Κατσε ρε φιλε, σιγουρα δεν ηταν το ιδιο, ο Μεταξας και οι απριλιανοι ειχαν απειρως πιο σκληρή λογοκρισια, όμως το θεμα ειναι η υποκρισία σας: απο την μια κλαίγεστε σαν μωρες παρθενες για την λογοκρισια ενος φλουφλη στην ευρωβουλή και απο την άλλη καταπίνετε τα βασανηστήρια που εκαναν οι αγαπημενοι σας τύρρανοι.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:26Δεν ήταν το ίδιο ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί με την ευρωβουλή!!!!μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:42
Δλδ καταδικαζεις το καθεστως μεταξα που επεβαλε λογοκρισια; ή την επταετία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Golden Age
Εσύ είσαι αυτός που θέτει ζήτημα παραβιάσεως κανονισμού. Κανέναν απολύτως κανονισμό δεν παραβίασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:30 Δεν ξέρω φίλε δεν είμαι η φρουρά εγώ, ξέρω όμως ότι δεν τολμάς να μας πεις ενώ κάνεις ότι ξέρεις.
Εαν έχεις διαφορετική άποψη μπορείς να επισημάνεις σε πιο σημείο της ομιλίας του παραβίασε κάποιο κανονισμό.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δλδ ειστε κατα της λογοκρισιας; καταδικάζετε απριλιανους και μεταξα;Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:32Εσύ είσαι αυτός που θέτει ζήτημα παραβιάσεως κανονισμού. Κανέναν απολύτως κανονισμό δεν παραβίασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:30 Δεν ξέρω φίλε δεν είμαι η φρουρά εγώ, ξέρω όμως ότι δεν τολμάς να μας πεις ενώ κάνεις ότι ξέρεις.
Εαν έχεις διαφορετική άποψη μπορείς να επισημάνεις σε πιο σημείο της ομιλίας του παραβίασε κάποιο κανονισμό.
- Dwarven Blacksmith
Τι λέει η κυρία μετά από αυτόν; Συνταγές μαγειρικές;Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:32Εσύ είσαι αυτός που θέτει ζήτημα παραβιάσεως κανονισμού. Κανέναν απολύτως κανονισμό δεν παραβίασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:30 Δεν ξέρω φίλε δεν είμαι η φρουρά εγώ, ξέρω όμως ότι δεν τολμάς να μας πεις ενώ κάνεις ότι ξέρεις.
Δεν μπορεί να μην έκανες την έρευνα σου.
Σε σένα πέφτει το βάρος της απόδειξης αφού ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις γιατί τον διέκοψαν.
- Golden Age
Ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί πάλευαν να σώσουνε τη χώρα απο δεινά. Η ΕΕ δεν παλεύει για κάτι τέτοιο, τουναντίον παλεύει για να επιβάλλει δεινά.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:31Κατσε ρε φιλε, σιγουρα δεν ηταν το ιδιο, ο Μεταξας και οι απριλιανοι ειχαν απειρως πιο σκληρή λογοκρισια, όμως το θεμα ειναι η υποκρισία σας: απο την μια κλαίγεστε σαν μωρες παρθενες για την λογοκρισια ενος φλουφλη στην ευρωβουλή και απο την άλλη καταπίνετε τα βασανηστήρια που εκαναν οι αγαπημενοι σας τύρρανοι.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:26Δεν ήταν το ίδιο ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί με την ευρωβουλή!!!!μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:42
Δλδ καταδικαζεις το καθεστως μεταξα που επεβαλε λογοκρισια; ή την επταετία;
Δεν υπάρχει καμμία υποκρισία. Όσο και όπως και να χαρακτηρίζετε το παιδί επειδή είπε πράγματα που δεν σας αρέσουν, μην παριστάνετε τους "δημοκράτες", όταν υποστηρίζετε τη φίμωσή του.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Υποκρισία, γιατι υπαρχει η καλη λογοκρισια των δικων σας, αλλα΄οταν εσεις λετε τις παπαριες σας, δεν θελετε να σας διακοπτει κανενας. Κανονικά έπρεπε να τον πετάξουν με τις κλωτσιες το σιχαμα. Παιδι ξε-παιδι, κουρδισμένο φασιστάκι ητανε και δεν υπαρχει λύπηση καμία. Συνεχισε να κλαις για την λογοκρισία, εισαι διασκεδαστικός.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:35Ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί πάλευαν να σώσουνε τη χώρα απο δεινά. Η ΕΕ δεν παλεύει για κάτι τέτοιο, τουναντίον παλεύει για να επιβάλλει δεινά.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:31Κατσε ρε φιλε, σιγουρα δεν ηταν το ιδιο, ο Μεταξας και οι απριλιανοι ειχαν απειρως πιο σκληρή λογοκρισια, όμως το θεμα ειναι η υποκρισία σας: απο την μια κλαίγεστε σαν μωρες παρθενες για την λογοκρισια ενος φλουφλη στην ευρωβουλή και απο την άλλη καταπίνετε τα βασανηστήρια που εκαναν οι αγαπημενοι σας τύρρανοι.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:26
Δεν ήταν το ίδιο ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί με την ευρωβουλή!!!!
Δεν υπάρχει καμμία υποκρισία. Όσο και όπως και να χαρακτηρίζετε το παιδί επειδή είπε πράγματα που δεν σας αρέσουν, μην παριστάνετε τους "δημοκράτες", όταν υποστηρίζετε τη φίμωσή του.
Φερστ αμμεντμεντ, ουα ουα
- Golden Age
μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:39Υποκρισία, γιατι υπαρχει η καλη λογοκρισια των δικων σας, αλλα΄οταν εσεις λετε τις παπαριες σας, δεν θελετε να σας διακοπτει κανενας. Κανονικά έπρεπε να τον πετάξουν με τις κλωτσιες το σιχαμα. Παιδι ξε-παιδι, κουρδισμένο φασιστάκι ητανε και δεν υπαρχει λύπηση καμία. Συνεχισε να κλαις για την λογοκρισία, εισαι διασκεδαστικός.Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:35Ο Μεταξάς και οι Απριλιανοί πάλευαν να σώσουνε τη χώρα απο δεινά. Η ΕΕ δεν παλεύει για κάτι τέτοιο, τουναντίον παλεύει για να επιβάλλει δεινά.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:31
Κατσε ρε φιλε, σιγουρα δεν ηταν το ιδιο, ο Μεταξας και οι απριλιανοι ειχαν απειρως πιο σκληρή λογοκρισια, όμως το θεμα ειναι η υποκρισία σας: απο την μια κλαίγεστε σαν μωρες παρθενες για την λογοκρισια ενος φλουφλη στην ευρωβουλή και απο την άλλη καταπίνετε τα βασανηστήρια που εκαναν οι αγαπημενοι σας τύρρανοι.
Φερστ αμμεντμεντ, ουα ουα
Δεν είναι το ίδιο και δεν είναι ίδιες οι συνθήκες. Και ούτε υποκρινόντουσαν ότι ήταν αυτό που υποκρίνεται ότι είναι η ΕΕ!
Κατα τ' άλλα..."δημοκράτες" μου!!! Τους υπαλληλίσκους που παριστάνουν τους προδερεύοντες έπρεπε να πετάξουν με τιος κλωτσιές για τη γαϊδουρινή συμπεριφορά τους.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:42
Δεν είναι το ίδιο και δεν είναι ίδιες οι συνθήκες. Και ούτε υποκρινόντουσαν ότι ήταν αυτό που υποκρίνεται ότι είναι η ΕΕ!
Κατα τ' άλλα..."δημοκράτες" μου!!! Τους υπαλληλίσκους που παριστάνουν τους προδερεύοντες έπρεπε να πετάξουν με τιος κλωτσιές για τη γαϊδουρινή συμπεριφορά τους.
Οχι, ρε, εσύ θα εισαι ο κριτης, απο την μια θαυμαζεις τον Μανιαδακη, Μεταξα, Παπαδόπουλο, ΕΑΤ ΕΣΑ, και απο την αλλη κλαις για την "λογοκρισια" που υπαρχει στην Ευρωβουλή!
Σκεψου το οτι σας εδωσε λιγο απο το φαρμακο σας, per Anus!
- Golden Age
Δεν ξέρω γερμανικά. Η κυρία μετά απο αυτόν μιλά όλο κι όλο τέσσερα δευτερόλεπτα μετρημένα! Ακόμη κι αν επισημαίνει "παραβίαση κανονισμού", ούτε καν εξηγεί ποια... Σε κάθε περίπτωση τον φίμωσε παρατύπως και επειδή δεν της άρεσαν οι απόψεις του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:34Τι λέει η κυρία μετά από αυτόν; Συνταγές μαγειρικές;Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:32Εσύ είσαι αυτός που θέτει ζήτημα παραβιάσεως κανονισμού. Κανέναν απολύτως κανονισμό δεν παραβίασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:30 Δεν ξέρω φίλε δεν είμαι η φρουρά εγώ, ξέρω όμως ότι δεν τολμάς να μας πεις ενώ κάνεις ότι ξέρεις.
Δεν μπορεί να μην έκανες την έρευνα σου.
Σε σένα πέφτει το βάρος της απόδειξης αφού ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις γιατί τον διέκοψαν.
- Golden Age
Όλοι αυτοί που αναφέρεις προσαθούσαν να σώσουνε τη χώρα απο τον ολοκληρωτισμό (μιας και επικαλείσαι τα "per Anus"). Και επίσης δεν κορόιδευαν τον κόσμο παριστάνοντας τα καθεστώτα του "πλουραλισμού", όπως κάνει η ΕΕ.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:45Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:42
Οχι, ρε, εσύ θα εισαι ο κριτης, απο την μια θαυμαζεις τον Μανιαδακη, Μεταξα, Παπαδόπουλο, ΕΑΤ ΕΣΑ, και απο την αλλη κλαις για την "λογοκρισια" που υπαρχει στην Ευρωβουλή!
Σκεψου το οτι σας εδωσε λιγο απο το φαρμακο σας, per Anus!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σιγα τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (Για τον παπαδοπουλο μιλω- παρότι ηταν διεθνιστης φιλοτουρκος ο ανθρωπος), παντως δεν ειπα οτι ηταν υποκριτες ή οτι κοροϊδευαν τον κόσμο, ειπα οτι ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ τον κοσμο, απο την μια θελετε να λογοκρινετε τους παντες και απο την αλλη κλαίτε οταν δεν σας αφηνουν να ολοκληρώσετε της μλκιες σας. Και για να μην ξεχναμε ποσο υπερ της ελευθεριας του λογου ειστε:Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:47 Όλοι αυτοί που αναφέρεις προσαθούσαν να σώσουνε τη χώρα απο τον ολοκληρωτισμό (μιας και επικαλείσαι τα "per Anus"). Και επίσης δεν κορόιδευαν τον κόσμο παριστάνοντας τα καθεστώτα του "πλουραλισμού", όπως κάνει η ΕΕ.
Παναγιώταρος "Ολοι έξω....Οχι εμεις"
- Golden Age
Είπες για εμάς επιλούμενος τον Παπαδόπουλο (που καμμία σχέση δεν είχε με ΣΙΑ ή διεθνισμό) και το Μανιαδάκη. Επίσης τί σχέση έχει η αναφορά με το βίντεο που παραθέτεις, όπου δείχνει μια ελληνική αντίδραση σε κάτι που συμπίπτει με τα σχέδια του αμερικανικού και του σκοπιανού ιμπεριαλισμού.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:50Σιγα τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (Για τον παπαδοπουλο μιλω- παρότι ηταν διεθνιστης φιλοτουρκος ο ανθρωπος), παντως δεν ειπα οτι ηταν υποκριτες ή οτι κοροϊδευαν τον κόσμο, ειπα οτι ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ τον κοσμο, απο την μια θελετε να λογοκρινετε τους παντες και απο την αλλη κλαίτε οταν δεν σας αφηνουν να ολοκληρώσετε της μλκιες σας. Και για να μην ξεχναμε ποσο υπερ της ελευθεριας του λογου ειστε:Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:47 Όλοι αυτοί που αναφέρεις προσαθούσαν να σώσουνε τη χώρα απο τον ολοκληρωτισμό (μιας και επικαλείσαι τα "per Anus"). Και επίσης δεν κορόιδευαν τον κόσμο παριστάνοντας τα καθεστώτα του "πλουραλισμού", όπως κάνει η ΕΕ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δειχνει οτι ΦΙΜΩΝΕΤΕ την αντίθετη άποψη. Παμε παρακατω:Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:52 Είπες για εμάς επιλούμενος τον Παπαδόπουλο (που καμμία σχέση δεν είχε με ΣΙΑ ή διεθνισμό) και το Μανιαδάκη. Επίσης τί σχέση έχει η αναφορά με το βίντεο που παραθέτεις, όπου δείχνει μια ελληνική αντίδραση σε κάτι που συμπίπτει με τα σχέδια του αμερικανικού και του σκοπιανού ιμπεριαλισμού.
πολλά εγκεφαλικά με τα αγγλικά του
Δεν υπήρχαν και μεγάλες απαιτήσεις, δεν ήταν ο απόπατος των alexenglish, και ως μαθητής θα ήμουν διατεθημένος να του συγχωρήσω καθυστεριές του στυλ χοριζόντικαλ/ ντικτατορυ κ.ο.κ, αλλά αυτό παραήταν αίσχος.
Σωστά τον έκοψε η προεδρέυουσα όταν μίλησε για ρεης οφ γκρηκς
Δεν υπήρχαν και μεγάλες απαιτήσεις, δεν ήταν ο απόπατος των alexenglish, και ως μαθητής θα ήμουν διατεθημένος να του συγχωρήσω καθυστεριές του στυλ χοριζόντικαλ/ ντικτατορυ κ.ο.κ, αλλά αυτό παραήταν αίσχος.
Σωστά τον έκοψε η προεδρέυουσα όταν μίλησε για ρεης οφ γκρηκς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Golden Age
μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:53Δειχνει οτι ΦΙΜΩΝΕΤΕ την αντίθετη άποψη. Παμε παρακατω:Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:52 Είπες για εμάς επιλούμενος τον Παπαδόπουλο (που καμμία σχέση δεν είχε με ΣΙΑ ή διεθνισμό) και το Μανιαδάκη. Επίσης τί σχέση έχει η αναφορά με το βίντεο που παραθέτεις, όπου δείχνει μια ελληνική αντίδραση σε κάτι που συμπίπτει με τα σχέδια του αμερικανικού και του σκοπιανού ιμπεριαλισμού.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκίτσα για τον Μωάμεθ ή η ταινία ήταν αμερικανικός ιμπεριαλισμός αλλά δεν ήταν το σενάριο του Κόρπους Κράιστι και ως εκ τούτου και η αντίθεση σε αυτό αντιιμπεριαλιστική.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 0 Απαντήσεις