!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κουβας ΝΟ5 για τα ψεκια:Eλεγαν ψεματα για την θεση του αγωγου αεριου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Κουβας ΝΟ5 για τα ψεκια:Eλεγαν ψεματα για την θεση του αγωγου αεριου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εγώ τους το είπα και τους το ξαναλέω.
Ακόμα και τίποτα άλλο να μην υπήρχε, το γεγονός οτι ο Καραμανλής διαβεβαίωνε οτι τα τρένα είναι ασφαλή, ενώ είχε λάβει σαφέστατες προειδοποιήσεις, και παραμένει και στη ΝΔ και στη κυβέρνηση και εκτός φυλακής, είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για να καταδικαστεί ολόκληρη η ΝΔ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Εσύ έχεις καταδικάσει ολόκληρη Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ, σε έναν υπουργό θα κολώσεις; :lol:
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Είναι κατανοητό (ως πραγματιστικό επακόλουθο, όχι ως δικαιολογημένο) να προβαίνουν σε επιχείρηση αντιστροφής του κλίματος αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι γιατί δεν κατανοούν οτι με αυτόν τον τρόπο που το κάνουν γίνονται ακόμα πιο προκλητικοί στον κόσμο και χειροτερεύουν την θέση τους. Βέβαια,αυτό που λέω σχήμα λόγου είναι γιατί και κατανοητό είναι και το έχουμε πει πολλές φορές αυτό το γιατί.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Kauldron έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:05
Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:01
Kauldron έγραψε: 07 Φεβ 2025, 13:58

Αλλά εσύ λες οτι "δεν υπήρχε έκρηξη". Εντάξει.
Θα σου συνιστούσα ν' αρχίσεις ν' αποστασιοποιείσαι από το μαλάκα τον Εβραίο (γιαννόπουλος).
δε το λέω εγώ. το λέει ο Λακαφώσης.
Τώρα το άνοιξα.
Δεν ήταν έκρηξη "ήταν γρήγορη ανάφλεξη".

:smt005: :smt005: :smt005:
Kαι λέει "deflagration"

A deflagration is an explosion where the flame speed is lower than the speed of sound, which is approximately equal to 335 m/sec (750 mph). Explosives that deflagrate are known as low explosives. The actual speed of the explosion can vary from 1–350 m/s (2–780 mph).

Υποηχητική έκρηξη είναι το deflagration.

https://www.nfpa.org/news-blogs-and-art ... etonations

Αφορά low explosives.
Aν μεταφράζεις ως "ανάφλεξη" το deflagration, το ignition πώς το μεταφράζεις?
Δε μεταφράζω τίποτα.
Εκείνος που το διαχωρισε, ξερει γιατί το έκανε.
Γιατί θα ερωτηθεί περί ωστικου κύματος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:02
Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:00
Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 13:48

Kαι αυτά γιατί τα γνωρίζεις εσύ, ένας υποτίθεται απλός πολίτης και δεν τα γνωρίζουν περισσότεροι ωστε να επιμορφωθούν οι βλάκες?
αν οι βλάκες που λες άκουγαν αυτό που έβαλαν θα το ήξεραν και αυτοί.

τα υπόλοιπα είναι τρέλες δικές σου.
Εννοείς οτι γνωρίζουμε οι ποπολάροι τί έχει δοθεί στον ανακριτή και τί έχει εκείνος αποδεχθεί? Βοήθησέ με λίγο να καταλάβω
Εννοώ ότι αν πάταγες το play στο γαμηδι το ηχητικό θα άκουγες ότι αυτό το είπε ο Κοπερνάρος ως δικηγόρος της εταιρίας που έδωσε τα βίντεο.

Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Χαχα, ο αγωγός είναι τουλάχιστον 5 μέτρα μέσα στην γη.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Kauldron έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:16 Εγώ τους το είπα και τους το ξαναλέω.
Ακόμα και τίποτα άλλο να μην υπήρχε, το γεγονός οτι ο Καραμανλής διαβεβαίωνε οτι τα τρένα είναι ασφαλή, ενώ είχε λάβει σαφέστατες προειδοποιήσεις, και παραμένει και στη ΝΔ και στη κυβέρνηση και εκτός φυλακής, είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για να καταδικαστεί ολόκληρη η ΝΔ.
Γιατί, δεν είναι; Αφού το παράνομο φορτίο τα έκανε όλα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:23
Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:00

αν οι βλάκες που λες άκουγαν αυτό που έβαλαν θα το ήξεραν και αυτοί.

τα υπόλοιπα είναι τρέλες δικές σου.
Εννοείς οτι γνωρίζουμε οι ποπολάροι τί έχει δοθεί στον ανακριτή και τί έχει εκείνος αποδεχθεί? Βοήθησέ με λίγο να καταλάβω
Εννοώ ότι αν πάταγες το play στο γαμηδι το ηχητικό θα άκουγες ότι αυτό το είπε ο Κοπερνάρος ως δικηγόρος της εταιρίας που έδωσε τα βίντεο.
Γι αυτό σε ρωτώ, επειδή δεν έχω πατήσει να ακούσω τί λέει (δεν έχω τον χρόνο και το κουράγιο-σε αντίθεση με εσένα-να παρακολουθώ 24/24 τί γράφεται, ανακοινώνεται, σχολιάζεται-το έκανα για ένα τριήμερο και κάηκα, κατάλαβα οτι νορμαλ άνθρωπος αν δεν είναι ρομπτοποιημένο ΑΙ, δεν την παλεύει), υπάρχει ας πούμε αυτό το στοιχείο που παραδίδει η εταιρεία στον ανακριτή, ενώ εδώ και πόσο καιρό έχει γίνει μανούρα για ένα άλλο βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα χωρίς να παρουσιάζει επίσης, στα δευτερόλεπτα τουλάχιστον που δεν είναι κομμένα, κάτι ύποπτο και το οποίο δεν έχει δεχτεί ο ανακριτής, και δεν έχει βγει στην επιφάνεια?

Ειλικρινής απορία: το συγκεκριμένο που καταθέτει η χελένικ, δείχνει όλη την διαδρομή του τραίνου? Δηλαδή όλες τις στάσεις από όλους τους σταθμούς από όπου πέρασε?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:36
Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:23

Γι αυτό σε ρωτώ, επειδή δεν έχω πατήσει να ακούσω τί λέει (δεν έχω τον χρόνο και το κουράγιο-σε αντίθεση με εσένα-να παρακολουθώ 24/24 τί γράφεται, ανακοινώνεται, σχολιάζεται-το έκανα για ένα τριήμερο και κάηκα, κατάλαβα οτι νορμαλ άνθρωπος αν δεν είναι ρομπτοποιημένο ΑΙ, δεν την παλεύει), υπάρχει ας πούμε αυτό το στοιχείο που παραδίδει η εταιρεία στον ανακριτή, ενώ εδώ και πόσο καιρό έχει γίνει μανούρα για ένα άλλο βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα χωρίς να παρουσιάζει επίσης, στα δευτερόλεπτα τουλάχιστον που δεν είναι κομμένα, κάτι ύποπτο και το οποίο δεν έχει δεχτεί ο ανακριτής, και δεν έχει βγει στην επιφάνεια?

Ειλικρινής απορία: το συγκεκριμένο που καταθέτει η χελένικ, δείχνει όλη την διαδρομή του τραίνου? Δηλαδή όλες τις στάσεις από όλους τους σταθμούς από όπου πέρασε?
Τόση ώρα που γράφεις θα το είχες ακούσει.
4 λεπτά είναι. Και δεν μιλάει για την Χελλενικ.

https://twitter.com/Johnnyhoston_2/stat ... Dlp9w&s=19

Άβαταρ μέλους
Saturn

Όχι ρε Όττο, δεν θα μπορούσα. Κάνω και άλλα πράγματα παράλληλα, γράφω και άλλα πράγματα, ακούω και άλλα πράγματα, έχω να δω και τί θα φαω και κανω καμια βολτα στο ψυγείο, δεν με πλήρωσε κανείς για να βαράω οχτάωρο με την υποχρέωση να μην μου ξεφύγει τίποτα. Απλό δεν είναι?

Ποιός το παρέδωσε τελικά?

Επίσης, θα ήθελα και μία απάντηση για το άλλο που ρώτησα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:14 Πατησιώτη, στη προκειμένη περίπτωση περαμέρισε λίγο από συνήγορος, θέλω τον Όττο να μου πει γιατί εκείνον εμπιστεύομαι ως προς τις πηγές του :003: :lol:
Μα εγώ δεν είμαι συνήγορος.Συνήγορος είναι ο Καπερνάρος που προφανώς έχει δώσει εδώ και πολύ καιρό τα βιντεάκια αυτά στον ανακριτή και τώρα που επιβαρύνθηκε η θέση του πελάτη του με άλλα βιντεάκια και τον θόρυβο για τη Γάνδη έκρινε ότι πρέπει να τα βγάλει στη φόρα στα πλαίσια της μάχης εντυπώσεων.Το τι υπάρχει στη συνολική δικογραφία μόνο ο ανακριτής το ξέρει.Οι διάφοροι δικηγόροι και πραγματογνώμονες ξέρουν μόνο όσα έχουν καταθέσει οι ίδιοι.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

πατησιωτης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:13
sharp έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:07 Επίσης διαπιστώνω ότι από το σενάριο του παράνομου φορτίου, αμβλύνεται κατά πολύ η ευθύνη της ελλιπούς τηλεδιοίκησης, του διορισμού του σταθμάρχη και του γενικώτερου μπάχαλου του ΟΣΕ. Δηλαδή κοντεύουμε να φτάσουμε στην παράνοια που λέει, ότι αν δεν υπήρχε το φορτίο, δεν θα είχε πάθει κανείς τίποτε.
Είπαμε ότι ο πολιτικός στόχος του ελληνικού συστήματος - διότι οι λεγόμενοι αντισυστημικοί είναι οι πραγματικοί συστημικοί :lol: - είναι : 1) να αθωωθεί ο κρατικός ΟΣΕ και οι υπάλληλοί του όπως και η οργάνωσή του,η διοίκησή του και ο τρόπος λειτουργίας του 2) να επιρριφθούν ευθύνες στην Ηellenic Train με τον απώτερο σκοπό να την επανακρατικοποιήσουν.
Πως ακριβώς αθωωνεται το βύσμα ο σταθμάρχης.και πως αθωώνεται η απουσία τηλεδιοικησης αν υπήρχε ΚΑΙ παράνομο φορτίο;
Οι ευθύνες βαραίνουν την κυβέρνηση από όπου και να το πιάσεις. Και τη βαραίνουν ακόμα περισσότερο γιατί ξέρουμε πως γνώριζε οτι τα τρένα δεν είναι ασφαλή πριν το δυστύχημα και έκανε χοντροκομμένες προσπάθειες συγκάλυψης στο ανώτατο επίπεδο μετά το δυστύχημα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Τα άλλα βιντεάκια κυκλοφορούν πόσο καιρό, αυτό λέω.
Τεσπα, αλήθεια, ποιόν εκπροσωπεί ο Καπερνάρος?? Όχι! Δεν την παλεύω τουλάχιστον για κανα μισάωρο ακόμη να ακούσω αλλα βίντεο!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:45 Όχι ρε Όττο, δεν θα μπορούσα. Κάνω και άλλα πράγματα παράλληλα, γράφω και άλλα πράγματα, ακούω και άλλα πράγματα, έχω να δω και τί θα φαω και κανω καμια βολτα στο ψυγείο, δεν με πλήρωσε κανείς για να βαράω οχτάωρο με την υποχρέωση να μην μου ξεφύγει τίποτα. Απλό δεν είναι?

Ποιός το παρέδωσε τελικά?

Επίσης, θα ήθελα και μία απάντηση για το άλλο που ρώτησα
Ε, άμα έχεις χρόνο να γράφεις το ένα ποστ πίσω από το άλλο, αλλά όχι 4 λεπτά να δεις ένα βίντεο, πρόβλημα σου.

Ούτε εμένα με πληρώνει κανεις να βαράω οκτάωρο, αλλά τις μαλακίες και τα ψέματα τα έχετε ετοιμα.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”