!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πεθανε ο David Lynch
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: πεθανε ο David Lynch
κρατήθηκα την πρώτη φορα, αλλά την δεύτερη ξεχείλισε το ποτήρι: ΤΟ ΝΤΙΟΥΝ ΤΟΥ ΛΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΜΘΕΙΤΕ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δες το στρέιτ στόριMaspoli έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:20 Ο άνθρωπος ελέφαντας είναι κατά τη γνώμη μου μέσα στις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου όλων των εποχών.
Για τα υπόλοιπα είτε δεν έχω καθόλου γνώμη επειδή δεν τα έχω δει, είτε έχω κακή γνώμη. Στη μαλακία το Mullholland Drive μάλιστα, μόλις την είδα (μαύρη η ώρα) σκεφτόμουν πως αν τον είχα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου θα τον έδερνα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
από τις δικές μου πολύ αγαπημένες
πολλά δάκρυα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ok. Θα το προσπαθησω μόλις βρω ευκαιρία. Thanks ρεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 21:48Δες το στρέιτ στόριMaspoli έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:20 Ο άνθρωπος ελέφαντας είναι κατά τη γνώμη μου μέσα στις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου όλων των εποχών.
Για τα υπόλοιπα είτε δεν έχω καθόλου γνώμη επειδή δεν τα έχω δει, είτε έχω κακή γνώμη. Στη μαλακία το Mullholland Drive μάλιστα, μόλις την είδα (μαύρη η ώρα) σκεφτόμουν πως αν τον είχα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου θα τον έδερνα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Communio Sancta
Ήταν ο καλύτερος σκηνοθέτης που ήξερα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ήταν λίγο εγκεφαλικός για τα γούστα μου.
Δεν κατάφερα να συγκινηθώ με τον κόσμο που έφτιαχνε, κι ας ήταν μαγικός
Δεν κατάφερα να συγκινηθώ με τον κόσμο που έφτιαχνε, κι ας ήταν μαγικός
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Ληστοσυμμορίτης
Τι μ'λαρ' είναι αυτό;νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2025, 21:44 σεβασμός μόνο και μόνο γι αυτή την κορυφαία κινηματογραφική σύλληψη
[img]https://i.postimg.cc/P5g7zdZM/Pale ... webp[/img]
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:14Τι μ'λαρ' είναι αυτό;νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2025, 21:44 σεβασμός μόνο και μόνο γι αυτή την κορυφαία κινηματογραφική σύλληψη
[img]https://i.postimg.cc/P5g7zdZM/Pale ... webp[/img]
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οχι μωρε ....δεν ειναι άσχετοι οι ΝτέιβιντΛιντσικοί.... αν ήταν άσχετοι δεν θα του μιλάγαμε εμεις οι ΝτέιβιντΛηνικοί....άλλωστε και μεις γουστάρουμε ΛιντςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2025, 19:28Καλα μωρέ, όσοι γουστάρουν τα ότι ναναι του λυντς είναι συνήθως δήθεν σινεφίλ.Spoiler
georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:43Ένα περίεργο πράμα... οι ΝτέιβιντΛιντσικοί το straight story τοτε, το αντιμετώπισαν με συγκατάβαση..... σαν αναγκαίο κακόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2025, 12:35 Στα 18 που το έπαιζα ποιοτικός προγκρεσιβας και έβλεπα συνέχεια ταινίες στην ετ3, το eraserhead με είχε συγκλονίσει, φοβερή ατμόσφαιρα, σε βύθιζε μέσα του. Επειδή ήμουν και φλώρος ευαισθητουλης, με το elephant man, είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου. Μετά κάτι αλλά σουρεαλιστικά , τα βαρέθηκα, πιστεύω αυτό το είδος λειτουργεί πιο πολύ σε κινούμενα σχέδια. Από τα υπόλοιπα μόνο το straight story ήταν στα γούστα μου.![]()
ενώ εγώ και οι υπόλοιποι ΝτέιβιντΛηνικοί το χαμε λατρέψει![]()
Δεν ξέρω...δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.....ουτε σε αυτό....ουτε και στο γεγονός πως όσους ΝτέιβιντΛιντσικους ήξερα, όλο και κάτι ''πίνανε''![]()
ενώ εμείς οι ΝτέιβιντΛηνικοί καλή ζωή και στίβος....ουτε καν μπάλα
Οι Ταρκοφσκικοι ειναι ντουγανια....αλλά αυτούς δεν τους κανουμε παρέα
Και μην φανταστείς πως και μεις οι ΝτέιβιντΛηνικοί συμφωνούμε σε όλα....άλλοι προτιμούμε Λορενς, άλλοι τη Βικτωριανή διλογία, άλλοι όπως εγώ έχουν μοιρασμένη τη καρδιά τους στη Γέφυρα του Κβάι και στη Κόρη του Ράιαν
***πάντως όσοι δεν έχουν δει το straight story του Λιντς να μην το φοβηθούν....και οι ίδιοι, και οι ηλικιωμένοι γονείς τους....ακομα και τα 10χρονα παιδιά τους άνετα θα το απολαύσουν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Οχι ο Κόπολα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σκηνοθετικά απατεώνας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις