Και σίγουρα θέτεις εαυτόν σ' αυτό το "Εμείς".Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 21:01Το κάθε ΕγώΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 20:02Το ψέμα και η αποδοχή του ψέματος ως κάτι αληθές, δεν είναι διαβολική επινόηση αλλά απολύτως γήινος αμυντικός μηχανισμός προστασίας του "εγώ" σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.lonelyrider έγραψε: 22 Δεκ 2024, 20:00
Ο άνθρωπος πρέπει να λέει μόνο την αλήθεια χωρίς να προσθέτει ή να αφαιρεί ή να αλλοιώνει κάτι από αυτήν. Και πρέπει να την λέει ανεξαρτήτου κόστους. Έκανες μαλακία? Θα την παραδεχτείς λέγοντας την αλήθεια κι όχι να λες ψέμματα για να την κουκουλωσεις. Γιατί το ψεμμα ειναι διαβολική επινόηση και φέρνει μεγαλύτερη καταστροφή από αυτή που νομίζει κάποιος οτι γλιτώνει. Σ αυτούς δε που μεταχειριζονται συχνά το ψεύδος τους περιμένουν άσχημα πράματα στην άλλη ζωή.
Πατέρας του ψεμματος είναι ο διαβολος κι όποιος λεει ψέμματα είναι υιός διαβολου οπως σωστα λενε και οι Πατέρες.
Με ψεμμα μας έβγαλε ο διαβολος από την αθανασία και τον παράδεισο, κι εσυ φτωχε ανθρωπε ομοιαζεις με τον διαβολο λέγοντας διάφορα ψέμματα?
Αλλά και ανθρωπινα να το δει κάποιος, οταν λες ψέμματα σ εναν συνάνθρωπο σου ειναι σαν να τον κοροϊδεύεις. Γιατί ποιος θελει να μαθαινει πράματα που δεν ισχύουν ή ποιος ρωτάει κάτι και περιμενει να ακουσει ψέμματα? Κανενας.
Είναι ασήμαντο
Το Εμείς μετράει
Όχι Όλοι Εμείς
Κάποιοι Εμείς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καλό να είμαστε φιλαλήθεις?
Re: Είναι καλό να είμαστε φιλαλήθεις?
Κάτι λέγαμε με τη Μοργκάνα πριν για τις φάσεις νευρικού γέλιου, σε άλλο νήμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αν νομίζεις ότι λες κάτι ουσιώδες απαντώντας ασυναρτησίες ξανασκέψου το.Otto Weininger έγραψε: 22 Δεκ 2024, 13:31Που να δεις πόσα θα σου εξηγηθούν μετά την πρώτη συνεδρία σου.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 13:25Α, έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα. Ευχαριστούμε.Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:02 Από τίποτα δεν σε σώζει.
Δοκίμασε για ένα μήνα να λες 100% την αλήθεια, ανόθευτη και χωρίς ενδοιασμό.
Στις 5 μέρες θα έχεις φάει ξύλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Δεν ξέρω γιατί τις θεωρείς ασυναρτησίες. Είναι ξεκάθαρο αυτό που σου λέω, όπως αν έβλεπα ότι πονάει το στομάχι σου συνέχεια και σου έλεγα για γαστρεντερολογο.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:13Αν νομίζεις ότι λες κάτι ουσιώδες απαντώντας ασυναρτησίες ξανασκέψου το.Otto Weininger έγραψε: 22 Δεκ 2024, 13:31Που να δεις πόσα θα σου εξηγηθούν μετά την πρώτη συνεδρία σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπράβο παιδιά σας συγχαίρω. Νιώθω περήφανος για σας.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
.......................20--- έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:39 Είναι καλό να λέμε την αλήθεια? Εστω όπως μπορεί ο καθένας? Αυτό από ποιά πράγματα μας σώζει?
η αληθεια αληθευει εν αγαπη
και η αγαπη αγαπα εν αληθεια .....
χωρις τα δυο μαζι ........... μηδε εν εκ των δυο .....
καλες γιορτες .............
...................καλα χριστουγεννα,
πηγαινετε αυριο στον ορθρο να ακουσετε
τις καταβασίες, τον κανονα, των χριστουγεννων,
θα μαθετε καλα ελληνικα..... καλυτερα και απο
τους ξενους (αλλοθρο.ι.ζοντες) ...........
................................
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-