!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πεσει ο μπουμπουκος;
Re: Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πεσει ο μπουμπουκος;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Έχω γνωρίσει πωλητές από όλες τις μεγάλες και μικρές εταιρείες τροφίμων, εγχώριες και πολυεθνικές και δεν έχω συναντήσει ποτέ αυτό το φαινόμενο. Απλά δεν υφίσταται. Δεν ξέρω τι είδους πωλητές έχεις δει να έχουν τέτοια συμπεριφορά και όπως είπα δεν βγάζει νόημα.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:03Ευκολα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:34Δεν ξέρω για τι προϊόντα μιλάς, εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ποτέ τέτοιο πράγμα και σίγουρα δεν έχω γνωρίσει άτομο που μεταπήδησε σε εταιρεία που πριν καταριόταν και δυσφήμιζε.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:30 Έχω γνωρίσει εκατοντάδες πωλητές, απο λιανική μέχρι υπερχονδρικές, απο περίπτερα μέχρι καράβια. Οι ψιλικατζήδες(εννοώ οι μικροί, οχι οσοι ασχολούνται με αυτό το χώρο, μη μου θιχτείς) ουτε θα δυσφημίσουν, ούτε τίποτα, αυτοί που πάνε για τα πολλά θα δυσφημίσουν και μάλιστα πολύ έντονα, με τον τρόπο του ο καθένας. Κοινώς ένας που πουλάει τρόφιμα δ θα σου πει πως ο άλλος σου πασάρει καρκίνο, θα σου δείξει μια μελέτη που δείχνει πως το δικό του προϊόν είναι το πιο ασφαλές της λίστας ενώ παρακάτω θα φαίνονται οι λιγότερο ασφαλείς.
Αυτο για αρχή
Αν σε γνωρίσει καλύτερα θα σου πει
Ρε μλκ αφου μεξέρεις οτι έχω καλό πράγμα, τι πας στον άλλο; Για δυο δεκάρες να φας καρκίνο;
Παλιά ηταν μια μλκια γιατι ειχε αυτον στο κεφάλι, τώρα άλλαξε και το πάει δυνατά, με νέο τρόπο κλπ κλπ και θα συνεχίσει ιδιωτικά να βρίζει την παλιά διοίκηση.
Η αλήθεια είναι πως δε θα ήσουν καλός πωλητής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ρε συ χελωνε εσυ εχεις αλλαξει 5 κομματα απο το 2008 και κανεις κριτικη στον Αδωνι για κωλοτουμπες;
ok οτι πεις, που να ξέρω άλλωστε απο πωλητές/πωλήσεις/εμποριο/αγορα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:16Έχω γνωρίσει πωλητές από όλες τις μεγάλες και μικρές εταιρείες τροφίμων, εγχώριες και πολυεθνικές και δεν έχω συναντήσει ποτέ αυτό το φαινόμενο. Απλά δεν υφίσταται. Δεν ξέρω τι είδους πωλητές έχεις δει να έχουν τέτοια συμπεριφορά και όπως είπα δεν βγάζει νόημα.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:03Ευκολα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:34
Δεν ξέρω για τι προϊόντα μιλάς, εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ποτέ τέτοιο πράγμα και σίγουρα δεν έχω γνωρίσει άτομο που μεταπήδησε σε εταιρεία που πριν καταριόταν και δυσφήμιζε.
Παλιά ηταν μια μλκια γιατι ειχε αυτον στο κεφάλι, τώρα άλλαξε και το πάει δυνατά, με νέο τρόπο κλπ κλπ και θα συνεχίσει ιδιωτικά να βρίζει την παλιά διοίκηση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ Χώκ Τούα, δε πηγαίνω όπου βρίσκεται η εξουσία προκειμένου να ΦΑΩ όπως ο Μπουμπούκος.SeaHawk έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:24 Ρε συ χελωνε εσυ εχεις αλλαξει 5 κομματα απο το 2008 και κανεις κριτικη στον Αδωνι για κωλοτουμπες;
Ούτε διεκδικώ κάποια θέση εξουσίας. Κατάλαβες? Εγώ είμαι που ΠΛΗΡΩΝΩ και δε θέλω να διαχειρίζεται τη χώρα μου ένας απατεώνας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν θελεις να βρισκεται σε θεση εξουσιας καποιος που εκλεγεται πανηγυρικα;
- hellegennes
Κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Ξέρω και συνεργάζομαι με πωλητές από όλες τις εταιρείες: Coca Cola, Pepsi, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Ολυμπιακή Ζυθοποία, Σουρωτή, Tasty, Mondelez, Παπαδόπουλος, Τόττης, Γιώτης, ΙΟΝ, Ομοσπονδία, Unilever, P&G, Φρεσκούλης, Μπαρμπαστάθης, Elbisco, γενικά όλες τις σοκολατοβιομηχανίες, όλες τις εταιρείες σνακ, όλες τις μεγάλες εταιρείες μη τροφίμων, όλες τις μεγάλες εταιρείες χοντρικής στην βόρεια Ελλάδα, εργοστάσια παραγωγής και επεξεργασίας ξηρών καρπών, εταιρείες οσπρίων και δεκάδες μικρότερες εταιρείες χοντρικής και διανομής.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:28ok οτι πεις, που να ξέρω άλλωστε απο πωλητές/πωλήσεις/εμποριο/αγορα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:16Έχω γνωρίσει πωλητές από όλες τις μεγάλες και μικρές εταιρείες τροφίμων, εγχώριες και πολυεθνικές και δεν έχω συναντήσει ποτέ αυτό το φαινόμενο. Απλά δεν υφίσταται. Δεν ξέρω τι είδους πωλητές έχεις δει να έχουν τέτοια συμπεριφορά και όπως είπα δεν βγάζει νόημα.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:03
Ευκολα.
Μπορεί στα φρούτα και λαχανικά να το κάνουν αυτό οι πωλητές. Δεν έχω τεράστια σχέση αν και έχω μαναβική και έχω αρκετούς ανεξάρτητους προμηθευτές και στο παρελθόν διάφορες εταιρείες της λαχαναγοράς, ωστόσο δεν έχω ούτε μεγάλο εύρος προϊόντων μαναβικής ούτε ιδιαίτερες σχέσεις με λαχαναγορίτες.
Πάντως στο υπόλοιπο εμπόριο αυτό που λες είναι ανήκουστο. Ακόμη κι όταν ανταγωνίζονται για χώρο στο κατάστημα, που γίνεται καθημερινά, γιατί ο χώρος μου είναι μικρός, ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν έχω ακούσει πωλητή να μου λέει ότι τα δικά του προϊόντα πρέπει να φαίνονται γιατί της άλλης εταιρείας είναι έστω υποδεέστερα, πόσο μάλλον καρκίνος.
Εάν μάλιστα μου το έλεγε ποτέ αυτό κάποιος, θα ήξερα να μην τον πάρω σοβαρά και δεν θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του.
Δεν αμφισβητώ ότι εσύ μπορεί να το ακούς, αλλά να ξέρεις ότι αν συμβαίνει αυτό δεν είναι καθόλου φυσιολογικό, όπως μας λες σ' αυτό το νήμα. Κάθε άλλο παρά φυσιολογικό είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντάξει έχεις δίκιο.
- hellegennes
Απαράδεκτη απάντηση. Μόνο σε κομματόσκυλο που υποστηρίζει τον Άδωνη δικαιολογείται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θεωρείς ότι αντιπαθείς τον Αδωνι παραπάνω από εμένα που τον γνωρίζω είκοσι περίπου χρόνια;hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 22:22 Απαράδεκτη απάντηση. Μόνο σε κομματόσκυλο που υποστηρίζει τον Άδωνη δικαιολογείται.
- hellegennes
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ούτε και εσύ
Άρπα την! 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κοιτάσματα έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:27Τον ψηφίζουν κυρίως οι μεγαλυτεροι ηλικιακά άνθρωποι που δέχονται πλυση εγκεφάλου 24ωρες το 24ωρο από τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕmicmic έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:26 Ε πώς νομίζεις ότι βγαίνει κανείς πρώτος βουλευτής σε σταυρούς; Με ακαδημαϊκή καριέρα, συνέπεια λόγων και έργων και μειλίχια προσωπικότητα;
Και στις επόμενες εκλογές, πάλι πρώτος θα είναι.
Αυτά είναι λίγο μαλακιες. Τον ψηφίζουν οι Ελ, γιατί είναι ελ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aitwlos την 10 Δεκ 2024, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ε καλά δεν έβαψε και πρεσβειαSeaHawk έγραψε: 10 Δεκ 2024, 15:24 Ρε συ χελωνε εσυ εχεις αλλαξει 5 κομματα απο το 2008 και κανεις κριτικη στον Αδωνι για κωλοτουμπες;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 146 Απαντήσεις