!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Το θέμα είναι ότι αυτές είναι τόσο αντικοινωνικές συμπεριφορές που ο άλλος ουσιαστικά σου κάνει σαφές ότι είναι κτήνος και δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Δηλαδή έστω ότι του φέρνω τους μπάτσους. Θα φάει 600 ευρώ πρόστιμο. Μετά θα μου το κρατάει. Δε θα σκεφτεί "ήμουν ένας μαλάκας που βασάνιζε ένα ζώο ένα χρόνο επειδή είμαι μαλάκας", αυτό αν είχε νιονιό θα το σκεφτόταν πριν καν πάρει το ζώο σε ένα τόσο δα μπαλκονάκι λείποντας ο ίδιος 16 ώρες τη μέρα.
Το μόνο που θα σκεφτεί είναι "ο μαλάκας του 4ου μου έφερε τους μπάτσους ενώ το σκυλί κανέναν δεν πείραζε, θα του δείξω εγώ!"
Σημειωτέον η (κάποτε) μιλφ έχει κάνει το ίδιο ακριβώς με παιδί. Γέννησε παιδί από έναν άλλον μαλάκα, μετά όταν αυτός την παράτησε, παράτησε κι εκείνη το παιδί στη μάνα της.
Τέτοια άτομα είναι οι τυπικοί ιδιοκτήτες ζώων που ενοχλούν.
Δηλαδή έστω ότι του φέρνω τους μπάτσους. Θα φάει 600 ευρώ πρόστιμο. Μετά θα μου το κρατάει. Δε θα σκεφτεί "ήμουν ένας μαλάκας που βασάνιζε ένα ζώο ένα χρόνο επειδή είμαι μαλάκας", αυτό αν είχε νιονιό θα το σκεφτόταν πριν καν πάρει το ζώο σε ένα τόσο δα μπαλκονάκι λείποντας ο ίδιος 16 ώρες τη μέρα.
Το μόνο που θα σκεφτεί είναι "ο μαλάκας του 4ου μου έφερε τους μπάτσους ενώ το σκυλί κανέναν δεν πείραζε, θα του δείξω εγώ!"
Σημειωτέον η (κάποτε) μιλφ έχει κάνει το ίδιο ακριβώς με παιδί. Γέννησε παιδί από έναν άλλον μαλάκα, μετά όταν αυτός την παράτησε, παράτησε κι εκείνη το παιδί στη μάνα της.
Τέτοια άτομα είναι οι τυπικοί ιδιοκτήτες ζώων που ενοχλούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 27 Δεκ 2018, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τώρα βέβαια αν ο σκύλος είναι ήσυχος στα πόδια του αφεντικού και πάει το παιδάκι της διπλανής παρέας και το πατήσει, κλωτσήσει, ενοχλήσει και ο σκύλος το δαγκώσει, θα φταίει ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του φυσικά και όχι οι γονείς του ντένις του τρομερού.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:45 Mου έχει τύχει να βρεθώ τετ ατ τετ με τεράστιο κόπρο στο ΙΚΑ Κορυδαλλού στον πρώτο όροφο στο Μητρώο.
Έφαγε κλοτσιδι και ο κόπρος και το θηλυκό ζώο που τον συνόδευε.
Του χρόνου περιμένω να εκδικαστεί η μήνυση που μου έκανε
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfVi ... 6B7CKWn6vG

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ναι. Είδες αδικία;Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:51 τώρα βέβαια αν ο σκύλος είναι ήσυχος στα πόδια του αφεντικού και πάει το παιδάκι της διπλανής παρέας και το πατήσει, κλωτσήσει, ενοχλήσει και ο σκύλος το δαγκώσει, θα φταίει ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του φυσικά και όχι οι γονείς του ντένις του τρομερού.
ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
- Μαυροβασίλης
Φος, έχεις γίνει χ/γ ΑΑ, αντί να γκρινιάζεις σαν τις γριές του δαλιανίδη κάλεσε τους τσαίους για το μαλάκα που ταλαιπωρεί το σκύλο (αν φοβάσαι λόγω καταγγελίας, πάρε ένα τηλέφωνο τον Παναγιώταρο των εηντζελς)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
εγώ απορώ πως δεν τον κατασπάραξε ο τεράστιος κόπρος - κατά τα λεγόμενα του - την ώρα που έδερνε το αφεντικό του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Φόραγε φίμωτρο; Ήταν συνοδός; Ήταν αδικαιολόγητη η βία σε βαθμό σαδισμού;vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:52Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:45 Mου έχει τύχει να βρεθώ τετ ατ τετ με τεράστιο κόπρο στο ΙΚΑ Κορυδαλλού στον πρώτο όροφο στο Μητρώο.
![]()
Πράγματα που θα ρώταγε ένας καλύτερος δικηγόρος για να σου πάρει το σκαλπ.
ωωω δεν τον είχα σκεφτεί αυτόν!!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:54 Φος, έχεις γίνει χ/γ ΑΑ, αντί να γκρινιάζεις σαν τις γριές του δαλιανίδη κάλεσε τους τσαίους για το μαλάκα που ταλαιπωρεί το σκύλο (αν φοβάσαι λόγω καταγγελίας, πάρε ένα τηλέφωνο τον Παναγιώταρο των εηντζελς)
Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:52Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:45 Mου έχει τύχει να βρεθώ τετ ατ τετ με τεράστιο κόπρο στο ΙΚΑ Κορυδαλλού στον πρώτο όροφο στο Μητρώο.
![]()
Ο λόγος μου εναντίον του δικού της.
Επίσης υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος ότι κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα μου από την "αρκούδα" μετά τη λογομαχία που είχα με το ανθρώπινο "ζώο"
- Μαυροβασίλης
και φρόντισε να ανεβάσεις το βιντεο με το μαλάκα στους Ελιγμούς
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Ναι ναι, πες μας όταν γίνει το δικαστήριο τι απόφαση βγήκε.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:57Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:52Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:45 Mου έχει τύχει να βρεθώ τετ ατ τετ με τεράστιο κόπρο στο ΙΚΑ Κορυδαλλού στον πρώτο όροφο στο Μητρώο.
![]()
Επίσης υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος ότι κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα μου από την "αρκούδα" μετά τη λογομαχία που είχα με το ανθρώπινο "ζώο"
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
να μαζεύετε τα γλυκά σας τα παιδάκια για να μην είμαστε. και να τα πηγαίνετε καμια εξοχή να ξεσαλώνουν όπως κάναν οι δικοί μας οι γονείς και όχι να βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος των αθώων πελατών των καταστημάτων.foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:53Ναι. Είδες αδικία;Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:51 τώρα βέβαια αν ο σκύλος είναι ήσυχος στα πόδια του αφεντικού και πάει το παιδάκι της διπλανής παρέας και το πατήσει, κλωτσήσει, ενοχλήσει και ο σκύλος το δαγκώσει, θα φταίει ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του φυσικά και όχι οι γονείς του ντένις του τρομερού.
ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
εμάς μας παίρναν μια φορά την εβδομάδα, όταν είχε καλό καιρό και μας πήγαιναν σε ένα βουνό εδώ πιο πάνω και μας αμολούσαν, έχοντας μαζί τους καφεδάκι στο χέρι σε σέικερ, δυο - τρεις οικογένειες φιλικές και χορταίναμε παιχνίδι. ΜΕΤΑ πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. αφού είχαμε ξελυσσάξει.
και να πω ένα τελευταίο, ότι όσο πιο αδιάφοροι είναι οι γονείς, τόσο πιο διαόλοι είναι τα παιδιά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Nero
Υπάρχει βέβαια γραπτή ομολογία σου, εδώ στο πχορουμ ότι το έκανεςRipper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:57Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:52Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:45 Mου έχει τύχει να βρεθώ τετ ατ τετ με τεράστιο κόπρο στο ΙΚΑ Κορυδαλλού στον πρώτο όροφο στο Μητρώο.
![]()
Nero έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:01Υπάρχει βέβαια γραπτή ομολογία σου, εδώ στο πχορουμ ότι το έκανεςRipper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:57Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:52
Μάζευε λεφτά για το πρόστιμο που θα φας.
![]()
Επίσης υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος ότι κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα μου από την "αρκούδα" μετά τη λογομαχία που είχα με το ανθρώπινο "ζώο"![]()
πιο χαφιές πεθαίνεις 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις