Όταν λες δεν πήγε κανένας γνωστός, η ταινία ας πούμε απευθύνεται σε ενήλικο κοινό?Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:22 Δεν είναι μαύρη η πρωταγωνίστρια αλλά έχει άλλα θέματα η ταινία με βάση όσα έχω διαβάσει. Δεν πήγε και κανένας γνωστός να μου πει αλλά με αυτά που άκουσαν που να πάνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγε άπατη η Χιονατη της μαλακοDisney με την σκουροχρωμη πρωταγωνιστρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πήγε άπατη η Χιονατη της μαλακοDisney με την σκουροχρωμη πρωταγωνιστρια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πήγαν να τη δουν, για να φριξουν, όλοι οι αντιγουοκ μαχητέςSaturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 09:08Όταν λες δεν πήγε κανένας γνωστός, η ταινία ας πούμε απευθύνεται σε ενήλικο κοινό?Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:22 Δεν είναι μαύρη η πρωταγωνίστρια αλλά έχει άλλα θέματα η ταινία με βάση όσα έχω διαβάσει. Δεν πήγε και κανένας γνωστός να μου πει αλλά με αυτά που άκουσαν που να πάνε.
Δεν τους λες και ενήλικο κοινό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κι εγώ αντιγουόκ είμαι αλλά δεν βλέπω Χιονάτη
(τίποτα με 7 νάνους, να το συζητήσω, οκ
)
(τίποτα με 7 νάνους, να το συζητήσω, οκ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πέρα από το 'πάω τα παιδιά μου' κάποιοι ενήλικες βλέπουν και τέτοια. Εξαρτάται από το στυλ βέβαια, αν είναι πολύ παιδικό στυλ Μάγια η Μέλισσα δε νομίζω.Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 09:08Όταν λες δεν πήγε κανένας γνωστός, η ταινία ας πούμε απευθύνεται σε ενήλικο κοινό?Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:22 Δεν είναι μαύρη η πρωταγωνίστρια αλλά έχει άλλα θέματα η ταινία με βάση όσα έχω διαβάσει. Δεν πήγε και κανένας γνωστός να μου πει αλλά με αυτά που άκουσαν που να πάνε.
Εντάξει, από ό,τι διαβάζω δω μέσα-κινηματογράφο δεν παρακολουθώ πια-ούτε μια Χιονάτη δεν θα μας αφήσουν απείραχτη, όλα τα 'χουν διακορεύσει
Αχ, παιδικά μου χρόνια
Αχ, παιδικά μου χρόνια
Η ίδια η Disney υποβάθμισε την πρεμιέρα μετά τις αντιδράσεις.Αν τα γυρίσματα ήταν σε εξέλιξη μετά την εκλογή Τραμπ θα είχαν σταματήσει αλλά έλα που είχαν ήδη τελειώσει οπότε αναγκαστικά υποβάθμισαν την πρεμιέρα της ίδιας παραγωγής τους: https://www.enikos.gr/media/salos-me-ti ... a/2330943/

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Δεν την είδα (wtf;), αλλά ούτε θα πήγαινα τα παιδιά μου. Όχι όμως για τους πολιτικούς λόγους που επικαλούνται μερικοί, αλλά γιατί είμαι κατά των live adaptations. Είμαι και κατά των 3D animations, αλλά whatever το έχουμε καταπιεί κι αυτό το χάπι εδώ και χρόνια.
Για μένα οι παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων τερμάτισαν την δεκαετία του ενενήντα, βαριά μέχρι την πρώτη πενταετία μετά το δύο χιλιάδες. Αυτά τα εκπληκτικά σχέδια, πραγματικά παρακινούσαν τα παιδιά να θέλουν να ζωγραφίσουν για να επεκτείνουν τις ιστορίες που έβλεπαν, να γίνουν κι αυτά συνδημιουργοί. Τώρα τα παιδιά είναι αμέτοχα, απλώς καταναλώνουν. Βλέπεις, με το 3D φτιάχνεις πιο εύκολα κουκλάκια και merch για να καταναλώσουν επιπλέον τα παιδιά
Για μένα οι παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων τερμάτισαν την δεκαετία του ενενήντα, βαριά μέχρι την πρώτη πενταετία μετά το δύο χιλιάδες. Αυτά τα εκπληκτικά σχέδια, πραγματικά παρακινούσαν τα παιδιά να θέλουν να ζωγραφίσουν για να επεκτείνουν τις ιστορίες που έβλεπαν, να γίνουν κι αυτά συνδημιουργοί. Τώρα τα παιδιά είναι αμέτοχα, απλώς καταναλώνουν. Βλέπεις, με το 3D φτιάχνεις πιο εύκολα κουκλάκια και merch για να καταναλώσουν επιπλέον τα παιδιά
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αυτό.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 24 Μαρ 2025, 10:16 Δεν την είδα (wtf;), αλλά ούτε θα πήγαινα τα παιδιά μου. Όχι όμως για τους πολιτικούς λόγους που επικαλούνται μερικοί, αλλά γιατί είμαι κατά των live adaptations. Είμαι και κατά των 3D animations, αλλά whatever το έχουμε καταπιεί κι αυτό το χάπι εδώ και χρόνια.
Δεν είναι πια μορφή τέχνης, είναι γραμμή παραγωγής.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για τη χιονάτη επί της ουσίαςAlienWay έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:42Να γιατί έχει πατώσει:
Επίσης:
https://www.youtube.com/shorts/PEKnSS5uTQU
διότι όταν παίρνεις κάτι και το αλλάζεις, τότε παύει να είναι αυτό που ήταν και γίνεται κάτι καινούργιο
οι τύποι δηλαδή εκμεταλλεύονται καταχρηστικά το τίτλο χιονάτη και στρεβλώνουν το παραμύθι για τους δικούς τους σκοπούς κοινωνικοπολιτικής προπαγάνδας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ορδές ενήλικων βλέπουν τέτοια. Οι Bronies πχ, είναι πολυπληθέστατοι και αναπάντεχοι. Ξέρω 65άρη παλιοροκά μουσάτο straight που άμα τον δεις τον κάνεις για Χαρλεά μέλος συμμορίας και είναι φανατικός Brony.Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 09:46Πέρα από το 'πάω τα παιδιά μου' κάποιοι ενήλικες βλέπουν και τέτοια. Εξαρτάται από το στυλ βέβαια, αν είναι πολύ παιδικό στυλ Μάγια η Μέλισσα δε νομίζω.Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 09:08Όταν λες δεν πήγε κανένας γνωστός, η ταινία ας πούμε απευθύνεται σε ενήλικο κοινό?Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:22 Δεν είναι μαύρη η πρωταγωνίστρια αλλά έχει άλλα θέματα η ταινία με βάση όσα έχω διαβάσει. Δεν πήγε και κανένας γνωστός να μου πει αλλά με αυτά που άκουσαν που να πάνε.
Η Disney ειδικά έχει εκατομμύρια φανατικούς. Και σχιζοφρενή δολοφόνο με πριόνι να κάνει τη Χιονάτη και να την βάλει να βιάζει τους 7 νάνους με ντίλντο, από τη στιγμή που είναι Disney θα τα βγάλει τα λεφτά του. Και αν δεν τα βγάλει η ίδια η ταινία (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση) θα τα βγάλει μέσα από ένα σωρό άλλα κανάλια (αξεσουάρ, τηλεοπτικές προβολές, Disneyland, χορηγοί κτλ κτλ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος micmic την 24 Μαρ 2025, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Η Εβραία πάντως πήρε άστρο στο Hollywood Walk of Fame. Πρέπει να ήταν υπερβολικά καλή η ερμηνεία της κακιάς μάγισσας, γιατί δεν θυμάμαι να έχει κάτι αξιόλογο. Πχ ο DiCaprio που θεωρώ από τους καλύτερους της εποχής του δεν έχει αστέρι.Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:39Μην ξεχνάμε και την Κάκια μάγισσα που την παίζει Εβραία σωστά;
Επίσης το παλιό καρτούν που κράζουν ως αναχρονιστικό, είναι της ίδιας εταιρίας. Η ίδια η εταιρία κράζει αυτό που είχε φτιάξει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Μαρ 2025, 10:32άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για τη χιονάτη επί της ουσίαςAlienWay έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:42Να γιατί έχει πατώσει:
Επίσης:
https://www.youtube.com/shorts/PEKnSS5uTQU
διότι όταν παίρνεις κάτι και το αλλάζεις, τότε παύει να είναι αυτό που ήταν και γίνεται κάτι καινούργιο
οι τύποι δηλαδή εκμεταλλεύονται καταχρηστικά το τίτλο χιονάτη και στρεβλώνουν το παραμύθι για τους δικούς τους σκοπούς κοινωνικοπολιτικής προπαγάνδας
Η ηθοποιός τα άκουσε άσχημα γι' αυτά που είπε σε αυτές τις συνεντεύξεις, αλλά στην πραγματικότητα παπαγάλιζε τη γραμμή προώθησης του στούντιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
μετά από όσα έχουν γίνει γύρω από αυτή την ταινία τα τελευταία 2 χρόνια και γενικά έτσι όπως πάνε οι ταινίες της disney ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι θα βγάλει τα λεφτά της
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 2 Απαντήσεις