Πώς το χρησιμοποιείς; Αφού δεν μένεις εκεί. Μήπως εννοείς το αξιοποιείς, δηλ. το νοικιάζεις;Οργισμένος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:48το εχω και το χρησιμοποιω. ΑΛλος το κλαιει σημερα μεσα στα αγγλικα νοσοκομεια...sharp έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:47Και τι το κάνεις ρε Όργι;Οργισμένος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:44
τουλαχιστον εγω δεν πουλησα πατρικο σε τιμη κοροιδια. Οσο για την προβλεψη μου μεσα επεσα εαν αφαιρεσουμε την βαρουφακεια περιοδο , κατι που εξυπακουεται φυσικα διοτι μιλησα για μνημονιακο μονοπατι που τελικα δεν τηρηθηκε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τώρα αγοράζουμε μετοχές!!!
Re: Τώρα αγοράζουμε μετοχές!!!
H μόνη περίοδος που τηρήθηκε το μνημονιακο μονοπατι ήταν η περίοδος που ο Τσίπρας ξεφορτώθηκε βαρουφακη, λαπαβιτσα και λοιπά καρναβάλιαΟργισμένος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:44τουλαχιστον εγω δεν πουλησα πατρικο σε τιμη κοροιδια. Οσο για την προβλεψη μου μεσα επεσα εαν αφαιρεσουμε την βαρουφακεια περιοδο , κατι που εξυπακουεται φυσικα διοτι μιλησα για μνημονιακο μονοπατι που τελικα δεν τηρηθηκεtalaipwros έγραψε: 31 Μαρ 2018, 16:48 το τσακαλι μεχρι και το εμπαργκο του Τραμπ στα αλουμινια επιασε. Ειναι εγγυηση το παλικαρι.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Οργισμένος
Καλα επι βαρουφακη συντελεσθηκε εθνικη προδοσια. Αλλα ας ειμεθα ειλικρινεις, καμια κυβερνηση μετα το 09 δεν εφαρμοσε τις προτεινομενες σωτηριες διαρθρωτικες μνημονιακες μεταρρυθμισεις παρα μονο τα εισοδηματικα υποκαταστατα τους. Ξεφτιλα απολυτη.Δρακουμελ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:09H μόνη περίοδος που τηρήθηκε το μνημονιακο μονοπατι ήταν η περίοδος που ο Τσίπρας ξεφορτώθηκε βαρουφακη, λαπαβιτσα και λοιπά καρναβάλιαΟργισμένος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:44τουλαχιστον εγω δεν πουλησα πατρικο σε τιμη κοροιδια. Οσο για την προβλεψη μου μεσα επεσα εαν αφαιρεσουμε την βαρουφακεια περιοδο , κατι που εξυπακουεται φυσικα διοτι μιλησα για μνημονιακο μονοπατι που τελικα δεν τηρηθηκεtalaipwros έγραψε: 31 Μαρ 2018, 16:48 το τσακαλι μεχρι και το εμπαργκο του Τραμπ στα αλουμινια επιασε. Ειναι εγγυηση το παλικαρι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με μονους υπευθυνους ελλ κυβερνησεις και το 85% της κοινωνιας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ποιες ήταν οι σωτήριες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δηλαδή ρε όργιο που δεν εφαρμόστηκαν;
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Όπως ο κομμουνισμός δεν εφαρμόστηκε σωστά έτσι και το μνημόνιο. Κολλημένοι κομμουνιστές και νεοφιλελεδες μια ζωη
- hellegennes
Η πραγματική απόδοση είναι σαφώς μικρότερη, γύρω στο 20%. Ο συνολικός πληθωρισμός στην Ευρωζώνη είναι περίπου 33% από το 2011 ως σήμερα. Βέβαια πρότεινε συγκεκριμένο τομέα, αυτή είναι η απόδοση βάσει γενικού δείκτη.BOOMER έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:51 Βάση γενικού δείκτη ,θα είχε μια απόδοση της τάξεως του 60% σε 13 χρόνια. Οχι άσχημα ,όχι καλά ,αφού αν αγόραζε με το ίδιο ποσό ένα ακίνητο τότε ,θα είχε απόδοση πάνω από 300% με πολύ λιγότερο ρίσκο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Nai πασοκτζη οτι πεις. Τα ιδια δεν θα λεμε συνεχως.Δρακουμελ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:17 Όπως ο κομμουνισμός δεν εφαρμόστηκε σωστά έτσι και το μνημόνιο. Κολλημένοι κομμουνιστές και νεοφιλελεδες μια ζωη
ΜΕταρρυθμισεις ΔΝΤ μια χαρα εφαρμοσε η ΤΟυρκια περιοδο 1999 ως 2010 με τα γνωστα θετικοτατα αποτελεσματα πριν ξεκινησει ο αγιος ταγιπ τις χοντρομαλακιες του.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
αυτη ειναι αποδοση γενικου δεικτη. Με μεσαιες μετοχες που προετεινα η αποδοση ειναι πολλαπλασια. Βεβαια δεν εγινε ουτε δομικη αλλαγη στην ελλ οικονομια, ουτε απολυσεις δυ, ουτε ανοιγμα επαγγελματων και οικονομιας, ουτε οικονομικες ζωνες με χαμηλα ημερομισθια σε ακριτικες υποβαθμισμενες περιοχες και χιλια αλλα που προταθηκαν οποτε οι μεταρρυθμισεις δντ προφανως δεν υλοποιηθηκαν παρα μονο τα δημοσιονομικα ισοδυναμα τους οπως αποφασισαν οι ελλ κυβερνησειςBOOMER έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:51Βάση γενικού δείκτη ,θα είχε μια απόδοση της τάξεως του 60% σε 13 χρόνια. Οχι άσχημα ,όχι καλά ,αφού αν αγόραζε με το ίδιο ποσό ένα ακίνητο τότε ,θα είχε απόδοση πάνω από 300% με πολύ λιγότερο ρίσκο.talaipwros έγραψε: 31 Μαρ 2018, 16:45https://web.archive.org/web/20131028101 ... 9&t=216376Τώρα αγοράζουμε μετοχές!!!
Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » Σεπτέμβριος 10th, 2011, 11:46 am
Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβριου 2011.
ΓΔ= 886,73 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΣΠΡΕΝΤ ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ: 1942,2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ.
Ειναι φανερο για μενα οτι η χωροχρονικη δημοσιονομικη μας συναρτηση ξυνει αυτες τις μερες τον πατο και πλεον γινεται αυξουσα απο φθινουσα. Να σημειωσω οτι στο σημειο καμπης τελη Μαιου -αρχες Ιουλιου σας ενημερωσα οτι η εν λογω συναρτηση εστρεψε τα κοιλα της προς τα πανω παραμενοντας ομως φθινουσα.
Τοποθετηθητε ΤΩΡΑ οσοι μπορειτε σε μετοχες εταιρειων του ΧΑΑ με εξαγωγικο χαρακτηρα (μεταλλα αλουμινια πχ) . Σε χρονικο οριζοντα 7 ετων εκτιμω οτι θα δωσουν κερδη ισα περιπου με το 1500% .
Οσοι λοιπον εχετε τη δυνατοτητα να τοποθετηθειτε μακρυπροθεσμα ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. Ειναι η χρυση ευκαιρια.
Απο εδω και στο εξης θα ερχονται μονον καλα χρηματηστηριακα νεα. Πιστευω οτι τα Χριστουγεννα ο ΓΔ θα χει σταθεροποιηθει για τα καλα στον ανηφορικο δρομο.
Καλα κερδη ,και υπενθυμιζω οτι το χρηματηστηριο απευθυνεται σε ενηλικες ΛΟΓΙΚΟΥΣ και υπευθυνους ανθρωπους.
Εγω το χρεος μου το εκανα...
Τελευταία επεξεργασία απο Οργισμένος την Σεπτέμβριος 10th, 2011, 12:21 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
οργιιιιιιιι ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Α, ναι; Για δείξε.Οργισμένος έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:49 αυτη ειναι αποδοση γενικου δεικτη. Με μεσαιες μετοχες που προετεινα η αποδοση ειναι πολλαπλασια.
Όλα έγιναν. ΔΥ έχουμε όσους ο μέσος όρος της ΕΕ ως προς το εργατικό δυναμικό, χαμηλότερα από Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο.Οργισμένος έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:49 Βεβαια δεν εγινε ουτε δομικη αλλαγη στην ελλ οικονομια, ουτε απολυσεις δυ, ουτε ανοιγμα επαγγελματων και οικονομιας, ουτε οικονομικες ζωνες με χαμηλα ημερομισθια σε ακριτικες υποβαθμισμενες περιοχες και χιλια αλλα που προταθηκαν οποτε οι μεταρρυθμισεις δντ προφανως δεν υλοποιηθηκαν παρα μονο τα δημοσιονομικα ισοδυναμα τους οπως αποφασισαν οι ελλ κυβερνησεις
Ομολογουμένως μια σοφή απόλυση θα ήταν του εαυτού σου. Το κράτος απέτυχε να σε απολύσει όντως το 2011 όπως όφειλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Μα και βεβαια ολα εγιναν. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ!!!hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2024, 15:38Α, ναι; Για δείξε.Οργισμένος έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:49 αυτη ειναι αποδοση γενικου δεικτη. Με μεσαιες μετοχες που προετεινα η αποδοση ειναι πολλαπλασια.
Όλα έγιναν. ΔΥ έχουμε όσους ο μέσος όρος της ΕΕ ως προς το εργατικό δυναμικό, χαμηλότερα από Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο.Οργισμένος έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:49 Βεβαια δεν εγινε ουτε δομικη αλλαγη στην ελλ οικονομια, ουτε απολυσεις δυ, ουτε ανοιγμα επαγγελματων και οικονομιας, ουτε οικονομικες ζωνες με χαμηλα ημερομισθια σε ακριτικες υποβαθμισμενες περιοχες και χιλια αλλα που προταθηκαν οποτε οι μεταρρυθμισεις δντ προφανως δεν υλοποιηθηκαν παρα μονο τα δημοσιονομικα ισοδυναμα τους οπως αποφασισαν οι ελλ κυβερνησεις
Ομολογουμένως μια σοφή απόλυση θα ήταν του εαυτού σου. Το κράτος απέτυχε να σε απολύσει όντως το 2011 όπως όφειλε.
θελει ο πασοκος να κρυφτει μα η χαρα δεν τον αφηνει ..
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ουτε καν στα χαρτια η αξιολογηση δυ.
Μονο λεκτικες φανφαρες.
Και φυσικα οταν εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ θα φωναξεις οτι "ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ"...
Μονο λεκτικες φανφαρες.
Και φυσικα οταν εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ θα φωναξεις οτι "ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ"...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Έγιναν γιατί αυτό λένε η νομοθεσία και οι αριθμοί. Μόνο εσύ ο σχιζοφρενής λες ότι δεν έγιναν. Επίσης ΠΑΣΟΚος ήσουν και είσαι εσύ, που σε βόλεψαν στο δημόσιο για να γράφεις όλη μέρα στο φόρουμ και να έχεις το θράσος να λες για απολύσεις ΔΥ. Μιλάμε για απύθμενο θράσος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
ηρεμήστε μην εξαντλήτε το απόθεμα,
ο χέλης ειναι φλέβα γνωσεων επι παντως επιστητου. ο Σ.Α.Τ.Α. ειναι τίποτα , ο Χελης ειναι ο μπακάλης HAL9000!
ο χέλης ειναι φλέβα γνωσεων επι παντως επιστητου. ο Σ.Α.Τ.Α. ειναι τίποτα , ο Χελης ειναι ο μπακάλης HAL9000!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Οργισμένος
Για κοιτα ποιος μιλαει για βολεμα , ψυχικη υγεια και θρασσος...το πχωρουμικο τοτεμ της μαλακιας...hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2024, 15:44 Έγιναν γιατί αυτό λένε η νομοθεσία και οι αριθμοί. Μόνο εσύ ο σχιζοφρενής λες ότι δεν έγιναν. Επίσης ΠΑΣΟΚος ήσουν και είσαι εσύ, που σε βόλεψαν στο δημόσιο για να γράφεις όλη μέρα στο φόρουμ και να έχεις το θράσος να λες για απολύσεις ΔΥ. Μιλάμε για απύθμενο θράσος.
Κοιτα κει το μινιμαρκετ σου και ασε τους κομπασμους βολεμενε του "ολα εγιναν"...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση