Καλά το οικονομικό είναι πολύ σπουδαίο,όπως και η άπλα χώρου να αμολύσεις τα παιδιά.Το μεγαλύτερο κακό όλων όμως είναι η δυτικοποίηση της χώρας που κατέστρεψε ότι είχε απομείνει από τον ελληνικό έστω ρωμέικο χαρακτήρα της κοινωνίας.Ειδικά με την είσοδο της χώρας στην εε έπαψαν να γίνονται παιδιά και ακολουθήθηκε σε κάθε έκβαση του βίου μια κακόγουστη αντιγραφή της δυτικής σαπίλας και παρακμής.Υπαίτιοι για όλα είναι αυτοί που κουνούσαν σημαίες στο καρναβάλι πριν λίγες μέρες αλλά από την άλλη σε στιγμές αυθορμητισμού ομολογούν ότι δεν τους νοιάζει η Ελλάδα πλην του κώλου τους και της βρωμοοικογένειάς τους.Ο ΚΜ είναι πραγματικά ο πλέον ιδανικός αρχηγός για αυτά τα ρετάλια που βρωμίζουν με την ανάσα τους τον αέρα που αναπνέουμε.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:32 Ίσως αυτή η συγκέντρωση προκαλεί και το πρόβλημα του δημογραφικού. Στην Αθήνα μια οικογένεια μπορεί να έχει μέχρι δύο παιδιά εκτός από εξαιρέσεις, συνήθως πλούσιους αν πρόκειται για Έλληνες. Ενώ στην επαρχία ή μια επαρχιακή πόλη τα παιδιά μπορούν να γίνουν τρία ή τέσσερα. Ακόμη και αν τα λεφτά είναι λίγα, υπάρχει ο χώρος, τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς την συνεχή ασφυκτική παρουσία των γονιών και όσον αφορά το μέλλον τους δεν έχει σημασία αν είναι δύο ή τέσσερα. Απλά θα μάθουν να μοιράζονται. Δεν μπορώ να φανταστώ στην Αθήνα να μεγαλώνεις πάνω από δύο παιδιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τεράστια η ανισότητα της Αττικής με την υπόλοιπη Ελλάδα
Re: Τεράστια η ανισότητα της Αττικής με την υπόλοιπη Ελλάδα
-
stergiosbik
Εγω θα ελεγα για καποια πολη της β.Ελλαδας.
Εξασφαλιζεις και τις αλυτρωτικες τασεις των βορειων γειτονων μας ετσι.
είναι όπως στο Νότιο Σουδάν που δεν έχει σημασία αν είναι εικοσιδύο ή εικοσιτέσσερα.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:32 Aκόμη και αν τα λεφτά είναι λίγα, υπάρχει ο χώρος, τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς την συνεχή ασφυκτική παρουσία των γονιών και όσον αφορά το μέλλον τους δεν έχει σημασία αν είναι δύο ή τέσσερα.
Τέσσερα παιδιά έχει ο Ρουβάς, καθηγητή πανεπιστημίου έχω γνωρίσει, το αφεντικό του αδερφού στη Γερμανία (ο αδερφός μου έχει δύο, το αφεντικό του έχει και το Tesla των 100.000 ευρώ). Για πιο χαμηλές εισοδηματικές τάξεις θα μπορούσε να υπάρχει βοήθεια. Πρώτη κατοικία στην επαρχία, κανένα κτήμα, μεγαλύτερα επιδόματα παιδιών, φοροαπαλλαγές.foscilis έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:16είναι όπως στο Νότιο Σουδάν που δεν έχει σημασία αν είναι εικοσιδύο ή εικοσιτέσσερα.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:32 Aκόμη και αν τα λεφτά είναι λίγα, υπάρχει ο χώρος, τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς την συνεχή ασφυκτική παρουσία των γονιών και όσον αφορά το μέλλον τους δεν έχει σημασία αν είναι δύο ή τέσσερα.
Αλλά εντάξει, ας δουλέψουμε όλοι τώρα για να παίρνει την σύνταξή της από το δημόσιο η 50άρα με το ένα και τα δύο παιδιά.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:31Τέσσερα παιδιά έχει ο Ρουβάς, καθηγητή πανεπιστημίου έχω γνωρίσει, το αφεντικό του αδερφού στη Γερμανία (ο αδερφός μου έχει δύο, το αφεντικό του έχει και το Tesla των 100.000 ευρώ). Για πιο χαμηλές εισοδηματικές τάξεις θα μπορούσε να υπάρχει βοήθεια. Πρώτη κατοικία στην επαρχία, κανένα κτήμα, μεγαλύτερα επιδόματα παιδιών, φοροαπαλλαγές.foscilis έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:16είναι όπως στο Νότιο Σουδάν που δεν έχει σημασία αν είναι εικοσιδύο ή εικοσιτέσσερα.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:32 Aκόμη και αν τα λεφτά είναι λίγα, υπάρχει ο χώρος, τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς την συνεχή ασφυκτική παρουσία των γονιών και όσον αφορά το μέλλον τους δεν έχει σημασία αν είναι δύο ή τέσσερα.
Αλλά εντάξει, ας δουλέψουμε όλοι τώρα για να παίρνει την σύνταξή της από το δημόσιο η 50άρα με το ένα και τα δύο παιδιά.
ΚΟινωνικός αυτοματισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Πόσες είναι οι 50ρες που παίρνουν σύνταξη; Γι' αυτά δουλεύεις ή για τα πρωτογενή πλεονάσματα (6.3 δισ) που πηγαίνουν στους δανειστές μας για τα δάνεια που δήθεν έχουν δώσει;
Τα ασφαλιστικά ταμεία μπήκαν μέσα από αυτές ή από την πολιτική των μνημονίων; Αν σταματήσουν να παίρνουν σύνταξη οι 50ρες (με ανήλικο παιδί προφανώς) θα πάνε όλα καλά για εσένα; Γιατί για τους υπόλοιπους σίγουρα δεν θα πάνε καλά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
aspergillus
Η Αθήνα μέχρι τα τέλη του 1950 ήταν μερικές εκατοντάδες σπίτια γύρω από την Ακρόπολη μέχρι τη Δάφνη.
Από εκεί και πέρα εξοχές και οικόπεδα.
Μετά τις αρχές του 1960 άρχισαν να μαζεύονται οι βλάχοι και οι νησιώτες με αποτέλεσμα η πόλη να γίνει έτσι ακριβώς όπως την ξέρουμε σήμερα.
Από εκεί και πέρα εξοχές και οικόπεδα.
Μετά τις αρχές του 1960 άρχισαν να μαζεύονται οι βλάχοι και οι νησιώτες με αποτέλεσμα η πόλη να γίνει έτσι ακριβώς όπως την ξέρουμε σήμερα.
Έβαλα μια από τις κατηγορίες. Ανήλικο ετών 17.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:45 ΚΟινωνικός αυτοματισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Πόσες είναι οι 50ρες που παίρνουν σύνταξη; Γι' αυτά δουλεύεις ή για τα πρωτογενή πλεονάσματα (6.3 δισ) που πηγαίνουν στους δανειστές μας για τα δάνεια που δήθεν έχουν δώσει;
Τα ασφαλιστικά ταμεία μπήκαν μέσα από αυτές ή από την πολιτική των μνημονίων; Αν σταματήσουν να παίρνουν σύνταξη οι 50ρες (με ανήλικο παιδί προφανώς) θα πάνε όλα καλά για εσένα; Γιατί για τους υπόλοιπους σίγουρα δεν θα πάνε καλά.
Μας δουλεύεις τώρα; Γιατί πάρθηκαν τα δάνεια; Ένα μεγάλο μέρος έγινε μισθοί και συντάξεις δημοσίου. Θα ξαναανακαλύπτουμε τον τροχό όταν γράφουμε ένα ποστ; Τι δήθεν έχουν δώσει;
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Δωρεάν Γη στους νέους αγρότες.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:11Εγω θα ελεγα για καποια πολη της β.Ελλαδας.
Εξασφαλιζεις και τις αλυτρωτικες τασεις των βορειων γειτονων μας ετσι.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Είδες; Ξεκινάς από λάθος βάση και καταλήγεις σε ''κανιβαλισμό''. Δεν σε κατηγορώ γιατί τα ΜΜΕ ... ή μάλλον σε κατηγορώ που δεν ξέρεις γιατί χρεοκοπήσαμε επειδή έχεις ίντερνετ και επομένως πρόσβαση σε ανεξέλεγκτη πληροφόρηση.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:15Έβαλα μια από τις κατηγορίες. Ανήλικο ετών 17.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 14:45 ΚΟινωνικός αυτοματισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Μας δουλεύεις τώρα; Γιατί πάρθηκαν τα δάνεια; Ένα μεγάλο μέρος έγινε μισθοί και συντάξεις δημοσίου. Θα ξαναανακαλύπτουμε τον τροχό όταν γράφουμε ένα ποστ; Τι δήθεν έχουν δώσει;
Το δημόσιο χρέος διπλασιάστηκε από το 2002 ως το 2009. Βρες γιατί. Για να μην μιλήσουμε για το ιδιωτικό που πολλαπλασιάστηκε από το 1994. Προσωπικά δεν με πειράζει οποιαδήποτε στήριξη στην μητρότητα που θα οδηγήσει σε αύξηση των γεννήσεων.
Πριν μερικά χρόνια, η τρόικα φορολόγησε σαν τεκμήριο τα παιδιά. Το 2017 δεν γεννήθηκαν παιδιά ίσα με τον πληθυσμό μίας πόλης. Κανονική γενοκτονία.
Εσύ δεν έχεις προσωπική εμπειρία δημοσίου γι' αυτό ίσως το βλέπεις από άλλη οπτική γωνία.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:23
Είδες; Ξεκινάς από λάθος βάση και καταλήγεις σε ''κανιβαλισμό''. Δεν σε κατηγορώ γιατί τα ΜΜΕ ... ή μάλλον σε κατηγορώ που δεν ξέρεις γιατί χρεοκοπήσαμε επειδή έχεις ίντερνετ και επομένως πρόσβαση σε ανεξέλεγκτη πληροφόρηση.
Το δημόσιο χρέος διπλασιάστηκε από το 2002 ως το 2009. Βρες γιατί. Για να μην μιλήσουμε για το ιδιωτικό που πολλαπλασιάστηκε από το 1994. Προσωπικά δεν με πειράζει οποιαδήποτε στήριξη στην μητρότητα που θα οδηγήσει σε αύξηση των γεννήσεων.
Πριν μερικά χρόνια, η τρόικα φορολόγησε σαν τεκμήριο τα παιδιά. Το 2017 δεν γεννήθηκαν παιδιά ίσα με τον πληθυσμό μίας πόλης. Κανονική γενοκτονία.
Να κοιτάξεις και τι όργιο έγινε με τις προσλήψεις, τις συντάξεις, τα εφάπαξ, από το 2002-2009.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τριακόσιες χιλιάδες ήταν με stage και μπλοκάκια αυτοί που εν μία νυκτί απέλυσε ο Γ. Παπανδρέου. Η ανεργία στους νέους ήταν ήδη 25%. Ο λόγος ήταν η ανατίμηση της οικονομίας μας από το 1994 και μετά και η εξαγωγή των παραγωγικών μας εταιρειών στην Βουλγαρία και αλλού. Το 2010 είχαμε ΔΥ στον μέσο όρο της ΕΕ με τις Σκανδιναβικές χώρες πολύ πιο πάνω. Γιατί δεν χρεοκόπησαν αυτές;Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:33Εσύ δεν έχεις προσωπική εμπειρία δημοσίου γι' αυτό ίσως το βλέπεις από άλλη οπτική γωνία.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:23
Είδες; Ξεκινάς από λάθος βάση και καταλήγεις σε ''κανιβαλισμό''. Δεν σε κατηγορώ γιατί τα ΜΜΕ ... ή μάλλον σε κατηγορώ που δεν ξέρεις γιατί χρεοκοπήσαμε επειδή έχεις ίντερνετ και επομένως πρόσβαση σε ανεξέλεγκτη πληροφόρηση.
Να κοιτάξεις και τι όργιο έγινε με τις προσλήψεις, τις συντάξεις, τα εφάπαξ, από το 2002-2009.
Επίσης οι Γερμανοί από το 2002 αύξησαν τους μισθούς 5% ενώ εμείς 35%. Ποιος έκανε το λάθος; Εγώ λέω οι Γερμανοί.
Συγγνώμη δεν γνωρίζω τέτοια οικονομικά. Να αυξάνω τους μισθούς χωρίς να έχω καν παραγωγική βάση με δάνεια που θα πληρώσουν τα χάπατα και οι επόμενοι. Θα το είχα κάνει και στα προσωπικά μου οικονομικά.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:40
Τριακόσιες χιλιάδες ήταν με stage και μπλοκάκια αυτοί που εν μία νυκτί απέλυσε ο Γ. Παπανδρέου. Η ανεργία στους νέους ήταν ήδη 25%. Ο λόγος ήταν η ανατίμηση της οικονομίας μας από το 1994 και μετά και η εξαγωγή των παραγωγικών μας εταιρειών στην Βουλγαρία και αλλού. Το 2010 είχαμε ΔΥ στον μέσο όρο της ΕΕ με τις Σκανδιναβικές χώρες πολύ πιο πάνω. Γιατί δεν χρεοκόπησαν αυτές;
Επίσης οι Γερμανοί από το 2002 αύξησαν τους μισθούς 5% ενώ εμείς 35%. Ποιος έκανε το λάθος; Εγώ λέω οι Γερμανοί.
Έχουμε δημόσιο μη ανταποδοτικό και με μεγάλη διαφθορά. Δεν έχουμε το δημόσιο των χωρών που αναφέρεις που παρέχει υγεία, παιδεία και όλες τις υπηρεσίες.
Τωρα παίρνεις στα σοβαρά τα πετονόμικς που σου γράφει; Με μια αναζήτηση θα βρω και ένα ξεκαρδιστικό παράδειγμα που ειχε δώσει, εκείνο με τις τομάτες.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:48Συγγνώμη δεν γνωρίζω τέτοια οικονομικά. Να αυξάνω τους μισθούς χωρίς να έχω καν παραγωγική βάση με δάνεια που θα πληρώσουν τα χάπατα και οι επόμενοι. Θα το είχα κάνει και στα προσωπικά μου οικονομικά.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:40
Τριακόσιες χιλιάδες ήταν με stage και μπλοκάκια αυτοί που εν μία νυκτί απέλυσε ο Γ. Παπανδρέου. Η ανεργία στους νέους ήταν ήδη 25%. Ο λόγος ήταν η ανατίμηση της οικονομίας μας από το 1994 και μετά και η εξαγωγή των παραγωγικών μας εταιρειών στην Βουλγαρία και αλλού. Το 2010 είχαμε ΔΥ στον μέσο όρο της ΕΕ με τις Σκανδιναβικές χώρες πολύ πιο πάνω. Γιατί δεν χρεοκόπησαν αυτές;
Έχουμε δημόσιο μη ανταποδοτικό και με μεγάλη διαφθορά. Δεν έχουμε το δημόσιο των χωρών που αναφέρεις που παρέχει υγεία, παιδεία και όλες τις υπηρεσίες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα προσωπικά οικονομικά, της επιχείρησης και τα οικιακά είναι μικροοικονομία ενώ του κράτους μακροοικονομία.Antares έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:48Συγγνώμη δεν γνωρίζω τέτοια οικονομικά. Να αυξάνω τους μισθούς χωρίς να έχω καν παραγωγική βάση με δάνεια που θα πληρώσουν τα χάπατα και οι επόμενοι. Θα το είχα κάνει και στα προσωπικά μου οικονομικά.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:40
Η παραγωγική βάση διαλύθηκε με την ανατίμηση της οικονομίας για να μειωθεί ο εισαγόμενος πληθωρισμός με σκοπό να πιάσουμε τα κριτήρια εισαγωγής στην ΟΝΕ.
Τα δάνεια άρχισαν μετά το 1994. Πιστεύεις ότι το αυτοκίνητο που πήρα με 60 δόσεις, επιστράφηκαν τα λεφτά σ' αυτούς που τα δάνεισαν στις τράπεζες; Εγώ λέω πως όχι. Έπρεπε να παράξω αντίστοιχο ποσό διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών, να εξαχθούν, να πάρω το αντίστοιχο ποσό για να μην επιβαρύνω το δημόσιο χρέος.
Να πούμε και για τα στεγαστικά δάνεια; Τα καταναλωτικά; Μπορείς να αγοράζεις αγαθά και υπηρεσίες με δανεικά από το εξωτερικό; Έπαιξαν αυτά ρόλο στην χρεοκοπία μας; Εγώ λέω πως ναι.
Όμως το μνημονιακό σύστημα είναι πανίσχυρο και η προπαγάνδα του αμείλικτη και αληθοφανής. Φταίνε οι ΔΥ, τα ασφαλιστικά ταμεία, οι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες Ελληνες, ότι έγινε εδώ και 40 χρόνια κλπ.
Παρεπιπτόντως, τα ασφαλιστικά ταμεία είχαν πλεονάσματα για να δίνουν εφ' άπαξ και συντάξεις και το 75% των κρατικών επιδοτήσεων προς αυτά, επέστρεφε στο κράτος με τους άμεσους και τους έμμεσους φόρους. Πώς μας οδήγησαν αυτά στην χρεοκοπία;
Αυτά τα θέματα έχουν συζητηθεί και αλλού στο phorum και σε άλλα fora, δεν είναι το κατάλληλο νήμα. Οικονομολόγος δεν είμαι για να γνωρίζω με ακρίβεια αλλά μπορώ να δω ότι ο δανεισμός για αντιπαραγωγικούς σκοπούς λόγω των χαμηλών επιτοκίων με το ευρώ, δεν θα είχε καλά αποτελέσματα. Ούτε πιστεύω ότι εμείς είχαμε δυνατότητες για πλούσιες συντάξεις την ώρα που άλλες χώρες, εξαγωγείς, δεν την είχαν ή δεν την έχουν ούτε τώρα.brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:56
Τα προσωπικά οικονομικά, της επιχείρησης και τα οικιακά είναι μικροοικονομία ενώ του κράτους μακροοικονομία.
Η παραγωγική βάση διαλύθηκε με την ανατίμηση της οικονομίας για να μειωθεί ο εισαγόμενος πληθωρισμός με σκοπό να πιάσουμε τα κριτήρια εισαγωγής στην ΟΝΕ.
Τα δάνεια άρχισαν μετά το 1994. Πιστεύεις ότι το αυτοκίνητο που πήρα με 60 δόσεις, επιστράφηκαν τα λεφτά σ' αυτούς που τα δάνεισαν στις τράπεζες; Εγώ λέω πως όχι. Έπρεπε να παράξω αντίστοιχο ποσό διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών, να εξαχθούν, να πάρω το αντίστοιχο ποσό για να μην επιβαρύνω το δημόσιο χρέος.
Να πούμε και για τα στεγαστικά δάνεια; Τα καταναλωτικά; Μπορείς να αγοράζεις αγαθά και υπηρεσίες με δανεικά από το εξωτερικό; Έπαιξαν αυτά ρόλο στην χρεοκοπία μας; Εγώ λέω πως ναι.
Όμως το μνημονιακό σύστημα είναι πανίσχυρο και η προπαγάνδα του αμείλικτη και αληθοφανής. Φταίνε οι ΔΥ, τα ασφαλιστικά ταμεία, οι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες Ελληνες, ότι έγινε εδώ και 40 χρόνια κλπ.
Παρεπιπτόντως, τα ασφαλιστικά ταμεία είχαν πλεονάσματα για να δίνουν εφ' άπαξ και συντάξεις και το 75% των κρατικών επιδοτήσεων προς αυτά, επέστρεφε στο κράτος με τους άμεσους και τους έμμεσους φόρους. Πώς μας οδήγησαν αυτά στην χρεοκοπία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 0 Απαντήσεις