Kαλημερα σε ολους τους ξυλολιακηδες
Ατονιζει οσο παει το αφηγημα καποιοι συναδελφοι σας ηδη κανουν στροφη προς τους υπαλληλους του ΟΣΕ και τα λαθη τους για να δημιουργησουν εκει μια νεα υπερασπιστικη γραμμη
Kαλημερα σε ολους τους ξυλολιακηδες
δεν το ειπα σε εσενα, στον αλλο σιχαμένο το ειπα, σορυ που δεν εκανα παράθεση.
Ξέρω από CFD.enaon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 10:45 ξερεις και απο cfd οττο μου ε; Τεσπα, μην εισαι ζηλιάρης, με παραξένεψε ο εχιλεδ που γραφει μαλακίες χωρίς να ντρεπεται, αλλη φορά εσύ.
πάλι πίπες, δεν βαρέθηκες;Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2025, 10:52 Μεταβλητές βάζεις και βάσει μεταβλητών σου λέει τι ουσία πιθανολογει
Άλλο αυτό οι ευθύνες αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων υπάρχουν, διασφαλίζουν την ασφάλεια και @@διές.Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2025, 10:21Το 'χουμε ξαναπεί.exiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 02:26 Επίσης κόβω τον τσιόκο μου πως και ο Ύβ Καρτόν,που μόνο τυχαίος δεν είναι ως ειδήμων στην Ευρώπη όσον αφορά τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα, απλά γκουγκλάρετε το όνομά του, κάπου εκεί θα καταλήξει και αυτός.
Εμ βέβαια στο Βέλγιο έχουν κοσμικό κράτος που προάγει τις επιστήμες και την ορθολογική σκέψη...
Εμείς εδώ.... Χριστοπιστία και έχει ο Γιαραμπής
Θα καταλήξει γράφω έχει ήδη βγάλει πόρισμα από τέλη Φεβρουαρίου, ότι ακριβώς έγραψα, μετασχηματιστές ψυκτικά υγρά, and the rest is history...
Απορώ γιατί γράφονται σελίδες επί σελίδων στα άλλα θέματα που έχουν ανοιχτεί.
Η υπόθεση είναι λήξασα...
Και τίποτα άλλο να μην ισχύει, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ.
θα βαλεις παρακαλώ ενα λινκ του Καρτόν απο το γοογλε, ενα που σου άρεσε;exiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 02:26 Επίσης κόβω τον τσιόκο μου πως και ο Ύβ Καρτόν,που μόνο τυχαίος δεν είναι ως ειδήμων στην Ευρώπη όσον αφορά τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα, απλά γκουγκλάρετε το όνομά του
Εγώ βρε άσχετε μπετοβλακα;enaon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 10:55πάλι πίπες, δεν βαρέθηκες;Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2025, 10:52 Μεταβλητές βάζεις και βάσει μεταβλητών σου λέει τι ουσία πιθανολογει
Ψεύτης.Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:06 Exiledd αν δεν υπηρχε παρανομο φορτιο δεν θα υπηρχε και λογος για συγκαλυψη με ξεμπαζωμα και μπαζωμα.
.
Otto Weininger έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:09Ψεύτης.Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:06 Exiledd αν δεν υπηρχε παρανομο φορτιο δεν θα υπηρχε και λογος για συγκαλυψη με ξεμπαζωμα και μπαζωμα.
.
Ουραγκοτάγκος.
Προπαγανδιστής.
Φίλε είσαι λίγο πιεστικός και λίγο Γκεστάπο...enaon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:00θα βαλεις παρακαλώ ενα λινκ του Καρτόν απο το γοογλε, ενα που σου άρεσε;exiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 02:26 Επίσης κόβω τον τσιόκο μου πως και ο Ύβ Καρτόν,που μόνο τυχαίος δεν είναι ως ειδήμων στην Ευρώπη όσον αφορά τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα, απλά γκουγκλάρετε το όνομά του
ας ειναι και κοινωνιολογικό κείμενο, ας μην ειναι τεχνικό για τρενα, δεν πειράζει, ο,τι βρεις.
εχει λέει οτι η πρώτη του μελέτη ειναι εκείνη που εκανε το καλοκαιρι του 23, εκεινη με την πλαστογραφία, που εσύ νόμιζες εγινε τον Φεβρουάριο φετος. Σπουδές ειπαμε, ηλεκτρονικός εποχής λυχνίας.exiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:11
Το linkedin του ανθρώπου είδα και κάποια site για τις σπουδές του.
Αν ψάξεις κι εσύ στο google το όνομά του θα τα δεις..
Βάλε:Yves Carton και πάτα:search.
Ρε φίλε λίγο που διάβασα σε ζητάει κάτι πολύ απλόexiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:11Φίλε είσαι λίγο πιεστικός και λίγο Γκεστάπο...enaon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 11:00θα βαλεις παρακαλώ ενα λινκ του Καρτόν απο το γοογλε, ενα που σου άρεσε;exiledd έγραψε: 18 Μαρ 2025, 02:26 Επίσης κόβω τον τσιόκο μου πως και ο Ύβ Καρτόν,που μόνο τυχαίος δεν είναι ως ειδήμων στην Ευρώπη όσον αφορά τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα, απλά γκουγκλάρετε το όνομά του
ας ειναι και κοινωνιολογικό κείμενο, ας μην ειναι τεχνικό για τρενα, δεν πειράζει, ο,τι βρεις.
Το linkedin του ανθρώπου είδα και κάποια site για τις σπουδές του.
Αν ψάξεις κι εσύ στο google το όνομά του θα τα δεις..
Βάλε:Yves Carton και πάτα:search.