!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαύρη ηθοποιος πηρε τον ρολο της θεας Αθηνας στην Οδυσσεια του Νολαν
- Καραμελίτσα
Re: Μαύρη ηθοποιος πηρε τον ρολο της θεας Αθηνας στην Οδυσσεια του Νολαν
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Κάρλα Σοφία Γκασκόν θα παίξει την Καλυψώ.

Z
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
λάρα?Καραμελίτσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:24 Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Κάρλα Σοφία Γκασκόν θα παίξει την Καλυψώ.
![]()
- NewModelArmy
vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:10Και δασμούς σε οποιον σκηνοθέτη/παραγωγό τον παρακούσειNewModelArmy έγραψε: 11 Φεβ 2025, 21:40Θα βγαλει τωρα ενα προεδρικο διαταγμα που θα απαγορευει να παιζουν μαυρες φανταστικες θεοτητες σε ταινιες του Χολυγουντ για να λυθει και αυτο το τεραστιο ζητημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 21:31 Και μετά κάποιοι αφελείς νομίζουν ότι θα σταματήσουν οι γουόκ παπαριές λόγω Τραμπ.![]()
![]()
Tariffs στο Γουοκ Χολυγουντ!
Γίνεται όλο και καλύτερο. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπήρξε ένας, ο Yasuke. Γκουγκλαρε το.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:10Επ' ευκαιρία, οι μαύροι σαμουράι, πώς τους ξέφυγαν;
Ή έχω χάσει επεισόδια;![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ενταξει, εξισορροπεί η φαση, δεν μπορείτε να πειτε τωρα.
Μπορει να εχομεν γεμίσει ολο το καστ αράπακλες και μιγάδες αλλά να σου και το ρατσιστόμουτρο απο διπλα για να πιασουμε ολη τη γκαμα και να ισορροπήσει το ζύγι.
Εξισορροπημένα συναισθηματα ομορφα και ωραια, σαν την αλατισμένη καραμέλα.
Μπορει να εχομεν γεμίσει ολο το καστ αράπακλες και μιγάδες αλλά να σου και το ρατσιστόμουτρο απο διπλα για να πιασουμε ολη τη γκαμα και να ισορροπήσει το ζύγι.
- Ληστοσυμμορίτης
αυτό που λες είναι σαν να είναι η κλου κλουξ κλαν αποτελουμενη απο μαυρους σε κάποιο έρργο.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:15Η απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση είναι πόσο νορμάλ το βρίσκεις να παίξει ο Μπραντ Πιτ τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 11 Φεβ 2025, 21:26 δεν κατάλαβα, οι μαυρες δεν πρέπει να παίζουν θέατρο/κινηματογράφο;
Τι θέλω να πω, αν τα χαρακτηριστικά κάποιου ρόλου και η πλοκή του έργου δεν έχει αναφορά στο χρώμα του δέρματος μπορεί να παιχτεί. π.χ. τον λεμπρον τζεημς μπορει να τον κανει λευκος.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μια μαυρη θα παιξει ενα φανταστικο προσωπο.
Βλεπετε εσεις κανενα προβλημα?
Αν π.χ. βαζανε τον Μπραντ Πιτ να παιξει τον Μαρτιν Λουθερ Κινγκ ας πουμε εκει να το συζητησουμε
Αλλα εδω δεν βλεπω λογο σχολιασμου.
Αν π.χ. βαζανε τον Μπραντ Πιτ να παιξει τον Μαρτιν Λουθερ Κινγκ ας πουμε εκει να το συζητησουμε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ήδη ήρθε στα ίσα του το ζύγι. Μια απ' τα ίδια.vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:28 Ενταξει, εξισορροπεί η φαση, δεν μπορείτε να πειτε τωρα.
Μπορει να εχομεν γεμίσει ολο το καστ αράπακλες και μιγάδες αλλά να σου και το ρατσιστόμουτρο απο διπλα για να πιασουμε ολη τη γκαμα και να ισορροπήσει το ζύγι.![]()
Σε μερικά χρόνια από τώρα, με τη μαλακία που τους δέρνει, πρωτοποριακό και ψαγμένο θα θεωρείται το κλασσικό.
Ούτως ή άλλως στα "κλασσικά" ψάχνονται όλοι τούτοι οι... πρωτοπόροι.
Αν τους αφαιρέσεις το "κλασσικό" χαλί από τα ποδάρια, θα χάσουν αυγά, πασχάλια, ιδέες και κάμερες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού είναι φανταστικό πρόσωπο, αδιάφορο
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μια λουστραρισμένη επαιτεία, βωμολοχία, ψιλομιζέρια, κάτι τέτοιο βλέπουμε.George_V έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:33 Μια μαυρη θα παιξει ενα φανταστικο προσωπο.
Τις φυλές δεν τις υπερασπίζεσαι με κοπυπάστε άλλων πολιτισμών. Στην ουσία, έτσι τις ξεφτιλίζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν ήταν σαμουράι ο Γιάσκε. Αυτό είναι ένας μύθος που δημιούργησε ένας λευκός Βρετανός.zteo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:14https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yasuke
Και όμως υπήρξε μαύρος σαμουράι![]()
![]()
Όχι, δεν την καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι το ένα πρόσωπο υπήρξε και το άλλο όχι, αλλά τι αλλάζει αυτό;zteo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:18 Την διαφορά ιστορικού προσώπου με μυθικου προσώπου την καταλαβαινεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με τι ασχολείται ο νεοέλληνας.
Μπορεί να ξεσπάσει και σάλος με τη μαύρη Αθήνα και να συζητιέται στα κανάλια και στα social για μέρες ή εβδομάδες.....
Μπορεί να ξεσπάσει και σάλος με τη μαύρη Αθήνα και να συζητιέται στα κανάλια και στα social για μέρες ή εβδομάδες.....
Να υποθέσω ότι στην Αρχαία Αίγυπτο οι άνθρωποι ήταν σκυλομορφοι και γατομορφοι για να αποδοσουν αυτα τα χαρακτηριστικά στους θεους τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:23Ουσιαστικώς, είναι το ίδιο γιατί και οι μυθολογίες αποδίδουν στους θεούς/ήρωες τους τους τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της κάθε περιοχής.zteo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:18Την διαφορά ιστορικού προσώπου με μυθικου προσώπου την καταλαβαινειςhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:15
Η απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση είναι πόσο νορμάλ το βρίσκεις να παίξει ο Μπραντ Πιτ τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Η αντίστοιχη μεταφορά θα ήταν να παίξει ο Μπραντ Πιτ τον Οθελο.
Κάνεις μεγάλο λάθος στις μυθολογίες αποδίδουν στους θεους/ήρωες την ιδεατη τελειότητα όπως την φανταζοντουσαν οι λαοί κάθε περιοχής όχι τα χαρακτηριστικά που είχαν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ότι την μυθολογία μπορείς να την διαμορφώσεις όπως θες την ιστορική ακρίβεια όχι.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:38Δεν ήταν σαμουράι ο Γιάσκε. Αυτό είναι ένας μύθος που δημιούργησε ένας λευκός Βρετανός.zteo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:14https://en.m.wikipedia.org/wiki/YasukeΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:10
Επ' ευκαιρία, οι μαύροι σαμουράι, πώς τους ξέφυγαν;
Ή έχω χάσει επεισόδια;![]()
Και όμως υπήρξε μαύρος σαμουράι![]()
![]()
![]()
Όχι, δεν την καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι το ένα πρόσωπο υπήρξε και το άλλο όχι, αλλά τι αλλάζει αυτό;zteo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:18 Την διαφορά ιστορικού προσώπου με μυθικου προσώπου την καταλαβαινεις
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-