!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι σε αδιέξοδο. Βρείτε μου λύση.

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Είμαι σε αδιέξοδο. Βρείτε μου λύση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Saturn έγραψε: 30 Μαρ 2025, 14:21 Επειδή σε βλέπω τόσο καιρό να παιδεύεσαι. Αφέσου στο αδιέξοδο. Αυτή είναι η λύση για σένα

Δεν βλέπω κάτι άλλο θέλω να πω
Σήμερα έκανα αυτό που λες. Αφέθηκα και έγραψα ένα κείμενο δεν ξέρω για πόσες ώρες. Έγραφα συνειρμικά και έπαιρνα αποφάσεις διαφορετικές κάθε στιγμή. Σπατάλησα όλο τον χρόνο μου, αλλά δεν θα έλεγα μάταια. Όσον αφορά τη σχολή που είμαι τώρα, κατέληξα στο ότι δεν θα σπουδάσω για το μέλλον, αλλά για το παρόν. Να ευχαριστηθώ (αν μπορώ) αυτό που κάνω τώρα, όχι με μια μακρινή προοπτική για οτιδήποτε...
Επίσης, θα ψαχτώ με τα πολιτικά του Πανεπιστημίου, κάπως άσκοπα και φαινομενικά τυχαία, αλλά ουσιαστικά σοβαρά με συγκεκριμένο στόχο.

Πήγα πολύ βαθιά σήμερα. Ήταν εξόχως δημιουργικό και νομίζω ότι βρήκα την θεραπεία που δεν είναι άλλη από την εμμονή και το πάθος μου για τα πράγματα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Είμαι σε αδιέξοδο. Βρείτε μου λύση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Κάποια μέρα, αν έχω ποτέ χρόνο, θα γράψω εδώ στο φόρουμ έναν οδηγό αυτοεξερεύνησης, κάτι σαν έναν αντι-οδηγό αυτοβελτίωσης.
Παπάρια είναι η αυτοβελτίωση μην τσιμπάτε.
Το θέμα είναι όλη η εσωτερική διαδρομή που κάνει κανείς, όπως το σημερινό πέρασμα απ' τον λαβύρινθο προς τα έξω που είχα εγώ. Μετράω αυτή τη μέρα σαν όντως πολύτιμη, ήταν η σύνοψη πολλών χρόνων αναζήτησης και λαχτάρας για το ωραίο και το αληθινό. Με τα φτωχά μου λόγια, θέλω να πω πόσο υπέροχη νιώθω την αυτοανακάλυψή μου, την πλούσια ψυχή μου.

Μπορούμε να βρούμε το θαύμα μας. Μπορούμε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”