Κάνε το χρέος δραχμές, ή ακόμη καλύτερα λεκ, για να φανούν περισσότερα... Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι Κουρής και Αλαφούζος...brb και tyt έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:54Να γίνει νεκρανάσταση; Ακόμα και αν γίνει θα γίνουν στην οικονομία τα ίδια που έγιναν τότε;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:42 Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας...
- Η οικονομία επί χούντας στηριζόταν στην ανοικοδόμηση. Οικονομία μίκυ-μαους. Το πόσο σαθρό ήταν το οικονομικό μοντέλο της χούντας φάνηκε με την πετρελαϊκή κρίση του 1973 και τον μεγάλο πληθωρισμό.
- Δεν υπήρχε πληθωρισμός μέχρι το 1971 λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στο σύστημα σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών του Bretton Woods.
- Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστα.
- Λόγω του εμπάργκο δεν έκανε εξοπλισμούς. Έτσι έφτιαχνε δρόμους και χάριζε δάνεια. Ενδεικτικά, από το 1974 μέχρι το 2012 η Ελλάδα πλήρωσε 216 δις ευρώ για εξοπλισμούς.
- Η ανεργία ήταν μικρή γιατί υπήρχε μετανάστευση των Ελλήνων μεγαλύτερη απ' ότι τώρα.
- Η Ελλάδα δεν έχει ολιγαρχία, έχει παραχωρήσει την εθνική ανεξαρτησία στην ΕΕ (Γερμανία).
- Το αντιτορπιλικό Βέλος αυτομόλησε στην Ιταλία και η Αεροπορία έβραζε. Η χούντα ήταν σαθρό καθεστώς, επικίνδυνο για την χώρα.
- Δεν υπήρχαν μετανάστες γιατί υπήρχαν εθνικά σύνορα σε όλο τον κόσμο.
- Ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τον μισθό του από τις 23 στις 45.000 δραχμές. Τεράστιο ποσό.
- Ο Παπαδόπουλος με τον Ιωαννίδη πρόδωσαν την Κύπρο. Ο Παπαδόπουλος απέσυρε την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο, δεν έλεγχε ούτε καν το καθεστώς του με αποτέλεσμα να δώσει την Κύπρο στους Τούρκους. Οι σχέσεις της χούντας με τον Μακάριο ήταν άθλιες.
- Τον Χαλκίδη τον σκότωσαν εν ενεργεία αστυνομικοί και απ' ότι μου είπαν, ένας απ' αυτούς ήταν γείτονας μου.
- Η χούντα επιβλήθηκε τον Απρίλιο και ο πόλεμος των 6 ημερών στο Ισραήλ έγινε τον Ιούνιο.
- Το δημόσιο χρέος υπέρδιπλασιάστηκε από τα 39 στα 87.5 δις δραχμές (το καλό ήταν ότι ήταν εσωτερικό σε δραχμές, όπως ήταν και το δημόσιο χρέος την δεκαετία του '80)
- Επίσης στον ίδιο σύνδεσμο αναφέρεται το σκάνδαλο ανέγερσης ναού όπου καταχράστηκαν 406 εκατομμύρια ποσό τεράστιο. Μπορούσε κανείς με αυτά τα λεφτά να αγοράσει το πρώτο και το δεύτερο πόδι στην Χαλκιδική.
https://www.news247.gr/afieromata/ta-oi ... 05525.html
- Το ξύλο που έπεφτε στο σχολείο ήταν αλύπητο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oι φασίστες μπαίνουν και στην Ισπανική Βουλή
-
Εμπεδοκλής
Re: Oι φασίστες μπαίνουν και στην Ισπανική Βουλή
-
Εμπεδοκλής
Αγαπητέ μου, επί χούντας οι αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι που την έβριζαν. Το μηνιάτικο του χωροφύλακα και της αστυνομίας πόλεως ήταν μικρότερο από το μεροκάματο του οικοδόμου. Χώρια που ο Παττακός έβγαινε και τους απειλούσε με απόταξη έτσι και του παραπονεθεί πολίτης.Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:47Εγώ πάλι με όσους έχω μιλήσει τα χειρότερα μου έχουν πει. Ο παππούς μου που ήταν δεξιός και αστυνομικός τα χειρότερα μου έχει πει. Ο πατέρας μου και η μάνα μου το ίδιο. Κλπ κλπ κλπΕμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:42Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας...Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:36
Λάθος του απαντάς. Πέραν του ότι λέει ανυπόστατες χαζομάρες, ο λόγος που αναβιώνει η ακροδεξιά είναι η άγνοια καξ το ότι πλέον ζούνε άτομα που δεν βίωσαν το φασιστικό καθεστώς του Φράνκο.
Πως γίνεται στην Ελλάδα τώρα με την χούντα των συνταγματαρχών; Ε έτσι. Όσοι την έζησαν δεν θέλουν να την ακούνε και όσοι δεν την έζησαν μάσησαν στην προπαγάνδα ψεύδους που εξαπλώθηκε στο ίντερνετ τα τελευταία χρόνια.
Με τόσους ακροδεξιούς παντού πλέον οι πολεμικές βιομηχανίες τρίβουν τα χέρια τουςμ![]()
Όταν οι χουντικοί την δεκαετία του 80 κατέβηκαν στις εκλογές ο κόσμος τους έγραψε στα αρχίδια του. Κάτι ήξεραν και το έκαναν.
Και μη μου αρχίσεις περί κομμουνιστών και Μακρονήσου. Πίστεψέ με καλύτερα πέρασαν επί Παπαδόπουλου παρά επί του Γέρου της Δημοκρατίας...
Ναι, λένε τα καλύτερα λόγια για τον πράσινο δικτάτορα αυτοί που έφαγαν τα χρήματα που πληρώνουμε εμείς τώρα...
Εάν όμως ήσουν σε ακροδεξιά οικογένεια θα άκουγες τα καλύτερα για τον Παπαδόπουλο...
Την αναμονή δεν την λες μείωση...Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 21:04 Και δεν στρέφεται Ι κόσμος σιγά σιγά στην ακροδεξιά. Όσοι πήγαν πήγαν. Αυτό που βλέπω, βιώνω και αντιλαμβάνομαι είναι πως μειόνεται πάλι η ακροδεξιά. Εν συγκρίσει με το 12-13 είναι αισθητά, πολύ αισθητά, πεσμένη. Και συνεχίζει να πέφτει. Ευτυχώς.
Την αριστερά δεν μπορούν να την εμπιστευθούν πλέον, η παλιά δεξιά πήγε στο κέντρο...
Και περιμένουν - την πρώτη ευκαιρία, το πρώτο λάθος για να αλλάξουν τις απόψεις τους...
What is not dead
which can eternal lay
yet with strange aeons
even death may die
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για να μην πανηγυρίζεις εσύ, όπως με την Βραζιλία, μάλλον έχεις δίκιο.Golden Age έγραψε: 02 Ιαν 2019, 19:56 Δυστυχώς δεν είναι φασίστες, αλλά αστοακροδεξιούληδες. Είναι όμως μια καλή αρχή για τα δεδομένα του ισπανικού μεταπολιτευτιστάν.
Άντε και στην Πορτογαλλία.![]()
Τα αριστερά αδυνατούν να καταλάβουν πως με τις πολιτικές τους - ανοίξαμε και σας περιμένουμε - σπρώχνουν τους λαούς της Ευρώπης προς τα δεξιά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Εγώ που ήμουν αρκετά μεγάλος επί χούντας και θυμάμαι, δικαιούμαι να έχω άποψη;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:42 Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας...![]()
Ναι, Ίσχυε η απαγόρευση μαζί με την άρση των άρθρων του Συντάγματος και έγινε νόμος 794/71.
Αυτό δεν σημαίνει πως εφαρμοζόταν σκληρά.
Οι σινεμάδες, τα θέατρα, τα κέντρα διασκεδάσεως, κλπ δεν θεωρούνταν τέτοια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Όχι όχι. Λάθος τα ξέρεις. Εντελώς λάθος. Και καλά λεφτά έπερνα και ο φόβος και ο τρόμος ήταν ακριβώς επειδή η χούντα τους είχε δώσει απεριόριστη εξουσία και ανηλεείς ήταν. Από αυτά που ξέρω από τον παππού μου εσύες τα ακριβώς αντίθετα. Μάλιστα φαίνονταν τόσο άσχημα στο κόσμο η πλειοψηφία της αστυνομίας, που ακόμα κι αυτοί που δεν πείραζαν κανέναν βρέθηκαν απομωνομένοι από φίλους και συγγενείς. Τώρα το τι έλεγε για λαϊκή κατανάλωση το καθήκι ο Παττακός είναι αδιάφορο. Εδώ δεν παραδέχονται πως υπήρχαν νησιά εξορίας. Οπότε δεν θα δώσουμε σημασία σε έναν ψευταρά σαν αυτόν. Η γιούχα που έφαγε στο παιχνίδι της αεκ από ένα ολόκληρο γήπεδο και η απαξίωση από έναν ολόκληρο λαό μετά την πτώση της χούντας, είναι αρκετές αποδείξεις για την αξία του.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:02Αγαπητέ μου, επί χούντας οι αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι που την έβριζαν. Το μηνιάτικο του χωροφύλακα και της αστυνομίας πόλεως ήταν μικρότερο από το μεροκάματο του οικοδόμου. Χώρια που ο Παττακός έβγαινε και τους απειλούσε με απόταξη έτσι και του παραπονεθεί πολίτης.Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:47Εγώ πάλι με όσους έχω μιλήσει τα χειρότερα μου έχουν πει. Ο παππούς μου που ήταν δεξιός και αστυνομικός τα χειρότερα μου έχει πει. Ο πατέρας μου και η μάνα μου το ίδιο. Κλπ κλπ κλπΕμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:42
Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας...![]()
Όταν οι χουντικοί την δεκαετία του 80 κατέβηκαν στις εκλογές ο κόσμος τους έγραψε στα αρχίδια του. Κάτι ήξεραν και το έκαναν.
Και μη μου αρχίσεις περί κομμουνιστών και Μακρονήσου. Πίστεψέ με καλύτερα πέρασαν επί Παπαδόπουλου παρά επί του Γέρου της Δημοκρατίας...
Γιατί μου μιλάς για τους κομουνιστές; Ποιός σκατά ασχολείται μαζί τους σήμερα; Δηλαδή έλεος εδώ μέσα. Καλησπέρα να γράψει κάποιος με την μια όλοι σας "ναι αλλά οι κομουνιστές...".
Έλεος κάπου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 02 Ιαν 2019, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Nandros έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:06Εγώ που ήμουν αρκετά μεγάλος επί χούντας και θυμάμαι, δικαιούμαι να έχω άποψη;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:42 Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας...![]()
Ναι, Ίσχυε η απαγόρευση μαζί με την άρση των άρθρων του Συντάγματος και έγινε νόμος 794/71.
.
Σε παρακαλώ, μιας και τα έζησες και η γνώμη σου έχει κάποια βαρύτητα παραπάνω. Έβριζα οι αστυνόμοι και μάλιστα πρώτοι από όλους την χούντα όπως λέει ο Επεδοκλής; Εγώ από τον παππού μου άλλα ξέρω.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Nandros
Προ χούντας καλοβλέπαμε τον αστυνομικό που έκανε πεζή περιπολία στις γειτονιές τις νύχτες, αφού δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε από αυτόν.Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:12Σε παρακαλώ, μιας και τα έζησες και η γνώμη σου έχει κάποια βαρύτητα παραπάνω. Έβριζα οι αστυνόμοι και μάλιστα πρώτοι από όλους την χούντα όπως λέει ο Επεδοκλής; Εγώ από τον παππού μου άλλα ξέρω.Nandros έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:06Εγώ που ήμουν αρκετά μεγάλος επί χούντας και θυμάμαι, δικαιούμαι να έχω άποψη;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:42 Τι να σου πω; Έχω αντίθετη άποψη. Συχνά ακούω ηλικιωμένους να ζητούν έναν Παπαδόπουλο. Από την άλλη θυμάμαι ως φοιτητής, συφοιτητές μου κομματόσκυλα να μιλούν για τη Χούντα με έναν στόμφο ξερόλα. Θυμάμαι να μου λένε ότι η Χούντα απαγόρευε τις συγκεντρώσεις πάνω από πέντε ανθρώπων και όταν τους ρωτούσα και πως γίνεται οι κινηματογράφοι της εποχής να έκαναν sold out, άλλαζαν θέμα και πήγαιναν στη Μακρόνησο, την οποία άνοιξε το 1947 ο γέρος της Δημοκρατίας...![]()
Οι αριστεροί βεβαίως τους αντιπαθούσαν.
Ποιοι έβριζαν την χούντα; Αυτοί που από ασήμαντοι και αμόρφωτοι βρέθηκαν ξαφνικά με ανεξέλεγκτη εξουσία πάνω στον κοσμάκη;
Παρουσιαστήκαμε με φίλο στην αστυνομία για να βγάλουμε ταυτότητες και η αντίδραση ήταν: Πού ήσασταν τόσον καιρό ρε αλήτες; (ο σκατόμπατσος απευθυνόταν σε μαθητές του Γυμνασίου).
Ξαναπαρουσιάστηκα με τα ναυτικά (ένεκα θητείας) και όλο χαρά ήθελαν να με κεράσουν καφέ.
Ο κοσμάκης τους είχε μισήσει και πέρασαν δεκαετίες για να ξεχαστεί το μίσος.
.
Επιτέλους καλά νεα
Κάθε μηνα μια καινούργια χώρα θα παίρνει την σκυτάλη.Ας είναι καλά τα κορόιδα οι αριστεροί και οι χρήσιμοι βλάκες
οι φιλελεδες
οι φιλελεδες
Ξέρεις είναι διαφορετικό να το λέει μια οικογένεια και διαφορετικό να το λέει ένας ολόκληρος λαός. Όσο για το πράσινος δικτάτορας θα ήθελα να το στοιχειοθετήσεις. Θα δεις κι εσύ ότι δεν θα μπορέσεις και θα υποχρεωθεί σε λογικά άλματα και φαντασιακά επιχειρήματα.OANNHSEA έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:11Ναι, λένε τα καλύτερα λόγια για τον πράσινο δικτάτορα αυτοί που έφαγαν τα χρήματα που πληρώνουμε εμείς τώρα...
Εάν όμως ήσουν σε ακροδεξιά οικογένεια θα άκουγες τα καλύτερα για τον Παπαδόπουλο...
Και όχι δεν πληρώνουμε σήμερα την περίοδο Παπανδρέου. Μυθάρα του κέρατα είναι αυτό. Τις μαλακίες Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ και Σαμαρά πληρώνουμε. Πλέον και Τσίπρα.
Ε πως δεν την λες μείωση. Το 12 με το 13 υπήρχε ένα απίστευτο κύμα υποστήριξης στην ΧΑ και απίστευτη ροή προς αυτήν. Πλέον ούτε η σκιά της της δεν είναι. Εδώ ο Τσίπρας εξευτέλισε την αριστερά, έκανε την συμφωνία για την Μακεδονία και πόσα άλλα και πάλι η χα δεν μπορεί ούτε ταξί να γεμίσει. Τα γραφεία της κλείνουν το ένα μετά το άλλο.OANNHSEA έγραψε:Την αναμονή δεν την λες μείωση...Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 21:04 Και δεν στρέφεται Ι κόσμος σιγά σιγά στην ακροδεξιά. Όσοι πήγαν πήγαν. Αυτό που βλέπω, βιώνω και αντιλαμβάνομαι είναι πως μειόνεται πάλι η ακροδεξιά. Εν συγκρίσει με το 12-13 είναι αισθητά, πολύ αισθητά, πεσμένη. Και συνεχίζει να πέφτει. Ευτυχώς.
Την αριστερά δεν μπορούν να την εμπιστευθούν πλέον, η παλιά δεξιά πήγε στο κέντρο...
Και περιμένουν - την πρώτη ευκαιρία, το πρώτο λάθος για να αλλάξουν τις απόψεις τους...
OANNHSEA έγραψε: What is not dead
which can eternal lay
yet with strange aeons
even death may die
.
Μα εννοείται. Πέθανε η βασιλεία, η δουλεία, η καταπίεση των γυναικών, η παιδική εργασία, οι θρησκείες στα τελευταία τους κλπ. Ε η ακροδεξιά είναι
το απομεινάρι αυτών των ζοφερών περιόδων. Πάει για ψόφο κι αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 02 Ιαν 2019, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Nandros έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:26Προ χούντας καλοβλέπαμε τον αστυνομικό που έκανε πεζή περιπολία στις γειτονιές τις νύχτες, αφού δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε από αυτόν.Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:12Σε παρακαλώ, μιας και τα έζησες και η γνώμη σου έχει κάποια βαρύτητα παραπάνω. Έβριζα οι αστυνόμοι και μάλιστα πρώτοι από όλους την χούντα όπως λέει ο Επεδοκλής; Εγώ από τον παππού μου άλλα ξέρω.Nandros έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:06
Εγώ που ήμουν αρκετά μεγάλος επί χούντας και θυμάμαι, δικαιούμαι να έχω άποψη;
Οι αριστεροί βεβαίως τους αντιπαθούσαν.
Ποιοι έβριζαν την χούντα; Αυτοί που από ασήμαντοι και αμόρφωτοι βρέθηκαν ξαφνικά με ανεξέλεγκτη εξουσία πάνω στον κοσμάκη;
Παρουσιαστήκαμε με φίλο στην αστυνομία για να βγάλουμε ταυτότητες και η αντίδραση ήταν: Πού ήσασταν τόσον καιρό ρε αλήτες; (ο σκατόμπατσος απευθυνόταν σε μαθητές του Γυμνασίου).
Ξαναπαρουσιάστηκα με τα ναυτικά (ένεκα θητείας) και όλο χαρά ήθελαν να με κεράσουν καφέ.
Ο κοσμάκης τους είχε μισήσει και πέρασαν δεκαετίες για να ξεχαστεί το μίσος.
.
Α μπράβο. Όπως τα λες τα ξέρω κι εγώ. Ακριβώς έτσι!
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εν προκειμένω είναι ότι (τουλάχιστον δημοσκοπικά) το κόμμα αυτό δείχνει να αντλεί δυνάμεις και από το αριστερό φάσμα.
Φουκαρά σε κανένα ασανσέρ είσαι κλείσμενος τα τελευταία χρόνιαΜα εννοείται. Πέθανε η βασιλεία, η δουλεία, η καταπίεση των γυναικών, η παιδική εργασία, οι θρησκείες στα τελευταία τους κλπ. Ε η ακροδεξιά είναι
skartados έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:53Φουκαρά σε κανένα ασανσέρ είσαι κλείσμενος τα τελευταία χρόνιαΜα εννοείται. Πέθανε η βασιλεία, η δουλεία, η καταπίεση των γυναικών, η παιδική εργασία, οι θρησκείες στα τελευταία τους κλπ. Ε η ακροδεξιά είναι
Καλοσύνη σου που με συμπονάς. Το εκτιμώ
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης