Νομίζω για τους Τρότσκες του Έθνι το έλεγεGeorge_V έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:29Ναι αλλα εδω δεν εγινε post coitum.
Eγινε πανω στην πραξη και ο τυπος εμεινε με το πουλι στο χέρι προσπαθωντας να την ηρεμησει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κριση υστεριας πανω στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κριση υστεριας πανω στο σεξ
Λογικό, το σεξ έχει πολλά δαιμόνια..
- Fata_Morgana
Νόμιζα ότι το σεξ προϋποθέτει ούτως ή άλλως παρτενέρ. Δεν ήξερα και η μαλακία θεωρείται σεξstergiosbik έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:58Δοκίμασε και με παρτενέρ.Fata_Morgana έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:54 Κι εμένα μετά το σεξ κάποιες φορές με πιάνει μελαγχολία και δεν μιλιέμαι. Είχα ρωτήσει τον γιατρό κάποια στιγμή και μου είχε πει ότι έχει να κάνει με τις ορμόνες κτλ.
Εγγυημένα θα σου φύγει η μοναξιά.
Κι αυτό μέσα στα πλαίσια της υπέρβασης είναιGeorge_V έγραψε: 31 Δεκ 2024, 14:01Ε το ειπα...Fata_Morgana έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:53 Μπορεί να παραφέρθηκε ο τύπος ή να υπερέβη τα όρια και να πανικοβλήθηκε.η κοπέλα.
Μαλλον σκουπισε την πιτσα του στις κουρτινες...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Λες να την καβαλησε ο Ασμοδαιος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θα λάθεψε στην οδό. Ο νοών νοείτω και ουπς 
Και σπάραξε στο κλάμα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ζε νε σε πα. 
Απ αυτό που έχασε τόσα χρόνια
( ατάκα από ανέκδοτο
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Εδώ νομίζω είσαι λάθος. Οι πρώτοι τρώνε μπαγκέτα ολικής, ενώ οι άλλοι με αραβοσιτάλευρο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:19οντως η κνδ δεν διαφερει και σε τιποτα απο το κοκοε,ψαξουsharp έγραψε: 31 Δεκ 2024, 12:43 Καλά κι εσύ. Όλοι αυτοί, επειδή νομίζουν πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους, δεν σημαίνει ότι είναι.![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εχει συμβει κατι αναλογο σε φιλο με γκομενα.
Αλλα πρεπει να το ακουσεις (και να το δεις) να στο διηγειται ο ιδιος. Ολοκληρη υπερπαραγωγη με διηγηση και παντομιμα κανει ο πστης και καθε φορα ξεραινομαστε στα γελια οταν του θυμιζουμε την ιστορια και την ξαναλεει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτοι ειστεsharp έγραψε: 31 Δεκ 2024, 15:18Εδώ νομίζω είσαι λάθος. Οι πρώτοι τρώνε μπαγκέτα ολικής, ενώ οι άλλοι με αραβοσιτάλευρο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Δεκ 2024, 13:19οντως η κνδ δεν διαφερει και σε τιποτα απο το κοκοε,ψαξουsharp έγραψε: 31 Δεκ 2024, 12:43 Καλά κι εσύ. Όλοι αυτοί, επειδή νομίζουν πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους, δεν σημαίνει ότι είναι.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αφου εισαι βαρβατο σερνικό.vantono έγραψε: 31 Δεκ 2024, 10:48Το μονο παρόμοιο που μου ειχε τυχει παλιοτερα και με ειχε φερει σε τρομερά δυσκολη θεση, ηταν με μία που αφού τελείωσε, εμπηξε τα κλαματα. Αλλα οχι δακρυα, μιλάμε κλάμα γοερό, λες και της σκότωσα τον πατέρα.George_V έγραψε: 31 Δεκ 2024, 10:29Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/16 ... KRhbaTRqaQΒόλος: Έπαθε κρίση υστερίας κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης - Στο νοσοκομείο η 20χρονη
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 20χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή ιατρικής βοήθειας
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στον Βόλο, όταν μια 20χρονη κοπέλα υπέστη κρίση υστερίας κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thenewspaper, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 22:30, όταν η νεαρή γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει έντονα συμπτώματα υστερίας. Ο σύντροφός της, πανικόβλητος, προσπάθησε να τη συνεφέρει, ωστόσο η κατάσταση παρέμεινε εκτός ελέγχου, αναγκάζοντάς τον να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 20χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή ιατρικής βοήθειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα υπέφερε από έντονο στρες, το οποίο ενδέχεται να προκάλεσε την κρίση.
Ειναι να μη σου τυχει.
Τι επαθε και ο κακομοιρος ο ανθρωπακος... Εναν πηγε να ριξει και τα ειδε ολα κωλυομενα. Και προφανως εμεινε και με το πουλι στο χερι.
Αναρωτιεμαι τι να επαθε αυτη. Δεν νομιζω οτι ηταν μονο το στρες...
Μετά μου εξηγησε πως δεν εκανα κατι ασχημο εγω, αλλα οτι εκεινης της συμβαίνει καποιες φορές. Αλλη μια φορά μετα απ'αυτην το ξανα επαθε σε τοσο εντονο βαθμο, τις υπολοιπες φορες απλώς δάκρυζε.
Παλι καλά που μου συνέβη σε προ μητού εποχές. Τωρα αν την εβλεπα την αλλη να κλαίει ετσι μετά το τελείωμα, θα ειχα ξεψυχήσει σε δευτερόλεπτα απο εμφραγμα στην ιδεα οτι θα βρεθω κατηγορουμενος για βιασμό.
Απορώ πως δε σου έκατσε καμια να αυτοκτονήσει μετά.
Την έζησε οτι ζωή ειχε να ζήσει, ποιος ο λόγος να υπάρχει και να περιφέρει το σαρκίο της λοιπόν; δίνεις μια με το βαλτερ και αει γαμησου, τουλάχιστον το έζησα:lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-