Re: ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ
Δημοσιεύτηκε: 31 Αύγ 2020, 17:21
με λαικοτροπη ρετσινουλα!οπως οι αρχαιοι ημων
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Και τι κάνεις με το ψάρι;Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.
Με λευκό. Μα πίνω λευκό, δεν είπα όχι. Ειδικά αυτό το ελαφρώς αφρίζον χύμα στις τρατορίες με ψαρικα της Ιταλίας είναι τέλειο.Cavaliere έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:16Δεν συμφωνώ. Με τι θα φας το καλοκαίρι ένα ψάρι στα κάρβουνα;Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.
Είναι μια καλή λύση αν κανείς σκοπεύει να περιδρομιάσει. Αυξάνει την αίσθηση της χωρητικότητας του στομαχιού, σε εμένα τουλάχιστον, δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους έτσι.
Ειδικά η μαλαγουζιά
Το κόκκινο είναι πιο πλούσιο κρασί, σύμφωνοι. Αλλά και το λευκό έχει τον τζόγο του, θα ψάξεις ποικιλίες, χρονιές, -εντάξει, αν σε 3 χρόνια δεν το πιεις, πέτα το-, κλπ.Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:27Με λευκό. Μα πίνω λευκό, δεν είπα όχι. Ειδικά αυτό το ελαφρώς αφρίζον χύμα στις τρατορίες με ψαρικα της Ιταλίας είναι τέλειο.Cavaliere έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:16Δεν συμφωνώ. Με τι θα φας το καλοκαίρι ένα ψάρι στα κάρβουνα;Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.
Αλλά μέχρι εκεί. Κρασί είναι μόνο το κόκκινο, με αυτά θα ψαχτω, θα τσεκάρω χρονιες, αυτά θα πληρώσω ακριβά αν χρειαστεί κλπ
Εγώ την κοκα κολα την κάνω και ενδοφλέβια αν χρειαστείGreen Dragon έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:33Είναι μια καλή λύση αν κανείς σκοπεύει να περιδρομιάσει. Αυξάνει την αίσθηση της χωρητικότητας του στομαχιού, σε εμένα τουλάχιστον, δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους έτσι.
Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:35Εγώ την κοκα κολα την κάνω και ενδοφλέβια αν χρειαστείGreen Dragon έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:33Είναι μια καλή λύση αν κανείς σκοπεύει να περιδρομιάσει. Αυξάνει την αίσθηση της χωρητικότητας του στομαχιού, σε εμένα τουλάχιστον, δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους έτσι.
Τσεκαρε τον οίκο Frescobaldi.Cavaliere έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:34Το κόκκινο είναι πιο πλούσιο κρασί, σύμφωνοι. Αλλά και το λευκό έχει τον τζόγο του, θα ψάξεις ποικιλίες, χρονιές, -εντάξει, αν σε 3 χρόνια δεν το πιεις, πέτα το-, κλπ.Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:27Με λευκό. Μα πίνω λευκό, δεν είπα όχι. Ειδικά αυτό το ελαφρώς αφρίζον χύμα στις τρατορίες με ψαρικα της Ιταλίας είναι τέλειο.
Αλλά μέχρι εκεί. Κρασί είναι μόνο το κόκκινο, με αυτά θα ψαχτω, θα τσεκάρω χρονιες, αυτά θα πληρώσω ακριβά αν χρειαστεί κλπ
Αν μιλάμε για ζήρο σούγκαρ, ναι. Και εμενα μου ανοίγει την όρεξη. Η ορίτζιναλ όχι, ειναι πολύ γλυκιά και ανεκαθεν δεν μπορουσα ποτέ να τη συνοδεύσω με φαγητό, μου έκοβε την όρεξη. Μόνο σαν/μέσα σε ποτό την έπινα (πριν την κοψω εντελώς εν τέλει).Green Dragon έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:33Είναι μια καλή λύση αν κανείς σκοπεύει να περιδρομιάσει. Αυξάνει την αίσθηση της χωρητικότητας του στομαχιού, σε εμένα τουλάχιστον, δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους έτσι.
To βρήκα, Merlot-Sangiovese. Ενδιαφέρον.Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:37Τσεκαρε τον οίκο Frescobaldi.Cavaliere έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:34Το κόκκινο είναι πιο πλούσιο κρασί, σύμφωνοι. Αλλά και το λευκό έχει τον τζόγο του, θα ψάξεις ποικιλίες, χρονιές, -εντάξει, αν σε 3 χρόνια δεν το πιεις, πέτα το-, κλπ.Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:27
Με λευκό. Μα πίνω λευκό, δεν είπα όχι. Ειδικά αυτό το ελαφρώς αφρίζον χύμα στις τρατορίες με ψαρικα της Ιταλίας είναι τέλειο.
Αλλά μέχρι εκεί. Κρασί είναι μόνο το κόκκινο, με αυτά θα ψαχτω, θα τσεκάρω χρονιες, αυτά θα πληρώσω ακριβά αν χρειαστεί κλπ
Και συγκεκριμένα το Giramonte Toscana, όποιας χρονιάς βρεις δεν πειράζει.
Θα το πληρώσεις λιγάκι, αλλά θα νε θυμηθείς.
Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.
Μάλλον με κοκακόλα. Ακόμα και με ορίτζιναλ. Παίζει να ειμαι ο πιο θανάσιμος εχθρός του λευκού κρασιού.Cavaliere έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:16Δεν συμφωνώ. Με τι θα φας το καλοκαίρι ένα ψάρι στα κάρβουνα;Otto Weininger έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:30 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, αλλά κρασιά, θεωρώ μόνο τα κόκκινα.
Αυτή είναι η βάση για να ξεκινήσει η οποια κουβέντα.