υποστηρικτης της τροτσκιστικης κνδ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πρέπει να είναι η πρώτη φορά
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: πρέπει να είναι η πρώτη φορά
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Εγώ μια φορά πήγα σε εκδήλωση αιμοδοσίας. Μόλις μου ζητήσαν τα στοιχεία μου, έφυγα. Άμα είναι να μου τα πρήξουν για να δώσω μια φιάλη αίμα, να παν να γαμηθούν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2025, 14:19 .
Σαν χρόνιος εθελοντής αιμοδότης την τελευταία φορά που πήγα να δώσω αίμα πρίν 10τόσα χρόνια
μου έκαναν ερωτήσεις για τις σεξουαλικές σχέσεις μου με Γυναίκες.....
Τους λέω για να μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις καταλαβαίνω οτι δεν μπορείτε να ελέγξεται αν το αίμα είναι υγειές.....
Καλύτερα να τους είχα πει γαμώ τις μάνες σας.....
Αρχισαν να αλλαλάζουν σαν υστερικοί Βεδουίνοι στο Τσάι στη Σαχάρα.....
Αυτο τους λέω είναι η απόδειξη οτι αν σας πει κάποιος ψέμματα για τις σχέσεις του θα δίνατε το αίμα με Aids
σε αθώους ανθρώπους γιατί δεν μπορείτε να το ελέγξετε.....
Ολο το Αιματολογικό τμήμα σε παραληρηματική παράκρουση αρχισε να με πλησιάζει και έφυγα τρέχοντας.....
Πρέπει νάχουν φάει πολύ κόσμο απο τέτοιες μαλακίες οι βρωμιαρέοι.....![]()
.
Οργισμένος έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:19Πρωκτικο σεξ το οποιο φυσικα ειναι αδυνατο στα ετεροφυλα ζευγαρια...SeaHawk έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:12 Πολλες ασθενεις εχουν ενα χρονικο παραθυρο απο την μολυνση εως την διαγνωση που δεν μπορουν να ανιχνευθουν με τις συνηθεις εξετασεις
Οι ομοφυλοφυλοι ανδρες μεταξυ αλλων κολλανε περισσοτερο aids γιατι το πρωκτικο σεξ προκαλει περισσοτερους τραυματισμους και πληγες
Η πιθανοτητα να κολλησεις ακομα και με πρωκτικο σεξ, μολονοτι μεγαλυτερη, ειναι και παλι μικρη.
Ειναι ο συνδυασμος πρωκτικου σεξ + με δεκαδες αγνωστους την εβδομαδα που δινει στους ομοφυλοφιλους αντρες τα σκηπτρα στο HIV ειδικα και σε ολα τα ΣΜΝ γενικα.
Κι εδώ μπαίνουν στο νήμα οι ιδρυματικοί που δεν έχουν δώσει αίμα για να πετάξουν την ψεκιά τους.
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις δεν είχε δώσει ποτέ αίμα ( οξύμωρο) αλλά αναγκάστηκε 1η φορά κι έκανε σαν νήπιο, ο βλαξ..
Φάτε σανό λαέ.
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις δεν είχε δώσει ποτέ αίμα ( οξύμωρο) αλλά αναγκάστηκε 1η φορά κι έκανε σαν νήπιο, ο βλαξ..
Φάτε σανό λαέ.
- Οργισμένος
Ωραια, ακομα καλυτερα. Αρα οταν ειναι καποιος γκαιη σημαινει οτι πηδιεται με δεκαδες αγνωστους τη βδομαδα και να γιατι δεν πρεπει να αιμοδοτει.foscilis έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:19Οργισμένος έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:19Πρωκτικο σεξ το οποιο φυσικα ειναι αδυνατο στα ετεροφυλα ζευγαρια...SeaHawk έγραψε: 06 Απρ 2025, 17:12 Πολλες ασθενεις εχουν ενα χρονικο παραθυρο απο την μολυνση εως την διαγνωση που δεν μπορουν να ανιχνευθουν με τις συνηθεις εξετασεις
Οι ομοφυλοφυλοι ανδρες μεταξυ αλλων κολλανε περισσοτερο aids γιατι το πρωκτικο σεξ προκαλει περισσοτερους τραυματισμους και πληγες
Η πιθανοτητα να κολλησεις ακομα και με πρωκτικο σεξ, μολονοτι μεγαλυτερη, ειναι και παλι μικρη.
Ειναι ο συνδυασμος πρωκτικου σεξ + με δεκαδες αγνωστους την εβδομαδα που δινει στους ομοφυλοφιλους αντρες τα σκηπτρα στο HIV ειδικα και σε ολα τα ΣΜΝ γενικα.
Φυσικα αν ειχες μια σταλια νιονιο στο ψεκασμενο χοντροκεφαλο σου θα σκεφτοσουν οτι βασει αυτης την οπτικης κανενας και καμια δεν θα επρεπε να αιμοδοτουν.
ΑΛλα η ηλιθιοτητα σου δεν επιτρεπει τετοιες πολυτελειες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Πάτε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες ρε μαλάκες .
3 ζωές σώζετε .
10 λεπτά απ' τη ζωή σας είναι.
Και φυσικά 2 μέρες άδεια τόσο απ' τον ιδιωτικό , όσο και απ' τον δημόσιο τομέα.
3 ζωές σώζετε .
Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:29 Πάτε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες ρε μαλάκες .
3 ζωές σώζετε .
Όσοι όμως είναι ασυγκράτητοι και έχουν εναλλαγές άγνωστων συντρόφων από μπαρ τιντερ κλπ ίσως καλύτερα να μην δίνουν γιατί ακόμα και ένα hpv ίσως αποδειχθεί μοιραίο για ένα εξασθενημένο οργανισμό λήπτη.
Imperium έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:34 Ημουνα και εγώ ταχτικός αιματοδότης για χρόνια, ωσπου κάτι με χάλασε. Όχι το ίδιο πράγμα με τον ΣΚΕΠΤΙΚΟ, αλλά δεν βαριέσαι.
Άλλο το - κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό,
και άλλο το - κάνε το καλό και φάτο στη μάπα.
Αν δεν υπάρχει ο στοιχειώδεις σεβασμός στην ανιδιοτελή προσφορά, γάμησε τα.
.
Οπως λέει και ο Ασμας Ασμάτων......
Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι ΑΛΛΟ.....
Κι ΑΛΛΟ εκείνη να σε πεθαίνει.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:44Imperium έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:34 Ημουνα και εγώ ταχτικός αιματοδότης για χρόνια, ωσπου κάτι με χάλασε. Όχι το ίδιο πράγμα με τον ΣΚΕΠΤΙΚΟ, αλλά δεν βαριέσαι.
.
Κι ΑΛΛΟ εκείνη να σε πεθαίνει.....![]()
.
Ναι καλά , όταν θα ψάχνετε φιάλες αιμοδοσίας και δε θα υπάρχουν, θα με θυμηθείτε.
Αν ο μη γένοιτο.
Είμαι 56 χρονών και 35 χρόνια εθελοντής αιμοδότης.Δεν ξέρω για πόσο ακόμα, μπορεί να με κόψουν στην επόμενη αιμοδοσία.
Σας παρακαλώ να δίνετε αίμα ,είναι ζήτημα ζωής κι αν μπορείτε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες.
Ευχαριστώ.
Σας παρακαλώ να δίνετε αίμα ,είναι ζήτημα ζωής κι αν μπορείτε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες.
Ευχαριστώ.
Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:48ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:44Imperium έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:34 Ημουνα και εγώ ταχτικός αιματοδότης για χρόνια, ωσπου κάτι με χάλασε. Όχι το ίδιο πράγμα με τον ΣΚΕΠΤΙΚΟ, αλλά δεν βαριέσαι.
.
Κι ΑΛΛΟ εκείνη να σε πεθαίνει.....![]()
.
Ναι καλά , όταν θα ψάχνετε φιάλες αιμοδοσίας και δε θα υπάρχουν, θα με θυμηθείτε.
Αν ο μη γένοιτο.
.
Να κάνουν υποχρεωτική την Αιμοδοσία.....εκτός μηδαμινών εξαιρέσεων.....δεν το σκέφτηκε κανένας Τριμάλακας.....
Και μένα θα με θυμηθείται αλλά θάχω πεθάνει.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ξαναλέω, πώς νομίζεις ότι δουλεύουν όλα αυτά; Παίρνουν μια σταγόνα από αίμα, την πετάνε στο κομπιούτερ κι αυτό κάνει γκρούγκου γκρούγκου κανα δεκάλεπτο, πραγματοποιεί 52.000 ελέγχους και βγάζει "α να είναι αυτή η εντελώς άγνωστη αρρώστια που πρέπει να απέχεις πέντε πούτσες από έναν κογκολέζο που βίασε ύαινα"; Πού είμαστε, στο House MD;exiledd έγραψε: 06 Απρ 2025, 16:40 Ναι ρε μπρο αλλά το γεγονός ότι κάποιος προέρχεται από μια "επικίνδυνη" κοινωνική ομάδα σαν εθελοντής αιμοδότης, απλά σημαίνει ότι το δικό του αίμα πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά, όχι, τέλος δεν μπορείς να δώσεις αίμα.
ΦΥΣΙΚΑ και έχει νόημα να αποκλείεις επικίνδυνες ομάδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 14 Απαντήσεις