Δεν αλλάζει μυαλά ο κόσμος.Μην αγχώνεσαι και άραξε να γελάσεις με όσα γίνονται.Όταν συνελήφθησαν οι 17νοεμβρίτες είχα στο αυτοκίνητό μου μία συνάδελφο πηγαίνοντας στη δουλειά.Ήταν πραγματικά στενοχωρημένη με τον αντίκτυπο που θα έχει η σύλληψη στην εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό.Με ρώταγε τι θα γίνει τώρα.Της απάντησα τι θες να γίνει,συγχαρητήρια δέχεται ο Σημίτης επειδή τους συνέλαβε.Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2025, 11:37 Απλά ξέρω τι σημαίνει Αριστερά και θέλω ο ελληνικός λαός να μην την έχει άλλο στον σβέρκο του μπας και πάει μπροστά.
Έμεινε άναυδη.Μα πως,αφού είναι Έλληνες ενώ όλοι νομίζαμε ότι ήσαν ξένοι.
Αρνείτο να δεχθεί αυτό που της έλεγα ότι παντού έξω από την Ελλάδα η πεποίθηση ήταν ότι η 17Ν ήταν μια κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση που την συγκάλυπτε η ελληνική κυβέρνηση και τα ελληνικά ΜΜΕ και τώρα που κάποιους έπιασαν οι αντιδράσεις έξω ήσαν θετικές.Και βέβαια επί κορωνοιού οι ίδιοι που διακινούσαν τα περί προβοκατόρων έκαναν διαδηλώσεις υπέρ του δολοφόνου Κουφοντίνα.
Δεν αλλάζει η κατάσταση στην Ελλάδα,απλά πλέον την οδηγεί στην ασημαντότητα και δεν μπορεί να επηρεάσει τον άλλο κόσμο.Είναι μόνο για γέλια.