Και αν τις υιοθετεί το πρόβλημα που είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:21Σαφώς και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Αλλά από τη στιγμή που δημοσιογράφος της ερτ είναι περήφανος για το αντισυλλαλητήριο που διοργανώθηκε από συλλογικότητες του "αναρχικού" χώρου, σημαίνει ότι υιοθετεί και τις απόψεις τους... ή όχι;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:10Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Προσωπικά δεν στοχοποιώ κάποιον απλά και μόνο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Από την άλλη μου αρέσει το σχόλιο χρήστριας: '''Καλό θα ήταν να σβηστούν τα πρόσωπα''. Βέβαια όταν το indymedia στοχοποιεί τον οποιοδήποτε και βγάζει στη φόρα προσωπικά του στοιχεία, όλα είναι μια χαρά!![]()
Εκτός αν έγινε προτροπή συμμετοχής στο αντισυλλαλητήριο και από συγκεκριμένα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές και δεν το ξέρω.
Αυτό για όποιους αμφισβητούν τις συνδέσεις αριστεράς, αντιφά, μισοαντιφά, περιπουαντιφά και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσελευση στο Αντισυλλαλητηριο
Re: Προσελευση στο Αντισυλλαλητηριο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Προσελευση στο Αντισυλλαλητηριο
Naida έγραψε: 21 Ιαν 2019, 20:34Και αν τις υιοθετεί το πρόβλημα που είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:21Σαφώς και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Αλλά από τη στιγμή που δημοσιογράφος της ερτ είναι περήφανος για το αντισυλλαλητήριο που διοργανώθηκε από συλλογικότητες του "αναρχικού" χώρου, σημαίνει ότι υιοθετεί και τις απόψεις τους... ή όχι;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:10
Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Προσωπικά δεν στοχοποιώ κάποιον απλά και μόνο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Από την άλλη μου αρέσει το σχόλιο χρήστριας: '''Καλό θα ήταν να σβηστούν τα πρόσωπα''. Βέβαια όταν το indymedia στοχοποιεί τον οποιοδήποτε και βγάζει στη φόρα προσωπικά του στοιχεία, όλα είναι μια χαρά!![]()
Εκτός αν έγινε προτροπή συμμετοχής στο αντισυλλαλητήριο και από συγκεκριμένα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές και δεν το ξέρω.
Αυτό για όποιους αμφισβητούν τις συνδέσεις αριστεράς, αντιφά, μισοαντιφά, περιπουαντιφά και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...![]()
Για μένα, κανένα πρόβλημα.
Ήδη διασκεδάζω με την τρομερή συμμετοχή στο θέμα από αυτούς που καταπίνουν αμάσητα τα αντισυλλαλητήρια σαλπίσματα από τους κρατικούς υποσαχάριους φορείς και ασχολούνται με τη γραφικότητα των "αφρικανων" ναουσαίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.