!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευκαιρια για ανεξαρτησια της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ
Re: Ευκαιρια για ανεξαρτησια της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ
και κατι αλλο βλαμμενοι ..(ξερουν αυτοι) αν θελουμε η ελλαδα να αποκτησει μια καποια γεωπολιτικη
αξια και να μετραει ο λογος της σε ολους τους διεθνεις οργανισμους πρεπει να καλλιεργησει σχεσεις
με ολα τα ορθοδοξα κρατη και εθνη -ξερω οτι σας ξενιζει αλλα τι να κανουμε ;
να παιξει πολιτικα το ρολο του πατριαρχειου
αξια και να μετραει ο λογος της σε ολους τους διεθνεις οργανισμους πρεπει να καλλιεργησει σχεσεις
με ολα τα ορθοδοξα κρατη και εθνη -ξερω οτι σας ξενιζει αλλα τι να κανουμε ;
να παιξει πολιτικα το ρολο του πατριαρχειου
https://news.sky.com/story/volodymyr-ze ... e-13309703Volodymyr Zelenskyy: Ukraine's president calls for creation of 'armed forces of Europe' amid fears of reduction in US support
The Ukrainian leader's comments follow US President Donald Trump saying he didn't see any way "that a country in Russia's position" could allow Ukraine to join NATO.
ο Ζελενσκι ψαχνει νεα κοροιδα ... δεν αρκει λεει ο Ουκρανικος στρατος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Συμφωνώ στο τι θέλει ο Τραμπ αλλά νομίζω ότι το ίδιο θέλει και η ελληνική αριστερά.Για όλα την Ευρωπαική Ένωση κατηγορούν.Ποιοί ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και μετά περίμεναν να τους πάρει ο Πούτιν τηλέφωνο και έκαναν πίσω όταν τους είπε ότι δεν είναι ώρα να φύγουν;Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:44
Αυτο ειναι η αριστερα, το βρηκες. Να ειμαστε ξεκαθαροι εδω περα:Ο Τραμπακουλας θελει συμμαχια με τον Πουτιν για να διαλυσει την ΕΕ. Για αυτο σιγονταρει τα ακροδεξια κομματα. Δεκαρα δεν δινει για το ποσους μεταναστες εχει η Ευρωπη
Ξέρεις,είτε φύγεις από την ΕΕ επειδή είσαι δεξιός είτε φύγεις επειδή είσαι αριστερός,το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έφυγες από την ΕΕ.
Εγώ καταλαβαίνω οτι λένε: αφού είστε ηλίθιοι και με τους μετανάστες θα διαλύσετε την ΕΕ, σας λέμε οτι ήρθαμε να σας βοηθήσουμε στην διάλυση εμείς, να γίνει , η διάλυση, και όπως της πρέπει 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν ξέρω κανένα αριστερό κόμμα που να λέει να φύγουμε από την ΕΕ, ακόμα και το κκεπατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:49Συμφωνώ στο τι θέλει ο Τραμπ αλλά νομίζω ότι το ίδιο θέλει και η ελληνική αριστερά.Για όλα την Ευρωπαική Ένωση κατηγορούν.Ποιοί ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και μετά περίμεναν να τους πάρει ο Πούτιν τηλέφωνο και έκαναν πίσω όταν τους είπε ότι δεν είναι ώρα να φύγουν;Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:44
Αυτο ειναι η αριστερα, το βρηκες. Να ειμαστε ξεκαθαροι εδω περα:Ο Τραμπακουλας θελει συμμαχια με τον Πουτιν για να διαλυσει την ΕΕ. Για αυτο σιγονταρει τα ακροδεξια κομματα. Δεκαρα δεν δινει για το ποσους μεταναστες εχει η Ευρωπη
Ξέρεις,είτε φύγεις από την ΕΕ επειδή είσαι δεξιός είτε φύγεις επειδή είσαι αριστερός,το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έφυγες από την ΕΕ.![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καλώς ήλθες στο κλαμπ Καραμανλής 1974.
Όμορφη εικόνα, θυμίζει έντονα την εποχή πριν τη Ρωσία την κυριεύσει η πανούκλα των μπολσεβίκων.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Όχι απαίσιο είναι αρχιτεκτονικο έκτρωμα.
Αλλά εσένα λογικό είναι να σου αρέσει είσαι εθισμένος στα member beries
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ρωταω εσενα γιατι εισαι συζητησιμη -πως ακριβως θα διαλυσει την ευρωπη;Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:54 Εγώ καταλαβαίνω οτι λένε: αφού είστε ηλίθιοι και με τους μετανάστες θα διαλύσετε την ΕΕ, σας λέμε οτι ήρθαμε να σας βοηθήσουμε στην διάλυση εμείς, να γίνει , η διάλυση, και όπως της πρέπει![]()
Με την χρηματοδότηση κομμάτων όπως AFd Λεπέν κτλ.nemo έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:36ρωταω εσενα γιατι εισαι συζητησιμη -πως ακριβως θα διαλυσει την ευρωπη;Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:54 Εγώ καταλαβαίνω οτι λένε: αφού είστε ηλίθιοι και με τους μετανάστες θα διαλύσετε την ΕΕ, σας λέμε οτι ήρθαμε να σας βοηθήσουμε στην διάλυση εμείς, να γίνει , η διάλυση, και όπως της πρέπει![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συγγνώμη, επειδή δεν έχω παρακολουθήσει πλεον την συζήτηση, δεν σου απάντησε κανείς σε αυτό θες να πεις?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 5118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 57 Απαντήσεις