Και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 22:58Ανακοινώνει νέο κόμμα σε συνεργασία με Ζωη και το σκατό στην κάλτσα οι νεοδημοκράτες.SeaHawk έγραψε: 10 Απρ 2025, 22:34 Ολοι αυριο στην συνεντευξη τυπου της εθνικης μανας/εισαγγελως/ιατροδικαστου/συνταματολογου/ιατροδικαστου/εγκληματολογου
Πρεπει να ειμαστε ολοι εκει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Real Polls Απρίλιος 2025
- Otto Weininger
Re: Δημοσκόπηση Real Polls Απρίλιος 2025
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λίγη σημασία έχει τι πιστεύουν κάτι πυροβολημένοι ακροδεξιοί.SeaHawk έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:04Καταλαβαινεις ομως οτι πχ δεν θα μπορουν πελον να την στηριξουν πχ ο Αριστος και ο χελωνος αν αρχισει τιποτα ωραια για τους λοατκιPolaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:03
Όπως και τι θα κάνει για να δικαστούν κάτι χέστες σαν τον Καραμανλή που κρύβεται εδώ και δύο χρόνια.
Επισης μεγαλο ενδιαφερον θα εχει η θεση της απεναντι στο ευρω
Γιατι οι παρεες που κανει τωρα τελευταια δεν θεωρουν τον νομισμα ταμπου
Μπορεις να μας πεις ποιο κομμα θα πληγει κυριως απο την δημιουργια κομματος Καρυστιανου;
Απο πιο κομμα θα παρει ψηφοφορους;
Επίσης, μπορείς να στηρίζεις έναν άνθρωπο που του σκότωσαν το παιδί ακόμα και αν έχεις κάποιες διαφωνίες μαζί του. Μπορείς να κάνεις και τα δύο. Ξέρω, δύσκολο για εσένα που βλέπεις Μητσοτάκης ή χάος.
Αν ανακοινώσει κόμμα θα ξέρουμε σε ποιους απευθύνεται. Αυτή η συζήτηση είναι υποθετική, δεν έχει ανακοινώσει τίποτα μέχρι στιγμής. Της εύχομαι να το κάνει.
Εδώ το παιδί της σκότωσαν, λες να την ενοχλεί τι σκέφτονται κάτι τύποι σαν εσένα ?Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:07Και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 22:58Ανακοινώνει νέο κόμμα σε συνεργασία με Ζωη και το σκατό στην κάλτσα οι νεοδημοκράτες.SeaHawk έγραψε: 10 Απρ 2025, 22:34 Ολοι αυριο στην συνεντευξη τυπου της εθνικης μανας/εισαγγελως/ιατροδικαστου/συνταματολογου/ιατροδικαστου/εγκληματολογου
Πρεπει να ειμαστε ολοι εκει
- Otto Weininger
Το πρόβλημα δεν θα είναι οι τύποι σαν εμένα. Αλλά εισαι μυρωδιάς από πολιτική οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να χαραμίζω χρόνο.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:11Εδώ το παιδί της σκότωσαν, λες να την ενοχλεί τι σκέφτονται κάτι τύποι σαν εσένα ?Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:07Και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 22:58
Ανακοινώνει νέο κόμμα σε συνεργασία με Ζωη και το σκατό στην κάλτσα οι νεοδημοκράτες.
Ε ναι, δεν είμαι σαν εμένα που η γλώσσα σου όλη μέρα βρίσκεται μέσα σε γαλάζιες κωλοτρυπίδες.Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:20Το πρόβλημα δεν θα είναι οι τύποι σαν εμένα. Αλλά εισαι μυρωδιάς από πολιτική οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να χαραμίζω χρόνο.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:11Εδώ το παιδί της σκότωσαν, λες να την ενοχλεί τι σκέφτονται κάτι τύποι σαν εσένα ?
- Otto Weininger
Ναι ρε παιδι μου, αυτό λέμε.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:22Ε ναι, δεν είμαι σαν εμένα που η γλώσσα σου όλη μέρα βρίσκεται μέσα σε γαλάζιες κωλοτρυπίδες.Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:20Το πρόβλημα δεν θα είναι οι τύποι σαν εμένα. Αλλά εισαι μυρωδιάς από πολιτική οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να χαραμίζω χρόνο.Polaris3 έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:11
Εδώ το παιδί της σκότωσαν, λες να την ενοχλεί τι σκέφτονται κάτι τύποι σαν εσένα ?
Χαίρομαι να βλέπω το cope των βολεμένων Νεοδημοκρατών.
Όσο ανεβαίνει η Πλεύση και η Ελληνική Λύση, θα χτυπάει τριανταριά ο Μητσοτάκης(λένε αυτοί), με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
Δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Αθήνα, που ο κόσμος δουλεύει δωδεκαωρα για να μεγαλώσει ένα παιδι.
Μόνο στα στέκια των βολεμένων θεωρούν πως δεν υπάρχει αγανάκτηση.
Όσο ανεβαίνει η Πλεύση και η Ελληνική Λύση, θα χτυπάει τριανταριά ο Μητσοτάκης(λένε αυτοί), με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
Δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Αθήνα, που ο κόσμος δουλεύει δωδεκαωρα για να μεγαλώσει ένα παιδι.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ψηφιζουμε ολοι Πλευση για να δουλευουμε 4ωρα και να μεγαλωνουμε 4 παιδιαAOC έγραψε: 10 Απρ 2025, 23:42 Χαίρομαι να βλέπω το cope των βολεμένων Νεοδημοκρατών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 10 Απρ 2025, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ανεβαίνει ο βαρουφακης, πέφτει η νίκη, καλό αυτό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση