Είναι θέμα σκεπτικού.
Κάποιος μπορεί να πει "Μα τι βλακείες είνα αυτά που λένε τα βοθροκάναλα για αύξηση στην τιμή της βενζίνης; Εγώ 10 ευρώ έβαζα πέρσι, 10 ευρώ βάζω και τώρα."
Ναι αλλά με δέκα δε φτάνει στο μισό
Πριν εφτανε
Εγώ το ξέρω κούκλα μου, αυτός δεν το καταλαβαίνει.
Όπως δεν καταλαβαίνει βάσει ποιας λογικής η αύξηση της τιμής της βενζίνης (τυχαίο παράδειγμα) μπορεί να επηρεάσει την τιμή διάφορων προϊόντων. Όποιος πιστεύει σε λεφτόδεντρα, πιστεύει και σε προϊόντα που πετάνε και προσγειώνονται μόνα τους στο ράφι.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:00
Το νήμα όπου μαθαίνουμε ότι οι μισθοί δεν πρέπει να αλλάζουν ποτέ γιατί η αλλαγή τους είναι στο σύνολο αρνητική. Να τους περάσουμε στο Σύνταγμα.
Το νήμα όπου μαθαίνουμε ότι οι αυξήσεις των μισθών -και τα όποια επιχειρησιακά κόστη γενικώς- δεν επηρεάζουν την τιμή των προϊόντων.
Δεν είπε κανείς ότι δεν τα επηρεαζουν. Ποιους διαβάζεις;
Μισό να μπω σε mode ΓΓ και Νάνου:
Δεν είπα κανείς ότι οι μισθοί δεν πρέπει να αλλάζουν ποτέ. Ποιους διαβάζεις; Πού ειπώθηκε; Να ανοίξεις δικό σου νήμα για το πότε πρέπει να αλλάζουν οι μισθοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
brb και tyt έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:07
Το Lidl διπλασίασε την τιμή των μπισκότων Τοστάντα από το 2010 (από ένα στα δύο ευρώ). Αφαίρεσε αν θέλεις την αύξηση του ΦΠΑ.
πηγη;
Τι πηγή ρε; Καταναλωτής είμαι. Να πας στο Lidl να δεις την πηγή.
Έχω μερικά πακέτα, αν μπορέσω θα πάω να δω μήπως τα ανέβασε κι άλλο.
μπα μπα μπα, αγοραζουμε απο τα λιντλ γερμανοτσολια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2019, 22:02
Επισης εικαζω οτι εισαι και ψευτης και εικαζω επισης οτι συγκρινες μιατιμη προσφορας με μια τιμη χωριςπροσφορα για διαφορετικα μπισκοτα
Και γω που ειμαι καταναλωτης ξερω οτι τα μπισκοτα tostada στα Lidl εχουν αλλαξει 3 φορες μορφη
Μορφή στην συσκευασία είναι μόνον μια λέξη και τα χρώματα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα άλλο.
Εσύ έβαλες την τιμή προσφοράς (φαίνεται και από τα άλλα προϊόντα) και όχι την κανονική τιμή. Πάντως η τιμή του 2015 βγαίνει περίπου στο 1.60 και συμβαδίζει με αυτό που υποστηρίζω. Το 2010 (μπορέι να ήταν και 2011) κόστιζαν 1 ευρώ. Επί πλέον το ΦΠΑ δεν είχε ανεβεί το 2015. Ουσιαστικά κάνει εικονική προσφορά στο 1 ευρώ. Αναρωτιέμαι πόσο τα έχει στην Γερμανία.
Παρεπιπτόντως, είσαι συκοφάντης αποκαλώντας με ψεύτη ενώ αυτά που δημοσίευσες με επιβεβαιώνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 10 Μαρ 2019, 22:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ειναι διαφορετικα μπισκοτα
Τι δεν καταλαβαινεις;
Tα πρωτα ειναι της OPEY τα δευτερα της SONDEY
Ξυπνα επιτελους
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
brb και tyt έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:07
Το Lidl διπλασίασε την τιμή των μπισκότων Τοστάντα από το 2010 (από ένα στα δύο ευρώ). Αφαίρεσε αν θέλεις την αύξηση του ΦΠΑ.
πηγη;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2019, 22:02
Πλαι τα ιδια θα λεμε ρε φιλε;
Εχουμε 2019
Τα Tostada toy Lidl του 2010 ηταν αλλα μπισκοτα αλλης εταιρειας
Συγκρινες την πουτσα με την βουρτσα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2019, 22:02Μποει να εισαι κατααλωτς αλλα μεχρι να βαλεις καιπηγη εισαι και αναξιοπιστος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2019, 15:45
Πλαι τα ιδια θα λεμε ρε φιλε;
Εχουμε 2019 Τα Tostada toy Lidl του 2010 ηταν αλλα μπισκοτα αλλης εταιρειας
Συγκρινες την πουτσα με την βουρτσα
Έγραψα ότι είχαν 2 ευρώ και το αμφισβήτησες.
Ήθελες πηγή και την έβαλα.
Πήγαινε πάρε ΤΩΡΑ όταν κάνει προσφορά να δεις πόσο έχουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 16 Μαρ 2019, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγραψα εξ αρχης οτι συγκρινες διαφορετικα μπισκοτα
Ξυπνα επιτελους
Πήγαινε να πάρεις όταν θα κάνει προσφορά να δεις πόσο θα έχουν.
Η συσκευασία αλλάζει αλλά όχι το προϊόν. Προφανώς για να μπορούν τα σαίνια σαν κι εσένα να δικαιολογήσουν την αύξηση.
Μήπως μπορείς να βρεις πόσο κάνουν στην Γερμανία προ ΦΠΑ;
Αλλη μια φορα που κανεις εμμονικα ενα ερωτημα που εχω χιλιοαπαντησει