Ρε τράβα πλύσου που θα μιλήσεις εσύ για μνημείο των ηρώων τους ναζί και τους Τούρκους γενοκτόνους που καταθέτουν στεφάνια σε αυτούς που έσφαξαν... Ουστ κοπρόσκυλα...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:27Δεν χρειάζεται να γράφεις βλακείες για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα. Πες ότι σου αρέσει μια αριστερή καφρίλα επειδή είναι αριστερή καφρίλα και μην μου ανακατεύεις τις διακρατικές σχέσεις για να τις συμψηφίσεις με τον κάθε αριστερό καφρο που θέλησε να κάνει καφρίλα σε εθνικό αξιακό μνημείο.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:18Αντικειμενικά τώρα, αυτό έχεις να απαντήσεις στο αστείο του ότι οι απόγονοι όσων μακέλεψαν αυτούς που το μνημείο υποτίθεται ότι τιμά. Ειδικά όταν βλέπεις και τους ευζώνους να χτυπούν προσοχή στο Γερμανό καγκελάριο ή τον Τούρκο πρωθυπουργό...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:13
Μου θυμίζετε κάτι αριστερούς καραγκιόζηδες που στην δεκαετία του 2000 προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από αναρχικούς με επιχειρήματα του τύπου "καίνε τις σημαίες για να μην κάψουν τις γραβάτες τους". Ή "την σημαία την βεβηλώνουν οι πατριδοκάπηλοι" και άλλες τέτοιες βλακείες.
Γιατί μπαίνετε στην διαδικασία να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε μια αριστερή καφρίλα; Τόσο μεγάλη ανάγκη νιώθετε να υποστηρίξετε μια αριστερή καφρίλα;
Αντικειμενικά τώρα. Αν αυτή ερχόταν στις εισόδους των σπιτιών σας και πήγαινε να γράψει συνθήματα θα σας άρεζε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάλληλος της βουλής...
-
Εμπεδοκλής
Re: Υπάλληλος της βουλής...
- Golden Age
Κοίτα, έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική σε όλες τις χώρες. Πηγαίνουν επίσημοι κρατικοί αξιωματούχοι και καταθέτουν στεφάνια στα επίσημα μνημεία τους. Στο κάτω κάτω, αυτοί που είχαν το θέμα είναι αυτοί που τίμησαν αυτούς που τους πολέμησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:09Ρε τράβα πλύσου που θα μιλήσεις εσύ για μνημείο των ηρώων τους ναζί και τους Τούρκους γενοκτόνους που καταθέτουν στεφάνια σε αυτούς που έσφαξαν... Ουστ κοπρόσκυλα...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:27Δεν χρειάζεται να γράφεις βλακείες για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα. Πες ότι σου αρέσει μια αριστερή καφρίλα επειδή είναι αριστερή καφρίλα και μην μου ανακατεύεις τις διακρατικές σχέσεις για να τις συμψηφίσεις με τον κάθε αριστερό καφρο που θέλησε να κάνει καφρίλα σε εθνικό αξιακό μνημείο.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:18
Αντικειμενικά τώρα, αυτό έχεις να απαντήσεις στο αστείο του ότι οι απόγονοι όσων μακέλεψαν αυτούς που το μνημείο υποτίθεται ότι τιμά. Ειδικά όταν βλέπεις και τους ευζώνους να χτυπούν προσοχή στο Γερμανό καγκελάριο ή τον Τούρκο πρωθυπουργό...
Οι ανοησίες λοιπόν που γράφεις για αν υποστηρίξεις μια αριστερή καφρίλά δεν έχουν βάση.
Ποιά είναι η καφρίλα;Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:14Κοίτα, έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική σε όλες τις χώρες. Πηγαίνουν επίσημοι κρατικοί αξιωματούχοι και καταθέτουν στεφάνια στα επίσημα μνημεία τους. Στο κάτω κάτω, αυτοί που είχαν το θέμα είναι αυτοί που τίμησαν αυτούς που τους πολέμησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:09Ρε τράβα πλύσου που θα μιλήσεις εσύ για μνημείο των ηρώων τους ναζί και τους Τούρκους γενοκτόνους που καταθέτουν στεφάνια σε αυτούς που έσφαξαν... Ουστ κοπρόσκυλα...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:27
Δεν χρειάζεται να γράφεις βλακείες για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα. Πες ότι σου αρέσει μια αριστερή καφρίλα επειδή είναι αριστερή καφρίλα και μην μου ανακατεύεις τις διακρατικές σχέσεις για να τις συμψηφίσεις με τον κάθε αριστερό καφρο που θέλησε να κάνει καφρίλα σε εθνικό αξιακό μνημείο.
Οι ανοησίες λοιπόν που γράφεις για αν υποστηρίξεις μια αριστερή καφρίλά δεν έχουν βάση.
Το μνημείο έχει ξεφτιλιστεί και έχει ξεφτιλιστεί πρώτα από τους επίσημους
Τώρα, τί είναι αυτά που λες Νυχτόβιε, δεν θέλω να με στενοχωρείς (και είπαμε, άλλαξε αβαταρ)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Εμπεδοκλής
Όταν εσείς οι χρυσαυγίτες ήρθατε και βάψατε τον φρεσκοβαμμένο τοίχο του νεκροταφείου δεν ήταν καφρίλα τότε; Και μέσα είχε αληθινούς νεκρούς, όχι ένα κενοτάφιο που κατουρούν όλοι οι σφαγείς της χώρας...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:14Κοίτα, έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική σε όλες τις χώρες. Πηγαίνουν επίσημοι κρατικοί αξιωματούχοι και καταθέτουν στεφάνια στα επίσημα μνημεία τους. Στο κάτω κάτω, αυτοί που είχαν το θέμα είναι αυτοί που τίμησαν αυτούς που τους πολέμησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:09Ρε τράβα πλύσου που θα μιλήσεις εσύ για μνημείο των ηρώων τους ναζί και τους Τούρκους γενοκτόνους που καταθέτουν στεφάνια σε αυτούς που έσφαξαν... Ουστ κοπρόσκυλα...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 18:27
Δεν χρειάζεται να γράφεις βλακείες για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα. Πες ότι σου αρέσει μια αριστερή καφρίλα επειδή είναι αριστερή καφρίλα και μην μου ανακατεύεις τις διακρατικές σχέσεις για να τις συμψηφίσεις με τον κάθε αριστερό καφρο που θέλησε να κάνει καφρίλα σε εθνικό αξιακό μνημείο.
Άσε λοιπόν τα περί καφρίλας και τράβα πλύσου...
- Golden Age
Που πήγε να γράψει στο μνημείο. Αυτή είναι η καφρίλα.nyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:15Ποιά είναι η καφρίλα;Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:14Κοίτα, έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική σε όλες τις χώρες. Πηγαίνουν επίσημοι κρατικοί αξιωματούχοι και καταθέτουν στεφάνια στα επίσημα μνημεία τους. Στο κάτω κάτω, αυτοί που είχαν το θέμα είναι αυτοί που τίμησαν αυτούς που τους πολέμησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:09
Ρε τράβα πλύσου που θα μιλήσεις εσύ για μνημείο των ηρώων τους ναζί και τους Τούρκους γενοκτόνους που καταθέτουν στεφάνια σε αυτούς που έσφαξαν... Ουστ κοπρόσκυλα...
Το μνημείο έχει ξεφτιλιστεί και έχει ξεφτιλιστεί πρώτα από τους επίσημους
Το "και ο τάδε το 'κανε" δεν είναι δικαιολογία και δεν δικαιολογεί την καφρίλα. Το να καταθέσουν στεφάνια εκπρόσωποι ξένων κρατών δεν είναι ευτελισμός, ούτε συμψηφίζεται με την καφρίλα.
- Golden Age
Δεν γνωρίζω καν για ποιο γεγονός λες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους συμψηφισμούς. Βγες και πες το, "μου αρέσει η αριστερή καφρίλα και την υποστηρίζω". Απλό είναι. Δεν χρειάζετε να υποκρίνεσαι και να επιδιώκεις συμψηφισμούς για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα, ακριβώς επειδή σου αρέσει αυτή η καφρίλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:17Όταν εσείς οι χρυσαυγίτες ήρθατε και βάψατε τον φρεσκοβαμμένο τοίχο του νεκροταφείου δεν ήταν καφρίλα τότε; Και μέσα είχε αληθινούς νεκρούς, όχι ένα κενοτάφιο που κατουρούν όλοι οι σφαγείς της χώρας...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:14Κοίτα, έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική σε όλες τις χώρες. Πηγαίνουν επίσημοι κρατικοί αξιωματούχοι και καταθέτουν στεφάνια στα επίσημα μνημεία τους. Στο κάτω κάτω, αυτοί που είχαν το θέμα είναι αυτοί που τίμησαν αυτούς που τους πολέμησαν.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:09
Ρε τράβα πλύσου που θα μιλήσεις εσύ για μνημείο των ηρώων τους ναζί και τους Τούρκους γενοκτόνους που καταθέτουν στεφάνια σε αυτούς που έσφαξαν... Ουστ κοπρόσκυλα...
-
Εμπεδοκλής
Α, δε γνωρίζεις. Στο λέω εγώ. Σε τοίχους νεκροταφείου γράφετε συνθήματα. Για να μην πω για συνθήματα πάνω σε τάφους και μνημεία. Βρες λίγη τσίπα και άσε τα περί αριστερής και δεξιάς καφρίλας διότι εσείς τα κάνατε οργανωμένα, δεν ήταν απλά μία τρελή που δεν ξέρουμε ούτε τί ούτε γιατί πήγε να γράψει με μαρκαδόρο...Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 00:43Δεν γνωρίζω καν για ποιο γεγονός λες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους συμψηφισμούς. Βγες και πες το, "μου αρέσει η αριστερή καφρίλα και την υποστηρίζω". Απλό είναι. Δεν χρειάζετε να υποκρίνεσαι και να επιδιώκεις συμψηφισμούς για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα, ακριβώς επειδή σου αρέσει αυτή η καφρίλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:17Όταν εσείς οι χρυσαυγίτες ήρθατε και βάψατε τον φρεσκοβαμμένο τοίχο του νεκροταφείου δεν ήταν καφρίλα τότε; Και μέσα είχε αληθινούς νεκρούς, όχι ένα κενοτάφιο που κατουρούν όλοι οι σφαγείς της χώρας...Golden Age έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:14
Κοίτα, έτσι γίνεται η εξωτερική πολιτική σε όλες τις χώρες. Πηγαίνουν επίσημοι κρατικοί αξιωματούχοι και καταθέτουν στεφάνια στα επίσημα μνημεία τους. Στο κάτω κάτω, αυτοί που είχαν το θέμα είναι αυτοί που τίμησαν αυτούς που τους πολέμησαν.
Λίγη τσίπα αγαπητέ μου ... Προσπάθησε να την βρεις.
Κόλλησε μια σερβιετα στον Άγνωστο(!!) και ετοιμαζόταν να γράψει κάτιnyxtovios έγραψε: 27 Μαρ 2025, 09:40Που ξέρουμε ότι ήταν υβριστικά τα συνθήματα;Golden Age έγραψε: 26 Μαρ 2025, 20:58 Δεν λένε όμως ποιου κόμματος...Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη μετά την παρέλαση – Προσπάθησε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
26 Μαρτίου, 2025
Ένα απρόοπτο σημειώθηκε όταν ολοκληρώθηκε η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Στην πλατεία Συντάγματος μια γυναίκα αντί να αφήσει λουλούδια, αποφάσισε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθαρίστρια που εργάζεται στη Βουλή.
Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας.
https://meaculpa.gr/wp-content/uploads/ ... 82.mp4?_=1
https://thraction.gr/hellas/ypallilos-t ... h4NF35MbUg
Από ότι είδσα το βίντεο δεν πρόλαβε να γράψει τίποτα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τσίπα σε σχέση με τι;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:22Α, δε γνωρίζεις. Στο λέω εγώ. Σε τοίχους νεκροταφείου γράφετε συνθήματα. Για να μην πω για συνθήματα πάνω σε τάφους και μνημεία. Βρες λίγη τσίπα και άσε τα περί αριστερής και δεξιάς καφρίλας διότι εσείς τα κάνατε οργανωμένα, δεν ήταν απλά μία τρελή που δεν ξέρουμε ούτε τί ούτε γιατί πήγε να γράψει με μαρκαδόρο...Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 00:43Δεν γνωρίζω καν για ποιο γεγονός λες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους συμψηφισμούς. Βγες και πες το, "μου αρέσει η αριστερή καφρίλα και την υποστηρίζω". Απλό είναι. Δεν χρειάζετε να υποκρίνεσαι και να επιδιώκεις συμψηφισμούς για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα, ακριβώς επειδή σου αρέσει αυτή η καφρίλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:17
Όταν εσείς οι χρυσαυγίτες ήρθατε και βάψατε τον φρεσκοβαμμένο τοίχο του νεκροταφείου δεν ήταν καφρίλα τότε; Και μέσα είχε αληθινούς νεκρούς, όχι ένα κενοτάφιο που κατουρούν όλοι οι σφαγείς της χώρας...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Α ξέρεις και ότι ήταν...οργανωμένα. Η πηγή της είδησης πάντως είσαι...εσύ. Οπότε δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά. Τσίπα να αναζητήσεις εσύ που προσπαθείς να συμψηφίσεις την καφρίλα για να την δικαιολογήσεις. Αφού σου αρέσει αυτό που έκανε επειδή είναι αριστερή καφρίλα. Πες ότι σου αρέσει που πήγε να γράψει στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τί κάθεσαι και μου λες βλακείες κάνοντας συμψηφισμούς για να την υποστηρίξεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:22Α, δε γνωρίζεις. Στο λέω εγώ. Σε τοίχους νεκροταφείου γράφετε συνθήματα. Για να μην πω για συνθήματα πάνω σε τάφους και μνημεία. Βρες λίγη τσίπα και άσε τα περί αριστερής και δεξιάς καφρίλας διότι εσείς τα κάνατε οργανωμένα, δεν ήταν απλά μία τρελή που δεν ξέρουμε ούτε τί ούτε γιατί πήγε να γράψει με μαρκαδόρο...Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 00:43Δεν γνωρίζω καν για ποιο γεγονός λες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους συμψηφισμούς. Βγες και πες το, "μου αρέσει η αριστερή καφρίλα και την υποστηρίζω". Απλό είναι. Δεν χρειάζετε να υποκρίνεσαι και να επιδιώκεις συμψηφισμούς για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα, ακριβώς επειδή σου αρέσει αυτή η καφρίλα.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:17
Όταν εσείς οι χρυσαυγίτες ήρθατε και βάψατε τον φρεσκοβαμμένο τοίχο του νεκροταφείου δεν ήταν καφρίλα τότε; Και μέσα είχε αληθινούς νεκρούς, όχι ένα κενοτάφιο που κατουρούν όλοι οι σφαγείς της χώρας...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και κλύσμα με τολουόλιο. όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σε ψήνει να στείλουμε ένα κοντέηνερ στον idf; έτσι, δωρεά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απλώς συνδέουν την οποιαδήποτε προσβολή στον Άγνωστο Στρατιώτη με φτύσιμο στην κυβέρνηση.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:41Α ξέρεις και ότι ήταν...οργανωμένα. Η πηγή της είδησης πάντως είσαι...εσύ. Οπότε δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά. Τσίπα να αναζητήσεις εσύ που προσπαθείς να συμψηφίσεις την καφρίλα για να την δικαιολογήσεις. Αφού σου αρέσει αυτό που έκανε επειδή είναι αριστερή καφρίλα. Πες ότι σου αρέσει που πήγε να γράψει στον Άγνωστο Στρατιώτη. Τί κάθεσαι και μου λες βλακείες κάνοντας συμψηφισμούς για να την υποστηρίξεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μαρ 2025, 13:22Α, δε γνωρίζεις. Στο λέω εγώ. Σε τοίχους νεκροταφείου γράφετε συνθήματα. Για να μην πω για συνθήματα πάνω σε τάφους και μνημεία. Βρες λίγη τσίπα και άσε τα περί αριστερής και δεξιάς καφρίλας διότι εσείς τα κάνατε οργανωμένα, δεν ήταν απλά μία τρελή που δεν ξέρουμε ούτε τί ούτε γιατί πήγε να γράψει με μαρκαδόρο...Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2025, 00:43
Δεν γνωρίζω καν για ποιο γεγονός λες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους συμψηφισμούς. Βγες και πες το, "μου αρέσει η αριστερή καφρίλα και την υποστηρίζω". Απλό είναι. Δεν χρειάζετε να υποκρίνεσαι και να επιδιώκεις συμψηφισμούς για να δικαιολογήσεις μια αριστερή καφρίλα, ακριβώς επειδή σου αρέσει αυτή η καφρίλα.
Μέχρι εκεί φτάνει ο ιδεοψυχαναγκασμός τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η λυση ειναι μεταθεση σε κεντρο κρατησης λαθρομεταναστων να καθαριζει τουαλετες
Εκει ας γραψει οτι συνθημα θελει και να κολλησει σερβιετα οπου γουσταρει
Εκει ας γραψει οτι συνθημα θελει και να κολλησει σερβιετα οπου γουσταρει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση