Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι; Βγες έξω στον δρόμο, ρώτα αν ξέρουν τον Μαύρο Κρινο και το 99,999% θα σου πει όχι.
Δεν ξέρω πόση αναγνωσιμότητα είχε απο ριζοσπαστικοποιημένους νεολαίους. Προφανώς αυτό ήταν το αίτιο.
Ανύπαρκτοι πουθεναδες. Ποτέ δεν τους είδαμε. Ποτέ.
Λόγια του αέρα σε ένα γραφικό blog.
Βασικά έχει γίνει πογκρόμ απο το κράτος σε τέτοια μπλογκς τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς τους διάβαζαν πιτσιρικάδες και για κάποιο λόγο στην κυβέρνηση ενοχλήθηκαν απο αυτό.
Saturn έγραψε: 07 Μαρ 2025, 14:54
Τί είναι οι Στρασερίστες?
Όχι οτι κατάλαβα όλα τα άλλα, αλλά με τσίγκλισε σαν λεξούλα
Αριστερή τάση του εθνικοσοσιαλισμού.
Υπάρχουν αριστεροί εθνικοσοσιασλιστές;
Και τι λένε δηλαδή; Ότι οι ξένοι εργάτες είναι αδέρφια μας;
Ειναι αντίθετοι στον ιμπεριαλισμό και το καπιταλισμό;
Αντικαπιταλισμος, Εργατολαγνεια, Τσε Γκεβάρα, 'το μέλλον της Φυλής είναι κοκκινο' (!!), αντικοινοβουλευτισμος, φιλοΧομεινισμος Τζούλιους Εβολα κλπ
Λίγο αχταρμας
Στα είπε ο Jolly Roger μια χαρά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αντικαπιταλισμος, Εργατολαγνεια, Τσε Γκεβάρα, 'το μέλλον της Φυλής είναι κοκκινο' (!!), αντικοινοβουλευτισμος, φιλοΧομεινισμος Τζούλιους Εβολα κλπ
Λίγο αχταρμας
Golden Age έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:23
Απ' ότι βλέπω έχει ξεκινήσει πογκρόμ
Ποιο είναι το πρόβλημα της κυβέρνησης αυτές τις ημέρες; Εθνικιστικά και νεοναζιστικά ιστολόγια.
Τώρα θα βγείτε σε λίγο και θα ρωτήσετε γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν πειράζει το ΚΚΕ.
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι που θα ρωτήσουν το ίδιο με 'μένα, αυτό που ξέρω είναι ότι η ΝΔ προσκυνά το ΚΚΕ με θρησκευτική ευλάβεια.
Αυτή την στιγμή η Νέα Δημοκρατία έχει για άμεσους αντιπάλους της το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέχρι πρόσφατα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το Κ.Κ.Ε. στις παρούσες συνθήκες δεν είναι άμεσος αντίπαλος ούτε του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ούτε της Ν.Δ. γιατί οι δυνάμεις του δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία αυτή την στιγμή το Κ.Κ.Ε.
Δεν ξέρω πόση αναγνωσιμότητα είχε απο ριζοσπαστικοποιημένους νεολαίους. Προφανώς αυτό ήταν το αίτιο.
Βασικά έχει γίνει πογκρόμ απο το κράτος σε τέτοια μπλογκς τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς τους διάβαζαν πιτσιρικάδες και για κάποιο λόγο στην κυβέρνηση ενοχλήθηκαν απο αυτό.
Λες να φοβάται η ΝΔ διαρροή ψηφοφόρων προς την άκρα δεξιά;
Λίγο αχταρμας
τι σχέση έχει ο Χομεινί , ο Έβολα με τον Τσε Γκεβάρα;
Λες να φοβάται η ΝΔ διαρροή ψηφοφόρων προς την άκρα δεξιά;
Στην προκειμένη δεν έχει να κάνει με αυτό. Άλλωστε αυτοί ούτε κόμμα είναι ούτε καν οργάνωση. Ιστολόγια είναι. Απλά η κυβέρνηση δεν θέλει η νεολαία να διαβάζει τέτοια ιστολόγια και να ριζοσπαστικοποιείται προς τέτοιες κατευθύνσεις. Με κάτι αναρχοεξτρεμιστές που υποστηρίζουν την τρομοκρατία δεν έχει πρόβλημα. Με αυτούς έχει.
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι που θα ρωτήσουν το ίδιο με 'μένα, αυτό που ξέρω είναι ότι η ΝΔ προσκυνά το ΚΚΕ με θρησκευτική ευλάβεια.
Πιστεύεις ότι αν το ΚΚΕ έπιανε 15% ποσοστό θα το αντιμετώπιζαν πάλι το ίδιο;
Και 40άρια να χτυπούσε ο σεβασμός θα ήταν ο ίδιος. Θα ασκούσαν βέβαια μια κριτική στις θέσεις του αλλά μέχρι εκεί.
Αν φτάσει το Κ.Κ.Ε. να χτυπάει 40% σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.
40% δεν έπιασε ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που στρογγύλεψε τις γωνίες του ,έγινε Ροζ και έταζε λαγούς με πετραχήλια.