!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
δεν σου λεω γιατι εισαι μαρτυριάρικο . 
Λέμε
στην συγκάλυψη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
στείλτε δύο πρόσφατες ολόσωμες φωτογραφίες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μ' εσένα θεούσα πατσαβουρίτσα και την κάθε καρακατινάρα που νόμισε ότι θα κάνει πλακίτσα με τη γάτα μιλώντας για τα δικά μου "ξεβρακώματα" έτσι στο χαλαρό, δεν έχω τελειώσει ακόμη.
Ήδη έχετε γίνει ...ινσάιντ τζόκ, εντός κι εκτός πχώρου.
Ας πρόσεχαν τα φιλαρούθκια σας και όποιους άτυχους και αφελέστατους συναγωνιστές, πήρε η μπάλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Σατανικός εκτός από τον εθνολαικισμό προσπαθεί να γκρεμίσει και τον ρομαντισμό του enaon, αλλά δεν θα τα καταφέρει!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ωραια, ας πούμε για τα Τέμπη τώρα. Στολή βρήκες;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 21:12 Ας πρόσεχαν τα φιλαρούθκια σας και όποιους άτυχους και αφελέστατους συναγωνιστές, πήρε η μπάλα.
Το enaonόλο, ήδη έχει κάτσει στην κορυφή της πυραμίδας που έκτισε και μάλλον του αρέσει.Saturn έγραψε: 06 Μαρ 2025, 21:26 Ο Σατανικός εκτός από τον εθνολαικισμό προσπαθεί να γκρεμίσει και τον ρομαντισμό του enaon, αλλά δεν θα τα καταφέρει!
Για το είδος του, όντως είναι η αποθέωση του ρομαντισμού, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σεξουαλικώς το λες οτι εχω κάτσει κλπ; Μπορούμε παρακαλώ να το παμε λιγο πιο αργά; Τι μουσική σου αρέσει;
enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 21:34 σεξουαλικώς το λες οτι εχω κάτσει κλπ; Μπορούμε παρακαλώ να το παμε λιγο πιο αργά; Τι μουσική σου αρέσει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θελει ρε παιδιμο, θελει
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Πότε τελειώνεις; Τώρα κοντά; Θα ήθελα να καπνίσω. Νιάου.Γκεστάπο απ'τα Λίντλ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 21:12Μ' εσένα θεούσα πατσαβουρίτσα και την κάθε καρακατινάρα που νόμισε ότι θα κάνει πλακίτσα με τη γάτα μιλώντας για τα δικά μου "ξεβρακώματα" έτσι στο χαλαρό, δεν έχω τελειώσει ακόμη.
Ήδη έχετε γίνει ...ινσάιντ τζόκ, εντός κι εκτός πχώρου.![]()
Ας πρόσεχαν τα φιλαρούθκια σας και όποιους άτυχους και αφελέστατους συναγωνιστές, πήρε η μπάλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στο σημείο αυτό να πω, οτι η εξαίρετη συνεισφορά σας στο πχορουμάκι μας καθώς και ο ακέραιος χαρακτήρας σας, είναι απ'τα διαμάντια που λάμπουν εδω μέσα. Συγχαρητήρια που μας ανεχεστε. Αβάδιστα. Απ'τις ηθικότερες περσόνες.
Saturn ,γιατί σε λέει μαρτυριάρικο;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison