!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του ανθρώπου;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Να είναι:

Σιχαμένος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ψεύτης
3
12%
ανώμαλος
1
4%
Υποκριτής
1
4%
Τσιγγούνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εγωιστής
3
12%
Νάρκισσος
4
16%
Κακός
10
40%
Ζηλιάρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ασέξουαλ
2
8%
Τσαπατσούλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αγενής
1
4%
Βωμολόχος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 25

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του ανθρώπου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του ανθρώπου είναι ο εγωισμός. Η θνητότητα του εγωισμού είναι 100%.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 01:06 Ο νάρκισσος μπορει να είναι σιχαμενος, ψεύτης, ανώμαλος, υποκριτής, εγωιστής, ζηλιάρης, αγενής και "κακος". :102:
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Νηματοθέτη, δεν έβαλες «δουλοπρεπής».

Τα περισότερα απ' τα άλλα είναι ψιλοάσχετα.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Niki έγραψε: 03 Φεβ 2025, 21:19 Έχω γνωρίσει διάφορους ανθρώπους το μεγαλύτερο ελάττωμα για μένα είναι αυτό της ξεροκεφαλιάς με μια γενικότερη έννοια δική μου.
Δηλαδή αυτός που δεν αναγνωρίζει τα ελαττώματα του, είτε είναι τσιγγουνιά είτε ζήλια είτε ότι είναι και έτσι δεν βελτιώνετε ποτέ.

Ενώ μεγαλύτερο προτέρημα θεωρώ το προτέρημα της προσπάθειας αναγνώρισης των ελαττωμάτων , αυτοκριτική και βελτίωση.

Αν υπήρχε ξεροκέφαλος αυτό θα έβαζα.
Ωραια απαντηση, και τεινω να συμφωνησω επειδη ολοι μας εχουμε ελαττωματα. Αυτοι που δεν τα αναγνωριζουν ομως ή και δεν προσπαθουν να τα αλλαξουν, ειναι χαμενοι απο χερι και ειναι οντως το μεγαλυτερο ελαττωμα
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Casp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:13
Niki έγραψε: 03 Φεβ 2025, 21:19 Έχω γνωρίσει διάφορους ανθρώπους το μεγαλύτερο ελάττωμα για μένα είναι αυτό της ξεροκεφαλιάς με μια γενικότερη έννοια δική μου.
Δηλαδή αυτός που δεν αναγνωρίζει τα ελαττώματα του, είτε είναι τσιγγουνιά είτε ζήλια είτε ότι είναι και έτσι δεν βελτιώνετε ποτέ.

Ενώ μεγαλύτερο προτέρημα θεωρώ το προτέρημα της προσπάθειας αναγνώρισης των ελαττωμάτων , αυτοκριτική και βελτίωση.

Ωραια απαντηση, και τεινω να συμφωνησω επειδη ολοι μας εχουμε ελαττωματα. Αυτοι που δεν τα αναγνωριζουν ομως ή και δεν προσπαθουν να τα αλλαξουν, ειναι χαμενοι απο χερι και ειναι οντως το μεγαλυτερο ελαττωμα
Αμέ. Αν ήσαν ξεροκέφαλοι οι άνθρωποι και δεν είχαν ασπούμε ''τα βασικά συστατικά'' της πουστιάς, όλα θα ήσαν υπέροχα. Μωρέ τί γράφετε; Πού ζείτε; Στείλτε μια ''πινέζα'' για το συννεφάκι που ζείτε. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Casp

Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:25

Αμέ. Αν ήσαν ξεροκέφαλοι οι άνθρωποι και δεν είχαν ασπούμε ''τα βασικά συστατικά'' της πουστιάς, όλα θα ήσαν υπέροχα. Μωρέ τί γράφετε; Πού ζείτε; Στείλτε μια ''πινέζα'' για το συννεφάκι που ζείτε. :lol:
Στα βασικα συστατικα ειναι και η ξεροκεφαλια κ να μην αναγνωριζει καποιος τα λαθη του κ να θεωρει πως ολοι οι αλλοι ειναι λαθος και να μην θελει να αλλαξει. Σκεψου τωρα 2 διαφορετικες περιπτωσεις ανθρωπων οπου ο ενας σκοτωνει καποιον επειδη ακουει φωνες να του λενε να σκοτωσει (ψυχωση) και ταυτοχρονα να εχει αυτογνωσια και να γνωριζει πως ειναι αρρωστος και να προσπαθει με ψυχολογο και ψυχιατρο να το πολεμησει, και καποιον που θεωρει πως ορθα πραττει και οτι οντως επρεπε να σκοτωσει.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως μετραει παρα πολυ η αυτογνωσια και η θεληση του ανθρωπου να αλλαξει, γιατι εκει ειναι το κομβικο σημειο που θα προσπαθησει για το καλο εκεινου και των γυρω του.

Οσα κακα και να εχει καποιος, οσο σκατανθρωπος και να ειναι, αν θεωρει πως εχει παντα δικαιο και πραττει ορθα, παντα θα μενει στο ιδιο σημειο, αν οχι χειροτερο. Αυτος που εχει μια αλφα αυτογνωσια και ξεχωριζει ποτε κανει λαθος και ποτε οχι, ΝΟΜΙΖΩ πως ειναι σε καλυτερη μοιρα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Τις περισσότερες φορές εμείς οι γυναίκες γινόμαστε κάτι σαν ψυχολόγοι προσπαθώντας να αλλάξουμε ελαττώματα σε ξεροκέφαλους άντρες είτε πατεράδες μας είτε ξαδέλφια είτε τον σύντροφό μας.
Αυτό μας φέρνει σε κάποια φάση αν δεν το έχουμε κάνει από πολύ πιο πρίν ,να αντικρύσουμε και τον εαυτό μας και να βρούμε τα δικά μας ελαττώματα.
Έτσι ξεκινάμε ένα μεγάλο ταξίδι με μια μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθούμε.
Συχνά μας συμβουλεύονται φίλες για ελαττώματα του συζύγου τους.
Από τα χρόνια έχω δεί ότι σχεδόν όλοι οι γάμοι που δεν στεριώσανε γύρω μου ή ο ένας η πολλές φορές και οι δύο δεν αναγνώριζαν τα ελαττώματα τους έτσι δεν βελτιωνόντουσαν.
Είναι δύσκολο να καταλάβεις τα ελαττώματα σου.
Άλλο τόσο δύσκολο να προσπαθήσεις να αλλάξεις.
Συνήθως οι μεγάλοι σε ηλικία δύσκολα αλλάζουν αν και ξέρω περιπτώσεις που έγινε και αυτό το θαύμα.
Αλλά σε μικρά καθημερινά πράγματα.
Μεγάλο ελάττωμα σε μεγάλη ηλικία και να αλλάξει λιγάκι δύσκολο.
Ξέρω νεαρό τσιγγούνη που τώρα έγινε σπάταλος και τώρα η γυναίκα του προσπαθεί να τον μαζέψει.
Αυτό μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά είναι όντως έτσι. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 03 Φεβ 2025, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Casp

Αχαχαχαχα

Συμφωνω μεχρι και στην τελια.
Ακομα και για την τσιγκουνια του συντροφου που κατεληξε στην σπαταλη (μολις περιεγραψες και την λατρεια :smt005: )
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ολα αυτά τα συνδυάζει ο άνθρωπος και επιπλέον ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι αυτοκαταστροφικός, λόγω αυτών των χαρακτηριστικών και όχι μόνο.

P.S. Αδιαφορούμε για τους ανθρώπους, όπως κι εκείνοι αδιαφορούνε για εμάς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Imperium έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:11 Νηματοθέτη, δεν έβαλες «δουλοπρεπής».

Δουλοπρεπής ε. Δε ξέρω μάλλον είμαι της άποψης πως όσο υπηρετείς σωστά τους άλλους τόσο το καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Casp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:33
Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:25

Στα βασικα συστατικα ειναι και η ξεροκεφαλια κ να μην αναγνωριζει καποιος τα λαθη του κ να θεωρει πως ολοι οι αλλοι ειναι λαθος και να μην θελει να αλλαξει. Σκεψου τωρα 2 διαφορετικες περιπτωσεις ανθρωπων οπου ο ενας σκοτωνει καποιον επειδη ακουει φωνες να του λενε να σκοτωσει (ψυχωση) και ταυτοχρονα να εχει αυτογνωσια και να γνωριζει πως ειναι αρρωστος και να προσπαθει με ψυχολογο και ψυχιατρο να το πολεμησει, και καποιον που θεωρει πως ορθα πραττει και οτι οντως επρεπε να σκοτωσει.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως μετραει παρα πολυ η αυτογνωσια και η θεληση του ανθρωπου να αλλαξει, γιατι εκει ειναι το κομβικο σημειο που θα προσπαθησει για το καλο εκεινου και των γυρω του.

Οσα κακα και να εχει καποιος, οσο σκατανθρωπος και να ειναι, αν θεωρει πως εχει παντα δικαιο και πραττει ορθα, παντα θα μενει στο ιδιο σημειο, αν οχι χειροτερο. Αυτος που εχει μια αλφα αυτογνωσια και ξεχωριζει ποτε κανει λαθος και ποτε οχι, ΝΟΜΙΖΩ πως ειναι σε καλυτερη μοιρα.
Κασπερίνι, μάλλον έχασες το νόημα του τι ήθελα να πω. Ένας άνθρωπος τρόπον τινά ξεροκέφαλος, μαζεύεται με την παρότρυνση των δικών του ανθρώπων. Μπορεί ενίοτε να είναι χαζός, άμαθος, δίχως αίσθηση της μαλακίας που τονε δέρνει. Αυτά είναι πράγματα που μπορούν να μπουν σε μια σειρά.
Κάποιοςόμως που είναι αλάζονας, εγωίσταρος και υποκριτής, βρίσκει πάντα τροπο να περνάει τη σαπίλα του και να δημιουργεί άσχημες συνθήκες στο κοινωνικό περιβάλλον του.
Ο σκατάνθρωπος λοιπόν ΔΕΝ είναι ξεροκέφαλος,( με την βασική έννοια του όρου..),γνωρίζει καλά τι πράττει και πως θα το επικοινωνήσει. Αυτό που τον ''οδηγεί'', είναι βασικά η χασούρα στα κύρια πλεονεκτήματα που θεωρεί πως κατέχει.
Γνώμη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

20--- έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:18

Δουλοπρεπής ε. Δε ξέρω μάλλον είμαι της άποψης πως όσο υπηρετείς σωστά τους άλλους τόσο το καλύτερο...
Ουδεμία σχέση η υπηρεσία με την δουλοπρέπεια.
Άκρα αντίθετα, θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Imperium έγραψε: 05 Φεβ 2025, 23:37
20--- έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:18

Ουδεμία σχέση η υπηρεσία με την δουλοπρέπεια.
Άκρα αντίθετα, θα έλεγα.
Ο πρώτος είναι ο δούλος των πολλών των υπολοίπων έλεγε ο Ιησούς.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

foscilis έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:02 Ο κώλος.

Τι λες βρε μαλάκα; Ο γυναικείος κώλος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει συμπαντικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”