Με τέτοιο Δημόσιο τομέα οι εισφορές θα πάνε για διορισμούςGarcia έγραψε: 28 Δεκ 2024, 12:29 BrainGain,θα γυρίσετε όλοι πίσω να βοηθήσετε την χώρα με τις εισφορές σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε, οι ζαιοι ζουν και βασιλεύουν
Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε, οι ζαιοι ζουν και βασιλεύουν
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο κύριος λέει για οποιονδήποτε ασκεί κριτική στη κυβέρνηση και φέρνει το φάντασμα του συριζα ως απειλή για όποιον τολμήσει να βγει από το μαντρίOtto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2024, 10:24Για σένα λέει ο Βουλαρίνος, δεν ξέρω αν το κατάλαβες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 20:11 Κι όμως έχει δίκιο ο αρθρογράφος
δεν υπάρχει εύκολη έξοδος από την κατάσταση στην οποία μας έφεραν οι αλέκσηδες, βελόπουλοι, κουτσούμπες, λατινοπούλου, κωνσταντοπ ... OH WAIT!
νισάφι πια, όχι άλλες λευκές επιταγές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Ποτέ δεν έδωσες λευκή επιταγή (και καλα κανεις) αφού από το 2020 έλεγες για γαλαζαίους όταν λίγους μήνες πριν έλεγες ότι ο κόσμος "έχει κοντή μνήμη σε ο,τι αφορά τους ζαιους".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 13:18ο κύριος λέει για οποιονδήποτε ασκεί κριτική στη κυβέρνηση και φέρνει το φάντασμα του συριζα ως απειλή για όποιον τολμήσει να βγει από το μαντρίOtto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2024, 10:24Για σένα λέει ο Βουλαρίνος, δεν ξέρω αν το κατάλαβες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 20:11 Κι όμως έχει δίκιο ο αρθρογράφος
δεν υπάρχει εύκολη έξοδος από την κατάσταση στην οποία μας έφεραν οι αλέκσηδες, βελόπουλοι, κουτσούμπες, λατινοπούλου, κωνσταντοπ ... OH WAIT!
νισάφι πια, όχι άλλες λευκές επιταγές
Άρα μην επικαλείσαι "λευκές επιταγές" και καλα.
Θα σου πρότεινα, αντίθετα, για αρχή τουλάχιστον να ενημερώνεσαι καλύτερα γιατί έχεις πιαστεί αδιάβαστος σε βασικά θέματα ενώ μοιάζεις να αγνοείς το 90% όσων γινονται καθημερινά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γελάς με τον πόνο του άλλου? Ντροπή σου καημενεΔημοκράτης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 12:34Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 09:49Δουλειά είχα και μου τη στερησανεΔημοκράτης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 09:42
Ελλάδα ζω ρε κακομοίρη ππυ την είδες ξανθοπουλος γιατί σε αναγκασαν να βρεις δουλεια
Ευχαριστώ για το ευγενικό ύφοςOtto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2024, 12:28Φίλε, 100 φορές σου έχουμε πει, παρότι πραγματικά λυπάμαι και πάντα αν κάτι πάρει το αυτί μου σε φέρνω στο νου μου, ότι αυτό που έκανες δεν ήταν δουλειά. Μάλλον με χομπι έμοιαζε που το χρηματοδοτουσαν αλλοι.
Είναι σαν να έχω φαρμακείο σε ιδιόκτητο ακίνητο, να μου πληρώνουν τους λογαριασμούς αλλοι και να λέω ότι φταίει το κρατος που έβαλε φόρο 200 ευρώ το μήνα.
Ε όχι.
Να ξέρεις πάντως ότι το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία μελετητη μηχανικού έγινε χομπι από κυβερνητικές επιλογές (κατάργηση ελαχίστων αμοιβών) και στην ίδια θέση με εμένα βρίσκονται πολλοί μηχανικοί στην Αθήνα (στην επαρχία οι αμοιβές κρατιούνται σκομσ). Είμαι 53 ετών με πρόβλημα υγείας και δυσκολεύομαι να βρω δουλειά. Κάτι έβγαζα και συμπληρώναν συγγενείς και το ίδιο θα γίνει αν βρω μια δουλειά με 1000 ευρώ το μήνα γιατί τα έξοδα της οικογένειας είναι μεγαλύτερσ
Η σύζυγος δεν μπορεί να βοηθήσει στα οικογενειακά έξοδα;Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:40Ευχαριστώ για το ευγενικό ύφοςOtto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2024, 12:28Φίλε, 100 φορές σου έχουμε πει, παρότι πραγματικά λυπάμαι και πάντα αν κάτι πάρει το αυτί μου σε φέρνω στο νου μου, ότι αυτό που έκανες δεν ήταν δουλειά. Μάλλον με χομπι έμοιαζε που το χρηματοδοτουσαν αλλοι.Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 12:13
Ήταν πλήρες 8ωρο και επιστημονική και δύσκολη δουλειά. Απλά οι νεοφιλελευθεροι δεν εκτιμούν την επιστημονική εργασία και πήραν μέτρα που μας κατετρεεψαν.
Είναι σαν να έχω φαρμακείο σε ιδιόκτητο ακίνητο, να μου πληρώνουν τους λογαριασμούς αλλοι και να λέω ότι φταίει το κρατος που έβαλε φόρο 200 ευρώ το μήνα.
Ε όχι.
Να ξέρεις πάντως ότι το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία μελετητη μηχανικού έγινε χομπι από κυβερνητικές επιλογές (κατάργηση ελαχίστων αμοιβών) και στην ίδια θέση με εμένα βρίσκονται πολλοί μηχανικοί στην Αθήνα (στην επαρχία οι αμοιβές κρατιούνται σκομσ). Είμαι 53 ετών με πρόβλημα υγείας και δυσκολεύομαι να βρω δουλειά. Κάτι έβγαζα και συμπληρώναν συγγενείς και το ίδιο θα γίνει αν βρω μια δουλειά με 1000 ευρώ το μήνα γιατί τα έξοδα της οικογένειας είναι μεγαλύτερσ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι άνεργη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:49Η σύζυγος δεν μπορεί να βοηθήσει στα οικογενειακά έξοδα;Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:40Ευχαριστώ για το ευγενικό ύφοςOtto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2024, 12:28
Φίλε, 100 φορές σου έχουμε πει, παρότι πραγματικά λυπάμαι και πάντα αν κάτι πάρει το αυτί μου σε φέρνω στο νου μου, ότι αυτό που έκανες δεν ήταν δουλειά. Μάλλον με χομπι έμοιαζε που το χρηματοδοτουσαν αλλοι.
Ε όχι.
Με dypa το έχετε ψάξει;Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:52Είναι άνεργη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:49Η σύζυγος δεν μπορεί να βοηθήσει στα οικογενειακά έξοδα;Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:40
Ευχαριστώ για το ευγενικό ύφος
Απ' ό,τι ξέρω υπάρχουν αρκετά προγράμματα για μεγάλες ηλικίες, τόσο για δημόσιο όσο για ιδιώτες. Και δεν ξέρω τους όρους για συντάξεις (χρόνια και απαιτούμενα ένσημα) αλλά υποθέτω ότι σαφώς και θα βοηθήσουν τα επιπλέον ένσημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα το κοιτάξω ευχαριστώ για την πληροφορίαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:02Με dypa το έχετε ψάξει;
Απ' ό,τι ξέρω υπάρχουν αρκετά προγράμματα για μεγάλες ηλικίες, τόσο για δημόσιο όσο για ιδιώτες. Και δεν ξέρω τους όρους για συντάξεις (χρόνια και απαιτούμενα ένσημα) αλλά υποθέτω ότι σαφώς και θα βοηθήσουν τα επιπλέον ένσημα.
Να το κοιτάξεις. Να κοιτάξεις επίσης και τι παίζει με τους τίτλους κτήσης, που δεν χρειάζονται έναρξη εργασιών στην εφορία. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και αν συνταξιοδοτηθείς, ως πρόσθετο εισόδημα. Το θετικό που έχει, είναι ότι μπορεί να παίξει συνδυαστικά με πέραν του ενός εργοδότες (ως παροχή υπηρεσιών) αρκεί το ετήσιο εισόδημα από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες να μην ξεπερνά ένα ποσό που είναι γύρω στα 10.000. Κάτι σαν φρη δελτίο παροχής υπηρεσιών, που επίσης έχει ασφαλιστική παροχή.Ίακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:07Θα το κοιτάξω ευχαριστώ για την πληροφορίαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:02Με dypa το έχετε ψάξει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σας έλειψε η κυβέρνηση Τσρζ Ε?
-
Δημοκράτης
Είμαι μουνοπανο και δεν έχω ίχνος ντροπηςΊακχος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 14:34Γελάς με τον πόνο του άλλου? Ντροπή σου καημενε
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν διάβασα το άρθρο. Μόνο τον τίτλο και τον αρθρογράφο. Κλασσικό άρθρο υποθετω που ρίχνει της ευθύνες τις αποτυχίας της κυβέρνησης σε κάποιους άλλους. Τώρα είναι οι Ζαιοι που βασιλεύουν, πιο πριν η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς και ακόμη πιο παλιά ο Ανδρέας.
Μέχρι το 2032 ανετα φταίει ο ΤΣΡΖ,ΓΙΑ ΟΛΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 18 Απαντήσεις