Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Φεβ 2025, 17:36 Ίσως ήρθε η ώρα εγώ ο Ιάσωνας ο Άδης,ο λευκός λύκος,ο χέλι ,ως Θεσσαλονικείς να βοηθήσουμε έναν συμπολίτη μας,αν το πρόβλημα είναι οικονομικό και δεν ζητάει βοήθεια από ειδικούς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kουβας ΝΟ4 για τα ψεκια. Δημητρης δεν υπαρχει στο ηχητικο "Δημητρη κανε κατι δεν μπορω να αναπνευσω"
- hellegennes
Re: Kουβας ΝΟ4 για τα ψεκια. Δημητρης δεν υπαρχει στο ηχητικο "Δημητρη κανε κατι δεν μπορω να αναπνευσω"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Μαδουραίος
Re: Kουβας ΝΟ4 για τα ψεκια. Δημητρης δεν υπαρχει στο ηχητικο "Δημητρη κανε κατι δεν μπορω να αναπνευσω"
Πηξε.Ειμαι εισοδηματιας - ζιγκολό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
kokkinostimvros
Εντωμεταξύ αυτό το έχει ανακοινώσει από την συνέντευξη του στον Ευαγγελατο.
Τώρα το έμαθε το κόμμα;
Τώρα το έμαθε το κόμμα;
- Otto Weininger
ακριβώς από πάνω, λέω ποιος είναι.nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:56 Ποιος είναι ο Δημητρης;
Με τι μαλακιες ασχολείσαι όλη μέρα ΓΓ;
Έχει σπάσει ρεκόρ. Όλη μέρα άλλο πραμα δεν έχεις να κανεις;
ή δεν είναι.
ο πραγματογνώμων θεώρησε ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσει (2 φορές σε λίγες μέρες) , αλλά ο ΓΓ λέει ασχολείται με μαλακίες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ντροπή να μιλάς έτσι για τον αρχηγό του κινήματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mπορεις να στειλεις τα παραπονα σου στον Λακαφωση που το θεωρει πολυ σημαντικο ωστε να το αναφερει συνεχως.nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:56 Ποιος είναι ο Δημητρης;
Με τι μαλακιες ασχολείσαι όλη μέρα ΓΓ;
Έχει σπάσει ρεκόρ. Όλη μέρα άλλο πραμα δεν έχεις να κανεις;
μηπως πρεπει να κανει και μια εκτακτη παρέμβαση ο κ Πρωθυπουργός, να το εξηγησει στον κόσμο; Προλαβαινει τωρα που θα εχει ειδήσεις στα καναλια;
- SeaHawk
Δεν χρειαζεται το κανει ο Λακαφωσης
Εμεις εδω απλα δημιουργουμε αρχειο κουβαδων της ψεκιας για τις μελλοντικες γενιες.
Εμεις εδω απλα δημιουργουμε αρχειο κουβαδων της ψεκιας για τις μελλοντικες γενιες.
-
Νετο Γκουερινο
Ναι τώρα σας έπιασε ο πόνος για τους γονείςOtto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:52φίλε εσύ έχεις καταλάβει τι έχει παιχτεί με το ηχητικό και αυτό το όνομα;Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Φεβ 2025, 16:36 Ρε μλκα είσαι εντελώς καθυστερημένος
Έχεις καταλάβει τι λέει ο άνθρωπος;
έχεις καταλάβει ότι πάνω στο όνομα, γεμίσαμε επικεφαλίδες και ρεπορτάζ που έγιναν viral και τις κοινοποίησαν χιλιάδες άνθρωποι;
άρθρα που δημιούργησαν ή προσπάθησαν να δημιουργήσουν, συναισθηματική σύγχυση;
αν δεν υπήρχε Δημήτρης στο ηχητικό (εγώ δεν ξέρω, ο Λακαφώσης το είπε εδώ και μέρες) πως γίνεται να ειπώθηκε αυτό ;
δηλαδή στην καλύτερη, κάποιοι δημιουργούν εσκεμμένα σύγχυση στους γονείς και κατ επέκταση στην κοινωνία;[...] Είναι ξεκάθαρο ότι ακούμε τα παιδιά μας. Ο Δημήτρης που αναφέρεται η κοπέλα, είναι ο γιος μου, ακούω τον γιο μου»
https://www.documentonews.gr/article/te ... rystianoy/
Όταν λένε πως δεν ξέρουν αν έχουν θάψει τα παιδιά τους η κάποιον άλλον,δεν σας ενοχλεί αυτό σας ευαισθητοποίησε
Και για εξήγησε μας,τι πρέπει να συζητήσουμε εμείς με βάση το όνομα που ακούγεται,αν δηλαδή είναι ένας Δημήτρης η κάποιος άλλος;
Που στο φινάλε οι γονείς του δεν θέλουν να μαθευτεί ποιος είναι;
Εμείς τι δουλειά έχουμε με αυτό;
Και το ανοίγει ο άλλος θέμα ξεκινώντας ως κουβάς για τα ψεκια
Αλλα θα με πεις στο πχορουμ είμαστε,ο γ.γ αποκαλεί άλλους ψεκες και ο οργισμένος άλλους τρελους
μην εισαι επιθετικός, προσπαθουν να κανουν σοβαρή δουλεια, ενημέρωση, απλα ειναι ηλιθια σιχαμενα σκουλήκια, αυτο μπορουν.
επίσης δεν ήταν και η φωνή της κοπέλας που σκοτώθηκε αλλά η φωνή μιας δημοσιογράφου της LIfo τελικά;SeaHawk έγραψε: 06 Φεβ 2025, 16:37 Λεει ακριβως αυτο που λεει και ο τιτλος
Δεν υπαρχει Δημητρης στο ηχητικο.
Αν εχεις καποια αλεργια στην αληθεια δεν με αφορα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Νετο Γκουερινο
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο γ.γ αποκαλεί τους άλλους ψεκεςenaon έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:05μην εισαι επιθετικός, προσπαθουν να κανουν σοβαρή δουλεια, ενημέρωση, απλα ειναι ηλιθια σιχαμενα σκουλήκια, αυτο μπορουν.
- SeaHawk
Δεν γνωριζω κατι τετοιο.Σέλευκας έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:08
επίσης δεν ήταν και η φωνή της κοπέλας που σκοτώθηκε αλλά η φωνή μιας δημοσιογράφου της LIfo τελικά;
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση