(σοβαρά, είναι θέμα για νήμα, ήθελα να πω ας το ανοίξει κάποιος από το ίδρυμα)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πρώτο χτύπημα Τραμπ σε ελληνικό έδαφος θα είναι σκληρό…
Re: Το πρώτο χτύπημα Τραμπ σε ελληνικό έδαφος θα είναι σκληρό…
Άνοιξε ΄συ, εγώ είμαι σε γκεστ αποστολή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα το ανοιξω αυριο πρωι.
.
.
Οι ευρωπαικές ελιτ που δεν γουστάρει ο Μπάνον στην συνέντευξη που έβαλα, από αυτά τα καρτέλ δεν σιτίζονται (εκτός άλλων)?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:47οχιSaturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:21 Αυτό σημαίνει οτι θα τα βάλει και με τα καρτελ της Τουρκίας?![]()
από άρθρο του '21:
https://economico.gr/oi-neoi-dromoi-tis ... s-el-pais/Οι νέοι δρόμοι της κοκαϊνης προς την Ευρώπη μπορεί και να περνούν από την Τουρκία. Και, σύμφωνα τουλάχιστον, με τις αποκαλύψεις της ισπανικής εφημερίδας El Pais, η τουρκική μαφία αποκτά πλέον ηγετικό ρόλο στην διανομή των ναρκωτικών στην ευρωπαϊκή ήπειρο, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το μεξικάνικο καρτέλ Sinaloa.Spoiler
Αχ, Πορφυρογέννητέ μου!![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Eθνικοκοινωνιστης
Saturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:49 Άνοιξε ΄συ, εγώ είμαι σε γκεστ αποστολή![]()

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
διαδοσται!!$#@!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:51Saturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:49 Άνοιξε ΄συ, εγώ είμαι σε γκεστ αποστολή![]()
![]()

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ποιος τραμπικός αξιωματούχος έχει συνδέσει τη δράση των καρτέλ με τη Κίνα?Είσαι ευγενής τύπος αλλά πολλές φορές βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου.Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:09ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:02
Και οι άλλοι να αλλάξουν τα πάντα ήθελαν αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν.
Συμφωνα με τους Τραμπικους ο ανταγωνισμος με την Κινα δεν θα καταληξει σε νικη των ΗΠΑ αν δεν ελεγξουν τις λαθρομεταναστευτικες ροες και τον υβριδικο πολεμο των καρτελ που βοηθουνται απο την Κινα για να δηλητηριαζουν την αμερικανικη νεολαια.
Συνεπως ο πολεμος των ΗΠΑ για χατηρια μακρινων χωρων σε ξενους ηπειρους τελειωνει και πρωτη προτεραιοτητα γινεται η φυλαξη των αμερικανικων συνορων και η προστασια της αμερικανικης νεολαιας.
.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε νομίζω πως τα ναρκωτικά είναι φτηνά αλλά ας πούμε ότι είναι.Ποιός ξεκινάει τη χρήση τους επειδή έχουν χαμηλή τιμή?Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:02ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:00Η αμερικανική νεολαία το ρίχνει στις ουσίες είτε γιατί θέλει να ζήσει μιά ζωή στα όρια ανάλογη με αυτή που διαφημίζεται πως ζουν οι σελέμπριτιςΑρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 20:56 Θυμοσαστε που οι Βρετανοι χρησιμοποιουσαν το οπιο για να κρατουν εκφυλισμενη την Κινα;
Ε οι Ρεπουμπλικανοι λενε πως η Κινα κανει σημερα το αντιστροφο βοηθωντας τα καρτελ ναρκωτικων να σκοτωνουν η εκφυλιζουν την αμερικανικη νεολαια.
.
είτε επειδή ψάχνει στις ψυχοτρόπες ουσίες ένα μέσο για να ξεφύγει από το δυσώδες άκρα ανταγωνιστικό κοινωνικό πλαίσιο που διαμορφώνει το
σύστημα του καπιταλισμού.
Σωστο αλλα το ριχνει επισης στα ναρκωτικα γιατι πολλες χιλιαδες Μεξικανοι και Νοτιοαμερικανοι dealers ερχονται στις ΗΠΑ και πιανουν πελατες Αμερικανακια πουλωντας τους φτηνα η κερνωντας τις πρωτες δοσεις.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Saturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:55Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:51Saturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:49 Άνοιξε ΄συ, εγώ είμαι σε γκεστ αποστολή![]()
![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Οργισμένος
aαλλαξοκωλιες ρε λυσσαρες; ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ!!!Saturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:55Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:51Saturn έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:49 Άνοιξε ΄συ, εγώ είμαι σε γκεστ αποστολή![]()
![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:54Ποιος τραμπικός αξιωματούχος έχει συνδέσει τη δράση των καρτέλ με τη Κίνα?Είσαι ευγενής τύπος αλλά πολλές φορές βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου.Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:09ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:02
Και οι άλλοι να αλλάξουν τα πάντα ήθελαν αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν.
Συμφωνα με τους Τραμπικους ο ανταγωνισμος με την Κινα δεν θα καταληξει σε νικη των ΗΠΑ αν δεν ελεγξουν τις λαθρομεταναστευτικες ροες και τον υβριδικο πολεμο των καρτελ που βοηθουνται απο την Κινα για να δηλητηριαζουν την αμερικανικη νεολαια.
Συνεπως ο πολεμος των ΗΠΑ για χατηρια μακρινων χωρων σε ξενους ηπειρους τελειωνει και πρωτη προτεραιοτητα γινεται η φυλαξη των αμερικανικων συνορων και η προστασια της αμερικανικης νεολαιας.
.
Το Ινστιτούτο Μεξικού του Wilson Center έχει παρακολουθήσει πώς τα μεξικανικά καρτέλ, υπό την κινεζική επιρροή, μετατράπηκαν από περιφερειακές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών σε εξελιγμένες διεθνικές απειλές, που εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα του Πεκίνου. Η κινεζική σύνδεση είναι κεντρική για την κατανόηση αυτής της νέας μορφής πολέμου.
Μία έκθεση της Υπηρεσίας Ερευνών του Κογκρέσου του 2023 περιγράφει λεπτομερώς πώς οι κινεζικές χημικές εταιρίες συνεχίζουν να προμηθεύουν μεξικανικά καρτέλ με βασικές πρόδρομες χημικές ουσίες, παρά τις επίσημες υποσχέσεις του Πεκίνου για συνεργασία. Η Επιτροπή Αναθεώρησης Οικονομικής Ασφάλειας ΗΠΑ-Κίνας εντόπισε συστηματικά πρότυπα κινεζικών χημικών εταιριών που εν γνώσει τους προμηθεύουν επιχειρήσεις καρτέλ. Αυτή η ρύθμιση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που οι Κινέζοι στρατιωτικοί θεωρητικοί αποκαλούν «απεριόριστο πόλεμο» – ένα δόγμα που περιγράφεται στη στρατιωτική τους δημοσίευση του 1999 που υποστηρίζει ρητά τη χρήση μη στρατιωτικών μέσων, ιδιαίτερα την εισαγωγή παράνομων ναρκωτικών, για την αποδυνάμωση των αντιπάλων.
https://www.gargalianoionline.gr/ipa-me ... toy-tramp/
.
μετά σου λένε τράβα ψήφισε
Αριστο δέχεσαι το στοίχημα η όχι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο Ελεύθερος Τύπος συμπεραίνει πως η αμερικανική ηγεσία αντιμετωπίζει τη διακίνηση ναρκωτικών ως ένα μέσο υβριδικού πολέμου εκ μέρους της Κίνας.Η αμερικανική ηγεσία δεν ξέρουμε τι σκέφτεται.Αρίστος έγραψε: 28 Ιαν 2025, 09:11ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:54Ποιος τραμπικός αξιωματούχος έχει συνδέσει τη δράση των καρτέλ με τη Κίνα?Είσαι ευγενής τύπος αλλά πολλές φορές βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου.Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:09
.
Το Ινστιτούτο Μεξικού του Wilson Center έχει παρακολουθήσει πώς τα μεξικανικά καρτέλ, υπό την κινεζική επιρροή, μετατράπηκαν από περιφερειακές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών σε εξελιγμένες διεθνικές απειλές, που εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα του Πεκίνου. Η κινεζική σύνδεση είναι κεντρική για την κατανόηση αυτής της νέας μορφής πολέμου.
Μία έκθεση της Υπηρεσίας Ερευνών του Κογκρέσου του 2023 περιγράφει λεπτομερώς πώς οι κινεζικές χημικές εταιρίες συνεχίζουν να προμηθεύουν μεξικανικά καρτέλ με βασικές πρόδρομες χημικές ουσίες, παρά τις επίσημες υποσχέσεις του Πεκίνου για συνεργασία. Η Επιτροπή Αναθεώρησης Οικονομικής Ασφάλειας ΗΠΑ-Κίνας εντόπισε συστηματικά πρότυπα κινεζικών χημικών εταιριών που εν γνώσει τους προμηθεύουν επιχειρήσεις καρτέλ. Αυτή η ρύθμιση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που οι Κινέζοι στρατιωτικοί θεωρητικοί αποκαλούν «απεριόριστο πόλεμο» – ένα δόγμα που περιγράφεται στη στρατιωτική τους δημοσίευση του 1999 που υποστηρίζει ρητά τη χρήση μη στρατιωτικών μέσων, ιδιαίτερα την εισαγωγή παράνομων ναρκωτικών, για την αποδυνάμωση των αντιπάλων.
https://www.gargalianoionline.gr/ipa-me ... toy-tramp/
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis