Μου ράγισε η καρδιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γατοφωτογραφίες μας
Re: γατοφωτογραφίες μας
Μην ξαναγεννήσεις και το παρατήσεις ρε
Μου ράγισε η καρδιά

Μου ράγισε η καρδιά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Και με ηλιο τα ιδια κανουν . ( μανα κ κορη )

Του Χελώνου είναι πιο όμορφα και χαριτωμένα
οτι εχει ο καθενας ..... 
Κακώς το έδωσες. Αλλά τουλάχιστον σώθηκε.vantono έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:17Να τραβηξω οταν τον ξανα δω αλλά δεν ξερω αν τον χωράει το βιντεο, τωρα θα εχει γινει πανθηρας.
Αυτη η φωτο ειναι απο τον περασμένο Μάιο. Λιγο καιρο μετά τον παρέδωσα σε οικογένεια σε πολυτελές προάστιο των Αθηνων (ζωή που σώζω εγώ, δεν την αφηνω να πήζει στην πλέμπα) γιατί παρότι το σκυλί μου ειναι καλό με τις γατες εκτος σπιτιου, με γατα μεσα στο σπιτι εκανε χαμό.
![]()
Λιγους μηνες μετα που πηγα και τον ειδα ειχε ψηλώσει/μακρύνει λες και τον τραβουσαν με βεντούζα. Ακομα δεν ξεχναω τη στιγμη που τον αρπαξα παλι αγκαλια και αυτος με κοιτουσε καρφί μεσα στα ματια κοκκαλωμένος, και λιγα λεπτά μετά κοιμήθηκε στα χερια μου κιολας.
Δεν ξερω πολλα απο γάτες, αλλα κατι θα αισθανθηκε οικείο πανω μου.
Τον παρέδωσα κουραδάκι, και 2-3 μηνες μετά τον ειδα θεριό. Μου εστελναν φωτος αλλα απο τις φωτος δεν φαινοταν οτι εχει μεγαλωσει τοσο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
το σεμεδακι στον καναπε ολα τα λευτα . του εβγαλες και επιτελους το κουδουνι . ειστε στο σωστο δρομο .
όλες οι γατοφωτογραφίες είναι υπέροχες μα αυτή είναι ονειρεμένη!
κουδουνάκι είχα βάλει λόγω άγνοιας στην προηγούμενη γάτα μου,Νon4me έγραψε: 14 Μαρ 2025, 18:26 το σεμεδακι στον καναπε ολα τα λευτα . του εβγαλες και επιτελους το κουδουνι . ειστε στο σωστο δρομο .
και μόλις πληροφορήθηκα ότι τους ενοχλεί το είχα βγάλει αμέσως
σε αυτή δεν έχω βάλει και ούτε πρόκειται
Πως περναν ετσι τα ερμα τα χρόνια .νύχτα έγραψε: 14 Μαρ 2025, 18:28κουδουνάκι είχα βάλει λόγω άγνοιας στην προηγούμενη γάτα μου,Νon4me έγραψε: 14 Μαρ 2025, 18:26 το σεμεδακι στον καναπε ολα τα λευτα . του εβγαλες και επιτελους το κουδουνι . ειστε στο σωστο δρομο .
και μόλις πληροφορήθηκα ότι τους ενοχλεί το είχα βγάλει αμέσως
σε αυτή δεν έχω βάλει και ούτε πρόκειται
να χαίρεσαι που τουλάχιστον η μνήμη σου δουλεύει
σ'ευχαριστώ.
(αν σου πω ότι τη συγκεκριμένη ήξερα ότι θα την ξεχωρίσεις;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ