!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτόν τον ουρακοτάγκο γιατί τον αφήνουν και μιλάει;
-
Κοιτάσματα
Re: Αυτόν τον ουρακοτάγκο γιατί τον αφήνουν και μιλάει;
Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
Προσωπικά ουτε με 1εκ ευρώ δεν θα παντρευομουν.
- metaxoskolikas
εσύ μπορεί να μη θες να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά αλλά κάνουν οι γύφτοι, οι Αλβανοί και οι μουσουλμάνοι.Κοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
γι'αυτό το κράτος θα έπρεπε να βάζει σοβαρά οικονομικά ΑΝΤΙκινητρα σε όσους δεν παντρεύονται και δεν κάνουν παιδιά.μπορει να μη δέχεσαι να κάνεις παιδιά ούτε με 1 εκατομμύριο αλλά αν σου έπαιρνε τα αντίστοιχα λεφτά σαν πρόστιμο μπορεί να το ξανασκεφτοσουν
-
Δημοκράτης
οκ πότε οι άνθρωποι δεν έκαναν εκτρώσεις;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 20:03Ψαξτο και βρες το εάν σε καεί τόσο, δεν ειμαι ChatGTP να ξέρω τι ίσχυε που και πότε. Εγώ απάντησα στο ότι οι απόψεις αλλάζουν με το καιρο, είτε μιλάμε για εκτρώσεις, είτε για διαζύγια, είτε για γκέι. Τι σχέση έχει τι έκανε ο Στάλιν ή ο Τσόρτσιλ με το σημερα;Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:55Δεν είχε αλλά κια να ειχε δεν σε ρώτησα αυτο. Εκτρωσεις την εποχή του τιουρινγκ ειχε;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:49
Την εποχή του Τουρκινγκ η Ευρώπη είχε μαύρους ως εκθέματα σε ζωολογικούς κήπους.![]()
-
Δημοκράτης
ότι υπάρχουν ας πούμε γυναίκες που θέλουν να σε παντρευτούν αλλά εσύ λες όχι γιατί κάποιοι χωρίζουν λοοολΚοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
-
Δημοκράτης
τρομερό επιχείρημα , μόνο οι γυναίκες θα έχουν άποψη για της δολοφονίες αγέννητωνFrappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:18 Ο κύριος Αναδιωτης για να εκφέρει άποψη περί αμβλώσεων προφανώς έχει κ μήτρα..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Α το έμβρυο είναι νεκρό, έτσι;zteo έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:06 Να σε βγάλω από την μιζέρια σου να σου πω ότι η απαγορευση των εκτρώσεις ίσχυε και στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου.
Το κάναν επειδή είχαν πρόβλημα με την υπογεννητικοτητα και το λεγαν ανοιχτά ότι το κάνουν γιαυτό τον λόγο. Δεν το δεναν με οπισθοδρομικες αντιλήψεις περί αγέννητης ζωής και λοιπές μπαρούφες.
Δεν δούλεψε τότε,δεν βοήθησε στην χειραφέτηση των γυναικών,δεν οδήγησε στην ισοτιμία των φύλων. Οπότε εγκαταληφθηκε σαν ιδέα.
Αυτή είναι η τεράστια διαφορά του γνήσια αριστερού με έναν δεξιό του σήμερα.
Ο αριστερός αναγνωρίζει ποιες αντιλήψεις που καθρεπτιζαν τις κοινωνικές καταστάσεις του τότε έχουν.ξεπεραστει σήμερα και πρέπει να αλλάξουν
Ο δεξιός του σήμερα έχει κλειστεί σε μια χρονομηχανη και κοιτάει ποσο πίσω θα πάει την ανθρωπότητα ώστε να γλιτώσει από τα αδιέξοδα του.
Μόνο που αυτά τρέφονται από το ταξίδι στον παρελθόν μεγαλώνουν και γίνονται καρκίνωμα όπως αυτό των γυναικοκτονιων και τις κακοποίησης παιδιών σήμερα.
- Golden Age
Μόνο οι γυναίκες δηλαδή δικαιούνται να εκφέρουν άποψη για την άμβλωση;Frappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:18 Ο κύριος Αναδιωτης για να εκφέρει άποψη περί αμβλώσεων προφανώς έχει κ μήτρα..
Οι άνδρες που είναι υπερ της αμβλώσεως; Δικαιούνται και αυτοί να εκφέρουν άποψη; Ή μήπως έχουν και αυτοί μήτρα;
-
Κοιτάσματα
metaxoskolikas έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:30εσύ μπορεί να μη θες να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά αλλά κάνουν οι γύφτοι, οι Αλβανοί και οι μουσουλμάνοι.Κοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
γι'αυτό το κράτος θα έπρεπε να βάζει σοβαρά οικονομικά ΑΝΤΙκινητρα σε όσους δεν παντρεύονται και δεν κάνουν παιδιά.μπορει να μη δέχεσαι να κάνεις παιδιά ούτε με 1 εκατομμύριο αλλά αν σου έπαιρνε τα αντίστοιχα λεφτά σαν πρόστιμο μπορεί να το ξανασκεφτοσουν
Ένα παιδι δεν είναι παιχνίδι. Ακριβώς επειδή δεν είμαι γυφτος σκέφτομαι ότι δεν θα ήμουν σωστός πατερας. Θα ήμουν ανεύθυνος αν έκανα παιδια. Τα παιδια θέλουν διαρκή φροντίδα, διαπαιδαγωγηση. Πρέπει να είσαι 24ωρες το 24ωρο σε επαγρύπνηση , μην τον σκοτώσει κανας λαθρο, μην το πατησει αμάξι, μην του δώσουν ναρκωτικά στο σχολείο κ.τ.λ
Βλέπω γυρω μου τα παιδια και όλα είναι παρατημενα από τους γονείς τους. Οι γονείς τους ναυάγια της ζωής. Έκαναν παιδια και νομίζουν ότι έκαναν το καθήκον τους. Τα παρατανε στο φροντιστήριο, δεν ξέρουν που γυρνάνε, όλη την μέρα στο computer.
Προτιμώ να ζησω μια ωραία ησυχη ζωή χωρίς άγχος μέχρι τα 110 έτη αποφευγοντας την πλεμπα.
-
Κοιτάσματα
Υπάρχουν. Δεν είμαι ο τυπικός νεοελ κοντοχοντρος τατουαζακιας. Απλά αδιαφορώ.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 23:00ότι υπάρχουν ας πούμε γυναίκες που θέλουν να σε παντρευτούν αλλά εσύ λες όχι γιατί κάποιοι χωρίζουν λοοολΚοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
-
Δημοκράτης
True story broΚοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 23:36Υπάρχουν. Δεν είμαι ο τυπικός νεοελ κοντοχοντρος τατουαζακιας. Απλά αδιαφορώ.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 23:00ότι υπάρχουν ας πούμε γυναίκες που θέλουν να σε παντρευτούν αλλά εσύ λες όχι γιατί κάποιοι χωρίζουν λοοολΚοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
- Golden Age
Σήμερα η/το πάλαι ποτέ "admin/troll του ΣΥΡΙΖΑ", έκανε όργιο προπαγάνδας σήμερα απο θέμα σε θέμα με βάση τις ιδεοληψίες της.
Απο το στόχαστρό της δεν έλλειψε και ο ευρωβουλευτής Αναδιώτης. Η προσπάθεια προπαγάνδας που έκανε πάντως, θυμίζει κάτι απο stand up "comedy" Ζαραλίκου
Απο το στόχαστρό της δεν έλλειψε και ο ευρωβουλευτής Αναδιώτης. Η προσπάθεια προπαγάνδας που έκανε πάντως, θυμίζει κάτι απο stand up "comedy" Ζαραλίκου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Ιαν 2025, 00:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
ευτυχως που υπαρχουν και τα φορα και διαβαζουμε τα εσωψυχα της πλεμπαςΚοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 23:34metaxoskolikas έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:30εσύ μπορεί να μη θες να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά αλλά κάνουν οι γύφτοι, οι Αλβανοί και οι μουσουλμάνοι.Κοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
Ένα παιδι δεν είναι παιχνίδι. Ακριβώς επειδή δεν είμαι γυφτος σκέφτομαι ότι δεν θα ήμουν σωστός πατερας. Θα ήμουν ανεύθυνος αν έκανα παιδια. Τα παιδια θέλουν διαρκή φροντίδα, διαπαιδαγωγηση. Πρέπει να είσαι 24ωρες το 24ωρο σε επαγρύπνηση , μην τον σκοτώσει κανας λαθρο, μην το πατησει αμάξι, μην του δώσουν ναρκωτικά στο σχολείο κ.τ.λ
Βλέπω γυρω μου τα παιδια και όλα είναι παρατημενα από τους γονείς τους. Οι γονείς τους ναυάγια της ζωής. Έκαναν παιδια και νομίζουν ότι έκαναν το καθήκον τους. Τα παρατανε στο φροντιστήριο, δεν ξέρουν που γυρνάνε, όλη την μέρα στο computer.
Προτιμώ να ζησω μια ωραία ησυχη ζωή χωρίς άγχος μέχρι τα 110 έτη αποφευγοντας την πλεμπα.
αλλος ενας αδυνατος κρικος και μοναχικο ναυαγιο που εχει την ψευδαισθηση οτι ειναι κατι παραπανω
απο οτι ειναι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ενώ εσύ που υποστηρίζεις έναν τύπο που λέει πως είναι κατά των προγαμιαιων σχέσεων ενώ μέχρι τα 40 του γαμουσε ότι κινείται, είσαι διάνοια.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:09οκ είσαι εντελώς ηλίθος, συγγνώμη που κάθομαι και ρωτάω σοβαράΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 20:00Εγώ που βλέπω κάτι σειρές λίγο εποχής, όλο σε κάτι σκιτζηδες γιατρούς πήγαιναν, και εκεί γινόντουσαν χιλια δύο ατυχήματα, εκβιασμοί, κλπ.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:58
σε ποιες εποχές απαγορεύονταν οι εκτρώσεις φίλε;
κατά τα άλλα και κλεψιές γίνονται, και άλλους είδους φόνοι εκτώς από εκτρώσεις και εκβιασμοί, απαγογές, ξυλοδαρμοί να τα κάνουμε όλα νόμιμα γιατί αφού και παράνομα που τα έχουμε γίνονται
το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα η βλακεία και για αυτό είσαι ακόμα ελεύθερος
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μέχρι το 55. Πάει πάνω από μίσος αιώναςmicmic έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:12 Μάλλον δεν ξέρεις ότι από το 1936 μέχρι το 1955 οι εκτρώσεις απαγορεύονταν στη Σοβιετική Ένωση. Πρόσεχε λοιπόν τι λες γιατί μπορεί να φας κανένα πρόστιμο από το ΚΚΕ που θα ναι όλο δικό σου.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
metaxoskolikas έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:30εσύ μπορεί να μη θες να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά αλλά κάνουν οι γύφτοι, οι Αλβανοί και οι μουσουλμάνοι.Κοιτάσματα έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:27 Σχεδόν ένας στους δυο γάμους διαλυεται τα πρωτα πεντε χρονια. Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς χωρισμένοι επίσημα ή ανεπίσημα
Τι μπορεί να πάει στραβά άλλωστε. Και στα αρχιδια μας για την ζωή των παιδιών. Σημασία έχει να γεννηθούν ελληνοπουλα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 4 Απαντήσεις