!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχωρούν από την Συρία
Re: Αποχωρούν από την Συρία
Οποιον περνανε στη σουβλα οι Τουρκοι στη Συρια θα ειναι θυσια για την Pax Trumpiana
Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:38
Ρε ψεκα θα μου απαντήσεις αν ήταν στο ΝΑΤΟ η Κύπρος ; Πήγαν ή δεν πήγαν κάποιοι έξυπνοι να κάνουν χούντα; Και άντε πες μας αν τα τελευταία 80 χρόνια έχει υπάρξει κανενας πόλεμος σε Δυτική χώρα του ΝΑΤΟ.
Τα 500.000 παιδιά ζουν σε άλλες πλουσιότερες χώρες δεν πέθαναν όπως συμβαίνει στους πολέμους. Α και για τα μνημόνια ρωτά την άποψη των φίλων σου στο afd![]()
α) Σου ετριψα στη μουρη τι δηλωσε η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ οταν απεσυρε την Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ. Αν διαφωνεις πως το ΝΑΤΟ εκανε τοτε ζημια στη χωρα μας εισαι αντιθετος με το ΣΥΝΟΛΟ των πολιτικων αρχηγων τοτε που ελαβαν αυτην την αποφαση. Και ειναι τελειως ασχετο και παραπλανητικο να μου λες οτι η Κυπρος δεν ηταν στο ΝΑΤΟ οταν ηταν Ελλαδα και Τουρκια που ειχαν στρατιωτικη εμπλοκη στην Κυπρο. Ελληνες πολεμουσαν εναντιον των Τουρκων.
β) Σ' αρεσει δεν σ' αρεσειαυτο που λεγαμε πριν λιγο καιρο Νεα Ταξη τωρα ειναι Παλια Ταξη γιατι μας τελειωσε. ΟΗΕ, ΕΕ και ΝΑΤΟ ειτε θα διαλυθουν, ειτε θα πεσουν σε πληρη ανυποληψια και δεν θα τους υπολογιζει κανεις.
γ) Οι εγκυροι της καποτε Νεας Ταξης θα ειστε οι ψεκες με τη σημερινη ΝΕΑ Νεα Ταξη, απο δω και περα οι πατριωτικοι fact checkers θα σας βγαζουν τα fakenews σας στη φορα.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
το λαθος του ασαντ ηταν οτι πιστευε οτι μπορουσε να αντεξει ενα πολυθρησκευτικο ανομοιογενες κρατος και δεν εκανε τις απαραιτητες βιαιες εκκαθαρισειςPhilip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:40Έπρεπε να κάνουν συμμαχία με τον Πούτιν όπως ο ασαντχαχαχαχαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:35Maspoli έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:19 Οι Κούρδοι ας βάλουν την αστερόεσσα στον πάτο τους. Όπως στρώσαν στα στερνά, ας κοιμηθούν.![]()
Αλλά δυστυχώς βγήκε στις ΗΠΑ το copy paste του Πούτιν ο Τραμπας οπότε τους άφησε αυτός στα κρύα του λουτρού να τους φανε οι λύκοι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Philip Mortimer
Σοβαρά τώρα, πέρα από την πλάκα είναι φανερό ότι έχεις θέμα. Έρχεσαι και μας λες ότι δεν είχαμε καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας απομονωτιστης που προδίδει τους συμμάχους του και θέλει να διαλύσει ΝΑΤΟ ΕΕ και ΟΗΕ ενώ είναι αυτά ακριβώς για τα οποία εμείς ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ πριν τις εκλογές.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:46Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:38
Ρε ψεκα θα μου απαντήσεις αν ήταν στο ΝΑΤΟ η Κύπρος ; Πήγαν ή δεν πήγαν κάποιοι έξυπνοι να κάνουν χούντα; Και άντε πες μας αν τα τελευταία 80 χρόνια έχει υπάρξει κανενας πόλεμος σε Δυτική χώρα του ΝΑΤΟ.
Τα 500.000 παιδιά ζουν σε άλλες πλουσιότερες χώρες δεν πέθαναν όπως συμβαίνει στους πολέμους. Α και για τα μνημόνια ρωτά την άποψη των φίλων σου στο afd![]()
α) Σου ετριψα στη μουρη τι δηλωσε η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ οταν απεσυρε την Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ. Αν διαφωνεις πως το ΝΑΤΟ εκανε τοτε ζημια στη χωρα μας εισαι αντιθετος με το ΣΥΝΟΛΟ των πολιτικων αρχηγων τοτε που ελαβαν αυτην την αποφαση. Και ειναι τελειως ασχετο και παραπλανητικο να μου λες οτι η Κυπρος δεν ηταν στο ΝΑΤΟ οταν ηταν Ελλαδα και Τουρκια που ειχαν στρατιωτικη εμπλοκη στην Κυπρο. Ελληνες πολεμουσαν εναντιον των Τουρκων.
β) Σ' αρεσει δεν σ' αρεσει η αυτο που λεγαμε πριν λιγο καιρο Νεα Ταξη τωρα ειναι Παλια Ταξη γιατι μας τελειωσε. ΟΗΕ, ΕΕ και ΝΑΤΟ ειτε θα διαλυθουν, ειτε θα πεσουν σε πληρη ανυποληψια και δεν θα τους υπολογιζει κανεις.
γ) Οι εγκυροι της καποτε Νεας Ταξης θα ειστε οι ψεκες με τη σημερινη ΝΕΑ Νεα Ταξη, απο δω και περα οι πατριωτικοι fact checkers θα σας βγαζουν τα fakenews σας στη φορα.![]()
.
Τώρα στην ερώτηση που σου έκανα εάν επί 80 χρόνια έγινε πόλεμος ή κινδύνεψε καμία δυτική χώρα του ΝΑΤΟ μου απαντάς με το τι είπε η οικουμενική κυβέρνηση το 1974. Τράβα βγες έξω να πάρεις λίγο αέρα γιατί όντως δεν είναι καλά τα πράγματα.
Zelda έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:42 Οποιον περνανε στη σουβλα οι Τουρκοι στη Συρια θα ειναι θυσια για την Pax Trumpiana
Αν θυμαμαι καλα γυρω στους 15.000 νεκρους ειχαν οι Κουρδοι απο το ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΟ ISIS επι κυβερνησης Ομπαμα και χωρις το ΝΑΤΟ και οι χωρες μελη του να κανουν κατι για να το εμποδισουν. Ας ειναι καλα η Ρωσια που δεν ηταν μελος του ΝΑΤΟ, η οποια νικησε το ISIS και ετσι γλυτωσαν και τη γενοκτονια οι Κουρδοι.
.
Λοιπόν να βάλουμε μερικά πραγματάκια στην θέση τους.
1. Το ότι ανακοινώθηκε η αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών δεν σημαίνει ότι θα γίνει.
Ο Ντόναλντ είναι επαγγελματίας ψεύτης και ο ορισμός του αναξιοπιστου.
2. Εάν όντως φύγουν τότε η θα γίνει του χρησιμου ηλιθιου το καγκελο η θα μοιραστούν οι ζώνες επιρροής μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.
Το κρίσιμο για τους Κουρδους είναι να αποφασίσουν τι θέλουν διότι άλλη στρατηγική θέλει η ανεξαρτησία και άλλη η αυτονομία εντός Συρίας.
Πάντως βλέπω τον Ντόναλντ να κάνει πρόταση στους Κουρδους να μεταφερθούν στο Ιράν " προσωρινά" μέχρι να χτίσουν κάναν αγωγό εκει
1. Το ότι ανακοινώθηκε η αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών δεν σημαίνει ότι θα γίνει.
Ο Ντόναλντ είναι επαγγελματίας ψεύτης και ο ορισμός του αναξιοπιστου.
2. Εάν όντως φύγουν τότε η θα γίνει του χρησιμου ηλιθιου το καγκελο η θα μοιραστούν οι ζώνες επιρροής μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.
Το κρίσιμο για τους Κουρδους είναι να αποφασίσουν τι θέλουν διότι άλλη στρατηγική θέλει η ανεξαρτησία και άλλη η αυτονομία εντός Συρίας.
Πάντως βλέπω τον Ντόναλντ να κάνει πρόταση στους Κουρδους να μεταφερθούν στο Ιράν " προσωρινά" μέχρι να χτίσουν κάναν αγωγό εκει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Philip Mortimer
Το λάθος του Άσαντ ήταν ότι εμπιστεύτηκε τον ΠούτινEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:47το λαθος του ασαντ ηταν οτι πιστευε οτι μπορουσε να αντεξει ενα πολυθρησκευτικο ανομοιογενες κρατος και δεν εκανε τις απαραιτητες βιαιες εκκαθαρισειςPhilip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:40Έπρεπε να κάνουν συμμαχία με τον Πούτιν όπως ο ασαντχαχαχαχα
Αλλά δυστυχώς βγήκε στις ΗΠΑ το copy paste του Πούτιν ο Τραμπας οπότε τους άφησε αυτός στα κρύα του λουτρού να τους φανε οι λύκοι.![]()
Δεν ξέρω εάν το πήρες πρέφα αλλά αυτή την στιγμή την Συρία την κυβερνάει ο γραβατωμενος ISIS.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:50Zelda έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:42 Οποιον περνανε στη σουβλα οι Τουρκοι στη Συρια θα ειναι θυσια για την Pax Trumpiana
Αν θυμαμαι καλα γυρω στους 15.000 νεκρους ειχαν οι Κουρδοι απο το ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΟ ISIS επι κυβερνησης Ομπαμα και χωρις το ΝΑΤΟ και οι χωρες μελη του να κανουν κατι για να το εμποδισουν. Ας ειναι καλα η Ρωσια που δεν ηταν μελος του ΝΑΤΟ, η οποια νικησε το ISIS και ετσι γλυτωσαν και τη γενοκτονια οι Κουρδοι.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:49Σοβαρά τώρα, πέρα από την πλάκα είναι φανερό ότι έχεις θέμα. Έρχεσαι και μας λες ότι δεν είχαμε καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας απομονωτιστης που προδίδει τους συμμάχους του και θέλει να διαλύσει ΝΑΤΟ ΕΕ και ΟΗΕ ενώ είναι αυτά ακριβώς για τα οποία εμείς ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ πριν τις εκλογές.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:46Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:38
β) Σ' αρεσει δεν σ' αρεσει η αυτο που λεγαμε πριν λιγο καιρο Νεα Ταξη τωρα ειναι Παλια Ταξη γιατι μας τελειωσε. ΟΗΕ, ΕΕ και ΝΑΤΟ ειτε θα διαλυθουν, ειτε θα πεσουν σε πληρη ανυποληψια και δεν θα τους υπολογιζει κανεις.
γ) Οι εγκυροι της καποτε Νεας Ταξης θα ειστε οι ψεκες με τη σημερινη ΝΕΑ Νεα Ταξη, απο δω και περα οι πατριωτικοι fact checkers θα σας βγαζουν τα fakenews σας στη φορα.![]()
.
Τώρα στην ερώτηση που σου έκανα εάν επί 80 χρόνια έγινε πόλεμος ή κινδύνεψε καμία δυτική χώρα του ΝΑΤΟ μου απαντάς με το τι είπε η οικουμενική κυβέρνηση το 1974. Τράβα βγες έξω να πάρεις λίγο αέρα γιατί όντως δεν είναι καλά τα πράγματα.
Ποιους συμμαχους μας βρε βλακα οταν η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ολων των πολιτικων αρχηγων θεωρησε το ΝΑΤΟ υπευθυνο που δεν σταματησε τον Αττιλα 2 καθως δεν θελησε να παρεμβει σε συγκρουση δυο νατοικων χωρων οπως και θα οφειλε.
Συμμαχος της Τουρκιας και μονο ηταν το ΝΑΤΟ διαχρονικα και αυτο φανηκε και στα Ιμια που εκαναν οι Νατοικοι το χατιρι στους Τουρκους να πιεσουν την κυβερνηση Σημιτη για να γκριζαριστει το μισο Αιγαιο.
.
Και ποια συμμαχος μας ΕΕ οταν αυτη τη στιγμη που μιλαμε θελει να εξοπλισει την Τουρκια, της οποιας προσφατα δηλωσε ο πρωθυπουργος οτι πρεπει να φτασουν τα συνορα της μεχρι τη Θεσσαλονικη.
.
.
- Philip Mortimer
Αντί να μας λες για το τι είπε η οικουμενική το 1974 να μας πεις εάν η Ελλάδα επέλεξε από το 1974 έως και σήμερα να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και γιατί εσείς οι αντινατοικοι με πρώτο πρώτο τον Αντρεα και δεύτερο τον Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλο δε μας βγάλατε από το ΝΑΤΟ.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:53Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:49Σοβαρά τώρα, πέρα από την πλάκα είναι φανερό ότι έχεις θέμα. Έρχεσαι και μας λες ότι δεν είχαμε καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας απομονωτιστης που προδίδει τους συμμάχους του και θέλει να διαλύσει ΝΑΤΟ ΕΕ και ΟΗΕ ενώ είναι αυτά ακριβώς για τα οποία εμείς ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ πριν τις εκλογές.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:46
.
Ποιους συμμαχους μας βρε βλακα οταν η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ολων των πολιτικων αρχηγων θεωρησε το ΝΑΤΟ υπευθυνο που δεν σταματησε τον Αττιλα 2 καθως δεν θελησε να παρεμβει σε συγκρουση δυο νατοικων χωρων οπως και θα οφειλε.
Συμμαχος της Τουρκιας και μονο ηταν το ΝΑΤΟ διαχρονικα και αυτο φανηκε και στα Ιμια που εκαναν οι Νατοικοι το χατιρι στους Τουρκους να πιεσουν την κυβερνηση Σημιτη για να γκριζαριστει το μισο Αιγαιο.
.
Πρώτα απόλα βέβαια να μου απαντήσεις στο αρχικό μου ερώτημα δηλαδή εάν έγινε πόλεμος σε καμία νατοϊκή χώρα την τελευταία 80ετια.
zteo έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:53Δεν ξέρω εάν το πήρες πρέφα αλλά αυτή την στιγμή την Συρία την κυβερνάει ο γραβατωμενος ISIS.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:50Zelda έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:42 Οποιον περνανε στη σουβλα οι Τουρκοι στη Συρια θα ειναι θυσια για την Pax Trumpiana
.![]()
Και φταιει ο Τραμπ γι' αυτο η μηπως η κυβερνηση Μπαιντεν που εδωσε το πρασινο φως στην Τουρκια και ο Ζελενσκι που εδωσε drones στους Τζιχαντιστες;
Λοιπον αυτη ηταν η σταθεροτητα που υποστηριζατε, μια σταθεροτητα που ηθελε παντα νικητριες την Τουρκια και τα τουρκοκινητα τζιχαντια.
.
Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:56
Αντί να μας λες για το τι είπε η οικουμενική το 1974 να μας πεις εάν η Ελλάδα επέλεξε από το 1974 έως και σήμερα να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και γιατί εσείς οι αντινατοικοι με πρώτο πρώτο τον Αντρεα και δεύτερο τον Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλο δε μας βγάλατε από το ΝΑΤΟ.
Πρώτα απόλα βέβαια να μου απαντήσεις στο αρχικό μου ερώτημα δηλαδή εάν έγινε πόλεμος σε καμία νατοϊκή χώρα την τελευταία 80ετια.
Γιατι υποχωρουσαμε καθως το ΝΑΤΟ ηταν πυλωνας της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΞΗΣ...
Τωρα ομως που ο Τραμπ διαλυει την Παλια Διεθνη Ταξη δεν εχουμε κανενα λογο να κλαιμε γι' αυτην καθως ΠΑΝΤΑ υποστηριζε την Τουρκια σε βαρος μας.
Και στην Κυπρο το 1974...
Και στα Ιμια το 1996...
Και με τη Γαλαζια Πατριδα του Ερντογαν και το Τουρκολιβυκο μνημονιο...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-