!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΕΜΠΗ: η Ψηφοφορία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Re: ΤΕΜΠΗ: η Ψηφοφορία.
Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
Ποιο Θέμα?ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:50Στο συγκεκριμένο πάντως θέμα, εσύ το ανέφερες.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:47Κανείς δεν τιμωρήθηκε ουσιαστικάΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:21
Και πού ακριβώς βρίσκεις τη διαφορά μεταξύ αριστερών και δεξιών ζαλισμένων όρχεων;
Όσοι από τους καθ' ύλην υπεύθυνους φορείς τιμωρήθηκαν για το Μάτι, ακριβώς τόσοι τιμωρήθηκαν και για τα Τέμπη. Από τις χαμηλότερες βαθμίδες εργαζόμενων μέχρι τις υψηλότερες των επιτελικών.
Και δίκαια δεν τιμωρήθηκε
Δεν μπορούσαν να είναι παντού πάντα
Η Διαφορά είναι Επικοινωνιακή
Για το Μάτι μας τα ζαλίζουν, και θα συνεχίσουν να μας τα ζαλίζουν στον αιώνα τον άπαντα
Τα Τέμπη τα "θάψαμε" μανι μανι
Και στοιχεία, όπως οι συστηματικές κλοπές εξοπλισμού απ' τους γύφτους, τα έκαναν γαργάρα λόγω Πολιτικής Ορθότητας
Το Μάτι θα το ακούς όσο υπάρχει ΝΔ, και Εφοπλιστικά Κανάλια![]()
Ακριβώς
Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:51 Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι Φυλετικό το Θέμα σού?ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:54Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:51 Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
Η κάτι άλλο, συζητήσιμο?
Αν είναι Συναισθηματικό και μόνο, Πάρε Δρόμο
Είσαι η γιαγιάΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:54Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:51 Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
Που δεν έχει σημασία
Για κανέναν
Εκτός απ' το γείτονά της
Ή έτσι μου φαίνεται?
Και 'γω αν ζούσα μισό αιώνα και βάλε στο "Παιδικό", θα 'χα θέματαΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:54Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:51 Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
1. Εκκλησία
2. Νεκροταφεία ("Τα Μνήματα")
3. Πουθενά Αλλού
Αυτά μπορώ να σκεφτώ για να σε βοηθήσω
Είναι η "Τοπική" της περιοχής σου
Χατηρια δεν έχει
Αλλά "θα σε ακούσουν" (και καλά..)
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν εμείς είμαστε τότε αυτοί είναι αυτό που λέει στην συνέχεια.Bill Hicks έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:18 στο ερώτημα τής ψηφοφορίας η απάντηση, κατά την άποψή μου, είναι η πρώτη για όλα τα θέματα. όχι μόνο μάς θεωρούν, αλλά κατά μέσο όρο είμαστε τούβλα. με τα λόγια του αείμνηστου George Carlin:
Think of how stupid the average person is, and then realize half of them are stupider than that.🤣🤣🤣
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι αλήτες δεν χαιρετίζουν κούκλες από βιτρίνες.Νετο Γκουερινο έγραψε: 22 Δεκ 2024, 10:17
Αυτό το βιντεάκι που έβαλες στο άλλο θέμα εναον,για μένα είναι το κλειδί
μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται εδώ;
Δηλαδή τι δουλειά έχει ένας πρωθυπουργός να δέχεται τέτοια προσυμφωνημένη ερώτηση και να απαντάει
Είναι τόσο βλάκας που τον χρησιμοποίησαν κάποιοι ή τόσο αλήτης;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τα "άστα βρεΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:54Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:51 Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
Τέτοια μου" αλλού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 23 Δεκ 2024, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει περάσει πάνω από δωδεκάωρο και εσύ ακόμη με το συγκεκριμένο σχόλιο ασχολείσαι βρε; Κοιμήθηκες καλά ή σκεφτόσουν την Γαλή;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:12Τα "άστα βρεΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:54Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:51 Τα Τέμπη μπορεί να τα ακούς όσο υπάρχουν Θλιβεροί Επαγγελματίες Συμπολιτευτές - "Αντιπολιτευτές" σαν τους Λυπητερούς Συντελεστές του "Ράδιο Αρβύλα"..
Τέτοια μου αλλού
Θα τη γ...μάω όπου τη βρίσκωGoBzi έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:17Έχει περάσει πάνω από δωδεκάωρο και εσύ ακόμη με το συγκεκριμένο σχόλιο ασχολείσαι βρε; Κοιμήθηκες καλά ή σκεφτόσουν την Γαλή;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:12Τα "άστα βρεΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 19:54
Ασ' το βρε κοριτσάκι μου. Βαρέθηκα τα πομπώδη κεφαλαία σου και τις γενικόλογες πομπώδεις παπαριές.
Τέτοια μου αλλού
Ανελέητα..
Άρα δεν κοιμήθηκες καλά.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:44Θα τη γ...μάω όπου τη βρίσκωGoBzi έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:17Έχει περάσει πάνω από δωδεκάωρο και εσύ ακόμη με το συγκεκριμένο σχόλιο ασχολείσαι βρε; Κοιμήθηκες καλά ή σκεφτόσουν την Γαλή;
Ανελέητα..
Α Ν Ε Λ Ε Η Τ ΑGoBzi έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:21Άρα δεν κοιμήθηκες καλά.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:44Θα τη γ...μάω όπου τη βρίσκωGoBzi έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:17
Έχει περάσει πάνω από δωδεκάωρο και εσύ ακόμη με το συγκεκριμένο σχόλιο ασχολείσαι βρε; Κοιμήθηκες καλά ή σκεφτόσουν την Γαλή;
Ανελέητα..![]()
- Bill Hicks
όντως, συμπληρώνω...Σπύρος έγραψε: 22 Δεκ 2024, 20:46Αν εμείς είμαστε τότε αυτοί είναι αυτό που λέει στην συνέχεια.Bill Hicks έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:18 στο ερώτημα τής ψηφοφορίας η απάντηση, κατά την άποψή μου, είναι η πρώτη για όλα τα θέματα. όχι μόνο μάς θεωρούν, αλλά κατά μέσο όρο είμαστε τούβλα. με τα λόγια του αείμνηστου George Carlin:
Think of how stupid the average person is, and then realize half of them are stupider than that.🤣🤣🤣
... and the other half are full of shit.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
enaon έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:51 Οσο περιμένουμε το πόρισμα του ΕΜΠ για την σιλικόνη, ας κάνουμε προβλέψεις:
τα εκανε ολα μπαχαλο το κράτος, θεωρώντας ως αιτία της πυρόμπαλας την σιλικόνη απο την αρχή;
Αν βρουμε οτι η σιλκόνη οχι απλα δεν ηταν υπεύθυνη, αλλα δεν κάηκε καν, υπάρχει σε φωτογραφίες απο την πρώτη ημέρα σε υγρή μορφή, ειναι μέσα στους μετασχηματιστές χωρίς να εχει καν πολυμεριστεί, που σημαινει οτι οχι απλα δεν αρπαξε φωτια, δεν ξεστάθηκε καν αρκετά, τι θα σημαίνει;
Πιστεύεις ότι θα βγει άκρη;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 192 Απαντήσεις