!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπουρδέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ένα μπουρδέ...
Πάλι καλά που εμείς στα 90ς διασκεδάζαμε με αγνή χημεία από τους καλύτερους επιστήμονες και την βγάζαμε καθαρή
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όχι ακόμα, να δω πρώτα μερικά επεισόδια απ' το 160 και θα σού πω. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλάβω, γιατί αφού το βλέπεις και το καταλαβαίνεις εσύ, μάλλον εγώ δεν θα μπορέσω. Πάντως το βασικό τό 'πιασα: Δούκας φτουκακά - επιχειρηματίας καλό παιδί - ανήλικα αλκοολικά κωλόπαιδα.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:55τουλαχιστον καταλαβες οτι εχει λογικο σφαλμα αυτο που εκανες;Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:53Πού να ξέρω εγώ με αικιού 60 παιδάκι μου; Εμπιστεύομαι εσένα την ιδιοφυΐα, που τα μαθαίνεις κι απ' τα σήριαλ, συγγνώμη κιόλας αν γλώσσεψα λιγάκι, έχεις δίκιο, ο ρασπούτιν ο Δούκας φταίει για όλα είμαι σίγουρος πλέον, και τα κωλόπαιδα που σκαρώσανε την προβοκάτσια, σ' ευχαριστώ που έλυσες την υπόθεση, εγώ λέω να πας για μάρτυρας και στο εφετείο.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:49 οκ![]()
πως γινεται να με κοροιδευεις βρε που λεω, δηλαδη ετσι νομιζες αλλα δεν βαριεσαι, οτι ο επιχειρηματίας ειναι σοβαρός, δεν ειναι απατεωνας σαν ολους τους αλλους, και να νομιζεις ταυτοχρονα οτι ο Δουκας ειναι σοβαρός, δεν ειναι σαν ολους τους αλλους, μπορεις να μου πεις;
τωωωρα, απο χρόνια, γιαυτο δεν με συμπαθεις, γιατι ξερω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, εμείς όταν πηγαίναμε λύκειο, πίναμε Γιόκο τσοκο τα Σάββατα και κοιμομασταν από τις 10.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Μας ξεσκέπασες. Σατανά!enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:57ε οχι και ολους, τους πασοκους ειπα πασοκους, εσενα και τον βερια, αντε και τον ερμη, παρακαλώ μην μου βαζεις λογια.
Αλλά να μην ξεφεύγουμε, πες λίγο για τον Δούκα, πολύ κωλόπαιδο έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Δεκ 2024, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βρε δεςστο γικιπεδια, ξυραφι του οκαμ, αλλα δεν ειναι εκει η ουσια, ειναι οτι οσο και να προσπαθεις δεν θα γλυστρίσεις, εισαι συμφορουμητης μου και πρεπει να σου εξηγησω οτι δεν υπαρχουν σουπερηρωες που κανουν τους δήμαχους, σορυ.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:58 Όχι ακόμα, να δω πρώτα μερικά επεισόδια απ' το 160 και θα σού πω. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλάβω, γιατί αφού το βλέπεις και το καταλαβαίνεις εσύ, μάλλον εγώ δεν θα μπορέσω. Πάντως το βασικό τό 'πιασα: Δούκας φτουκακά - επιχειρηματίας καλό παιδί - ανήλικα αλκοολικά κωλόπαιδα.
Πάλεψα χρόνια να το κρύψω. Έφτιαξα μέχρι και φορουμική περσόνα προκειμένου να μην με πάρουν είδηση κι έρχεσαι εσύ και διαλύεις την κάλυψή μου
Πάω να κρυφτώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
παλι τα ιδια, οχι λεμε, πολυ καλυτερος θα ειναι απο τον επιχειρηματια, σημερα θα εχει παρει 10 μιζες μονο, θα εχει βαλει κατω απο το χαλι 20 υποθεσεις κλπ, τα γνωστα. Μην παμε στα ακρα, ουτε το καλο τον ανηλικων θελει, ουτε ο σατανας ειναι, δεν ειμαστε μικρα παιδια, ετσι δεν ειναι;Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:00 Αλλά να μην ξεφεύγουμε, πες λίγο για τον Δούκα, πολύ κωλόπαιδο έτσι;
Δεν ήξερα ότι έχει ξαμολήσει και άλογα να τρέχουν στην Αθήνα ο παλιοδούκας, εντάξει, συμφωνώ, άλογα είναι όχι ζέβρες.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:00βρε δεςστο γικιπεδια, ξυραφι του οκαμ, αλλα δεν ειναι εκει η ουσια, ειναι οτι οσο και να προσπαθεις δεν θα γλυστρίσεις, εισαι συμφορουμητης μου και πρεπει να σου εξηγησω οτι δεν υπαρχουν σουπερηρωες που κανουν τους δήμαχους, σορυ.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:58 Όχι ακόμα, να δω πρώτα μερικά επεισόδια απ' το 160 και θα σού πω. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλάβω, γιατί αφού το βλέπεις και το καταλαβαίνεις εσύ, μάλλον εγώ δεν θα μπορέσω. Πάντως το βασικό τό 'πιασα: Δούκας φτουκακά - επιχειρηματίας καλό παιδί - ανήλικα αλκοολικά κωλόπαιδα.
Πού το κατάλαβες ότι είναι ο αγαπημένος μου σουπερήρωας ο Δούκας ρε θηρίο, είσαι μάγος;
Ναι, αλλά δεν βοηθάς την κατάσταση έτσι, πάνω που λέγαμε για τα άλογα που δεν είναι ζέβρες, πήγες στις μίζες και στα χαλιά, λυπήσουμε με αικιού 60 έχω είπαμε, μια-μια οι υποθέσεις.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:02παλι τα ιδια, οχι λεμε, πολυ καλυτερος θα ειναι απο τον επιχειρηματια, σημερα θα εχει παρει 10 μιζες μονο, θα εχει βαλει κατω απο το χαλι 20 υποθεσεις κλπ, τα γνωστα. Μην παμε στα ακρα, ουτε το καλο τον ανηλικων θελει, ουτε ο σατανας ειναι, δεν ειμαστε μικρα παιδια, ετσι δεν ειναι;Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:00 Αλλά να μην ξεφεύγουμε, πες λίγο για τον Δούκα, πολύ κωλόπαιδο έτσι;
Τα αλογα δεν καταλαβα για τα λες.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:03 Δεν ήξερα ότι έχει ξαμολήσει και άλογα να τρέχουν στην Αθήνα ο παλιοδούκας, εντάξει, συμφωνώ, άλογα είναι όχι ζέβρες.
Πού το κατάλαβες ότι είναι ο αγαπημένος μου σουπερήρωας ο Δούκας ρε θηρίο, είσαι μάγος;
Τον Δουκα εσυ τον θες σουπερηρωα, πολεμαει λες τους κακους επιχειρηματιες που θελουν να βλαψουν τα παιδία μας. Εκτος αν νομιζεις οτι οι πολιτικοι ετσι ειναι.
παλι για αλογα λες, μπορεις να υου πεις που τα ειδες μηπως και καταλαβω τι τρεχει εκει μεσα;
Μην πας στο δημαρχείο, έχει ξαμολήσει ο Δούκας κάτι άλογα ελεύθερα στο δρόμο και τρέχουν αφηνιασμένα κι από πίσω είναι μια ντουζίνα αλκοολικά κωλόπαιδα που κάνουν σαματά.
Ερμής για έλα λίγο κάτι που σε θέλωenaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:57ε οχι και ολους, τους πασοκους ειπα πασοκους, εσενα και τον βερια, αντε και τον ερμη, παρακαλώ μην μου βαζεις λογια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
πες βρε που τα ειδες τα αλογα. Εδω στο νημα καπου; Εχει και αλλα ζωα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης