Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 17:18
Ξέρει κανείς να μου πει, μπορεί αυτό να είναι από λάδια μηχανής ας πούμε???!!!!
Πόσο επικίνδυνο είναι????
Μπορεί να του είχε χυθεί πετρέλαιο στο καΐκι, το πιο πιθανό κατά την γνώμη μου.
κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα
γιατί και την αλλη φορά μου μύριζε το ψάρι και λέω αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω, θα είναι από τον συνδυασμό κάρβουνα+κουτί ντελίβερυ, δεν ήταν τόσο έντονη η μυρωδιά
Εντωμεταξύ, κι εγώ μετά το σκέφτηκα, μίλησα τώρα και με κέντρο δηλητηριάσεων, όταν έχουμε κατάποση πετρελαίου κτλ ΔΕΝ κάνουμε εμετό...
Ρε τί μου ξημέρωσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 13 Απρ 2018, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 17:06
Για πείτε ρε, τί κάνω με αυτούς?
@ Βόρεια Ήπειρος: δεν ήταν μεγάλο το ψάρι, ήταν για δοκιμή ανάμεσα σε άλλα
Έχω κρατήσει το κεφάλι, έχω νομίζω τις αποδείξεις της παραγγελίας, τα κουτιά με το λογότυπο, τις κλήσεις τις τηλεφωνικές για την παραγγελία, έχω εμένα να μου κάνουν αμα θενε εξέταση ( ), τί άλλο χρειάζεται δηλαδή, να βάλω το ψάρι να μαρτυρήσει?
Απο ιχθυοπωλείο το πήρες; Σου το πλασάρανε ως φρέσκο ή το αγόρασες κατεψυγμένο; Κάτι για κουτιά και τέτοια γράφεις. Μήπως το παραγγείλατε ψημένο και σας το έφεραν; Είσαι εντός Αθήνας;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Έχω κρατήσει το κεφάλι, έχω νομίζω τις αποδείξεις της παραγγελίας, τα κουτιά με το λογότυπο, τις κλήσεις τις τηλεφωνικές για την παραγγελία, έχω εμένα να μου κάνουν αμα θενε εξέταση ( ), τί άλλο χρειάζεται δηλαδή, να βάλω το ψάρι να μαρτυρήσει?
Απο ιχθυοπωλείο το πήρες; Σου το πλασάρανε ως φρέσκο ή το αγόρασες κατεψυγμένο; Κάτι για κουτιά και τέτοια γράφεις. Μήπως το παραγγείλατε ψημένο και σας το έφεραν; Είσαι εντός Αθήνας;
Ναι βρε, είναι ένα μαγαζί που έχει ανοίξει στην περιοχή μου, πουλάει ψάρια και ωμά και μαγειρεμένα που ή τα τρως εκεί ή στα φέρνουν σπίτι
Τώρα φρέσκα λένε, αλλά οκ, δεν έδωσα σημασία σε αυτό γιατί εντάξει
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ επίσης, μπας και ειναι μαλακία κατα την ώρα ψησίματος (γιατί γενικά έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνουν), μου φαίνεται too much να μυρίζει έτσι το ψάρι από τον βυθό ...
Ναι βρε, είναι ένα μαγαζί που έχει ανοίξει στην περιοχή μου, πουλάει ψάρια και ωμά και μαγειρεμένα που ή τα τρως εκεί ή στα φέρνουν σπίτι
Τώρα φρέσκα λένε, αλλά οκ, δεν έδωσα σημασία σε αυτό γιατί εντάξει
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ επίσης, μπας και ειναι μαλακία κατα την ώρα ψησίματος (γιατί γενικά έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνουν), μου φαίνεται too much να μυρίζει έτσι το ψάρι από τον βυθό ...
Όχι ακόμα γιατί προσπαθώ να καταλάβω τί συμβαίνει και να δω οτι είμαστε κι εδώ καλά (ψάχνω τώρα να βρω τον γιατρό σε περίπτωση που...) και μετά να ΔΩ ΤΙ ΒΡΙΣΙΔΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ
Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 17:24
Πήρα σε κέντρο δηλητηριάσεων αλλά λέει ο τηλεφωνητής να μην απασχολούμε την γραμμή εαν δεν πρόκειται για δηλητηριάσεις από τρόφιμα τα οποία ενδέχεται από μόνα τους να είναι δηλητηριώδη πχ μανιτάρια
Τί κάνω??!
ΥΓ: με σφίγγει το κεφάλι μου
\Καλοί γκιόζηδες είναι και αυτοί, με την απάντηση που σου έδωσαν.
Από την άλλη όμως, παίζει να έχουν ακούσει και πολλούς υποχόνδριους που τους έχουν σπάσει τα ούμπαλα.
Μίλησα με τον παθολόγο της οικογένειας
Μου είπε να περιμένω, να έχω εφοδιαστεί και λόγω σαββατοκύριακου με αντιβίωση ουφεξιλ και να περιμένω, το χειρότερο λέει που μπορεί να πάθω είναι γαστρεντερίτιδα.
Eπίσης να μην φάω τίποτα, μόνο να πίνω ανα πεντε λεπτά νερό ή τσάι. Κλαψ.
(κατι μουρμούραγε μήπως είχε το ψάρι χολέρα, σβντόινγκ!)
Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 17:24
Πήρα σε κέντρο δηλητηριάσεων αλλά λέει ο τηλεφωνητής να μην απασχολούμε την γραμμή εαν δεν πρόκειται για δηλητηριάσεις από τρόφιμα τα οποία ενδέχεται από μόνα τους να είναι δηλητηριώδη πχ μανιτάρια
Τί κάνω??!
ΥΓ: με σφίγγει το κεφάλι μου
\Καλοί γκιόζηδες είναι και αυτοί, με την απάντηση που σου έδωσαν.
Από την άλλη όμως, παίζει να έχουν ακούσει και πολλούς υποχόνδριους που τους έχουν σπάσει τα ούμπαλα.
υπάρχει μόνο μία γραμμή λέει να εξυπηρετήσει όλα τα περιστατικά καθώς και τα υπερεπείγοντα των νοσοκομείων, δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Τεσπα, βρήκα εκεί μια κυρία κάποια στιγμή και μου λεει κανονικά δεν δίνουμε εμείς απο εδω οδηγίες για τέτοιες περιπτώσεις αλλά μου είπε κάτι λίγα και να μιλήσω με παθολόγο για πιθανά συμπτώματα
Τί να πεις?
Ετοίμαζα με τόση χαρά να τους κάνω το τραπέζι σήμερα και μου βγήκε ξινό
Σουβλίτσα έγραψε: 13 Απρ 2018, 17:13
Είναι και οι συναγρίδες στον βυθό?
οι σκορπινες (scorpaena scrofa) ναι, αληθεια, σκροφα τη λενε, ζουν αποκλεισικα στο βυθο. σχεδον δεν κολυμπουν, ολη μερα καθονται ακινητες στον πατο.
οι συναγριδες ζουν κοντα στο βυθο, αλλα σε μια συνεχη κινηση, συνηθως κυκλοφορουν 1-2 μετρα απο τον πατο.
Εντάξει, να σου πω κάτι? Αν αυτό το πράγμα είναι από την πετρελαιοκηλίδα τί να πω, τα 'χουμε γ@μήσει όλα πια σε αυτόν τον πλανήτη, όλα, τα πάντα όλα, από όλες τις απόψεις