Το ποστ του μήνα.Jimmy81 έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:11 Μαγκιές με τα "φρύδια" άλλων που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια. Γι' αυτό μισώ τον ελληνικό λαό (εντάξει όχι όλον).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 2Χ4ΕΤΙΑΣ ΡΟΥΦΑΤΕ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Re: ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 2Χ4ΕΤΙΑΣ ΡΟΥΦΑΤΕ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
υποτίθεται οτι η δουλειά των σωμάτων ασφαλείας είναι απο την φύση της επικίνδυνη και το γνωρίζουν αυτό από πριν οι διάφοροι που τα στελεχώνουνGreen Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:08 Άλλη απορία δική μου - δηλαδή μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες δεν έπαιρναν επίδομα επικινδυνότητας; Αν δεν έπαιρναν αυτοί για ποιούς διάολο υπήρχε αυτό το επίδομα;
Να σκεφτώ εργάτες ορυχείων, τεχνικούς ΔΕΗ και ΟΤΕ που σκαρφαλώνουν, λογικά είναι και 2-3 ακόμα που δεν μου έρχονται. Αλλά πως γίνεται να μην είναι μέσα τα σώματα ασφαλείας;
![]()
πολλά τα κουκιά βλέπειςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:07georgebi έγραψε: 15 Δεκ 2024, 23:54Οι ένστολοι ειναι μόνο οι μπάτσοι;
Σ αυτούς δεν περιλαμβάνονται και οι πυροσβέστες; δεν ξέρω ρωτάω![]()
Αν και το επάγγελμα του μπάτσου έχει και αυτό τους κινδύνους του
Και όχι μόνο απ τους κακοποιούς![]()
Σωστό τον βρίσκω εδώ τον Κουλη![]()
.
Τι σωστό ρε.....θα πάρουν για επικίνδυνη εργασία οι Γραφιάδες των Ενστόλων ;;;
Ή οι Πρωταθλητές στο Ταβλι Πυροσβέστες ;;;
Να τους δώσει επίδομα Συμμετοχής σε Πυρκαγιά ΟΚ.....
Πολύ λάρτζες σας βλέπω.....
.
Ηταν απασχολημενοι με την καταληψη αντιποινα στο ξενοδοχειο της ζαιας που τα σπασαν και τωρα καλειται το ελλ δημοσιο να πληρωσει τα σπασμενα .Beria έγραψε: 15 Δεκ 2024, 22:59 Μαδουραιε θα το κάνατε κι εσεις αλλά έπεσε δουλειά και το ξεχάσατε;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί οι ένστολοι, δημόσιοι υπάλληλοι,είναι υποψήφιοι κομματικοί πελάτες σε κάθε εκλογική διαδικασία.Green Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:08 Άλλη απορία δική μου - δηλαδή μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες δεν έπαιρναν επίδομα επικινδυνότητας; Αν δεν έπαιρναν αυτοί για ποιούς διάολο υπήρχε αυτό το επίδομα;
Να σκεφτώ εργάτες ορυχείων, τεχνικούς ΔΕΗ και ΟΤΕ που σκαρφαλώνουν, λογικά είναι και 2-3 ακόμα που δεν μου έρχονται. Αλλά πως γίνεται να μην είναι μέσα τα σώματα ασφαλείας;
![]()
Υπάρχουν αμέτρητα επαγγέλματα,στον ιδιωτικό τομέα,που είναι επικίνδυνα,αλλά εκεί κάνουν όλοι την παλαβή.
θέλανε να το κάνουνε αυτό παλιά για τους καραβανάδες και βγήκανε οι ριγμένοι συνδελφοι τους και δηλώνανε πως όλοι είναι μάχιμοι και καλάmicmic έγραψε: 16 Δεκ 2024, 12:39Να τα κόψουν από τα αρχιλαμόγια που η πιο επικίνδυνη υπηρεσία που έχουν προσφέρει είναι να περάσουν τον δρόμο για να πάρουν καφέ ή να έχουν αφυδατωθεί από το γλείψιμο που κάνουν στον πολιτικό του οποίου είναι οδηγοί, και να τα δώσουν όλα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε όσους ένστολους είναι έξω και κάνουν πραγματική δουλειά στο δρόμο. Επειδή ψυχανεμίζομαι ότι από αυτούς τους 150.000 τουλάχιστον οι 140.000 η μόνη υπηρεσία που προσφέρουν είναι να τα ξύνουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2024, 22:54• Αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι 150.000 ένστολοι, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το ίδιο ισχύει και για τις δράσεις των αντιφά ούγκανων.Αγχίαλος έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:20υποτίθεται οτι η δουλειά των σωμάτων ασφαλείας είναι απο την φύση της επικίνδυνη και το γνωρίζουν αυτό από πριν οι διάφοροι που τα στελεχώνουνGreen Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:08 Άλλη απορία δική μου - δηλαδή μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες δεν έπαιρναν επίδομα επικινδυνότητας; Αν δεν έπαιρναν αυτοί για ποιούς διάολο υπήρχε αυτό το επίδομα;
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτά μέσα στο πακέτο της τιμής είναιΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:25Το ίδιο ισχύει και για τις δράσεις των αντιφά ούγκανων.Αγχίαλος έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:20υποτίθεται οτι η δουλειά των σωμάτων ασφαλείας είναι απο την φύση της επικίνδυνη και το γνωρίζουν αυτό από πριν οι διάφοροι που τα στελεχώνουνGreen Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:08 Άλλη απορία δική μου - δηλαδή μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες δεν έπαιρναν επίδομα επικινδυνότητας; Αν δεν έπαιρναν αυτοί για ποιούς διάολο υπήρχε αυτό το επίδομα;
![]()
-
Δημοκράτης
Εγώ μεχριτ ώρα πληρωνα τους λογαριασμούς μου με την κάρτα αο την abn amro και δεν με χρεωνε ούτε ευρώ
Το ότι πουλάνε ως δώρο το αυτονόητο είναι πολύ γεμάτο
Το ότι πουλάνε ως δώρο το αυτονόητο είναι πολύ γεμάτο
Α ναι;
Και το τρέξιμο από μανούλες που συνδράμουν τα βλαστάρια τους αν προσαχθούν, μία απόδειξη της αντιφά "τιμής" είναι. Οι μικροί ...ήρωες της καθημερινότητας μας.
Πόνεσε ένας φλούφλης παπάρας, έγινε χάσταγκ και έγινε χαμός.
Η τιμή τιμή δεν έχει... γενικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, σαφώς και η αύξηση ενός δημόσιου έσοδου όπως ο ενφια είναι υπέρ των φαντς.
Κι αυτό κάθε άλλο παρά μείωση των ενοικίων σημαίνει.
Κι αυτό κάθε άλλο παρά μείωση των ενοικίων σημαίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:29 Σε δυο μηνες θα του εχει αποσυρει τα μισα μετρα η Κομμισιον, ειδικα αυτο με τις τραπεζες που η οδηγια ειναι πανευρωπαικα η αυξηση των τραπεζικων κρατησεων. Αρα γινονται για λογους εντυπωσιασμου και οχι ουσιας ενω οταν ακυρωθουν δεν θα μαθουμε τιποτα.
.
-
Δημοκράτης
Κάποια στιγμή οι ζαιοι πρέπει να αποφασίσετε ότι λετε μαλακιες στους εαυτούς σας ώστε να μη παραδεχτειτε πόσο κορόιδα ο σποριας το 15 . Αυρες οι μαλακιες ομως δεν δουλεύουν σε φυσιολογικό κόσμο Ειδικά σε όσους δεν έκαναν την μαλάκια να ψηφίσουν Αλέξη το 14 και το 15, ούτε έκανα αγώνα υπέρ του "οχι" στο δημοψήφισμαJimmy81 έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:11 Μαγκιές με τα "φρύδια" άλλων που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια. Γι' αυτό μισώ τον ελληνικό λαό (εντάξει όχι όλον).
Θα έρθουν όμως οι εκπροσωποι του Τραμπ στην Ελλάδα™ και θα τα διορθώσουν όλαΔημοκράτης έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:41Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:29 Σε δυο μηνες θα του εχει αποσυρει τα μισα μετρα η Κομμισιον, ειδικα αυτο με τις τραπεζες που η οδηγια ειναι πανευρωπαικα η αυξηση των τραπεζικων κρατησεων. Αρα γινονται για λογους εντυπωσιασμου και οχι ουσιας ενω οταν ακυρωθουν δεν θα μαθουμε τιποτα.
.![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα στο στεγαστικό σήμερα είναι απόρροια του ηλίθιου κινήματος "δεν πληρώνω-δεν πληρώνω".
Ε, τώρα θα πληρώσουν όλοι και τους τόκους. Δατ´ς λάιφ.
Ε, τώρα θα πληρώσουν όλοι και τους τόκους. Δατ´ς λάιφ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-