Ντιπ στόκος είναι αυτός ο Ήθαν; Να τον βοηθήσουμε λίγο;enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:56μπορεί αλλά δεν θέλουμε μία ιστορία που πιάνει σε όλους. Να είναι για την περίπτωση του στόχου απο τα μάτια του ήθαν. Δεν πρέπει να μάθει ο στόχος κάτι, στα μάτια της απλά θα είναι ένα συμβάν που έφυγε, δεν θα ξέρει οτι ο κόσμος κινδύνεψε και σώθηκε.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:41 Έλα είναι πανεύκολο πως μπορείς να πάρεις υγρά από μια φορουμίτισσα χωρίς να στρεσαριστεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επικίνδυνες αποστολές
Re: Επικίνδυνες αποστολές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάνω ήθαν τον οαννησεα κ φεύγοντας παίρνει το ποτήρι ή ένα πιρούνι ή μια χαρτοπετσέτα της ναρα! Νταντααααν! Γιατί δε σας αρέσει αυτό;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:57Ντιπ στόκος είναι αυτός ο Ήθαν; Να τον βοηθήσουμε λίγο;enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:56μπορεί αλλά δεν θέλουμε μία ιστορία που πιάνει σε όλους. Να είναι για την περίπτωση του στόχου απο τα μάτια του ήθαν. Δεν πρέπει να μάθει ο στόχος κάτι, στα μάτια της απλά θα είναι ένα συμβάν που έφυγε, δεν θα ξέρει οτι ο κόσμος κινδύνεψε και σώθηκε.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:41 Έλα είναι πανεύκολο πως μπορείς να πάρεις υγρά από μια φορουμίτισσα χωρίς να στρεσαριστεί.
Εμένα μ' αρέσει! Case closed. Πάλι τα θηλυκά έσωσαν τον κόσμο.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:00Κάνω ήθαν τον οαννησεα κ φεύγοντας παίρνει το ποτήρι ή ένα πιρούνι ή μια χαρτοπετσέτα της ναρα! Νταντααααν! Γιατί δε σας αρέσει αυτό;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:57Ντιπ στόκος είναι αυτός ο Ήθαν; Να τον βοηθήσουμε λίγο;enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 18:56
μπορεί αλλά δεν θέλουμε μία ιστορία που πιάνει σε όλους. Να είναι για την περίπτωση του στόχου απο τα μάτια του ήθαν. Δεν πρέπει να μάθει ο στόχος κάτι, στα μάτια της απλά θα είναι ένα συμβάν που έφυγε, δεν θα ξέρει οτι ο κόσμος κινδύνεψε και σώθηκε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πρέπει να γράψει την ιστορία ο οαννησεα, να την διαβάσει η νάρα και να την βαθμολογήσει. Αν την βρεί ενδιαφέρουσα οκ.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:00
Κάνω ήθαν τον οαννησεα κ φεύγοντας παίρνει το ποτήρι ή ένα πιρούνι ή μια χαρτοπετσέτα της ναρα! Νταντααααν! Γιατί δε σας αρέσει αυτό;
αλλά πώς εξασφαλίζεις οτι η νάρα είναι χαρούμενη μέχρι να φτάσει η χαρτοπετσέτα στο εργαστηριο κλπ; Μπορεί να βγει έξω, να γίνει κάτι δυσάρεστο, μπούμ.
Δε θα ξαναπάνε στους Αμπελόκηπους ανθρωπέ μου. Της το χτυπάτε όλη την ώραenaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:05πρέπει να γράψει την ιστορία ο οαννησεα, να την διαβάσει η νάρα και να την βαθμολογήσει. Αν την βρεί ενδιαφέρουσα οκ.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:00
Κάνω ήθαν τον οαννησεα κ φεύγοντας παίρνει το ποτήρι ή ένα πιρούνι ή μια χαρτοπετσέτα της ναρα! Νταντααααν! Γιατί δε σας αρέσει αυτό;
αλλά πώς εξασφαλίζεις οτι η νάρα είναι χαρούμενη μέχρι να φτάσει η χαρτοπετσέτα στο εργαστηριο κλπ; Μπορεί να βγει έξω, να γίνει κάτι δυσάρεστο, μπούμ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε αεί παράτα μας! Όλο προβλήματα εμφανίζεις!enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:05πρέπει να γράψει την ιστορία ο οαννησεα, να την διαβάσει η νάρα και να την βαθμολογήσει. Αν την βρεί ενδιαφέρουσα οκ.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:00
αλλά πώς εξασφαλίζεις οτι η νάρα είναι χαρούμενη μέχρι να φτάσει η χαρτοπετσέτα στο εργαστηριο κλπ; Μπορεί να βγει έξω, να γίνει κάτι δυσάρεστο, μπούμ.![]()
Κάνω τον οαννησεα κλόουν για να την κάνει να γελάει μέχρι να σωθούμε! Ωχου!
ΚλαιωωωωωωωNaida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:06Δε θα ξαναπάνε στους Αμπελόκηπους ανθρωπέ μου. Της το χτυπάτε όλη την ώραenaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:05πρέπει να γράψει την ιστορία ο οαννησεα, να την διαβάσει η νάρα και να την βαθμολογήσει. Αν την βρεί ενδιαφέρουσα οκ.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:00
![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι θα γίνει ρε παιδιά; αγόρια ιππότες εννοώ.
Έχουμε προσέλευση και δεν έχουμε ήρωα. Γράψτε κάποιος μία ιστορία γιατί θα την γράψουν μόνες τους, τι θα δηλαδή.
Έχουμε προσέλευση και δεν έχουμε ήρωα. Γράψτε κάποιος μία ιστορία γιατί θα την γράψουν μόνες τους, τι θα δηλαδή.
Κ για τον Όττο είναι εύκολη υπόθεση. Φέρτε τον εδώ!
κάστομ το βλέπεις ανάποδα, απο εκεί ειναι η είσοδος 
Ο ήθαν ειναι ο,τι θέλει, δεν χρειάζεται να είναι φαρμακοποιός, κάνει οτι είναι, ήθαν είναι. Το θέμα ειναι η ιστορία να είναι καστομ στον στόχο, όχι στον ήθαν.
θα αρχίσω να στέλνω πακέτα μάλλον, θέλουμε λίγο σπρώξιμο για να γίνουμε ήρωες.
Ο ήθαν ειναι ο,τι θέλει, δεν χρειάζεται να είναι φαρμακοποιός, κάνει οτι είναι, ήθαν είναι. Το θέμα ειναι η ιστορία να είναι καστομ στον στόχο, όχι στον ήθαν.
θα αρχίσω να στέλνω πακέτα μάλλον, θέλουμε λίγο σπρώξιμο για να γίνουμε ήρωες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Ιαν 2019, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λες βρε παλαβρα; Είπα εγώ ότι έχει σχέση το επαγγελμα του;enaon έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:15 κάστομ το βλέπεις ανάποδα, απο εκεί ειναι η είσοδος
-
Γραφικός
Ήθαν ο Daje.
Χρειάζεται να πω τίποτα άλλο;
Αλλά ξέχασα, δεν πρέπει να πιάνει σε όλες τις πχορουμίτισες
Εγώ βάζω εθελοντής αλλά χρειάζομαι η τύπισσα που έχει καταπιεί την δραστική ουσία να είναι κι αυτή εθελόντρια, δεν με ψήνουν οι παρεξηγήσεις.
Διευκρίνιση: στην ιστορία είμαι εξωτερικά όπως θέλω, ή έχω ως δεδομένη την τωρινή μου εμφάνιση;
Χρειάζεται να πω τίποτα άλλο;
Αλλά ξέχασα, δεν πρέπει να πιάνει σε όλες τις πχορουμίτισες
Εγώ βάζω εθελοντής αλλά χρειάζομαι η τύπισσα που έχει καταπιεί την δραστική ουσία να είναι κι αυτή εθελόντρια, δεν με ψήνουν οι παρεξηγήσεις.
Διευκρίνιση: στην ιστορία είμαι εξωτερικά όπως θέλω, ή έχω ως δεδομένη την τωρινή μου εμφάνιση;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος