!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;
Re: Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mole την 06 Δεκ 2018, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
So hab ich dich schon unbedingt
Πατριαρχία ισχυρή.enterprise-psi έγραψε: 06 Δεκ 2018, 14:36 Θα είναι επιβεβαίωση της ανδρικής ανωτερότητας, οτι ακόμα και άνδρας μπορεί να γίνει Miss Universe.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Άντε με το καλό, μόλις δούμε κανέναν να έχει κολλήσει παντού τρίχες και ουρά και περπατάει στα τέσσερα να μας διορθώνεις λέγοντας:blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 14:27νοιωσε λιγο, και αποβαλλε σεξιστικα καταλοιπα απο τον λογο σου.
Ειναι διεμφυλικη γυναικα.
Άνθρωπος ή σκύλος ειναι γεννήθηκε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- blackpaint
Kοιτα, ο ανθρωπος βγαινει σε δυο βερσιον: αρσενικος ή θηλυκος. Σε βερσιον σκυλου, γουρουνιου η αττακ ελικοπτερου δεν εχει παρατηρηθει να βγαινει, εκτος κι αν μιλαμε μεταφορικα ή τρολαρουμε.Otto Weininger έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:02Άντε με το καλό, μόλις δούμε κανέναν να έχει κολλήσει παντού τρίχες και ουρά και περπατάει στα τέσσερα να μας διορθώνεις λέγοντας:blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 14:27νοιωσε λιγο, και αποβαλλε σεξιστικα καταλοιπα απο τον λογο σου.
Ειναι διεμφυλικη γυναικα.
Άνθρωπος ή σκύλος ειναι γεννήθηκε;
Οι μύγες ήρθαν ή ακόμα;sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:51Πατριαρχία ισχυρή.enterprise-psi έγραψε: 06 Δεκ 2018, 14:36 Θα είναι επιβεβαίωση της ανδρικής ανωτερότητας, οτι ακόμα και άνδρας μπορεί να γίνει Miss Universe.
the end
άλλη φορά να προσέχεις τι ρωτάς.Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:02Οι μύγες ήρθαν ή ακόμα;sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:51Πατριαρχία ισχυρή.enterprise-psi έγραψε: 06 Δεκ 2018, 14:36 Θα είναι επιβεβαίωση της ανδρικής ανωτερότητας, οτι ακόμα και άνδρας μπορεί να γίνει Miss Universe.
.
.
Ρε χάζεψες, τι είναι αυτά που μου λες, για τα μύγια ρωτάω...
the end
δεν τα έχουν κάνει ούτε ντισπάτς ακόμη, άστα να πάνε, δεν τα αγοράζει κανείς.Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:15Ρε χάζεψες, τι είναι αυτά που μου λες, για τα μύγια ρωτάω...
Spoiler
με μπέρδεψε το ύ-ψιλον ρε
.
.
Για το κοπέλι δεν έχω τίποτα να πω, μόδα είναι θα περάσει.
the end
Πατριαρχία ισχυρή.
Spoiler
επειδή πάλι δεν κατάλαβα (ποιος είναι το κοπέλι)
.
.
Για αυτό που λέτε στο νήμα. Προώθησαν την Κοντσίτα στη γιουροβίζιον τώρα αυτή, ε σε κάποια φάση θα βαρεθεί κι ο κόσμος να ασχολείται και να σοκάρεται.sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:23 Πατριαρχία ισχυρή.Spoiler
επειδή πάλι δεν κατάλαβα (ποιος είναι το κοπέλι)
Εγώ έχω βαρεθεί ήδη.
the end
τα έχει περιγράψει άριστα αυτά ο φος, με τα πανεπιστήμια στο αμέρικα κτλ, είναι και δεν είναι μόδα, περισσότερο με ψύχωση μοιάζει πάντως.
.
.
Ποιος θυμαται την Μις Ελσινκι περυσι που γελασαν και οι πετρες?

Καθολου περιεργο να βγαλουν και μις γιουνιβερς τραβελι.

Καθολου περιεργο να βγαλουν και μις γιουνιβερς τραβελι.
Αν με ρωτήσεις, για εμένα είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται για τις γυναίκες. Άντε εσύ, εγώ τον κόβουμε και ικανοποιούμε έναν άντρα. Το να φυτρώσει πέος στις γυναίκες και να ικανοποιήσουν γυναίκα είναι πολύ πιο δύσκολο.sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:29τα έχει περιγράψει άριστα αυτά ο φος, με τα πανεπιστήμια στο αμέρικα κτλ, είναι και δεν είναι μόδα, περισσότερο με ψύχωση μοιάζει πάντως.
Ανισότητα και εδώ.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa