!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσελευση στο Αντισυλλαλητηριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Προσελευση στο Αντισυλλαλητηριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:21
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 02:22 Εικόνα

Δημοσιογράφος της ερτ με εκπομπή.

:lol: :lol:

Λουλούδι.
Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Προσωπικά δεν στοχοποιώ κάποιον απλά και μόνο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Από την άλλη μου αρέσει το σχόλιο χρήστριας: '''Καλό θα ήταν να σβηστούν τα πρόσωπα''. Βέβαια όταν το indymedia στοχοποιεί τον οποιοδήποτε και βγάζει στη φόρα προσωπικά του στοιχεία, όλα είναι μια χαρά! :lol:
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Αλλά από τη στιγμή που δημοσιογράφος της ερτ είναι περήφανος για το αντισυλλαλητήριο που διοργανώθηκε από συλλογικότητες του "αναρχικού" χώρου, σημαίνει ότι υιοθετεί και τις απόψεις τους... ή όχι;

Εκτός αν έγινε προτροπή συμμετοχής στο αντισυλλαλητήριο και από συγκεκριμένα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές και δεν το ξέρω.

Αυτό για όποιους αμφισβητούν τις συνδέσεις αριστεράς, αντιφά, μισοαντιφά, περιπουαντιφά και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... :lol:
Και αν τις υιοθετεί το πρόβλημα που είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Προσελευση στο Αντισυλλαλητηριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 21 Ιαν 2019, 20:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:21
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 12:10

Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Προσωπικά δεν στοχοποιώ κάποιον απλά και μόνο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Από την άλλη μου αρέσει το σχόλιο χρήστριας: '''Καλό θα ήταν να σβηστούν τα πρόσωπα''. Βέβαια όταν το indymedia στοχοποιεί τον οποιοδήποτε και βγάζει στη φόρα προσωπικά του στοιχεία, όλα είναι μια χαρά! :lol:
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Αλλά από τη στιγμή που δημοσιογράφος της ερτ είναι περήφανος για το αντισυλλαλητήριο που διοργανώθηκε από συλλογικότητες του "αναρχικού" χώρου, σημαίνει ότι υιοθετεί και τις απόψεις τους... ή όχι;

Εκτός αν έγινε προτροπή συμμετοχής στο αντισυλλαλητήριο και από συγκεκριμένα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές και δεν το ξέρω.

Αυτό για όποιους αμφισβητούν τις συνδέσεις αριστεράς, αντιφά, μισοαντιφά, περιπουαντιφά και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... :lol:
Και αν τις υιοθετεί το πρόβλημα που είναι;

Για μένα, κανένα πρόβλημα. :lol:

Ήδη διασκεδάζω με την τρομερή συμμετοχή στο θέμα από αυτούς που καταπίνουν αμάσητα τα αντισυλλαλητήρια σαλπίσματα από τους κρατικούς υποσαχάριους φορείς και ασχολούνται με τη γραφικότητα των "αφρικανων" ναουσαίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”