Έτσι,η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση
Re: ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση
Mλκ μου θα πέσει η κυβέρνηση απ' τα γερόντια και δε θα φταίει κιόλας, επειδή ήρθε πιο νωρίς το Πάσχα και δε μπήκαν οι συντάξεις.
Re: ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση
Ας μην ξεχνάμε ότι από το καταραμένο μέιλ χαρδούβελη, που αφορούσε στα επικουρικά των των γερόντιων, ξεκίνησε το μνημονιακό έπος της πανελλήνιας αντίστασης.Στύξ έγραψε: 09 Απρ 2025, 14:15 Mλκ μου θα πέσει η κυβέρνηση απ' τα γερόντια και δε θα φταίει κιόλας, επειδή έπεσε πιο νωρίς το Πάσχα και δε μπήκαν οι συντάξεις.![]()
Έτσι,η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.![]()
Και ο όρος "γερόντια" για τους έλληνες συνταξιούχους, είναι μάλλον άτοπος. Από συνταξιούχους στην ηλικία σου, άλλο τίποτα γέροντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-Θέλω κι εγώ σύνταξη.
-Πάρτα τα 3 μου έλεξεν η κυβέρνηση ,εκεί καριόλη Στύγιε να πήξεις μέχρι τα 67 στην τάξη.
-Πάρτα τα 3 μου έλεξεν η κυβέρνηση ,εκεί καριόλη Στύγιε να πήξεις μέχρι τα 67 στην τάξη.
-
Νετο Γκουερινο
Υποτίθεται ότι εσυ είσαι και νέος άνθρωπος από ότι έχω καταλάβει
Αυτά που έλεγαν οι παλιοί πασοκοι πριν σαράντα χρόνια λες κι εσύ
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν
Κι αν πεθάνεις και πιο πριν παπάρα Στύγιε,γλυτώνουμε ασφαλιστικές εισφορές και τη σύνταξη σου...
Παλιός μου αγαπητός διευθυντής Γυμνασίου βγήκε στη σύνταξη, τον χαιρετήσαμε όλοι και μετά από 2 μήνες πέθανε!
Τραγική ειρωνεία...
Τραγική ειρωνεία...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος